Νέα

Μονόλογος μιας παντρεμένης Αθηναίας που απατά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Δεν εχω παει ποτε με παντρεμενη και η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετους ενδοιασμους για να κανω κατι τετοιο. Στο φιναλε ειναι αυτο που διαβασα και πριν εδω, τοσες ελευθερες υπαρχουν αυτες ας τις γαμησει καποιος αλλος δεν με χαλαει.
Μια και λεμε ομως ιστοριες, η πιο ανατρεπτικη που εχω συναντησει στην καριερα μου ηταν τοτε που ενας φιλος γαμουσε την γυναικα ενος στρατιωτικου (καραμαχιμου, σε ελιτ ομαδα)...Απο οτι καταλαβα, οι τυποι φευγουν για αποστολες στα καλα καθουμενα χωρις να ξερει κανεις που πανε, πολλες φορες ουτε καν αυτοι οι ιδιοι. Η τυπισσα λοιπον καθε φορα που εφευγε ο δικος της πηγαινε και τον ετρωγε απο τον αλλον. Ο οποιος αλλος ειναι μιση μεριδα, φλωρος και οικονομικα μεγαλη μετριοτητα. Και οταν γυρνουσε ο δικος της γαμιοταν και με αυτον (πολλες φορες με διαφορα 2-3 ωρων) για να μην την παρει χαμπαρι. Ειχε μεινει και εγγυος εκεινη την εποχη και ψαχνονταν ποιανου ειναι το παιδι αφου εκεινο τον μηνα στις γονιμες μερες την γαμουσαν και οι δυο ενναλλαξ :o. Πολυ ωραιο μουνακι η τυπισσα, γυρω στα 35 τοτε...

Η φαση τελειωσε με τα πολλα, οταν εμπεδωσε αυτο που του ελεγα συνεχεια εξ αρχης. Κωστακη (λεμε τωρα) αν το μαθει ο δικος της το τελευταιο πραγμα που θα ακουσεις θα ειναι 3 η ωρα την νυχτα ενα ελαφρυ θροισμα στις κουρτινες, αν το ακουσεις και αυτο. Η μπορει να ανοιξεις τα ματια εκει που κοιμασαι και να δεις εναν τυπο απο πανω σου με φουμο και μαχαιρι στα δοντια :- Ιβεντσουαλυ την εστειλε...

Τι ηταν αυτο που την τραβηξε στον μαλακα τον δικο μου δεν εχω καταλαβει ακομα...Παντως το κομαντο ηταν πολυ καψουρης μαζι της, αποκλειεται να την κακομεταχειριζοταν.
Το ζειν επικινδύνως τραβάει πολλές στην αμαρτία, καβλώνουν απίστευτα.
Μου θύμισες τη γυναίκα ενός καραγυμνασμένου κούκλου, ο οποίος ήταν πρωταθλητής σε πολεμικές τέχνες εδώ πάνω. Παραμελούσε τη γυναίκα του κι αυτή έψαχνε γκόμενο στα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Φυσικά κανένας δεν την πηδούσε, αφού ο δικός της ήταν ντουλάπα και πολύ άγριος. Μέχρι που την έπεσε σε γνωστό ωραίο δικηγόρο, τον οποίο σχεδόν ... βίασε, αφού κι αυτός αρχικά αρνήθηκε. Πήγε μια φορά μαζί της και τέρμα. Όπου φύγει - φύγει. :2funny: :2funny:    

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μαλακιες καμαρωτες , παντα υπαρχει ενα κενο που δεν καλύπτεται ... μπορει να μην την βοηθαει να ανεβασει τις σακουλες του σουπερ μαρκετ και να παει και να δωσει το μουνι της..

Ποτε δεν μπορεις να καλυψεις καποια σε ΟΛΑ αυτα που θελει ...
για καποιους μαλακιες.για καποιους απλα η πραγματικοτητα.υπαρχουν και τρελες εκει εξω βεβαια δεν θα το αρνηθω

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Νομίζω σε μία σοβαρή έρευνα κάποιου πανεπιστημιακού τμήματος με μεγάλο δείγμα, σε παντρεμένους "μάχιμης" ηλικίας (όχι 70 π.χ.) πως το 50% των γυναικών και το 90% των αντρών είχαν οι ίδιοι παραδεχθεί πως είχαν απατήσει τον(-ην) σύζυγό τους τουλάχιστον μία φορά στον έγγαμό τους βίο.
Βάλε και πόσοι ντράπηκαν να το παραδεχθούν...

ηταν του πανεπιστημιου αθηνων σε συνεργασια με τον ασκητη. 42% γυναικες και κοντα στο 70% οι αντρες. οι αντρες το καναν για αυτοεπιβεβαιωση και για την πραξη την ιδια. χωρις ιδαιετερες συναισθηματικες εμπλοκες. οι γυναικες απο έλλειψη συναισθηματικης καλυψης ( :bigdick: λες και το κρεας που΄επμαινε καλυ[τε το συναισθηματικο κενο  :2funny:), ελλειψη επικοινωνιας αλλα καιεκδίκηση/αντιποινα στο συζηγο (αυτο το κατανοω :2funny:).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ακριβως.. ;)

γυναικα φιλου μου που ειχε οτι ηθελε του τα φορεσε με εναν που ειναι σαν να δραπετευσε απο ζουγκλα ...δεν βγαζεις ακρη με τις τυπισσες ...οτι και να δινεις θελουν και το αντιθετο ..

και σφαλιαρα και χαδι μαζι , και αγκαλια και κατουρημα ...αυτο δεν ειναι σχεση , ειναι τραμπαλα

η γυναικα ευχαριστιεται μονο στο μουνι και εκδικειται μονο με το μουνι.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηταν του πανεπιστημιου αθηνων σε συνεργασια με τον ασκητη. 42% γυναικες και κοντα στο 70% οι αντρες. οι αντρες το καναν για αυτοεπιβεβαιωση και για την πραξη την ιδια. χωρις ιδαιετερες συναισθηματικες εμπλοκες. οι γυναικες απο έλλειψη συναισθηματικης καλυψης  :bigdick: λες και το κρεας που΄επμαινε καλυπτε το συναισθηματικο κενο  :2funny:), ελλειψη επικοινωνιας αλλα καιεκδίκηση/αντιποινα στο συζηγο (αυτο το κατανοω :2funny:).

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
για καποιους μαλακιες.για καποιους απλα η πραγματικοτητα.υπαρχουν και τρελες εκει εξω βεβαια δεν θα το αρνηθω

Το να καλυψεις καθε αναγκη της γυναικας , ειδικα αν την εχεις παντρευτει κιολας ειναι αδυνατο ....ΠΑΝΤΑ κατι θα ΥΠΑΡΧΕΙ , και αν δεν υπαρχει να εισαι σιγουρος οτι θα το ανακαλυψει συτη η καργιολα σαν δικαιολογια οταν την πιασεις στα πρασα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
η γυναικα ευχαριστιεται μονο στο μουνι και εκδικειται μονο με το μουνι.

και μονο μουνι το βαριουνται ...μετα ερχονται αλλα στο μυαλο τους , μολις καλυφθει η αναγκη του μουνιου τους

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Το να καλυψεις καθε αναγκη της γυναικας , ειδικα αν την εχεις παντρευτει κιολας ειναι αδυνατο ....ΠΑΝΤΑ κατι θα ΥΠΑΡΧΕΙ , και αν δεν υπαρχει να εισαι σιγουρος οτι θα το ανακαλυψει συτη η καργιολα σαν δικαιολογια οταν την πιασεις στα πρασα

Αλ Μπάντυ τύπε: "Το να καταλάβεις μια γυναίκα είναι αδύνατο. Μόνο μεταξύ τους καταλαβαίνονται, γι' αυτό και μισούνται ΤΟΣΟ πολύ".

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δε θελει υπεραναλυση ρε τυπε.
οποιαδηποτε στιγμη πρεπει να σαι ετοιμος να χασεις τον οποιονδηποτε απο τη ζωη σου.
ειτε γκομενα,ειτε γονεα,ειτε φιλο ειτε...στη ζωη καλως ή κακως δεν περνανε ολα απο το χερι σου.

το μονο που ελεγχεις ειναι το πως βιωνεις/αντιμετωπιζεις εσυ την πραγματικοτητα.
Αλ Μπάντυ τύπε: "Το να καταλάβεις μια γυναίκα είναι αδύνατο. Μόνο μεταξύ τους καταλαβαίνονται, γι' αυτό και μισούνται ΤΟΣΟ πολύ".
'Women are meant to be loved, not to be understood.-Oscar Wilde

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
δε θελει υπεραναλυση ρε τυπε.
οποιαδηποτε στιγμη πρεπει να σαι ετοιμος να χασεις τον οποιονδηποτε απο τη ζωη σου.
ειτε γκομενα,ειτε γονεα,ειτε φιλο ειτε...στη ζωη καλως ή κακως δεν περνανε ολα απο το χερι σου.

το μονο που ελεγχεις ειναι το πως βιωνεις/αντιμετωπιζεις εσυ την πραγματικοτητα.

Αυτο ειναι το επομενο σταδιο μετα το κερατο ....

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Είναι κι αυτές, είμαστε κι εμείς όμως....
Γνωστός βόρειος υπουργός, ένα αποτυχημένο ρεμάλι και μισό, χαρτόμουτρο, ζαρομένος, κοντός και πάνω από 65, γαμούσε στο ΗΛΕΚΤΡΑ τη γυναίκα (κακάσχημη) γνωστού πορτιέρη (ντουλάπα) σε μεγάλο μαγαζί, ενώ ΉΤΑΝ παντρεμένος με κούκλα - μουνάρα 30 χρόνια μικρότερή του!!!
Δεν λέω άλλα, θα τον φωτογραφίσω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :dancing:    

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Οχι σοκολατακια ρε.
Ειπα οτι παιρνω παντα για τις βιζιτουδες μια μεγαλη σοκολατα.
Στις γκομενες οχι.

μου είχε πει μία που δούλευε σε κωλόμπαρο ότι οι πελάτες της έφερναν συνέχεια σοκολάτες λάκτα και χαμογέλασα από οίκτο ;) για τους πελάτες ;)

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.285
Πόντοι
12.756
μου είχε πει μία που δούλευε σε κωλόμπαρο ότι οι πελάτες της έφερναν συνέχεια σοκολάτες λάκτα και χαμογέλασα από οίκτο ;) για τους πελάτες ;)

σε εχει φαει η μοναξια βατραχε  :)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Eγω παιρνω ιον αμυγδαλου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom