Δ
Διαγραμμένο μέλος 33661
Επισκέπτης
Το ζειν επικινδύνως τραβάει πολλές στην αμαρτία, καβλώνουν απίστευτα.Δεν εχω παει ποτε με παντρεμενη και η αληθεια ειναι οτι εχω αρκετους ενδοιασμους για να κανω κατι τετοιο. Στο φιναλε ειναι αυτο που διαβασα και πριν εδω, τοσες ελευθερες υπαρχουν αυτες ας τις γαμησει καποιος αλλος δεν με χαλαει.
Μια και λεμε ομως ιστοριες, η πιο ανατρεπτικη που εχω συναντησει στην καριερα μου ηταν τοτε που ενας φιλος γαμουσε την γυναικα ενος στρατιωτικου (καραμαχιμου, σε ελιτ ομαδα)...Απο οτι καταλαβα, οι τυποι φευγουν για αποστολες στα καλα καθουμενα χωρις να ξερει κανεις που πανε, πολλες φορες ουτε καν αυτοι οι ιδιοι. Η τυπισσα λοιπον καθε φορα που εφευγε ο δικος της πηγαινε και τον ετρωγε απο τον αλλον. Ο οποιος αλλος ειναι μιση μεριδα, φλωρος και οικονομικα μεγαλη μετριοτητα. Και οταν γυρνουσε ο δικος της γαμιοταν και με αυτον (πολλες φορες με διαφορα 2-3 ωρων) για να μην την παρει χαμπαρι. Ειχε μεινει και εγγυος εκεινη την εποχη και ψαχνονταν ποιανου ειναι το παιδι αφου εκεινο τον μηνα στις γονιμες μερες την γαμουσαν και οι δυο ενναλλαξ :o. Πολυ ωραιο μουνακι η τυπισσα, γυρω στα 35 τοτε...
Η φαση τελειωσε με τα πολλα, οταν εμπεδωσε αυτο που του ελεγα συνεχεια εξ αρχης. Κωστακη (λεμε τωρα) αν το μαθει ο δικος της το τελευταιο πραγμα που θα ακουσεις θα ειναι 3 η ωρα την νυχτα ενα ελαφρυ θροισμα στις κουρτινες, αν το ακουσεις και αυτο. Η μπορει να ανοιξεις τα ματια εκει που κοιμασαι και να δεις εναν τυπο απο πανω σου με φουμο και μαχαιρι στα δοντια :- Ιβεντσουαλυ την εστειλε...
Τι ηταν αυτο που την τραβηξε στον μαλακα τον δικο μου δεν εχω καταλαβει ακομα...Παντως το κομαντο ηταν πολυ καψουρης μαζι της, αποκλειεται να την κακομεταχειριζοταν.
Μου θύμισες τη γυναίκα ενός καραγυμνασμένου κούκλου, ο οποίος ήταν πρωταθλητής σε πολεμικές τέχνες εδώ πάνω. Παραμελούσε τη γυναίκα του κι αυτή έψαχνε γκόμενο στα γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Φυσικά κανένας δεν την πηδούσε, αφού ο δικός της ήταν ντουλάπα και πολύ άγριος. Μέχρι που την έπεσε σε γνωστό ωραίο δικηγόρο, τον οποίο σχεδόν ... βίασε, αφού κι αυτός αρχικά αρνήθηκε. Πήγε μια φορά μαζί της και τέρμα. Όπου φύγει - φύγει.