Νέα

Μονόλογος μιας παντρεμένης Αθηναίας που απατά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Πάρτε το χαμπάρι κύριοι, αν αποφασίσει μια γυναίκα να ξενογαμηθεί, μας έχει απίστευτα γραμμένους, φόρα παρτίδα.
Γαμούσα σε ξενοδοχείο για ζευγάρια στο κέντρο της Θεσ/νίκης μια παντρεμένη κουκλίτσα, που μάλωσε με τον άντρα της. Να χτυπάει τηλέφωνο αυτός, να το βλέπει αυτή και να λυσσάει, να μου λέει γάμα με πιο δυνατά, αυτός είναι! Εγώ να ξενερώνω απίστευτα (είμαι παντρεμένος). Να του απαντάει μετά από δέκα κλήσεις και να του λέει τι θες ρε, έξω είμαι, πήγα βόλτα να γαμηθώ!
Αφήστε αυτή τη συζήτηση, είναι γάμησέ τα κι άφησέ τα, όταν είσαι εμπλεκόμενος σε τέτοια φάση.    
ενοιωσες τυψεις ε;  :2funny: :2funny: :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Είναι αυτό που λένε.Θα ενιωθα άσχημα,θα ήταν ενάντια στις αρχές μου.

Αν είχα.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.100
Πόντοι
25.467

Πάντως σε αυτό που έγραψε, έχει δίκιο.

Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να πηδηχτεί, και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα το κάνει με το φελλό.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.838
Πόντοι
2.606

Όταν μια γυναίκα αποφασίσει να πηδηχτεί, και σε μπουκάλι να την κλείσεις, θα το κάνει με το φελλό.

και σε δεξαμενη να συμπληρωσω για γυναικες εκτοπισματος μπιμπι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Νομίζω σε μία σοβαρή έρευνα κάποιου πανεπιστημιακού τμήματος με μεγάλο δείγμα, σε παντρεμένους "μάχιμης" ηλικίας (όχι 70 π.χ.) πως το 50% των γυναικών και το 90% των αντρών είχαν οι ίδιοι παραδεχθεί πως είχαν απατήσει τον(-ην) σύζυγό τους τουλάχιστον μία φορά στον έγγαμό τους βίο.
Βάλε και πόσοι ντράπηκαν να το παραδεχθούν...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Οι περισσότερες γυναίκες,πάνω απ το 60-70% δεν είναι πιστές.
Θα συμφωνήσω, παρότι το νούμερο φαντάζομαι το χρησιμοποιείς συμβατικά και ψιλοαυθαίρετα για να δείξεις την πλειοψηφία. Έτσι είναι, οι γυναίκες σήμερα έχουν γίνει οι ίδιες κυνηγοί γιατί εμείς είμαστε (άλλοι είναι δηλαδή :grin: ) ψιλοιευνουχισμένοι από τα άγχη, τα οικονομικά ή από τις μαλακίες που μας ταϊζουν. Όσο βγάζουν λεφτά οι γυναίκες και δεν μας έχουν ανάγκη, θα κάνουν ότι κάνουμε κι εμείς, δηλαδή θα ξενογαμούν. Όσοι νομίζουν ότι δεν έχουν ορμές οι γυναίκες, ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ. Οι κοινωνικές αναστολές τις κρατάνε και η ανάγκη της προστασίας μας (πορτοφόλι-επίπεδο ζωής). Όταν τα ξεπεράσουν αυτά, εκεί να δεις κέρατο. Λόγω επαγγέλματος κάτι βλέπω παραπάνω... 

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ίσως και να μην είναι θέμα αρχών ή τύψεων, αλλά όταν πηδάς την τρελλή και το λέει στον άντρα της μέσα στα μούτρα του, το επόμενο που φοβάσαι είναι πως θα του πει κει με ποιόν το έκανε!
Και ασφαλώς δεν θέλεις κάπου να υπάρχει ένας ζηλόφθων σύζυγος που να ξέρεις πως σε ψάχνει. ;)

Γι αυτό και προσωπικά ποτέ με παντρεμένες! Εκτός από μία που μου την είχε κάνει πάσα ο άντρας της που ήταν αδερφάρα, αλλά και πάλι έμπλεξα διότι κι αυτός με κυνηγούσε μετά.
Όχι για να με δείρει, για τον πηδήσω! :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κι αυτές που δεν βγάζουν λεφτά πάλι ξενογαμιούνται.
Και δεν είναι θέμα μόνο ορμών(ειναι φυσικά κι αυτό),ειναι και πολλοί ακόμα λόγοι είτε γενικότεροι,είτε καθαρά προσωπικοί.
Οπότε μακριά απ τον κώλο μας,που λένε στο χωρίο μου,κι ας είναι κι ένα πόντο.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο γιατρός εχει δίκιο,ποτέ με παντρεμένες,προσωπικά ούτε με σοβαρά δεσμευμένες.
Τόσες ελεύθερες υπάρχουν.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
εγω θ αναφερθώ σε αρραβωνιασμενη

παλια μου γκομενα , η οποια αρραβωνιαστηκε στο μεταξυ, ετυχε να επικοινωνήσουμε.
βρεθήκαμε , διανυκτερεύσαμε , ξαναβρεθήκαμε....
ο μνηστήρας έκανε συνεχώς τηλεφωνα στις συναντησεις μας και η κοπελια του απαντουσε με φυσικοτητα τελεια και με ολα τα σχετικα γλυκολογα.
σκεφτομαι τωρα εγω: οταν θα παντρευτει θα το κοψει?
εγω λεω οτι δεν προκειται οσο ζει!!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Η αλήθεια είναι ότι ένιωσα άβολα, γιατί σκέφτηκα πώς θα ήταν...ανάποδα η φάση.
Σε κάθε περίπτωση, επειδή με κυνήγησε η μικρά και όχι το αντίστροφο, δεν το πήρα και κατάκαρδα.
Αυτό που δεν μπορώ να κάνω είναι να πάω με γυναίκα γνωστού ή φίλου. Με γυναίκα άγνωστου έχω πάει αρκετές φορές, αλλά ποτέ με δική μου προσπάθεια σε πληροφορώ erinal. Μέχρι και θεούσα  παντρεμένη "πήρα", που μιλούσε κάθε μέρα με τον πνευματικό της. Άστα να πάνε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Ίσως και να μην είναι θέμα αρχών ή τύψεων, αλλά όταν πηδάς την τρελλή και το λέει στον άντρα της μέσα στα μούτρα του, το επόμενο που φοβάσαι είναι πως θα του πει κει με ποιόν το έκανε!
Και ασφαλώς δεν θέλεις κάπου να υπάρχει ένας ζηλόφθων σύζυγος που να ξέρεις πως σε ψάχνει. ;)

Γι αυτό και προσωπικά ποτέ με παντρεμένες! Εκτός από μία που μου την είχε κάνει πάσα ο άντρας της που ήταν αδερφάρα, αλλά και πάλι έμπλεξα διότι κι αυτός με κυνηγούσε μετά.
Όχι για να με δείρει, για τον πηδήσω! :grin:

:2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.026
Πόντοι
3.425
κι εγω πολλες φορες ειχα πει οχι με παντρεμενες, οχι με μικρες , οχι με .....

αφηστε ρε παιδια...ειναι να μη σου τυχει η τρελη ή να σου καθισει η στραβη και μπλεξεις...

χωρις να θελω να πω οτι δεν θα πρεπει να προφυλασομαστε ασκώντας το σπορ.......

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Είναι να μη σου τύχει.
Πριν αρκετό καιρό πάω να βρεθώ με τη μικρά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και βρίσκω μέσα την αδερφή της πεθεράς μου! 
Χάος λέμε! :huh: :2funny: :2funny: 

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

και ο αντρας και η γυναικα. Τι τρομερό απόφθεγμα.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Θα συμφωνήσω, παρότι το νούμερο φαντάζομαι το χρησιμοποιείς συμβατικά και ψιλοαυθαίρετα για να δείξεις την πλειοψηφία. Έτσι είναι, οι γυναίκες σήμερα έχουν γίνει οι ίδιες κυνηγοί γιατί εμείς είμαστε (άλλοι είναι δηλαδή :grin: ) ψιλοιευνουχισμένοι από τα άγχη, τα οικονομικά ή από τις μαλακίες που μας ταϊζουν. Όσο βγάζουν λεφτά οι γυναίκες και δεν μας έχουν ανάγκη, θα κάνουν ότι κάνουμε κι εμείς, δηλαδή θα ξενογαμούν. Όσοι νομίζουν ότι δεν έχουν ορμές οι γυναίκες, ΑΥΤΑΠΑΤΩΝΤΑΙ. Οι κοινωνικές αναστολές τις κρατάνε και η ανάγκη της προστασίας μας (πορτοφόλι-επίπεδο ζωής). Όταν τα ξεπεράσουν αυτά, εκεί να δεις κέρατο. Λόγω επαγγέλματος κάτι βλέπω παραπάνω... 
συνηθως οι γυναικες απατουν για οικονομικους λογους.τωρα αν καποιοι οταν τις πηδανε δουλευονται απο αυτες και τους κανουν να νομιζουν οτι ειναι καβλωμενες αυτο ειναι αλλο θεμα.εχω εμπειρια και ξερω τι λεω

_hayabusas

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2013
Like
8
Πόντοι
16
Είναι να μη σου τύχει.
Πριν αρκετό καιρό πάω να βρεθώ με τη μικρά σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης και βρίσκω μέσα την αδερφή της πεθεράς μου!   
Χάος λέμε! :huh: :2funny: :2funny: 
ε εντάξει αν είναι κι αυτή παντρεμένη θα κάνει πως δεν ξέρει τίποτα. αλλά τι ωραία και απροκάλυπτα να γυρνάς στα ξενοδοχεία της Θεσσαλονίκης λες και είσαι στης Αθήνας που είναι ταιράστια εεε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom