Νέα

Μονόλογος μιας παντρεμένης Αθηναίας που απατά!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Eraser
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 214
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Ωραιο ρε παιδια το αρθρο ελπιζω να το διαβασει και η γυναικα μου και να αρχισει το τρεξιμο μπας και χασει κανα κιλο...τωρα αν ξενοπηδιεται κιολας θα κανω τα στραβα ματια.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
τυπε αυτη ειναι η εκδοση του βιπερ νορα σε πορνο  :S
τυπε πιο πιθανο ειναι να τρυπησει το ταβανι και να προσγειωθει η Sofia Vergara με αλεξιπτωτο στον καναπε σου παρα οποιαδηποτε απο αυτες τις ιστοριες που γραφονται να ειναι αληθινες  :grin:

μην παιρνετε κ ορκο

μερικεσ φορεσ η πραγματικοτητα ειναι πανω κ απο οποιαδηπτε ιστορια,ευφανταστου συγγραφεα

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μην ορκιζεσαι
ειναι πολυ πιο ακραιες στη ζωη μας
αρκει να ερθεις ΕΣΥ στη θεση του γαμια και οχι του κερατα (που ολοι ειμαστε ετσι κι αλλοιως) και θα καταννοησεις..........
ισως μετανοησεις κι ολας....

για ποιο πραγμα να μετανοησω?Δεν δινω δεκαρα τσακιστη για την κυρια την ιστορια της και αν ειναι αληθινη η οχι

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ωραιο ρε παιδια το αρθρο ελπιζω να το διαβασει και η γυναικα μου και να αρχισει το τρεξιμο μπας και χασει κανα κιλο...τωρα αν ξενοπηδιεται κιολας θα κανω τα στραβα ματια.

Ετσι - ετσι . Ασε που θα σε αφηνει μονο με τα παιδια να παιζεις να τα δεις και εσυ και λίγο , από την αλλη αν ειναι κααυλ*μενη ολα και κανα τυχερό θα σου κάτσει .

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η Κατερίνα, 38 ετών, μιλά στην Αριάν Λαζαρίδη για τη σεξουαλική μανία της με έναν πρώην, την οποία δεν μπορεί να ελέγξει

Είμαι ερωτευμένη, πετάω στα σύννεφα, βρίσκομαι σε άλλον πλανήτη απ' αυτόν τού άντρα μου και της μικρής, υπάρχω χωρίς να υπάρχω στην ζωή τους. Ξύπνησε μέσα μου όλος ο πόθος, αυτός ο κοιμισμένος πόθος των παντρεμένων που έχεις ξεχάσει ότι υπάρχει. Που τα βρίσκεις ολα τέλεια πανω του, ακομα και τις ατέλειες του. Ζω την καθημερινότητα μέχρι να χτυπήσει το τηλέφωνο, να βρω μια δικαιολογία να την κοπανήσω. Είναι ο παλιός αγαπημένος μου απ' το σχολείο, έρχεται να πάμε για τρέξιμο, κλεινόμαστε στο αμάξι μου και βγάζουμε τα μάτια μας.   Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι θα το έκανα ξανά στην ζωή μου σε αυτοκίνητο και πόσο μάλλον τού άντρα μου με άλλον άντρα, αλλά δεν με νοιάζει τίποτα πια. Μόνο αυτος μετράει. Πότε θα ξεκλέψω χρόνο να τον δω, ούτε κουβέντα να κοιμηθούμε μαζί, οπότε ποτέ δεν χορταίνω, όλο περιμένω και περιμένω.   Νοιώθω όμορφα, νοιώθω θηλυκό, παύω να ΄μαι μάνα και σύζυγος, είμαι εγώ, η Κατερίνα γυμνή, με τον έρωτα μου. Και λιώνω. Και περιμένω να πάω τη μικρή στα γαλλικά, για να του πω να έρθει ως την γωνία, να παρκάρει και πάλι τα ίδια. Μια φορά πήγαμε σ' ένα ξενοδοχείο αλλά φοβήθηκα μην μας δουν, φοβήθηκα που τον είδα σε δωμάτιο, ούτε ξέρω, και δεν ξαναπήγαμε. Με τρελαίνει, τα έχω χάσει τελείως. Η μπάλα στην κερκίδα.   Ξέρω οτι δεν δίνει δεκάρα κι ότι απλά τον βολεύω, αλλά ούτε αυτό με σταματά. Τον έχω τόση ανάγκη στην ανιαρή ζωή μου, είναι το οξυγόνο μου, το αεράκι στα μαλλιά μου. Τρώω με τους δικούς μου και τον σκέφτομαι. Κρύβομαι και ψάχνω το κινητό μου, όπως ο σκύλος περιμένει το κόκκαλο. Η μέρα μου χαλάει ή φτιάχνει, ανάλογα με το αν θα μπορέσουμε να βρεθούμε. Νοιώθω ζωντανή. Και ξανά νέα.   Η μικρή μου ζήτησε να κάνω λιγότερη γυμναστική γιατί όλο με χάνει λέει στο γυμναστήριο. Μόνο αυτή μου έλειπε τώρα με την γκρίνια της, εγώ θέλω να πετάξω, να εκσφενδονιστώ απ' αυτό το σπίτι πού με τόση μανία διακόσμησα, θέλω για λίγο να χαθεί ο άντρας μου, να μ' αφήσει ήσυχη να το ζήσω και μετά να γυρίσει, να έχω την δική μου προσωπική παρένθεση ευτυχίας. Κι ας είναι στο αυτοκίνητο- κι ας είναι στο πάρκο- κι ας είναι οπουδήποτε, φτάνει να 'μαι μαζί του.   'Οχι ότι θέλω να χωρίσω, αυτό δεν το συζητάω καν. Τον αγαπάω τον άντρα μου, τόσα έχουμε περάσει μαζί, με ξέρει, τον ξέρω, αγαπιόμαστε, αλλά ο γάμος γίνεται αναπόφευκτα ανιαρός και το σεξ ανύπαρκτο. Ο έρωτας δεν χωράει σε λογική.  Δεν θέλω να μάθει κάτι, δεν θέλω να πληγωθεί, δεν θέλω να χαλάσω το σπίτι μου, αλλά να που γυρνάω σαν σκύλα σε οίστρο γύρω από ένα κινητό. Χτες πήγε να το πάρει η μικρή να παίξει και τα έχασα, της το βούτηξα από τα χέρια, και με κοίταξε με τα παιδικά της ματάκια άναυδη. Τι έπαθα; Τι να πω ότι έπαθα, τι; Η μαμά θέλει να υπάρχει και ως γυναίκα παιδί μου, δεν είναι μόνο η μαμά και η γυναίκα του μπαμπά, είμαι κορίτσι σαν κι εσένα που μόνο άμα μεγαλώσεις και γίνεις μαμά και σε χάσεις, θα με καταλάβεις; Αλλά δεν μπορούσα να της τα πω κι απλά της ζήτησα συγγνώμη για την άσχημη χειρονομία μου.   Να, να ΄το, μήνυμα! Είναι απ' έξω. Πλύθηκα  στα γρήγορα, είπα καληνύχτα και την άφησα στην τηλεόραση, λέγοντας ότι πάω για τρέξιμο, κλαμένη, για να προλάβω να τον δω, να νιώσω ξανά  γυναίκα, πριν γυρίσει ο άντρας μου και πέσουμε ξανά στον συζυγικό ύπνο.

ε ρ γλέντια που έχουν να γίνουν... :grin:
την πορτοφολα αγαπας μωρη καριολα σαπια....αμα τολμας τραβα στον γαμια σου τον γυφτο να σε θρεφει

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Γιατί είπε πουθενά πως είναι μοντέλο; Νομίζεις οι χαλιούδες δεν γουστάρουν ξενοπηδήματα και καψούρες εκτός οικίας;

Προ μηνών βρισκόμουν οικογενειακώς σε ξενοδοχείο του Πηλίου στο εστιατόριο του οποίου ανεβαίνουν και κάποιοι "κοσμικοί" της πέριξ περιοχής.
Μπροστά μας ήταν δυο ζευγάρια βλάχων-καρήβλαχων, οι άντρες ήταν μάλλον αδέρφια. Ο μεγαλύτερος (60 κάτι) φαινόταν και πολύ μαλάκας, η δε σύζυγος κακάσχημη βλαχάρα καμιά 10αριά χρόνια πιο μικρή του.
Δεν έδινα σημασία, γενικά αποφεύγω να προσέχω ότι με χαλάει, αλλά η γυναίκα μου που έχει το ιδίωμα όλων των γυναικών μου λέει μια στιγμή. "Πρόσεξε την βλάχα μπροστά μας. Κάθε τρία λεπτά βγάζει ρίχνει μια ματιά στο κινητό μέσα στην τσάντα της!"
Όντως έτσι γινόταν! Η βλαχάρα είχε βγει οικογενειακά για φαγητό και περίμενε μύνημα από τον "γκόμενο". Κάποια στιγμή μάλιστα πήρε την τσάντα της και πήγε προς την τουαλέτα, προφανώς για να απαντήσει στο μήνυμα που είχε πάρει.

Σκέπτομαι "Αν έχει αυτή γκόμενο ρε πούστη μου δεν πρέπει να μένει αγάμητη καμία στον κόσμο"...

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
μικρο βορια,βεραντα, η γευσοκρατορα συνεβησαν αυτα γιατρε μου?

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
Εντάξει.  :)

Το καταλάβαμε.  ;)

Εσείς στείλατε το μηνυμα.  :grin:

μολις μου χε ανακοινωσει ειναι εγγυος η βλαχαρα απο ενα μας στιγμιαιο λαθος, ηταν στον τριτο μηνα περιμενε δαμαλι  :grin:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
μικρο βορια,βεραντα, η γευσοκρατορα συνεβησαν αυτα γιατρε μου?

Σαν τις ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής!

Στο ίδιο ξενοδοχείο έμενα οικογενειακώς.

Δεν πιστεύω να σε αφορά προσωπικά το θέμα; :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.232
Πόντοι
25.467
μολις μου χε ανακοινωσει ειναι εγγυος η βλαχαρα απο ενα μας στιγμιαιο λαθος, ηταν στον τριτο μηνα περιμενε δαμαλι  :grin:

Και τι απέγινε τελικά; Το κάνατε ψητό στη σούβλα;

Δ

Διαγραμμένο μέλος 33661

Επισκέπτης
Πάρτε το χαμπάρι κύριοι, αν αποφασίσει μια γυναίκα να ξενογαμηθεί, μας έχει απίστευτα γραμμένους, φόρα παρτίδα.
Γαμούσα σε ξενοδοχείο για ζευγάρια στο κέντρο της Θεσ/νίκης μια παντρεμένη κουκλίτσα, που μάλωσε με τον άντρα της. Να χτυπάει τηλέφωνο αυτός, να το βλέπει αυτή και να λυσσάει, να μου λέει γάμα με πιο δυνατά, αυτός είναι! Εγώ να ξενερώνω απίστευτα (είμαι παντρεμένος). Να του απαντάει μετά από δέκα κλήσεις και να του λέει τι θες ρε, έξω είμαι, πήγα βόλτα να γαμηθώ!
Αφήστε αυτή τη συζήτηση, είναι γάμησέ τα κι άφησέ τα, όταν είσαι εμπλεκόμενος σε τέτοια φάση.    

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.886
Πόντοι
2.606
Ποτέ δεν φαντάστηκε ότι θα χώσουν τον κ. Καιάδα στην "ψειρού", ε;
οι γυναικες ειναι πλασματα ανταγωνιστικα δεν μπορουσε να διανοηθει ποτε οτι αλλη μητρα εκτος της δικης της μπορουσε να γεννησει μεγαλυτερο θρεφταρι.η αναποφευκτη συγκριση με την κορη του αρχηγου την οδηγησε στην αποτροπαια πραξη.ευτυχως ο ιατροδικαστης - κτηνιατρος απεφανθει ακαριαιο θανατο δεν ταλαιπωρηθηκε το ζωο

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Μην ακουτε μπουρδες.οι περισσοτερες γυναικες ειναι οκ στο γαμο τους.οι γυναικες δεν εχουν τις ορμες του αντρα για να τις σπρωξει προς την απιστια.υπερβολικα οπως παντα τα αρθρα του lifo.καπως πρεπει να μαζεψει κινηση το  lifo

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Οι περισσότερες γυναίκες,πάνω απ το 60-70% δεν είναι πιστές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom