Νέα

Μόνο BODYBUILDING!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 415
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ααααα. τυπε δεν το ηξερα...εχω καμποσα χρονια να σχοληθω...
εμενα μου αρεσει πολυ ενας αλλος που βαφει το μαλλι ξανθο...σε -ιδης ειναι αλλα δεν θυμαμαι ονομα...
παντως τυπε δεν ξερω αν ασχολεισαι καιρο αλλα οταν ασχολιομουνα εγω το να κατεβει ελληνας στο ολυμπια εμοιαζε με ανεκδοτο...
γιαυτο και μου εκανε εκπληξη που ειπες για ολυμπια...
αλλα αφου οπως λες εχει ξανακατεβει εχω οντως χασει πολλα εργα  :grin: :grin:

μπρε μπρε μπρεεε

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
ααααα. τυπε δεν το ηξερα...εχω καμποσα χρονια να σχοληθω...
εμενα μου αρεσει πολυ ενας αλλος που βαφει το μαλλι ξανθο...σε -ιδης ειναι αλλα δεν θυμαμαι ονομα...
παντως τυπε δεν ξερω αν ασχολεισαι καιρο αλλα οταν ασχολιομουνα εγω το να κατεβει ελληνας στο ολυμπια εμοιαζε με ανεκδοτο...
γιαυτο και μου εκανε εκπληξη που ειπες για ολυμπια...
αλλα αφου οπως λες εχει ξανακατεβει εχω οντως χασει πολλα εργα  :grin: :grin:
ενοεις τον μανωλη τον τζινιδη τον τρελαρα.τα εβαφε πλατινε ο τυπος

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ελα γελοιε...τραβα γαμησου και μην ζαλιζεις αρχιδια...αν θες να εχουμε ενα ψιλονταραβερακι μην αρχιζεις τις μαλακιες...
αλλο θεμα εδω...οτβα ειμαστε στην μπαλλα πες τις μαλακιες...
μην γαμας τα θρεντ με τα κομπλεξ σου ...αιντε μαλακα  :jerking: :jerking:

αμα δεν χαρακτηριζεται μαλακια η ερωτηση που εκανες τοτε δε ξερω τι μπορει να χαρακτηριστει.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμα δεν χαρακτηριζεται μαλακια η ερωτηση που εκανες τοτε δε ξερω τι μπορει να χαρακτηριστει.
σου ειπα τελειβνε...εισαι καραγκιοζης και εχεις προσωπικο προβλημα (τροπος του λεγειν προσωπικο μιας και δεν με γνωριζεις ,ενα νικ ξερεις) μαζι μου...
το τι ειναι μαλακια η οχι κρατα το για παρτη σου...
εξηγησα οτι εχω χρονια να ασχοληθω και μολις τωρα εμαθα οτι εχει κατεβει ελληνας στο ολυμπια...
ζητω ταπεινα συγνωμη που δεν το ηξερα...
και επισης ξαναζητω συγνωμη απο το παλληκαρι που μου απαντησε που δεν ηξερα οτι θα κατεβει παλι...
αλλα δεν ειδα να εχει προβλημα το παλληκαρι παρα μονο εσυ που πεταχτηκες σαν πουτσα...
σεβομαι το θρεντ που καποιος εφτιαξε και ειναι η τελευταια φορα που ασχοληθηκα παλιοκαραγκιοζη μαζι σου...
συνεχα μονος σου να σπαμαρεις  ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σου ειπα τελειβνε...εισαι καραγκιοζης και εχεις προσωπικο προβλημα (τροπος του λεγειν προσωπικο μιας και δεν με γνωριζεις ,ενα νικ ξερεις) μαζι μου...
το τι ειναι μαλακια η οχι κρατα το για παρτη σου...
εξηγησα οτι εχω χρονια να ασχοληθω και μολις τωρα εμαθα οτι εχει κατεβει ελληνας στο ολυμπια...
ζητω ταπεινα συγνωμη που δεν το ηξερα...
και επισης ξαναζητω συγνωμη απο το παλληκαρι που μου απαντησε που δεν ηξερα οτι θα κατεβει παλι...
αλλα δεν ειδα να εχει προβλημα το παλληκαρι παρα μονο εσυ που πεταχτηκες σαν πουτσα...
σεβομαι το θρεντ που καποιος εφτιαξε και ειναι η τελευταια φορα που ασχοληθηκα παλιοκαραγκιοζη μαζι σου...
συνεχα μονος σου να σπαμαρεις  ;)

εισαι τοσο βλαμμενος? τι σοι προσωπικο ιντερνετικο προβλημα να εχω μαζι σου. ρε μια μανια που εχετε μερικοι να απαγορευεται να το πουμε οταν λετε μαλακιες  :uglystupid:

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
εισαι τοσο βλαμμενος? τι σοι προσωπικο ιντερνετικο προβλημα να εχω μαζι σου. ρε μια μανια που εχετε μερικοι να απαγορευεται να το πουμε οταν λετε μαλακιες  :uglystupid:
εχεις βαλθει να κανεις τον εισαγγελεα
το χεις αυτο το κουσουρι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:grin:

Συνημμένα

• timthumb.jpg
    timthumb.jpg
    242 KB · Εμφανίσεις: 43

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

dimitrakis123456789

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2011
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
16
τυπε αυτος ο αγγλοπακιστανος που τον πατροναρει ο γειτς τι λεει;;εχει παρει κανενα ολυμπια;;;μουλαρι ειναι...εχει σπασει νομιζω και τα ποδια του...
για βοηθα με λιγο ποιον λες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories