Επισκέπτης
Ο Μιχαλης Κεφαλιανος στον χθεσινο αγωνα του που βγηκε δευτερος!....μπραβο του!
Ρωτα αυτους που με βγαζουνε τυπε!....τυπε τι συμβαινει και τρως μπανιο καθε τοσο? λυσε την απορια.
Ρωτα αυτους που με βγαζουνε τυπε!....
για σταθειτε γιατι εχω χασει εργα...μακαρι να παρει καμια καλη θεση στο ολυμπια γιατι το αξιζει και εχει παλεψει
Φυσικά!...το 2011 ο κεφαλιανος ειχε παει ομως δεν τα πηγε καλα!εκτος δεκαδας δηλαδη!για σταθειτε γιατι εχω χασει εργα...
παιζει να παιξει μιστερ ολυμπια ελληνας αθλητης;;;
και βεβαια ηδη εχει κατεβει πριν 2 χρονια αλλα επιασε πατο.λογικο σε τοσα μεγαθηριαγια σταθειτε γιατι εχω χασει εργα...
Ναι εγω οτι ειναι να πω το λεω αλλιως δεν θα ασχολιομουν!...ξαφνικα εκει που εγραφε ο ανονυμος εκλεισε!....αντε βγαλε ακρη φιλε!εσυ δε τους ρωτησες? δε σου ειπανε? αποκλειεται να μην εχεις ιδεα τυπε. κατι δε μας λες καλα.
ο λευτερης ειναι φιλαρακι εδω.παλια πιγεναμε στο ιδιο γυμν.παιδες εχω αποκλειστικες πληροφοριες για τον αγωνα της ΠΕΣΔ στης 3 ιουνιου!!!!!!!!!! Σιωτης και Σιδηροπουλος ειναι σε τρελη κατασταση!!!!!!!!!!! αναμενεται μαχη σωμα με σωμα!!!!!!! φημες λενε οτι ειναι και οι 2 πανω απο 100 κιλα κΚΟΜΑΤΙΑ!!!!!!!!!! ΕΙΔΩΜΕΝ
για σταθειτε γιατι εχω χασει εργα...
ααααα. τυπε δεν το ηξερα...εχω καμποσα χρονια να σχοληθω...και βεβαια ηδη εχει κατεβει πριν 2 χρονια αλλα επιασε πατο.λογικο σε τοσα μεγαθηρια
ελα γελοιε...τραβα γαμησου και μην ζαλιζεις αρχιδια...αν θες να εχουμε ενα ψιλονταραβερακι μην αρχιζεις τις μαλακιες...α καλα. οι ερωτησεις σου ειναι σοβαρες οσο και στη μπαλα.