Μαρινα Αλεσσια Ειρηνη και Εβα νεα milf
ΕΥΑ milf ..............παραπανω πληροφοριες
Μαρινα Αλεσσια Ειρηνη και Εβα νεα milf
Κάνουν με 100 για περίπου 45 λεπτά...Μαρίνα και Αλέσια!Μην περιμένετε κάτι το πολύ σξαιρετικό...Γιατί να μην κάνουν; Μοναστήρι είναι;
Εύα λεπτή,ξανθό κοντό μαλλί,καλό σώμα(εμφάνιση,συνεδρία δεν έχω κάνει ακόμα).ΕΥΑ milf ..............παραπανω πληροφοριες
Επισκεψη στο ιδρυμα πριν περιπου 10 ημερες.........κατα τις 6 ηωρα και μου εκανε εντυπωση οτι βαραγαν μυγες...... στην πορτα η τατιανα και ροστερ η αλισα η ειρηνη και μια αλλη που δε θυμαμαι.......περασα με ειρηνη
και ξεκουραστηκα ............
κακομεταχειριζεσαι τα κοριτσια γιαυτο...εχει πεσει συρμα...ρε γ@μοτο ...σε εμενα γιατι δεν ανοιγουν τον τελευταιο καιρο
οχι τιποτα αλλα ειναι απο τα ποιο ''Milf-μασαζ-χωρους'' που υπαρχουν εδω και χρονια..................
κακομεταχειριζεσαι τα κοριτσια γιαυτο...εχει πεσει συρμα...
Πέρασμα την περασμένη εβδομάδα από το milfoμαγαζο της Μονής. Στην πόρτα ψηλή ξανθιά μεγαλοκοπέλα Γκαλίνα.
Ρόστερ:
Αλέσια ξανθιά με γαλανά μάτια γύρω στα 30 με μικρό στηθος και ωραίο πίσω σύστημα (μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα)
Μαρίνα μελαχρινή σχετικά κοντούλα κοντά στα 40 επίσης μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια
Ειρήνη μελαχρινή με μέτριο στήθος επίσης κοντά στα 40 με ωραία κορμοστασιά και πλούσιο κώλο .
Εύα καστανή γύρω στα 35 ωραίο πρόσωπο αλλά με αυτά που φορούσε μου φήνηκε αβυξη άκωλη.
Επέλεξα Ειρήνη. Καλό μασάζ με αρκετή όρεξη σε όλο το σώμα δυνατό και ανακουφιστικό. Στα του αγώνα πολύ καλή πίπα ανευ με πολλά deep φτυσίματα και περιποίηση στα @@. Πέρασμα ελαστικού εναλλαγή 3 στάσεων και κατάθεση στο στόμα. Γενικά μια καλή συνεδρία από μια έμπειρη γυναίκα.
Χρόνος 45 λεπτά κόστος 60€.
Διαβάζω ότι σταθεροποιήθηκε εδώ και η Αλβανίς Αλέσια που είχε γυρίσει πολλά μαγαζιά. Έβαλε μηπως μυαλό να μην κοροιδεύει τον κόσμο?
Δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια (δούλευε Ρουβά), αλλά περνάω πολλη όμορφα πάντα μαζί τηε. Ίσως είναι χημεία μεταξύ μας. Στανταράκι την εχω.
Δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια (δούλευε Ρουβά), αλλά περνάω πολλη όμορφα πάντα μαζί τηε. Ίσως είναι χημεία μεταξύ μας. Στανταράκι την εχω.
[/quote
στο "ρουβα" ηταν η πιο χειροτερη ξεπετα και στριμενη.Τωρα εχει βαλει πολυ νερο στο κρασι της και ειναι ολο γλυκες και αγαπουλες
ειναι πολυ καλη
Έχει στοχοποιηθεί για δοκιμή. Θα ενημερώσω σχετικά γιατί σωματικά τουλάχιστον φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι!
Έχει στοχοποιηθεί για δοκιμή. Θα ενημερώσω σχετικά γιατί σωματικά τουλάχιστον φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι!Διαβάζω ότι σταθεροποιήθηκε εδώ και η Αλβανίς Αλέσια που είχε γυρίσει πολλά μαγαζιά. Έβαλε μηπως μυαλό να μην κοροιδεύει τον κόσμο?