Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Zorro

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
Σιγά μην έχει στρώσει η Αλβανίδα. Ξινή ήταν ,είναι και θα είναι.

ΜΑΚΡΙΑ...........

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα κάνει τα πάντα για να την πάρεις και όταν την πάρεις αρχίζει τα μη και δεν....

καμία αλλάγη εκεί μεσα και η καινούρια η Ευα εντελώς αδιαφορη.......

δεν το εχουν καταλάβει εκεί μεσα οτι θέλουν μια δυο προσθήκες

το καλοκαίρι ειχε ερθει ενα μιλφ πολύ καλό Ναταλία την έλεγαν αλλα εξαφανίστηκε αμέσως.....

μηυπως ξερει κανείς την τύχη του

ηταν αδύνατη ψηλή 45-50 με ξανθοκοκκινωπό μαλλί και εκφυλη φατσα
εδω δεν την εχω παρει αλλα την βλεπω στο σαλοναρισμα ολο γουτσου γουτσου ειναι  γιαυτο ειπα οτι εχει αλλαξει .Σαν γνησια σκατοφαρα αλβανιδα  δεν προκειται να αλαξει.

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Τι να πώ ρε παιδιά..... εμένα πάντως όσο καιρό πάω μου συμπεριφέρεται τέλεια...

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
έχεις πάρει πίσω σύστημα ? γνωστός λέει ότι επιλεκτικά το δίνει !!!!

Δεν υπαρχει Αλβανιδα που να μην το δινει το πισω συστημα  με επιπλεον δωρακι.Αυτο ειναι  στανταρ για αυτη την φαρα
μονο που αρκετες πραγματι το δινουν επιλεκτικα.Αν επιμεινης  για να σε αποφυγουν βρισκουν δικαιολογια οτι τον εχεις .. καμποσα μετρα..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασμα από εδώ για την Αλέσια που είχα λοκάρει από την τελευταία φορά που πήγα. Δυστυχώς αν και συναγωνιστές εδώ μέσα είχαν προειδοποιήσει εγώ την μαλακία μου την έκανα  :headbang: :headbang:. Βλέπεις αμά λοκάρει ο μικρός ωραίο κώλο η λογική δεν χωράει.
Η Αλέσια είναι από Αλβανία γύρω στα 30 ξανθιά κοντά μαλλιά ωραία μπλε μάτια καλό σώμα 1,5αρι στητό στήθος και ωραίο κώλο.
Από μασάζ άστα να πάνε. Δεν ήθελε να κάνει αφού με μούνταρε κατευθείαν και αφού επέμεινα δέχτηκε με τα χίλια ζόρια. Τι να το κάνεις όμως. Απλό πασάλειμα ούτε 10 λεπτά με εμφανή προσπάθεια να με ερεθίσει αφού επικεντρώθηκε στην ευαίσθητη περιοχή. Δεν γαμίεται λέω.
Δεύτερος γύρος ξεκίνημα με αερόπιπα χωρίς, αερογλωσσόφιλα επίσης και ήθελε στο λετπό να περάσει ελαστικό. Κάνε λίγο παραπάνω της λέω δεν μπορώ μου λέει είμαι κρυωμένη έχω το λαιμό μου. Κατάλαβα λέω άντε να τελειώνουμε. Πέρασμα ελαστικού εναλλαγή 2 στάσεων πισοκολλητό και ιεραποστολικό (η στάση που της αρέσει) και προσπάθεια να με κάνει να τελειώσω όπερ και εγένετο. Για λοκο δεν ζήτησα έτσι κι αλλιώς με ξενέρωσε!!
Στο τέλος με ρώτησε αν μου άρεσε και της είπα αν είναι έτσι χωρίς μασάζ πάω και σε στούντιο. Γιατί μου λέει με ύφος θα περάσειςκαλύτερα? :idiot:
Έμεινα δεν έμεινα 25 λεπτά κόστος 50 ευρώ.
Δεν πειράζει πάμε γιά άλλα.   

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Αυτο είναι καψουρεμένο με ένα Αλβακό και δεν πολυκάνει κέφι τα πολλά πολλά στο δωμάτιο. Άσε δε και τον άσχημο χαρακτήρα της.

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Αυτο είναι καψουρεμένο με ένα Αλβακό και δεν πολυκάνει κέφι τα πολλά πολλά στο δωμάτιο. Άσε δε και τον άσχημο χαρακτήρα της.
Δυστυχώς ούτε τα στοιχειώδη αγαπητέ.... :(

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εχουμε εκεί καμία ανανέωση η θεωρείται η Αλβανίδα εσωτερική μεταγραφή...τρομάρα τους..... Θέλουν και 50 ευρω.....

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ολες οι αλβανιδες που δουλευουν σε μπουρδελα και μασαντζιδικα  ειναι τοσο ηληθιες που τον νταβαντζητους τον "βαπτιζουν " αντρα τους
και λενε οτι θα τις παντρευτει. ΤΡΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.  Εμεις τις καναμε ανθρωπους και αυτες και τους νταβαντζηδες τους.
Ολες οι αλλες αλβανιδες και τοθς αντρες στους ακομη τους λενε ζωα

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
ολες οι αλβανιδες που δουλευουν σε μπουρδελα και μασαντζιδικα  ειναι τοσο ηληθιες που τον νταβαντζητους τον "βαπτιζουν " αντρα τους
και λενε οτι θα τις παντρευτει. ΤΡΟΜΑΤΑ ΤΟΥΣ.  Εμεις τις καναμε ανθρωπους και αυτες και τους νταβαντζηδες τους.
Ολες οι αλλες αλβανιδες και τοθς αντρες στους ακομη τους λενε ζωα
Απαπα!  :tickedoff:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
εκει  παλια ειχε κατι καλα μιλφ εκφυλα
με σπεσιαλ προγκραμς... :s&m_1: :s&m_2: :lheel:
αλλα μαλλον τωρα γαμηθηκε το μαγαζακι
και νιεντε τα πελατακια...

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Το πρόβλημα είναι ότι η Γκαλίνα γίνεται πολύ φίλη με τις κοπέλες που έχει κάθε φορά. Έτσι υπάρχει ένα κλίμα από τις κοπέλες τελείως επαγγελματικό. Αυτό βέβαιαι είνα εις βάρος του μαγαζιού μακροπρόθεσμα γιατί άμα η κοπέλα δεν έχει κάτι να σε τραβήξει δεν ξαναπάς.

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Καλα τα λεει ο ntany.....ετσι ειναι ειναι κολλητες δεν φέρνουν καινούριες και κανονίζει η μια με την αλλη

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
το μαγαζι αυτο ειναι πολλα χρονια με σταθερη πελατεια  η γκαλινα ειναι σωστη το δουλευει πολυ σωστα χρονια τωρα
χωρις προβληματα .βεβαια ειναι για ορισμενη κατηγορια πελατων καθ'οτι εχει παντα σχεδον μιλφ

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
το μαγαζι αυτο ειναι πολλα χρονια με σταθερη πελατεια  η γκαλινα ειναι σωστη το δουλευει πολυ σωστα χρονια τωρα
χωρις προβληματα .βεβαια ειναι για ορισμενη κατηγορια πελατων καθ'οτι εχει παντα σχεδον μιλφ

με τρελο face control !!!!!!!!που ανοιγουν δυσκολαααααα. :think:..........ανοιγουν κατω .......και μολις αναιβενεις, επανω τρως ακυρο :uglystupid: , και δεν ανοιγουν .......αφου εχουν και κατω καμερα , μην μας ταλαιπωρείται να ανεβενουμε επανω εαν δεν μας θελετε ..... :huh: :huh: :huh: :huh:

και δεν εχει γινει μια φορα μονο ..δυστυχως :tickedoff: ... μιλαω επειδη ημουν παλιος πελατης , επι  εποχη ''Βικυ'' με τα  :tits:

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
εκει  παλια ειχε κατι καλα μιλφ εκφυλα
με σπεσιαλ προγκραμς... :s&m_1: :s&m_2: :lheel:
αλλα μαλλον τωρα γαμηθηκε το μαγαζακι
και νιεντε τα πελατακια...

Πέρα από το πρόγραμμα των 60 ευρώ - 45', ενημερώθηκα οτι έχουν επιπλέον τα εξής προγράμματα :

Με 80 ευρώ - 45', μπαίνει στο πρώτο μέρος για λεσβιακό & μασάζ από 4 χέρια και δεύτερη κοπέλα και μετά αποχωρεί οταν ξεκινά το "αγωνιστικό" μέρος από οτι κατάλαβα.

Με 100 ευρώ επίσης έχει "φουλ" πρόγραμμα με έξτρα χρόνο παραμονής στο δωμάτιο ταυτόχρονα με δύο λαδοκόρες (και μάλλον ίσως δύο μπιστολιές, δεν ρώτησα διευκρίνηση) και μασάζ από 4 χέρια.

Και ένα άλλο με περισσότερα, που δεν ρώτησα πόσο,  διότι μ' έπιασε κατάθλιψη από την αφραγκία μου και στον αυτόματο αποκλεισμό που υπέστην λόγω οικονομικής δυσπραγίας.  

Σε καμία περίπτωση βέβαια, ΔΕΝ φτάνουν στο παραμικρό το ύψος της ποιότητας του προγράμματος της Ειρήνης του 3ης Σεπτ. 59 με όσες κόρες και να μπούν στο δωμάτιο !!!   αλλά υπάρχουν "μερακλήδες" που τους ενδιαφέρουν τέτοιες "πολυφωνικές" εμπειρίες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα "ιδιαίτερα" προγράμματα των παλιών μιλφ (ΣΜ κλπ.), κυρίως αυτά που ήταν μεταξύ τους συμφωνία με τους μόνιμους τους παλαιούς πελάτες, αν και διαρρέουν κατά καιρούς φήμες για εξοπλισμένους κυρίους με βαλιτσάκια ή παιχνιδάκια "πολέμου" μέσα στο δωμάτιο. Ο καθένας όπως την βρίσκει. Περί ορέξεως ... αν έχει τα φράγκα να τα σκάει, έχει καλώς . Μόνο να προσέχουμε να "μην χαλάμε την αγορά", ή τις κακομαθαίνουμε ξοδεύοντας αλόγιστα, διότι μετά την πληρώνουμε όλοι μαζί.

V...

taksiarxis

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2014
Like
373
Πόντοι
26
Πέρα από το πρόγραμμα των 60 ευρώ - 45', ενημερώθηκα οτι έχουν επιπλέον τα εξής προγράμματα :

Με 80 ευρώ - 45', μπαίνει στο πρώτο μέρος για λεσβιακό & μασάζ από 4 χέρια και δεύτερη κοπέλα και μετά αποχωρεί οταν ξεκινά το "αγωνιστικό" μέρος από οτι κατάλαβα.

Με 100 ευρώ επίσης έχει "φουλ" πρόγραμμα με έξτρα χρόνο παραμονής στο δωμάτιο ταυτόχρονα με δύο λαδοκόρες (και μάλλον ίσως δύο μπιστολιές, δεν ρώτησα διευκρίνηση) και μασάζ από 4 χέρια.

Και ένα άλλο με περισσότερα, που δεν ρώτησα πόσο,  διότι μ' έπιασε κατάθλιψη από την αφραγκία μου και στον αυτόματο αποκλεισμό που υπέστην λόγω οικονομικής δυσπραγίας.  

Σε καμία περίπτωση βέβαια, ΔΕΝ φτάνουν στο παραμικρό το ύψος της ποιότητας του προγράμματος της Ειρήνης του 3ης Σεπτ. 59 με όσες κόρες και να μπούν στο δωμάτιο !!!   αλλά υπάρχουν "μερακλήδες" που τους ενδιαφέρουν τέτοιες "πολυφωνικές" εμπειρίες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα "ιδιαίτερα" προγράμματα των παλιών μιλφ (ΣΜ κλπ.), κυρίως αυτά που ήταν μεταξύ τους συμφωνία με τους μόνιμους τους παλαιούς πελάτες, αν και διαρρέουν κατά καιρούς φήμες για εξοπλισμένους κυρίους με βαλιτσάκια ή παιχνιδάκια "πολέμου" μέσα στο δωμάτιο. Ο καθένας όπως την βρίσκει. Περί ορέξεως ... αν έχει τα φράγκα να τα σκάει, έχει καλώς . Μόνο να προσέχουμε να "μην χαλάμε την αγορά", ή τις κακομαθαίνουμε ξοδεύοντας αλόγιστα, διότι μετά την πληρώνουμε όλοι μαζί.

V...
Καλα το πας.............  θα βγαλεις και πρωτογενες πλεονασμα σε λιγο :2funny:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom