Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πέρα από το πρόγραμμα των 60 ευρώ - 45', ενημερώθηκα οτι έχουν επιπλέον τα εξής προγράμματα :

Με 80 ευρώ - 45', μπαίνει στο πρώτο μέρος για λεσβιακό & μασάζ από 4 χέρια και δεύτερη κοπέλα και μετά αποχωρεί οταν ξεκινά το "αγωνιστικό" μέρος από οτι κατάλαβα.

Με 100 ευρώ επίσης έχει "φουλ" πρόγραμμα με έξτρα χρόνο παραμονής στο δωμάτιο ταυτόχρονα με δύο λαδοκόρες (και μάλλον ίσως δύο μπιστολιές, δεν ρώτησα διευκρίνηση) και μασάζ από 4 χέρια.

Και ένα άλλο με περισσότερα, που δεν ρώτησα πόσο,  διότι μ' έπιασε κατάθλιψη από την αφραγκία μου και στον αυτόματο αποκλεισμό που υπέστην λόγω οικονομικής δυσπραγίας.  

Σε καμία περίπτωση βέβαια, ΔΕΝ φτάνουν στο παραμικρό το ύψος της ποιότητας του προγράμματος της Ειρήνης του 3ης Σεπτ. 59 με όσες κόρες και να μπούν στο δωμάτιο !!!   αλλά υπάρχουν "μερακλήδες" που τους ενδιαφέρουν τέτοιες "πολυφωνικές" εμπειρίες.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μάθουμε τα "ιδιαίτερα" προγράμματα των παλιών μιλφ (ΣΜ κλπ.), κυρίως αυτά που ήταν μεταξύ τους συμφωνία με τους μόνιμους τους παλαιούς πελάτες, αν και διαρρέουν κατά καιρούς φήμες για εξοπλισμένους κυρίους με βαλιτσάκια ή παιχνιδάκια "πολέμου" μέσα στο δωμάτιο. Ο καθένας όπως την βρίσκει. Περί ορέξεως ... αν έχει τα φράγκα να τα σκάει, έχει καλώς . Μόνο να προσέχουμε να "μην χαλάμε την αγορά", ή τις κακομαθαίνουμε ξοδεύοντας αλόγιστα, διότι μετά την πληρώνουμε όλοι μαζί.

V...

αναβαθμηση βλεπω προγραμματων. Παλια πριν κανα μηνα περιπου ειχα παρει δυο λαδοκορες 45' δυο πιστολιες και μασαζ με 4χερια αλλα με 110ευρουλακια τωρα το κανανε 100? καλο αυτο .Οσο για κυριους με βαλιτσακια αυτα παιζοντε σε ολα τα ιδρυματα  .  εαν δεν κουβαλανε μαζι τους τους δειχνουν τα δικατους διαφορα μεγεθη :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Περί ορέξεως....κολοκυθόπιτα

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρα από το πρόγραμμα των 60 ευρώ - 45', ενημερώθηκα οτι έχουν επιπλέον τα εξής προγράμματα :
Μόνο να προσέχουμε να "μην χαλάμε την αγορά", ή τις κακομαθαίνουμε ξοδεύοντας αλόγιστα, διότι μετά την πληρώνουμε όλοι μαζί.

V...

αναβαθμηση βλεπω προγραμματων. Παλια πριν κανα μηνα περιπου ειχα παρει δυο λαδοκορες 45' δυο πιστολιες και μασαζ με 4χερια αλλα με 110ευρουλακια τωρα το κανανε 100? καλο αυτο .

Να προσθέσω ότι σε όλα τα προγράμματα αν το παίξεις λίγο διστακτικός του στυλ "μπαίνω δεν μπαίνω" το 10ρικο το κόβουν άμεσα μόνες τους. Ειδικά στο διπλό που σχεδόν πάντα προτείνεται από τις λαδοκόρες η τιμή πλέον είναι κατευθείαν 100€! Ενδεχομένως η τιμή με κατάλληλο παζάρι να πέφτει και άλλο.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Να προσθέσω ότι σε όλα τα προγράμματα αν το παίξεις λίγο διστακτικός του στυλ "μπαίνω δεν μπαίνω" το 10ρικο το κόβουν άμεσα μόνες τους. Ειδικά στο διπλό που σχεδόν πάντα προτείνεται από τις λαδοκόρες η τιμή πλέον είναι κατευθείαν 100€! Ενδεχομένως η τιμή με κατάλληλο παζάρι να πέφτει και άλλο.

ετσι πρεπει να δουλευουν ολα 100 με 2 και 45'

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
εχουμε καμία αλλαγή στο ρόστερ....

όλοι το ζητανε το εχω πει στην γκαλίνα τόσες φορές αυτη εκεί κολλημενη με τις ιδιες

τωρα οι τιμες που λετε παραπάνω θεωρω οτι ειναι υπερβολικές και οτι χωραει σε ολα 20 € παρακάτω τουλάχιστον

ντουετο αυτην την στιγμη ποιες μπορούν εκεί να κανουν δεν μπορω να θυμηθώ αλλά μια καλη παρτούζα πιστευω οτι με 80 € ειναι οκ

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1

καλημερα
θα με ενδιεφερε να δοκιαμσω το διπλο..αν μπορεις να βοηθησεις με πληροφοριες ενδεχομενως για να επισκεφτω τον χωρο

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
καλημερα
θα με ενδιεφερε να δοκιαμσω το διπλο..αν μπορεις να βοηθησεις με πληροφοριες ενδεχομενως για να επισκεφτω τον χωρο
Καλημέρα. Τι είδους πληροφορίες χρειάζεσαι?
Πας διαλέγεις όποια σου κάνει κλικ και όταν έρθει της προτείνεις  να φέρει άλλη μία για δίδυμο. Άσε που το πιθανότερο είναι να σου το προτείνει η ίδια (ειδικά η Αλέσια). Στην τιμή μέχρι 100αρικο, όχι παραπάνω.

Καλό βόλι ....

redduck

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
15
Πόντοι
1
Πας διαλέγεις όποια σου κάνει κλικ και όταν έρθει της προτείνεις  να φέρει άλλη μία για δίδυμο. Άσε που το πιθανότερο είναι να σου το προτείνει η ίδια (ειδικά η Αλέσια). Στην τιμή μέχρι 100αρικο, όχι παραπάνω.

Καλό βόλι ....
Εψαχνα παλιοτερα την εισοδο? δεν εβρισκα το νουμερο!!
ισως εγω δεν κοιτουσα σωστα?
ε4ιανι προς το τερμα πριν βγουμε στην κεντρικο σωστα? υπαρχει καποιο τηλ.επικοινωνιας?
αυτο ευχαριστω για τη βοηθεια

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1

Καλό βόλι ....

η αλεσια το προτεινει με την πρωτη αλλα  οχι παραπανω απο 100

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Εψαχνα παλιοτερα την εισοδο? δεν εβρισκα το νουμερο!!
ισως εγω δεν κοιτουσα σωστα?
ε4ιανι προς το τερμα πριν βγουμε στην κεντρικο σωστα? υπαρχει καποιο τηλ.επικοινωνιας?
αυτο ευχαριστω για τη βοηθεια

Ειναι στενό κάθετο στην Αριστοτέλους πολύ κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Το στενάκι είναι αδιέξοδος και πεζόδρομος. Όπως μπαίνεις στο στενό νομίζω 1η ή 2η πορτα αριστερά. Αν θυμάμαι καλά έχει εμφανή και μια κάμερα.
Κουδούνι δεν θυμάμαι αλλά είναι νομίζω προφανές...

Εγγρ.
5 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
66
Πόντοι
1
Ειναι στενό κάθετο στην Αριστοτέλους πολύ κοντά στην πλατεία Βικτωρίας. Το στενάκι είναι αδιέξοδος και πεζόδρομος. Όπως μπαίνεις στο στενό νομίζω 1η ή 2η πορτα αριστερά. Αν θυμάμαι καλά έχει εμφανή και μια κάμερα.
Κουδούνι δεν θυμάμαι αλλά είναι νομίζω προφανές...

Δέν έχει και κάτι μεγάλες γλάστρες απ'έξω ;

Προσοχή μόνο στις σκάλες, μην διανοηθείτε  να ανέβετε με τα πόδια ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.123
Πόντοι
46.232
πέρασμα απο το μαγαζί σήμερα ,είχε τέσσερις κοπέλες , Αλέσια καστανή με ίσιο μαλλί ωραία μάτια , κανονικό σώμα και μικρό βυζί , Ειρήνη μιλφογκίλφ με καστανό κατσαρό μαλλί
παχουλή με 2.5άρια βυζιά , Εύα ξανθοκάστανη με κανονικό σώμα μικρό βυζί τατού λίγο πιο κάτω απο τον αυχένα και Μαρίνα μελαχρινή μιλφογκίλφ χοντρούλα με 2.5άρια βυζιά.

aristofan1945

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Πέρασμά πρίν περίπου 5 ημερες είχα καβλες γιά Ειρήνη απυσιαζη πήρε άδεια .
Η Γκαλίνα επεστρεψε.
Ν.Σμήνη την  Ειρήνη δοκιμάσει?

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
οσο παραμένουν αυτες οι 4 κοπέλες στο μαγαζι αυτο θα ειναι ετοιμο μνα κλείσει. Κανει και η Αλέσια τα πάντα για να φυγουν οι πελάτες. Αν δεν αλλάξει κατι νομίζω οτι μετα το καλοκαίρι ..............

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
προσπαθεί να πιέσει να μπεις αυτο κανει. Λες και δεν ξερει ο κόσμος οτι βαριουνται που ζουν. Καθε φορα που ερχεται μια καινούρια ή την διωχνουν ή ρτην βαζουν στην ομαδα της βαρεμαρας...

και η Γκαλίνα υπνος..........................

toons

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
προσπαθεί να πιέσει να μπεις αυτο κανει. Λες και δεν ξερει ο κόσμος οτι βαριουνται που ζουν. Καθε φορα που ερχεται μια καινούρια ή την διωχνουν ή ρτην βαζουν στην ομαδα της βαρεμαρας...

και η Γκαλίνα υπνος..........................

Εγώ την πήρα την Αλβανίδα μια φορά γιατί έμαθα πως δίνει πίσω πόρτα. Δε μου έδωσε και δε ξαναπάω.....

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom