Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
ναι ξερω... εγω πρεπει να τα κανω ολα εδω μεσα...
μη δω λιγη βοηθεια απο κανεναν...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
περασμα μια μερα του καλοκαιριου πηγαινα για ειρηνη αλλα δεν
πηρα μια αλλη γκιλφ νομιζω ναταλια γαμω τα μασαζ και γλωσσα η κυρια με ελουσε
κυριολεκτικα αυτα ειναι που με κανουν να βλεπω μεγαλη γυναικα και να μπαινω με κλειστα ματια
8 στις 10 φορες περναω γαμαμπλ μιλαμε μαγκες εγγυηση την ξερουν την δουλεια....
θε σε κανουν να περασεις καλα αμα ξεχασεις την εμφανιση κοστος 60 ευρα.

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
δεν υπαρχει πιπινι στην Προδρομου 6...
μουφα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
η γκαλινα ρε μαλακες ειναι κοντα 50ρα...

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
σε λεω δεν υπαρχει... μαλακιες για να γινει ντορος...
γκαλινα πιπινι με το ιδιο ονομα με την υπευθυνη... που ετσι κι αλλοιως ειναι η καλυτερη εκει μεσα...
μας δουλευετε...

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
σε λεω δεν υπαρχει... μαλακιες για να γινει ντορος...
γκαλινα πιπινι με το ιδιο ονομα με την υπευθυνη... που ετσι κι αλλοιως ειναι η καλυτερη εκει μεσα...
μας δουλευετε...
στην εφεραν τυπε
σου λεει θα πας με τις καβλαρες σου για το πιπινι και οταν δεν την βρεις θα παρεις κανα γκρανι :S

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
240.162
Πόντοι
46.232
επίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι ,πήγα για να δώ τι παίζει με το πιπίνι....κανένα πίπινι δεν ήταν, ούτε υπήρξε σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαγαζιού....στην υποδοχή μιάς και η σερίφησα έλειπε(την πέτυχα στο ασανσέρ
όταν έφευγα)η Αλίσια ξανθιά με πράσινα μάτια κανονικό σώμα μικρό βυζί ,αυτή μου είπε όπως βλέπεις εγώ είμαι η μικρότερη που υπάρχω και τώρα και τους τελευταίους 6 μήνες...είχε ακόμα την Τατιάνα
ψηλή ξανθιά γκίλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα και μεσαία πεσμένα βυζιά και η Ειρήνη μελαχρινό γκίλφ , κοντή παχουλή με 2άρια βυζιά

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
επίσκεψη σήμερα το μεσημεράκι ,πήγα για να δώ τι παίζει με το πιπίνι....κανένα πίπινι δεν ήταν, ούτε υπήρξε σύμφωνα με τα λεγόμενα του μαγαζιού....στην υποδοχή μιάς και η σερίφησα έλειπε(την πέτυχα στο ασανσέρ
όταν έφευγα)η Αλίσια ξανθιά με πράσινα μάτια κανονικό σώμα μικρό βυζί ,αυτή μου είπε όπως βλέπεις εγώ είμαι η μικρότερη που υπάρχω και τώρα και τους τελευταίους 6 μήνες...είχε ακόμα την Τατιάνα
ψηλή ξανθιά γκίλφ με κανονικό για την ηλικία της σώμα και μεσαία πεσμένα βυζιά και η Ειρήνη μελαχρινό γκίλφ , κοντή παχουλή με 2άρια βυζιά

Παντου μεσα εισαι !!!  :thumbsup:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Και  εγω  που  ειχα  περασει  πριν  δυο  βδομαδες  περιπου  οι  ιδιες  κοπελες ηταν.......

Πιπινι  σε  αυτο  το  μαγαζι  δεν  υπαρχει...

Σμυρνη  επρεπε  να  δοκιμασεις  την  Ειρηνη  ειναι  πολυ  :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1:

:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom