You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μονής Προδρόμου 6
- Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.197
- Πόντοι
- 506
παιδια δω τι παιζει;;αξιζει τιποτα;για γκαλινα ακουω συνεχεια μπριζολα παιζει;;
Φυσικά και παίζει...Πάρε Ειρήνη...Εγγύηση...
πααληκαρι μου αν εισαι απο τουσ τυπους που πανε με δικο τους στραπονακι ε τοτε καλα τα λες το πισογλεντας ????????συγνωμη που επανερχομαι αλλα απο οτι θυμαμαι στα δωματια δεν εχει καρεκλες. για το καρεκλατο ζητησες καρεκλα η την εφερες απο το σπιτι.
btw προσεχε γιατι απο πληροφοριες που εχω εκει μεσα δουλευει και πολυ στραπον
παντως για την καρεκλα αν ειναι πολυθρονα η καναπες με σεντονακι σε πειραζει ???? ισως απολαυσης καλυτερα το """ καλυβιοτικο μαντζουνι""" με το συμπαθιο ε!!!!! αλλα εσυ το αρχισες. αντε καλα μαμησια
δωσε παραγγελια μορτη πως την θες και θα την εχεις χωρις προβλημα πιστευω πως θα την απολαυσηςπαιδια δω τι παιζει;;αξιζει τιποτα;για γκαλινα ακουω συνεχεια μπριζολα παιζει;;
πααληκαρι μου αν εισαι απο τουσ τυπους που πανε με δικο τους στραπονακι ε τοτε καλα τα λες το πισογλεντας ????????
παντως για την καρεκλα αν ειναι πολυθρονα η καναπες με σεντονακι σε πειραζει ???? ισως απολαυσης καλυτερα το """ καλυβιοτικο μαντζουνι""" με το συμπαθιο ε!!!!! αλλα εσυ το αρχισες. αντε καλα μαμησια
εγω δεν σου ειπα τιποτα για τον καναπε. για το καρεκλατο σου ειπα γιατι κρινω οτι αυτα που εγραψες ειναι μουσαντενια. αρχισες να γραφεις κριτικες απο τοτε που σου εχουν πει οτι εισαι στο σαιτ μονο για επαγγελματικους λογους. ξερεις εσυ.
οσο για το στραπον το ανεφερα γιατι στην ηλικια σου για να σηκωθει ........ παλι ξερεις εσυ.
τι γραφεις ρε καραμητρο.........
υπαρχουν και χαπια μορτη ασχετε μου αλλα επειδη μαλλον πας με τσαντσ γεματη συνεργα στα τσαρδια ετσι μου φαινεται εμενα οως τα λες αλλα ας τα αφησουμε αυτα καρεκλα αμα θες σου φερνουν και σκαμπο και σουβλακι οτι ζητησεις μορτη μου .εγω δεν σου ειπα τιποτα για τον καναπε. για το καρεκλατο σου ειπα γιατι κρινω οτι αυτα που εγραψες ειναι μουσαντενια. αρχισες να γραφεις κριτικες απο τοτε που σου εχουν πει οτι εισαι στο σαιτ μονο για επαγγελματικους λογους. ξερεις εσυ.
οσο για το στραπον το ανεφερα γιατι στην ηλικια σου για να σηκωθει ........ παλι ξερεις εσυ.
τι γραφεις ρε καραμητρο.........
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Περασμα σημερα το απογευμα και γινοταν της τρελης........κοσμος εμπαινε και εβγαινε
πολλες θεραπενιδες και για καθε γουστο νομιζω εκτος απο αυτους που ζητανε
πιπινια....πηρα Ειρηνη ,με λιγα λογια πολυ καλη σε ολο το προγραμμα και στο
μασαζ και στο ΄΄ψησιμο΄΄.......σιγουρα θα ξαναπερασω οταν με βγαλει ο δρομος μου...
πολλες θεραπενιδες και για καθε γουστο νομιζω εκτος απο αυτους που ζητανε
πιπινια....πηρα Ειρηνη ,με λιγα λογια πολυ καλη σε ολο το προγραμμα και στο
μασαζ και στο ΄΄ψησιμο΄΄.......σιγουρα θα ξαναπερασω οταν με βγαλει ο δρομος μου...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
είχε τόσο κόσμο
έχω περάσει τα 2,5 χρόνια που ασχολούμαι με τα μασάζ σχεδόν 15 φορές και ποτέ δεν πέτυχα κάποιον
όχι να περιμένει αλλά ούτε καν στο δωμάτιο...αν είναι έτσι φαίνεται έχουν βρει το μυστικό να έχουν
δουλειά μέσα στην κρίση.
έχω περάσει τα 2,5 χρόνια που ασχολούμαι με τα μασάζ σχεδόν 15 φορές και ποτέ δεν πέτυχα κάποιον
όχι να περιμένει αλλά ούτε καν στο δωμάτιο...αν είναι έτσι φαίνεται έχουν βρει το μυστικό να έχουν
δουλειά μέσα στην κρίση.
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
και εγω που περασα χθες δεν πέτυχα κανεναν...εντομεταξυ αν δεν το ξερεις απο καποιον γνωστο σου η απ το σαιτ ειναι δυσκολο να το βρεις...είχε τόσο κόσμο
δουλειά μέσα στην κρίση.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
είχε τόσο κόσμο
δουλειά μέσα στην κρίση.
Και τα τρια δωματια γεματα και με εβαλαν να περιμενω στην κουζινα για περιπου
15 λεπτα για να περασω μεσα σε δωματιο........Παντως επειδη εχω ξαναπαει και μενα
μου φανηκε περιεργο το ολο σκηνικο .Και οσο περιμενα χτυπησε και δυο φορες το
κουδουνι...μαλλον πολυς κοσμος ειχε ορεξη για θεραπεια σημερα
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
ναι μάλλον , γκιλφοθεραπεία....
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
οντως ειχε πολλα γκιλφ το μαγαζι στην χθεσινη επισκεψη μου εκτος απο ενα πιπινι πολυ νιαου ;)..γκαλενα το ονομα της..ναι μάλλον , γκιλφοθεραπεία....
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 164
- Like
- 5.204
- Πόντοι
- 21.265
έχουν διώξει γυναίκες και παιδιά για καλοκαίρι και όσοι έμειναν πίσω αποφάσισαν να χαλαρώσουν ;)
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.155
- Πόντοι
- 46.232
πιπίνι???οντως ειχε πολλα γκιλφ το μαγαζι στην χθεσινη επισκεψη μου εκτος απο ενα πιπινι πολυ νιαου ;)..γκαλενα το ονομα της..
για τι ηλικία λέμε , εγώ πχ πιπίνι εννοώ το πολύ μέχρι 24.
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
πιπίνι???
Μαλλον εννοει μιλφοπιπινια................
J_K
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 41
- Like
- 12
- Πόντοι
- 76
αυτη καπου εκεί ήταν...ειχε πολυ ωραιο σωμα.ο επομενος μου στοχος αυτος ειναιπιπίνι???
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
αυτη καπου εκεί ήταν...ειχε πολυ ωραιο σωμα.ο επομενος μου στοχος αυτος ειναι
πολυ καλη επιλογη και ομορφη κοπελα αυτη.. ;)
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ωπα? πιπινι στην Προδρομου? παμε καλα?
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
ωπα? πιπινι στην Προδρομου? παμε καλα?
Και ομως!...
jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
τωρα πες μου οτι δινει και κωλο και με εστειλες...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 136
- Εμφανίσεις
- 22K