Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sapakism

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πηγε το στραπον συννεφο μεχρι να χύσει ο γέρος.  :pipa3: :pipa3:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου.  στα υπολοιπα  με εκανε τζοβενο να νοιωσω τωρα στα γεραματα καρεκλατο καναπεδατο  και ουτο καθεξης καμια ωρα και το παλαιβαμε στο τελος εκανα την καταθεση μου  στο μασαζοκρεβατο  νασαι καλα μαδαμ  περασδα πολυ ωραια  θα με δεις λιαν συντομως

αφου το ειχε σταματησει το αθλημα τωρα το ξαναρχισε????? μου ειχε πει μονο σεριφισα απο εδω και περα για δωσε τα φωτα σου βρε zero....

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.089
Πόντοι
42.697
αφου το ειχε σταματησει το αθλημα τωρα το ξαναρχισε????? μου ειχε πει μονο σεριφισα απο εδω και περα για δωσε τα φωτα σου βρε zero....

δεν ξερω λογικα ολο και θα περναει στα δωματια, εχω να την παρω χρόνια

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815

Σαββάτο απόγευμα πάντως, ήτο σε δωμάτιο .. "άκρως απασχολημένη" (όχι μαζί μου, εγώ δοκίμασα την Ειρήνη ..)

sakarvats

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Κριτικές
107
Like
7.918
Πόντοι
7.815
Σήμερα το απόγευμα, τα ξεκάνατε τα "κορίτσια"

:zfuck: :fuck1: :tits: :cum: :cum: :cum: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :fuck1: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

... όλες στην "πρέσα" κ κανείς να ανοίξει την πόρτα ή να απαντήσει στο κουδούνι ...

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
δεν νομίζω ρε φίλε. το θέμα είναι ότι εκεί το ρόστερ είναι τόσο στασιμο που φοβασαι μην τις βάλουν μεσα στην λίστα με την κινητικότητα των ΔΥ.

ναταλι ειρηνη γκαλίνα και αυτή η αλβανίοδα η αλέσια κιαι μία άλλη ούτε που θυμαμαι ξανθια τρομακτική.

Κάντε ρε κορίτσια μία αλλαγή

pika

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ΛΕΙΛΑ τρυφερο μωρο 23 ετων σταθερη αξια

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ποτε πηγε εκει βρε μορτη  χθες βραδυ ημουν εκει δεν ειδα κατι τετοιο για ριξε πληροφορα . νασαι καλα

ποιές άλλες είδες εκεί;

πέρασες με κάποια;

κάνε μας μια ενημέρωση...

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου.  στα υπολοιπα  με εκανε τζοβενο να νοιωσω τωρα στα γεραματα καρεκλατο καναπεδατο  και ουτο καθεξης καμια ωρα και το παλαιβαμε στο τελος εκανα την καταθεση μου  στο μασαζοκρεβατο  νασαι καλα μαδαμ  περασδα πολυ ωραια  θα με δεις λιαν συντομως

crazy ivan αυτη ειναι ενημερωση απο γκαλινα του πιο πανω. ο ορισμος του κομοδινου μετα καταψυξεως για μενα. πριν δυο μηνες που την πηρα χαλια. απο τα νευρα μου της ειπα να τη χυσω στο στηθος και της τα εδωσα στη μαπα οσα προλαβα.

davidpav

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2013
Like
0
Πόντοι
1
crazy ivan αυτη ειναι ενημερωση απο γκαλινα του πιο πανω. ο ορισμος του κομοδινου μετα καταψυξεως για μενα. πριν δυο μηνες που την πηρα χαλια. απο τα νευρα μου της ειπα να τη χυσω στο στηθος και της τα εδωσα στη μαπα οσα προλαβα.

εγω γιοκα μου τι να σου πω οποτε παω περναω μια χαρα και το μασαζακι μοθ το  καλο  και τα υπολοιπα οσο αντεχω γιατι ειμαι και παπους. τι να σε πω , μπορει να εχει αδυναμια  στους 60 και ...  προχτες που πηγα  ελλειπε  . 

anat190

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2012
Like
39
Πόντοι
1
και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου.  στα υπολοιπα  με εκανε τζοβενο να νοιωσω τωρα στα γεραματα καρεκλατο καναπεδατο  και ουτο καθεξης καμια ωρα και το παλαιβαμε στο τελος εκανα την καταθεση μου  στο μασαζοκρεβατο  νασαι καλα μαδαμ  περασδα πολυ ωραια  θα με δεις λιαν συντομως

συγνωμη που επανερχομαι αλλα απο οτι θυμαμαι στα δωματια δεν εχει καρεκλες. για το καρεκλατο ζητησες καρεκλα η την εφερες απο το σπιτι.    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
btw προσεχε γιατι απο πληροφοριες που εχω εκει μεσα δουλευει και πολυ στραπον  :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Το καναπεδακι , ανοιγει και γινεται κρεβατι όμως και στρωνουν και σεντονακι.  :grin:

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom