- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Η Ναταλία που γράφετε προσφέρεται για deep throat καταστάσεις;
μπα δεν θα το ελεγα....
Η Ναταλία που γράφετε προσφέρεται για deep throat καταστάσεις;
με έχετε βαλει σε μεγαλους πειρασμους 60 ευρω πάει το πακέτο????απο τις καλυτερες επιλογές στην πιάτσα, εχει ολο το πακέτο
με έχετε βαλει σε μεγαλους πειρασμους 60 ευρω πάει το πακέτο????
με φουλ προγραμμα εε??ειναι καθαρα μεσα εχει ντουζιερα???ναι για μιση ωρα
με φουλ προγραμμα εε??ειναι καθαρα μεσα εχει ντουζιερα???
και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου. στα υπολοιπα με εκανε τζοβενο να νοιωσω τωρα στα γεραματα καρεκλατο καναπεδατο και ουτο καθεξης καμια ωρα και το παλαιβαμε στο τελος εκανα την καταθεση μου στο μασαζοκρεβατο νασαι καλα μαδαμ περασδα πολυ ωραια θα με δεις λιαν συντομως
ok τυπε σε ευχαριστω θα το επεισκεφθω και θα γραψω εντυπωσεις στο έμμεσο μελλονκαθαρα ειναι, ντουζιερα δεν εχει στο δωματιο, αλλα το κοινο μπανιο ειναι πολυ καθαρο
αφου το ειχε σταματησει το αθλημα τωρα το ξαναρχισε????? μου ειχε πει μονο σεριφισα απο εδω και περα για δωσε τα φωτα σου βρε zero....
αφου το ειχε σταματησει το αθλημα τωρα το ξαναρχισε????? μου ειχε πει μονο σεριφισα απο εδω και περα για δωσε τα φωτα σου βρε zero....
ποτε πηγε εκει βρε μορτη χθες βραδυ ημουν εκει δεν ειδα κατι τετοιο για ριξε πληροφορα . νασαι καλαΛΕΙΛΑ τρυφερο μωρο 23 ετων σταθερη αξια
ποτε πηγε εκει βρε μορτη χθες βραδυ ημουν εκει δεν ειδα κατι τετοιο για ριξε πληροφορα . νασαι καλα
και η σεριφισα η γκαλινα ειναι φωτια εγω περασα μια χαρα στο τριψιμο πολυ καλη τα ισωσε ολα τα στραβα τα κοκαλα μου. στα υπολοιπα με εκανε τζοβενο να νοιωσω τωρα στα γεραματα καρεκλατο καναπεδατο και ουτο καθεξης καμια ωρα και το παλαιβαμε στο τελος εκανα την καταθεση μου στο μασαζοκρεβατο νασαι καλα μαδαμ περασδα πολυ ωραια θα με δεις λιαν συντομως
crazy ivan αυτη ειναι ενημερωση απο γκαλινα του πιο πανω. ο ορισμος του κομοδινου μετα καταψυξεως για μενα. πριν δυο μηνες που την πηρα χαλια. απο τα νευρα μου της ειπα να τη χυσω στο στηθος και της τα εδωσα στη μαπα οσα προλαβα.
Το καναπεδακι , ανοιγει και γινεται κρεβατι όμως και στρωνουν και σεντονακι.