Νέα

Μονής Προδρόμου 6

• Μέλος που άνοιξε το νήμα argentinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
το μονής προδρόμου αυτό το γωνιακό σήμερα το μεσημέρι ήταν κλειστό

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Περασα χθες απόγευμα και ειχε 3 απαράδεκτες από εμφανιση δεν συγκρατησα ονόματα.

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Επισκεψη  στο  ιδρυμα  πριν  περιπου  10  ημερες.........κατα  τις  6 ηωρα  και  μου  εκανε  εντυπωση  οτι  βαραγαν  μυγες...... στην  πορτα  η  τατιανα    και  ροστερ  η  αλισα  η  ειρηνη  και  μια  αλλη  που  δε  θυμαμαι.......περασα  με  ειρηνη  :pipa2: :2on1: :fuck2:
και  ξεκουραστηκα  ............

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Η Γκαλίνα τι έγινε, ακόμα διακοπές είναι?

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Επισκεψη  στο  ιδρυμα  πριν  περιπου  10  ημερες.........κατα  τις  6 ηωρα  και  μου  εκανε  εντυπωση  οτι  βαραγαν  μυγες...... στην  πορτα  η  τατιανα    και  ροστερ  η  αλισα  η  ειρηνη  και  μια  αλλη  που  δε  θυμαμαι.......περασα  με  ειρηνη   :pipa2: :2on1: :fuck2:
και  ξεκουραστηκα  ............

ρε γ@μοτο ...σε εμενα γιατι δεν ανοιγουν τον τελευταιο καιρο  :think: :think: :think:

οχι τιποτα αλλα ειναι απο τα ποιο ''Milf-μασαζ-χωρους'' που υπαρχουν εδω και χρονια.................. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ρε γ@μοτο ...σε εμενα γιατι δεν ανοιγουν τον τελευταιο καιρο  :think: :think: :think:

οχι τιποτα αλλα ειναι απο τα ποιο ''Milf-μασαζ-χωρους'' που υπαρχουν εδω και χρονια.................. :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
κακομεταχειριζεσαι τα κοριτσια γιαυτο...εχει πεσει συρμα... :grin: :grin: :grin:

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
E. Όχι και κοριτσια. Μεγαλομαμάδες είναι. (Είδατε τακτ!!!!)

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Πέρασμα την περασμένη εβδομάδα από το milfoμαγαζο της Μονής. Στην πόρτα ψηλή ξανθιά μεγαλοκοπέλα Γκαλίνα.
Ρόστερ:
Αλέσια ξανθιά με γαλανά μάτια γύρω στα 30 με μικρό στηθος και ωραίο πίσω σύστημα (μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα)
Μαρίνα μελαχρινή σχετικά κοντούλα κοντά στα 40 επίσης μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια
Ειρήνη μελαχρινή με μέτριο στήθος επίσης κοντά στα 40 με ωραία κορμοστασιά και πλούσιο κώλο :kissass:.
Εύα καστανή γύρω στα 35 ωραίο πρόσωπο αλλά με αυτά που φορούσε μου φήνηκε αβυξη άκωλη.

Επέλεξα Ειρήνη. Καλό μασάζ με αρκετή όρεξη σε όλο το σώμα δυνατό και ανακουφιστικό. Στα του αγώνα πολύ καλή πίπα ανευ με πολλά deep φτυσίματα και περιποίηση στα @@.  :pipa1: Πέρασμα ελαστικού εναλλαγή 3 στάσεων και κατάθεση στο στόμα. Γενικά μια καλή συνεδρία από μια έμπειρη γυναίκα.
Χρόνος 45 λεπτά κόστος 60€.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Πέρασμα την περασμένη εβδομάδα από το milfoμαγαζο της Μονής. Στην πόρτα ψηλή ξανθιά μεγαλοκοπέλα Γκαλίνα.
Ρόστερ:
Αλέσια ξανθιά με γαλανά μάτια γύρω στα 30 με μικρό στηθος και ωραίο πίσω σύστημα (μάλλον η μικρότερη εκεί μέσα)
Μαρίνα μελαχρινή σχετικά κοντούλα κοντά στα 40 επίσης μικρό στήθος και μεγάλη περιφέρεια
Ειρήνη μελαχρινή με μέτριο στήθος επίσης κοντά στα 40 με ωραία κορμοστασιά και πλούσιο κώλο :kissass:.
Εύα καστανή γύρω στα 35 ωραίο πρόσωπο αλλά με αυτά που φορούσε μου φήνηκε αβυξη άκωλη.

Επέλεξα Ειρήνη. Καλό μασάζ με αρκετή όρεξη σε όλο το σώμα δυνατό και ανακουφιστικό. Στα του αγώνα πολύ καλή πίπα ανευ με πολλά deep φτυσίματα και περιποίηση στα @@.  :pipa1: Πέρασμα ελαστικού εναλλαγή 3 στάσεων και κατάθεση στο στόμα. Γενικά μια καλή συνεδρία από μια έμπειρη γυναίκα.
Χρόνος 45 λεπτά κόστος 60€.

το μαγαζι αυτο ποτε δεν ειχε κατω απο 30 αλλα περνας καλα  με τα μιλφ που εχει μερικα απο αυτα ειναι πολυ καλα στο  δευτερο ημιχρονο

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Διαβάζω ότι σταθεροποιήθηκε εδώ και η Αλβανίς Αλέσια που είχε γυρίσει πολλά μαγαζιά. Έβαλε μηπως μυαλό να μην κοροιδεύει τον κόσμο?

veneto

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
78
Like
1.355
Πόντοι
6.195
Διαβάζω ότι σταθεροποιήθηκε εδώ και η Αλβανίς Αλέσια που είχε γυρίσει πολλά μαγαζιά. Έβαλε μηπως μυαλό να μην κοροιδεύει τον κόσμο?

Δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια (δούλευε Ρουβά), αλλά περνάω πολλη όμορφα πάντα μαζί τηε. Ίσως είναι χημεία μεταξύ μας. Στανταράκι την εχω.

ntany223

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
19
Πόντοι
16
Δεν ξέρω αν λέμε για την ίδια (δούλευε Ρουβά), αλλά περνάω πολλη όμορφα πάντα μαζί τηε. Ίσως είναι χημεία μεταξύ μας. Στανταράκι την εχω.

Ναι γιαυτή λέω. Για να λες ότι περνάς καλά θα έβαλε μυαλό. Την έστρωσε η Γκαλίνα.

agathoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2013
Like
0
Πόντοι
1
[/quote
στο "ρουβα" ηταν η πιο χειροτερη ξεπετα και στριμενη.Τωρα  εχει βαλει πολυ νερο στο κρασι της και ειναι ολο γλυκες και αγαπουλες
ειναι πολυ καλη

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
Έχει στοχοποιηθεί για δοκιμή. Θα ενημερώσω σχετικά γιατί σωματικά τουλάχιστον φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι!

..Παλαιότερα είχε αναφερθεί ως ξεπέτα...ήταν θρασύτατη και αγενέστατη ταυτόχρονα ως γνήσια Αλβανίς...αυτό που την τρελαίνει είναι να πηγαίνεις εκεί και να μην την παίρνεις...είμαι ένα απ τα απωθημένα της...

Butts

Σπουδαίος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Κριτικές
75
Like
1.684
Πόντοι
3.137
Έχει στοχοποιηθεί για δοκιμή. Θα ενημερώσω σχετικά γιατί σωματικά τουλάχιστον φαίνεται ενδιαφέρον κομμάτι!

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
συμφωνώ με τον προλαλήσαντα κάνει τα πάντα για να την πάρεις και όταν την πάρεις αρχίζει τα μη και δεν....

καμία αλλάγη εκεί μεσα και η καινούρια η Ευα εντελώς αδιαφορη.......

δεν το εχουν καταλάβει εκεί μεσα οτι θέλουν μια δυο προσθήκες

το καλοκαίρι ειχε ερθει ενα μιλφ πολύ καλό Ναταλία την έλεγαν αλλα εξαφανίστηκε αμέσως.....

μηυπως ξερει κανείς την τύχη του

ηταν αδύνατη ψηλή 45-50 με ξανθοκοκκινωπό μαλλί και εκφυλη φατσα

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom