dimigoall
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 60
- Like
- 28.342
- Πόντοι
- 22.886
Ήταν εκλογικός αντιπρόσωποςτι δικαιολογία είπε;
Ήταν εκλογικός αντιπρόσωποςτι δικαιολογία είπε;
Με ακύρωσε με ένα "δεν μπορω συγγνωμη". Μετά από κάποιες ώρες αφού την ρώτησα γιατί με ακύρωσε μου απάντησε ότι δεν μπορεί σε σπίτι. Ενώ στην αρχή το είχαμε συμφωνήσει και της είχα πει αν δεν νιώθει άνετα μπορούμε και σε ξενοδοχείο.τι δικαιολογία είπε;
ηταν η πρωτη σας συναντηση ?Με ακύρωσε με ένα "δεν μπορω συγγνωμη". Μετά από κάποιες ώρες αφού την ρώτησα γιατί με ακύρωσε μου απάντησε ότι δεν μπορεί σε σπίτι. Ενώ στην αρχή το είχαμε συμφωνήσει και της είχα πει αν δεν νιώθει άνετα μπορούμε και σε ξενοδοχείο.
Τι ρογα ειναι αυτη ρε μωρο?κολασηΚαλησπέρα αγόρια ,θέλω να σας πω για το Ηλικία μου είμαι 28 χρονών και μαρεσει να περνάω καλά ... Ραντεβού ξενοδοχείο μόνο στο κέντρο και Νότια... Σε λίγο θα μπορέσω και βόρεια σας φιλώ
Aποκρουστικά..Τι εχετε παθει με αυτα τα ηλιθια τατουαζ;
Και ενταξει τα μικρα και σεμνα..Aποκρουστικά..
Καλημερα σου ματαρεςΚαλησπέρα αγόρια ,θέλω να σας πω για το Ηλικία μου είμαι 28 χρονών και μαρεσει να περνάω καλά ... Ραντεβού ξενοδοχείο μόνο στο κέντρο και Νότια... Σε λίγο θα μπορέσω και βόρεια σας φιλώ
καύλαΚαλησπέρα αγόρια ,θέλω να σας πω για το Ηλικία μου είμαι 28 χρονών και μαρεσει να περνάω καλά ... Ραντεβού ξενοδοχείο μόνο στο κέντρο και Νότια... Σε λίγο θα μπορέσω και βόρεια σας φιλώ
Έλα και μία βολτούλα στα original βόρεια (Θεσσαλονίκη) μανάρι να φας κουλουράκι . . .Καλησπέρα αγόρια ,θέλω να σας πω για το Ηλικία μου είμαι 28 χρονών και μαρεσει να περνάω καλά ... Ραντεβού ξενοδοχείο μόνο στο κέντρο και Νότια... Σε λίγο θα μπορέσω και βόρεια σας φιλώ
Που τις είδες τίς ματάρες ρε συΚαλημερα σου ματαρες
Ε κατι έχω δει κι εγώ.....Που τις είδες τίς ματάρες ρε συ
Ρογάρες ναι
Εεε τότε αλλάζει το θέμαΕ κατι έχω δει κι εγώ.....
ΚατατοπιστικόςΜια χαρά κοπέλα είναι
Και για τα δικά μου γούστα το κορμί είναι με τις καμπύλες που θέλω....
Και εάν δεν απλυτος αξεστος και νομίζεις ότι παίζεις σε κακογυρισμενη τσόντα
Αφηνεται και δίνεται μια χαρά.
Τώρα βαθμολογία δεν μπορώ να βάλω αλλά σίγουρα σε αυτά που προσφέρει και όπως τα προσφέρει είναι πολύ πάνω του μέσου όρου και από κοπέλες των 140 150 180 200 ευρώ....