Αγγελική
Call-Girl
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 1
- Like
- 23.595
Οπως βολεύεσαιΗ κάλτσα δε βγαίνει ότι και να λες!!! Θα μαλώσουμε!!!
Οπως βολεύεσαιΗ κάλτσα δε βγαίνει ότι και να λες!!! Θα μαλώσουμε!!!
...."μονο λιγο καιρο ξαποσταινει, και ξανα προς την δοξα τραβα"Εχω να σας πω και κάτι άλλο. Εσεις που λέτε οτι δεν παίζει ρολο να είναι καυλωμένη η κοπέλα,αλλά μονο ο πελάτης ,ε δεν ισχύει αυτό. Λοιπον πριν 3-4 μέρες μου έτυχε το εξης,ήταν ενας που και ασχημος εμφανισιακα και το μόριό του οταν το είδα ειχε κρεατοελιες που προεξείχαν ,και πηγα να του κανω πιπα και σιχάθηκα,ωσπου μετά εξελίχθηκε σε αερόπιπα. Και ελεγε κιολας "κάνε μου μια πιπα καλη,και το ειπα γ τις ελιες και οτι σιχαίνομαι,και δεν του αρεσε κιολας. Δοκιμασε να το κανουμε στα 4,τίποτα,δεν τα καταφέραμε,και πρότεινα απο μόνη μου αφου είχε περάσει μισή ωρα,να αποχωρήσω με τα μισά λεφτά,και το δέχτηκε,και αναγνώρισε οτι δεν έχουμε χημεία εμεις οι δύο,ε πείτε μου εσεις πώς να καυλωνα με τα χάλια που είχε; Και βλέπετε οτι αν η κοπελα δεν είναι καυλωμενη,αυτοματα περνάει και στον παρτενέρ και χαλάει ολο το ραντεβου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ,απο τα χειρότερα ραντεβου αν όχι το χειρότερο
Ντροπή σου απλά που συνδέεις άσχετα κ λες κάποιον άσχημο κ όλα τα υπόλοιπα βέβαια . Χεστηκαμε αν καυλωνεις η όχι . Πληρώνεσαι σούργελο .Κατά τα αλλα είσαι μεγάλο βούρλο απλά .Εχω να σας πω και κάτι άλλο. Εσεις που λέτε οτι δεν παίζει ρολο να είναι καυλωμένη η κοπέλα,αλλά μονο ο πελάτης ,ε δεν ισχύει αυτό. Λοιπον πριν 3-4 μέρες μου έτυχε το εξης,ήταν ενας που και ασχημος εμφανισιακα και το μόριό του οταν το είδα ειχε κρεατοελιες που προεξείχαν ,και πηγα να του κανω πιπα και σιχάθηκα,ωσπου μετά εξελίχθηκε σε αερόπιπα. Και ελεγε κιολας "κάνε μου μια πιπα καλη,και το ειπα γ τις ελιες και οτι σιχαίνομαι,και δεν του αρεσε κιολας. Δοκιμασε να το κανουμε στα 4,τίποτα,δεν τα καταφέραμε,και πρότεινα απο μόνη μου αφου είχε περάσει μισή ωρα,να αποχωρήσω με τα μισά λεφτά,και το δέχτηκε,και αναγνώρισε οτι δεν έχουμε χημεία εμεις οι δύο,ε πείτε μου εσεις πώς να καυλωνα με τα χάλια που είχε; Και βλέπετε οτι αν η κοπελα δεν είναι καυλωμενη,αυτοματα περνάει και στον παρτενέρ και χαλάει ολο το ραντεβου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ,απο τα χειρότερα ραντεβου αν όχι το χειρότερο
Εχω να σας πω και κάτι άλλο. Εσεις που λέτε οτι δεν παίζει ρολο να είναι καυλωμένη η κοπέλα,αλλά μονο ο πελάτης ,ε δεν ισχύει αυτό. Λοιπον πριν 3-4 μέρες μου έτυχε το εξης,ήταν ενας που και ασχημος εμφανισιακα και το μόριό του οταν το είδα ειχε κρεατοελιες που προεξείχαν ,και πηγα να του κανω πιπα και σιχάθηκα,ωσπου μετά εξελίχθηκε σε αερόπιπα. Και ελεγε κιολας "κάνε μου μια πιπα καλη,και το ειπα γ τις ελιες και οτι σιχαίνομαι,και δεν του αρεσε κιολας. Δοκιμασε να το κανουμε στα 4,τίποτα,δεν τα καταφέραμε,και πρότεινα απο μόνη μου αφου είχε περάσει μισή ωρα,να αποχωρήσω με τα μισά λεφτά,και το δέχτηκε,και αναγνώρισε οτι δεν έχουμε χημεία εμεις οι δύο,ε πείτε μου εσεις πώς να καυλωνα με τα χάλια που είχε; Και βλέπετε οτι αν η κοπελα δεν είναι καυλωμενη,αυτοματα περνάει και στον παρτενέρ και χαλάει ολο το ραντεβου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ,απο τα χειρότερα ραντεβου αν όχι το χειρότερο
Εχω να σας πω και κάτι άλλο. Εσεις που λέτε οτι δεν παίζει ρολο να είναι καυλωμένη η κοπέλα,αλλά μονο ο πελάτης ,ε δεν ισχύει αυτό. Λοιπον πριν 3-4 μέρες μου έτυχε το εξης,ήταν ενας που και ασχημος εμφανισιακα και το μόριό του οταν το είδα ειχε κρεατοελιες που προεξείχαν ,και πηγα να του κανω πιπα και σιχάθηκα,ωσπου μετά εξελίχθηκε σε αερόπιπα. Και ελεγε κιολας "κάνε μου μια πιπα καλη,και το ειπα γ τις ελιες και οτι σιχαίνομαι,και δεν του αρεσε κιολας. Δοκιμασε να το κανουμε στα 4,τίποτα,δεν τα καταφέραμε,και πρότεινα απο μόνη μου αφου είχε περάσει μισή ωρα,να αποχωρήσω με τα μισά λεφτά,και το δέχτηκε,και αναγνώρισε οτι δεν έχουμε χημεία εμεις οι δύο,ε πείτε μου εσεις πώς να καυλωνα με τα χάλια που είχε; Και βλέπετε οτι αν η κοπελα δεν είναι καυλωμενη,αυτοματα περνάει και στον παρτενέρ και χαλάει ολο το ραντεβου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ,απο τα χειρότερα ραντεβου αν όχι το χειρότερο
Αγγέλω έχεις πάρει σασίΕχω να σας πω και κάτι άλλο. Εσεις που λέτε οτι δεν παίζει ρολο να είναι καυλωμένη η κοπέλα,αλλά μονο ο πελάτης ,ε δεν ισχύει αυτό. Λοιπον πριν 3-4 μέρες μου έτυχε το εξης,ήταν ενας που και ασχημος εμφανισιακα και το μόριό του οταν το είδα ειχε κρεατοελιες που προεξείχαν ,και πηγα να του κανω πιπα και σιχάθηκα,ωσπου μετά εξελίχθηκε σε αερόπιπα. Και ελεγε κιολας "κάνε μου μια πιπα καλη,και το ειπα γ τις ελιες και οτι σιχαίνομαι,και δεν του αρεσε κιολας. Δοκιμασε να το κανουμε στα 4,τίποτα,δεν τα καταφέραμε,και πρότεινα απο μόνη μου αφου είχε περάσει μισή ωρα,να αποχωρήσω με τα μισά λεφτά,και το δέχτηκε,και αναγνώρισε οτι δεν έχουμε χημεία εμεις οι δύο,ε πείτε μου εσεις πώς να καυλωνα με τα χάλια που είχε; Και βλέπετε οτι αν η κοπελα δεν είναι καυλωμενη,αυτοματα περνάει και στον παρτενέρ και χαλάει ολο το ραντεβου. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ,απο τα χειρότερα ραντεβου αν όχι το χειρότερο
Aμα δεν καυλώνει η κοπέλα,δεν θα καυλώσει και ο αλλος,εσυ δηλαδη αμα δεις κάποια που σιχαίνεται,που κάτι τη χάλασε,θα περάσεις δηλαδή καλά;Ντροπή σου απλά που συνδέεις άσχετα κ λες κάποιον άσχημο κ όλα τα υπόλοιπα βέβαια . Χεστηκαμε αν καυλωνεις η όχι . Πληρώνεσαι σούργελο .Κατά τα αλλα είσαι μεγάλο βούρλο απλά .
Ασε,νομίζουν οτι πρέπει να ανεχόμαστε τα πάντα επειδή τους καθομαστεsorry αλλά δεν βλέπω να ειναι κάπου λάθος η Αγγελική. ίσως δεν έπρεπε να είναι δημοσίως τόσο ειλικρινής αλλά αν όντως τα πράγματα ήταν όπως τα περιέγραψε τότε νομίζω ότι φέρθηκε πολύ τίμια.
γνωμη μου απλά. το ότι κάνει μια Χ δουλειά δεν σημαίνει οτι πρέπει να γινει ρομπότ ή αναίσθητη.
Δεν θα γλειψω ομως την πλάτη,και ομως μου εχει τυχει και με σωματικη αναπηρία καποιος,και δεν αναφέρθηκα καν σε αυτο,τον αντιμετώπισα οπως εναν αρτιμελη ,και μας βγηκε και ωραιοτατο το ραντεβου,και με χαρά θα τον ξαναδεχόμουνΡε πατε καλά ? Βγήκε το βουρλο να σχολιάσει κάποιον με κάποια ατέλεια κ να μας πει ότι δεν τη καυλωσε ? Και του πήρε τα μισά λεφτά δηλαδή του έκανε κ χάρη ? Και συμφώνησαν κ καλά ότι δε πήγε καλά το ραντεβού ?
Αυτό σε ικανοποίησε ρε βουρλο αγγελω ?
Σκέφτηκες καθόλου πως ένιωσε αυτός ο άνθρωπος ψυχολογικά μετά ?
Η μήπως δε πρέπει καποιος να πηδάει επειδη έχει ένα Α θέμα ?
Δηλαδή πες εγώ εχω όλη μου τη πλάτη καμμένη από κάποιο ατύχημα δε δικαιουμε να πληρώσω για σεξ ?
Η κάποιος άλλος έχει κάποιο κινητικό θέμα η οτιδήποτε , δε σε καυλωνει έτσι ?
Άντε ρε μπαζο που μιλας κιόλας κ κρίνεις ανθρώπους .
Ναι οκ οτι πεις .Δεν θα γλειψω ομως την πλάτη,και ομως μου εχει τυχει και με σωματικη αναπηρία καποιος,και δεν αναφέρθηκα καν σε αυτο,τον αντιμετώπισα οπως εναν αρτιμελη ,και μας βγηκε και ωραιοτατο το ραντεβου,και με χαρά θα τον ξαναδεχόμουν
Γέλασε και το βουρλο της άρεσε και έκανε like .τσαπού με κρεατοελιές;;;;
Τι καινούρια μετάλλαξη είναι αυτή άραγε;
Mε αυτά που γράφεις τι θες να κανω; Να κλαίω; Μονο στα σοβαρά να ξέρεις δεν σε παίρνωΓέλασε και το βουρλο της άρεσε και έκανε like .
Οτι επειδη τα σκάει ο αλλος δεν σημαίνει οτι είμαστε ενα κομματι κρέας και ένα χυσοδοχειοΝαι οκ οτι πεις .
Άσε όσο μιλας το κανεις χειρότερο . Έλα βούρλο βουτα τη γλώσσα σου στο μυαλο σου πριν μιλήσεις . Γελάνε και οι πέτρες με τις βλακείες που γράφεις για ανθρώπους που ήρθαν να σε πληρώσουν . Ελα γεια σου βουρλο .