πολυ δυσκολο θεμα αλλα ο "αρχηγος" θα το αναλυσει, πολλοι προσφεραν γνωμες σωστες και οχι λογια του αερα.
ας τα παρουμε ενα-ενα...
---
1,200 αν δεν χρωστας πουθενα, δεν καπνιζεις κ δεν πινεις εντος σπιτιου εισαι μια χαρα, οχι ανετος αλλα οκ-
υπαρχουν οικογενεις που την βγαζουν σημερα με τοσα ΣΚΕΨΟΥ ΑΥΤΟ-
ΜΠΟΡΕΙΣ..
αν εχεις αμαξι σουταρε το αν μπορεις να πας με Μ.Μ.Μ, γλυτωνεις αρκετα, ξαναπαρε οταν θασαι καλυτερα-
σπιτι πηγαινε σε πιο μικρο.
καθαρισμα, κτλ αν πληρωνεις ΚΑΝΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ, δεν λεω φαε φακες καθε μερα κ να περιμενεις να βρεξει για μπανιο,κοψε οτι περιτο μπορεις.
Ασχετα με γκομενα, με 300 δεν κανεις τιποτα, ουτε καν υπαρχεις,πριν την κριση χαλασα γυρω στο 20ρικο , χωρις να παω πουθενα ουτε καφε...φευγανε 7,000 το χρονο αερα...σε μαλακιες...τσιγαρα,παγωτα, αρχιδιες...δεν τα ΕΚΟΨΑ ΑΚΟΜΗ,...στα 3 χρονια αυτες οι μ@@@
ειναι ενα μετριο αμαξι.
ενα απλο παραδειγμα να εχεις φαι σπιτι κ να τρως εξω κατι χειροτερο, αντι για 3 ποτα να πιεις 7..κτλ,κτλ..
αυτο μονο για τα 1,200....
-------------------------------------------------------------------
ΕΥΡΩΠΗ, ΒΛΑΧΕΣ ,ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ...
το μουνι δεν εχει πατριδα κ χωρο,...αργα η γρηγορα πανω -κατω Η ΜΙΖΕΡΙΑ Κ Η ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ τρωει την σαρκα,
πανε οι εποχες που οι γυναικες δεν ειχαν επιλογες, μονες ισως,,,ταυλανδη,φιλλιπινες καμια νοτιο-αμερικανα.
οι αλλεςξεχαστε τες...
---------------------
τα λεφτα παντα θα παιζουν ρολο ομως εχω φαει κ μου εχουν φαει γκομενες ατομα πιο χαμηλου εισοδηματος, οπως κ εγω εχω φαι τοπ-τοπ μουνι εκτος κατηγοριας μου οικονομικα απο αλλον χωρις λεφτα-
με λιγα χρηματα ομως τι θα βρεις..
-περιστασιακο σεξ...
-χαμηλο επιπεδο...
-καμμενες..
-μεγαλες...
οταν παει στο λιγο μονιμο η σοβαρο ΞΕΧΝΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥΝΙ.
------------------------------------------------------------
ΜΟΝΑΞΙΑ...
ΦΙΛΕ ΥΠΗΡΧΕ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ...
απλα με την κριση, εδω ο αλλος σκεφτεται ενα κουτι γλυκα πχ 20-30 ευρω,εγω ακομη δεν το σκεφτομαι δεν θα παω με αδεια χερια πουθενα-
αλλοι πηγαιναν κ καλες εποχες.
απλα τωρα το συμφερον εχει αλλαξει πιο πολυ τον κοσμο συμφερον-επιβιωση-αβεβαιωτητα- αυτο το τριπτυχο τα γαμησε ολα.
απλα κ παλι απο το 11 και μετα πεσαν οι μασκες....
-------------------------------------------------------------
λυση...
το οικονομικο ειπαν αρκετοι..
για την παρτη σου..
ΑΝΕΒΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...
γυρνα οπου μπορεις, γυμνασου εστω κ σπιτι,ντυσου καλα πουλα αυτο που ΠΟΥΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΕΦΕ k image-
ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ κ οι φιλοι ειναι δυσκολα φιλε να ακολουθησουν ακομη κ να χες λεφτα, βεβαια αν ησουν το αφεντικο ΤΟΥΣ στην δουλεια σιγουρα θα βρισκαν χρονο.
-------------------
κανεις δεν μπορει να ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ...γαμα τα φαρμακα,ψυχολογους κτλ , φιλους..."το γαμημενο χτυπημα στην πλατη"
σηκω στα ποδια σου κ ΞΕΚΙΝΑ, κατι που ξεχναμε ολοι....
νομιζω καθε μερα 10,000,000 ανθρωποι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΥΠΝΑΝΕ...την επομενη μερα...
αυτο φτανει.
σημειωση, διωξε απο κυκλο εστω αυτον που εχεις την μιζερια....αυτος που θα σε κερασει καφε/η ποτο, δεν το κανεια ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΠΛΑ Η ΜΙΖΕΡΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΑΡΕΑ..
------------
επιλογος..
-εισαι κατω απο 45-
-υγεια /οκ-
-ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ.
-να μεινεις καπου..
αντε @@@@@ παρε τα πανω σου τυπε, βαζε ενα μικρο στοχο την φορα,κ μετα καινουργιο, μερικες φορες φταινε οι καταστασεις, οι αλλοι κτλ, αλλα φταιμε κ μεις εστω οτι φταις 15% αλλαξε εστω αυτο...
φιλικα τυπε...ολα μεσα στο μυαλο ειναι-