Νέα

Mοναξιά και οικονομική κρίση..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
873
Πόντοι
96
Αυτό το κείμενο το έγραψα προ κρίσης .Σκέψου τι γίνεται τώρα!
Αν κάποιος είναι ευαίσθητος , συνεσταλμένος , δεν παρλάρει, δεν έχει πολλά λεφτά αλλά ένα μικρό ή μεσαίο εισόδημα, δεν έχει στενούς συγγενείς (αδέλφια κτλπ) ή κολλητούς , δουλεύει πολύ σαν υπάλληλος ή εργάτης ή κάτι άλλο , τότε , όπως είναι σήμερα η ελληνική κοινωνία και κυρίως οι Ελλη(εϊ)νίδες που είναι συνεχώς με τον υπολογιστή στο χέρι,υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μείνεις στο ράφι(και αν δεν ασχολείσαι με τον αγοαραίο έρωτα να μείνεις και παρθένος). :(

thomas66

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
μονο στις μουσουλμανικες χωρες ειναι σε δραστικο βαθμο περιορισμενα τα γυναικεια δικαιωματα γιααυτο εχουν και υψηλο δεικτη γεννητικοτητας χωρις να εισαγουν μεταναστες

το κοινωνικο συστημα που δεν ικανοποιει κατα βαση τις ανδρικες επιθυμιες εναι μοιραιο να χρεωκοπησει ταχιστα ακολουθωντας την παρακμη της ρωμης

αυτά είναι τα μόνα σημεία που έχεις δίκιο

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Με κατάλαβες ρε γαμώτο; Ναι, το παραδέχομαι, εγώ είμαι
Μια χαρα ειναι ο Σαμοιλης. Τον ειχα επισκεφθει στο πολιτικο του γραφειο στη Πατησιων οταν ειχε βαλει  υποψηφιος βουλευτης Α Αθηνων με το ΛΑΟΣ και τον ψηφισα.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
Μια χαρα ειναι ο Σαμοιλης. Τον ειχα επισκεφθει στο πολιτικο του γραφειο στη Πατησιων οταν ειχε βαλει  υποψηφιος βουλευτης Α Αθηνων με το ΛΑΟΣ και τον ψηφισα.

o τυπος ειχε μαγικες λυσεις στο τσεπακι του, πχ χρωσταγε ενας δεξια κι αριστερα αλλα ειχε 3 σπιτια.

Ο Σαμοιλης εβρησκε αμεσως λυση, πουλα το ένα να ξεχρεωσεις.  :kneel:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
o τυπος ειχε μαγικες λυσεις στο τσεπακι του, πχ χρωσταγε ενας δεξια κι αριστερα αλλα ειχε 3 σπιτια.

Ο Σαμοιλης εβρησκε αμεσως λυση, πουλα το ένα να ξεχρεωσεις.  :kneel:
Εμενα παντως πριν χρονια που τον ειχα συναντησει που κατεβαινε για βουλευτης, τον ρωτησα κατι για τη συνταξη του πατερα μου που αργουσε να βγει και πηρε επιτοπου τηλεφωνο καποιον φιλο του που γνωριζε το θεμα και πηρα απαντηση.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.102
Πόντοι
6.515
.Για γνωριμιες ειναι δυσκολο να κανεις αλλα για εμενα προτιμοτερο ειναι απο το ιντερνετ αφου δεν μπορεις να βγαινεις ευκολα τα βραδυα να χαλας στα.. χαμένα.

βοηθαει να υιοθετησει καποιος ένα αδεσποτο. Ο σκυλος δεν θα ρωτησει ποτε αν εχασε τη δουλεια του ή ποσα βγαζει.

Σου προσφερει συντροφια και αγαπη 

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.080
Πόντοι
6.256
βοηθαει να υιοθετησει καποιος ένα αδεσποτο. Ο σκυλος δεν θα ρωτησει ποτε αν εχασε τη δουλεια του ή ποσα βγαζει.

Όπως οι γεροντοκόρες με τις γάτες?
Μίλα καθαρά ρε γεο

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
νηματοθετη.
με 720 ευρω το 2011 της κρισης, πληρωνα νοικιο , θερμανση καραμπινατη και πηγαινελα κάθε σκ θεσσαλονικη-πτολεμαιδα.
τσιμα τσιμα ημουνα και ειχα 3 γκομενες.
μαλιστα ο φιλος μου που ειχε πιο ωραια γκομενα από τις δικες μου ηταν… ανεργος.
με 1200 ευρω στην Αθήνα που εχει και τουριστριες εχει και πουτανες εχει και ανωνυμια οποτε οι γκομενες είναι πιο ανοικτες από επαρχια εισαι καλα. στην Αθήνα επιασα 4 γκομενες σε 1 μηνα οντας κοντος και χοντρος ΧΩΡΙΣ καμμια να είναι από το εργασιακο περιβάλλον.
300 ευρω που σου περισσευουν είναι 10 την ημερα, συνηθως ο καφες εξω 2-3-4 ευρω εχεις για να βγαινεις κάθε μερα.
και τα ξενυχτια είναι 1 φορα την εβδομαδα ένα 10ρι.
βρες γκομενα και το οικονομικο δεν είναι πρόβλημα.
εγω οσους ξερω μπακουρια είναι γιατι εχουν απαιτησεις.
και εγω όταν ηθελα γκομενα 20ρα λεπτη και ομορφη στα 20 μου δεν εβρισκα.
όταν εριξα και εγω τις απαιτησεις μου και βγηκα και με μιλφ και με παχουλες και και και αρχισα να ριχνω γκομενες και αργοτερα εκατσαν και καποιες εμφανισημες.

βγες στις παραλιες τωρα με την ζεστη και ορμα,
πηγαινε σε τουριστικα μερη και μιλα σε ξενες,
κανε και παιχνιδι μεσω ιντερνετ.
αν δεν κυνηγήσεις δεν θα πιασεις ποτέ μην περιμενεις να σου ερθει στην δουλεια καποια και να σου κλεισει το ματι δεν θα γινει ποτέ. εγω από την δουλεια βρισκω 1 φορα στα 2 χρονια και αν.

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Συναδελφοι,

Πολλοι απο εσας ίσως στα λογια μου ανακαλυψουν κοινα στοιχεια προσωπικών βιωματικων καταστασεων.

Τρεχω να κανω δυο και τρεις δουλειες,και μετα βιας καταφερνω να μαζεψω καποια χρηματα τα οποια καλυπτουν μερος των οικονομικών μου υποχρεώσεων στο κρατος (ΔΕΚΟ,Εφορια,ΕΦΚΑ) και παγιων ανελαστικών δαπανών.

Μου μενει ενα υπολοιπο 200-300 ευρω να ζησω το μηνα (συμπεριλαμβανομενων των super market,βενζινη για δουλεια).

Επομενως,που χρηματα για καποια γνωριμια,κοινωνικοποιηση,απλα πραγματα δηλαδη δεν μπορω να κανω με καποια γυναικα. Επομενως για το λογο αυτο,δεν ψαχνω αφου ξερω οτι οποια και να γνωρισω,θα υπαρχουν καποιες ελαχιστες οικονομικες απαιτησεις τουλαχιστον τους πρωτους 2-3 πρωτους μηνες.Ακομη και η κοινωνικοποιηση με φιλαρακια για καμια μπυρα πολυ δυσκολα,αφου συνηθως οταν θα εισαι με παρεα και κερασμα ισως πρεπει να κανεις,και για καποιο φαγητο να πρεπει να ακολουθησεις. Οποτε,για να μην ερχομαι σε δυσκολη θεση,βρισκω δικαιολογιες για να μην βγαινω...

Παραλληλα,οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχουν χρηματα για προσωπικη εκτονωση σε καποια κοπελα..

Αποτελεσμα?Μοναξια,πεσμενη αυτοπεποιθεση,διαθεση, καταθλιψη...Και εργαζομαι ρε μαγκες,τα δουλευω,χωρις λαμογιες και αρπαχτες...

Δεν ειμαι απο αυτους που κατηγορουν το συμπαν κτλ.. Απλα,να,η μοναξια με κανει να εκφραζομαι και απο εδω.
τι να πει κι ο enduro με τα 0 ευρω που ζει σε χαρτοκουτα ρε τυπε.?..... :S :S :S

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
τι να πει κι ο enduro με τα 0 ευρω που ζει σε χαρτοκουτα ρε τυπε.?..... :S :S :S
Σε χαρτοκουτα αλλα τη φωτογραφια του που ειχε βαλει την αλλη φορα, τα ρουχα και τα παπουτσια σενια, ακριβα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Ναι κλώνε μου χαθήκαμε στις χιλιάδες γραμμές κώδικα των παραθυριων της Μικρομαλακης...
πρεπει να εχουμε ενα νημα σαν βαση κ απο εκει να εξορμουμε για μπαχαλεμα τυπε...... :takethis: :takethis: :takethis:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606

Τυπε ειναι και μουνοπαγιδα τα σκυλια.  :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom