Νέα

Mοναξιά και οικονομική κρίση..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα boobssucker
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 282
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Τυπε ειναι και μουνοπαγιδα τα σκυλια.  :S :S :S
Ναι, ομως υπαρχει και ο κινδυνος να επικεντρωθουν μονο στα σκυλια οι γκομενες. Ειναι μερικες που βγαινουν φωτογραφιες με τους σκυλους τους σε γλωσοφιλα. Ποιος ξερει τι κανουν και εκτος καμερας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Συναδελφοι,

Πολλοι απο εσας ίσως στα λογια μου ανακαλυψουν κοινα στοιχεια προσωπικών βιωματικων καταστασεων.

Τρεχω να κανω δυο και τρεις δουλειες,και μετα βιας καταφερνω να μαζεψω καποια χρηματα τα οποια καλυπτουν μερος των οικονομικών μου υποχρεώσεων στο κρατος (ΔΕΚΟ,Εφορια,ΕΦΚΑ) και παγιων ανελαστικών δαπανών.

Μου μενει ενα υπολοιπο 200-300 ευρω να ζησω το μηνα (συμπεριλαμβανομενων των super market,βενζινη για δουλεια).

Επομενως,που χρηματα για καποια γνωριμια,κοινωνικοποιηση,απλα πραγματα δηλαδη δεν μπορω να κανω με καποια γυναικα. Επομενως για το λογο αυτο,δεν ψαχνω αφου ξερω οτι οποια και να γνωρισω,θα υπαρχουν καποιες ελαχιστες οικονομικες απαιτησεις τουλαχιστον τους πρωτους 2-3 πρωτους μηνες.Ακομη και η κοινωνικοποιηση με φιλαρακια για καμια μπυρα πολυ δυσκολα,αφου συνηθως οταν θα εισαι με παρεα και κερασμα ισως πρεπει να κανεις,και για καποιο φαγητο να πρεπει να ακολουθησεις. Οποτε,για να μην ερχομαι σε δυσκολη θεση,βρισκω δικαιολογιες για να μην βγαινω...

Παραλληλα,οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχουν χρηματα για προσωπικη εκτονωση σε καποια κοπελα..

Αποτελεσμα?Μοναξια,πεσμενη αυτοπεποιθεση,διαθεση, καταθλιψη...Και εργαζομαι ρε μαγκες,τα δουλευω,χωρις λαμογιες και αρπαχτες...

Δεν ειμαι απο αυτους που κατηγορουν το συμπαν κτλ.. Απλα,να,η μοναξια με κανει να εκφραζομαι και απο εδω.
Κάνεις δύο και τρεις δουλειες, γυναικα και παιδια δεν εχεις, κι ομως σου μενουν μονο 200-300 ευρω να περασεις. Μαλιστα.

Λοιπον θα απευθυνθεις στο μελος Nikos_Plat που θα σου διδαξει τα πλεονεκτηματα να εισαι επιδοματίας και να εισπραττεις απο το Δημοσιο μεχρι και δωρεαν εισιτηρια για το σινεμα. Και θα εχεις και τα τυχερα σου με συντροφισσες προθυμες να σου κάτσουν. Αρκει να μην θελεις κατι περισσοτερο απο καρπουζι και λινατσα στην παραλια.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.400
Πόντοι
506
Κάνεις δύο και τρεις δουλειες, γυναικα και παιδια δεν εχεις, κι ομως σου μενουν μονο 200-300 ευρω να περασεις. Μαλιστα.

Λοιπον θα απευθυνθεις στο μελος Nikos_Plat που θα σου διδαξει τα πλεονεκτηματα να εισαι επιδοματίας και να εισπραττεις απο το Δημοσιο μεχρι και δωρεαν εισιτηρια για το σινεμα. Και θα εχεις και τα τυχερα σου με συντροφισσες προθυμες να σου κάτσουν. Αρκει να μην θελεις κατι περισσοτερο απο καρπουζι και λινατσα στην παραλια.
Oλο κακιες εισαι

Επισκέπτης
Ναι, ομως υπαρχει και ο κινδυνος να επικεντρωθουν μονο στα σκυλια οι γκομενες. Ειναι μερικες που βγαινουν φωτογραφιες με τους σκυλους τους σε γλωσοφιλα. Ποιος ξερει τι κανουν και εκτος καμερας.
Αλβανοί στις λένε αυτές τις ανωμαλίες;

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.845
Πόντοι
5.975
Αλβανοί στις λένε αυτές τις ανωμαλίες;
Θεωρείς ότι ο φίλτατος νηματοθέτης θα χρειαστεί να εφαρμόσει τον Νόμο του Picker προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει;  :think:

xenitemenipsixi

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2014
Like
58
Πόντοι
6
Συναδελφοι,

Πολλοι απο εσας ίσως στα λογια μου ανακαλυψουν κοινα στοιχεια προσωπικών βιωματικων καταστασεων.

Τρεχω να κανω δυο και τρεις δουλειες,και μετα βιας καταφερνω να μαζεψω καποια χρηματα τα οποια καλυπτουν μερος των οικονομικών μου υποχρεώσεων στο κρατος (ΔΕΚΟ,Εφορια,ΕΦΚΑ) και παγιων ανελαστικών δαπανών.

Μου μενει ενα υπολοιπο 200-300 ευρω να ζησω το μηνα (συμπεριλαμβανομενων των super market,βενζινη για δουλεια).

Επομενως,που χρηματα για καποια γνωριμια,κοινωνικοποιηση,απλα πραγματα δηλαδη δεν μπορω να κανω με καποια γυναικα. Επομενως για το λογο αυτο,δεν ψαχνω αφου ξερω οτι οποια και να γνωρισω,θα υπαρχουν καποιες ελαχιστες οικονομικες απαιτησεις τουλαχιστον τους πρωτους 2-3 πρωτους μηνες.Ακομη και η κοινωνικοποιηση με φιλαρακια για καμια μπυρα πολυ δυσκολα,αφου συνηθως οταν θα εισαι με παρεα και κερασμα ισως πρεπει να κανεις,και για καποιο φαγητο να πρεπει να ακολουθησεις. Οποτε,για να μην ερχομαι σε δυσκολη θεση,βρισκω δικαιολογιες για να μην βγαινω...

Παραλληλα,οπως καταλαβαινετε δεν υπαρχουν χρηματα για προσωπικη εκτονωση σε καποια κοπελα..

Αποτελεσμα?Μοναξια,πεσμενη αυτοπεποιθεση,διαθεση, καταθλιψη...Και εργαζομαι ρε μαγκες,τα δουλευω,χωρις λαμογιες και αρπαχτες...

Δεν ειμαι απο αυτους που κατηγορουν το συμπαν κτλ.. Απλα,να,η μοναξια με κανει να εκφραζομαι και απο εδω.

ωραιο θρεντακι καμια φορα νιωθω κι εγω ετσι. φιλε να ξερεις δεν ειναι η ελλειψη χρηματων εγω αυτο καταλαβα για μενα αλλα πιο πολυ η ελλειψη χρονου. και ολα ειναι στο μυαλο μας πρεπει να το παλεψεις μεσα σου και να αρχισεις να βγαινεις ειδικα που τωρα εκει ειναι καλοκαιρι και χαρα θεου

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Θεωρείς ότι ο φίλτατος νηματοθέτης θα χρειαστεί να εφαρμόσει τον Νόμο του Picker προκειμένου να βγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει;  :think:
Τον νομο δύσκολα να τον ακολουθήσει , ο Πίκερ λέει οτι χρειαζεται 190-200 ευρώ τον μήνα , ο νηματοθετης λέει οτι του περισσεύουν 200 με 300 αλλά με αυτά πρεπει να βάλει βενζίνη και να παει και σούπερ μάρκετ , ίσως θα μπορούσε να ακολουθήσει την συμβουλή του αλλου τύπου που πρότεινε στούντιο κάθε 45 - 60 μέρες η κάτι παρόμοιο. Αν μένει Αθήνα παλι το στούντιο μπορεί να γίνει 5 φορες μετάξι η 2.5 φορές φυλής :P

Rainbow

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2006
Like
400
Πόντοι
36
Συναδελφοι,

Φίλε μου, κατάλαβες λοιπόν γιατί την σημερινή εποχή, επιβιώνουν κατσαρίδες σαν τον Nikos_plat? Πίνει τους κράσους του, βολεύτηκε στην συριζαίκη αργομισθία του δημοσίου και κάνει αριστερό κήρυγμα στην πλάτη μας...

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Της κοντής ψωλης της φταιν οι τρίχες. Τύπε, προφανώς είσαι σε μία μορφή κατάθλιψης και δεν το χεις αντιληφθεί. Και αυτό διότι, ο μισθός σου για Ελλάδα 2018 είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, ο ελεύθερος χρόνος σου επίσης είναι αρκετός... Εσύ επιλέγεις να απαρνεισαι την κοινωνικοποίηση...Φίλε, βαλτα κάτω, βρες τα με τον εαυτό σου, πάρε κουράγιο για να πιστέψεις το καλύτερο και ντου

Επισκέπτης
θα λειτουργήσει ως τονωτικό της ψυχικής του διάθεσης σίγουρα. Πολλές φορές υπάρχουν λύσεις και ευκαιρίες μπροστα μας αλλά λόγω κακής διάθεσης, φοβίας ή εξάντλησης αυτοπαγιδευομαστε στην αδράνεια. Η φυσική όμως κατάσταση του ανθρώπου είναι να έχει φτερά όπως ο έφηβος που ενθουσιάζεται εύκολα. Πόσοι πήγατε στη θάλασσα σήμερα; Κανείς; Ο Πικερ πηγε!

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
Τυπε ειναι και μουνοπαγιδα τα σκυλια.  :S :S :S

:thumbsup:

μ' ένα σμπαρο 2 τρυγωνια, και παρεα θα εχει ο τυπος και μπορει να τσιμπησει κανενα γκομενακι στις πλατειες που πανε τα τετραποδα τους για την αναγκη τους  :headbaning1:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Της κοντής ψωλης της φταιν οι τρίχες. Τύπε, προφανώς είσαι σε μία μορφή κατάθλιψης και δεν το χεις αντιληφθεί. Και αυτό διότι, ο μισθός σου για Ελλάδα 2018 είναι σε εξαιρετικά επίπεδα, ο ελεύθερος χρόνος σου επίσης είναι αρκετός... Εσύ επιλέγεις να απαρνεισαι την κοινωνικοποίηση...Φίλε, βαλτα κάτω, βρες τα με τον εαυτό σου, πάρε κουράγιο για να πιστέψεις το καλύτερο και ντου
Καλα με 12 η 13 ωρες δουλειά δεν θα του περισσεύει και πολυς χρόνος φαντάζομαι , ασε που θα παίζει και αρκετή κούραση μετά απο τόσες ωρες δουλειά .. αν και ο νηματοθέτης ανέφερε την έλλειψη χρημάτων σαν λόγο που δεν βγαίνει , και όχι την κούραση.

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.697
Πόντοι
2.606
:thumbsup:

μ' ένα σμπαρο 2 τρυγωνια, και παρεα θα εχει ο τυπος και μπορει να τσιμπησει κανενα γκομενακι στις πλατειες που πανε τα τετραποδα τους για την αναγκη τους  :headbaning1:

Tυπε σιγουρα θα τσιμπησει.
Σε ενα παγκακι απο ενα παρκο να καθησεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει γκομενιτσα με σκυλο επισης ή οχι και να αρχισει να σε ρωταει πως τον λενε αν μπορει να τον χαιδεψει κτλ κτλ. :S :S :S

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535

Συνημμένα

• 3.jpg
    3.jpg
    19,4 KB · Εμφανίσεις: 25

Επισκέπτης
Σε ενα παγκακι απο ενα παρκο να καθησεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει γκομενιτσα με σκυλο επισης ή οχι και να αρχισει να σε ρωταει πως τον λενε αν μπορει να τον χαιδεψει κτλ κτλ. :S :S :S
εγώ έχω ακούσει ότι παρακαλάνε να σε τσιμπουκωσουν πίσω από τα δέντρα άμα είσαι φιλοζωος. Είναι έτσι ευαίσθητες οι γυναίκες.

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
14.948
Πόντοι
6.515
Σε ενα παγκακι απο ενα παρκο να καθησεις δεν υπαρχει περιπτωση να μην ερθει γκομενιτσα με σκυλο επισης ή οχι και να αρχισει να σε ρωταει πως τον λενε αν μπορει να τον χαιδεψει κτλ κτλ. :S :S :S

Πρεπει να ειναι ρατσας το ζωντανο τυπε ?  :think:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.675
Πόντοι
736
Πρεπει να ειναι ρατσας το ζωντανο τυπε ?  :think:
Ρατσας νομίζω δεν χρειάζεται , γενικα νομίζω οτι έχουν μια προτιμηση στα μικρόσωμα σκυλια , τα οποία οσο να ναι δεν τα φοβάσαι κιόλας , αμα έχεις πχ ενα ροτβαιλερ 50 κιλά μπορει να το φοβηθει η άλλη , η κατι άλλα μεγάλα, παράδειγμα τα κάνε κόρσο βγάζουν πολύ σάλιο , και είναι επίσης μεγαλόσωμα ... ασε που δεν συμφέρει το μεγαλόσωμο και λόγω οικονομικης κρίσης (που είναι και το θέμα) όσο να ναι θα τρώει περισσότερο.

arkas1986

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2018
Κριτικές
15
Like
363
Πόντοι
326
Μήπως να κάνεις κάποια άλλη εργασία με περισσότερα έσοδα?

analjunkie

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
32
Like
1.636
Πόντοι
1.086

Χύστη, σοφά εμίλησες. Άμα δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του, ο οποιοσδήποτε, όπου και να βρίσκεται, όσα λεφτά και να βγάζει, πάλι δεν θα περνάει καλά. Είναι και ο εθισμός στον αγοραίο "έρωτα" ένα θέμα επίσης... :hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom