Kapsonis19891989
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 12
- Like
- 21
- Πόντοι
- 26
Καλημεριζω ολη την παρεα. Δυστυχως εγινε ενα συμβαν το οποιο πιστευω πρεπει να αναφερθει. Στα τελη μαρτιου ειχα παει στον δερματολογο οπου μου ειχε βρει μολυσματικη τερμυνθο...μου εκαψε τα σπυρακια και μου πε να ξαναπαω σε 2 βδομαδες οπου δεν ειχε μεινει και κανενα....να πω οτι ολο αυτο το σκηνικο εγινε στον ευαγγελισμο και τζαμπα (καλος μαλακας ειμαι αντι να παω σε ιδιωτικο νοσοκομειο καλα να παθω) ....οποτε θεωρωντας οτι ειμαι μια χαρα μεσα σε αυτους τους 2 μηνες απο απριλιο μεχρι και ιουνιο σχεδον 2 μηνες εχω παρει καμια 50αρια call-girls και city-tours....γνωστες και μη....απο τις γνωστες σχεδον τις περισσοτερες....
το θεμα ειναι οτι χθες το βραδυ ξαναειδα σπυρακια να εμφανιζονται και τα αναγνωρισα αμεσως οτι προκειται για μολυσματικη τερμυνθο παλι !!!
Η ερωτηση ειναι ξανακολλησα απο την αρχη ? ή ειχε απομεινει καποιο σπυρακι απο τον απριλη και μεταδοθηκε παλι το γαμημενο στην γυρω περιοχη ? ευχομαι να ειναι το πρωτο γιατι αν ισχυει το δευτερο τοτε υπαρχει θεμα.
Απλα ηθελα να το ανακοινωσω ! Παω αυριο παλι δερματολογο....γαμω την τρελα μου....κουραστηκα !!
το θεμα ειναι οτι χθες το βραδυ ξαναειδα σπυρακια να εμφανιζονται και τα αναγνωρισα αμεσως οτι προκειται για μολυσματικη τερμυνθο παλι !!!
Η ερωτηση ειναι ξανακολλησα απο την αρχη ? ή ειχε απομεινει καποιο σπυρακι απο τον απριλη και μεταδοθηκε παλι το γαμημενο στην γυρω περιοχη ? ευχομαι να ειναι το πρωτο γιατι αν ισχυει το δευτερο τοτε υπαρχει θεμα.
Απλα ηθελα να το ανακοινωσω ! Παω αυριο παλι δερματολογο....γαμω την τρελα μου....κουραστηκα !!