aigeas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2009
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τον θεο..σε ευχαριστω
τον θεο..σε ευχαριστω
:'( :'(σου ειπα να κοψεις τα πιτογυρα στις διακοπες, εσυ οχι... ακου τα τωρα!!
Θα ερθει να σε σωσει ρε μανα μ! μη μου ανησυχας
.. και εγω οταν την ειδα εβαλα τα κλαματα ...οτι αν δεις τουλαχιστον την μια θα βαλεις τα κλαματα γι΄αυτα που γραφεις
εδω μωρο μου το μπραζιλιαν βρακακι ειναι τσιτα...:'( :'(
Το κοκκινο το σουτιεν δεν μπαινει πια ξεχειλιζει δεν σακουσα και νατα τωρα καλα μου λεει ο κορονακις το πουλι μ :'(
κουαρακι νυσταζω αλλα αυτη η αναπαντεχη κουβεντα με αναστατωσε
Και εγω θα παω στις 8 τζιμ μηπως και καψω αυτον τον κωλο και μαγαπησει ο κορονακις. νυχτεζζζζζζζζ :-*κουαρακι νυσταζω αλλα αυτη η αναπαντεχη κουβεντα με αναστατωσε
.. και εγω οταν την ειδα εβαλα τα κλαματα ...
παλι κοιταζοζουν στον καθρεφτη;;.. και εγω οταν την ειδα εβαλα τα κλαματα ...
το μπραζιλιαν μου εγινε ρεζιλιαν :'(εδω μωρο μου το μπραζιλιαν βρακακι ειναι τσιτα...
Να μας μπει κατι δεν αντιλεγω αλλα οχι στο ματι ρε μανα μου κριμας ειναικατι θα σου μπηκε στο ματι.... γιαυτο εκανα και το θρεντ χαχαχαχαχαχ
μην πω για την μπυροκοιλια...το μπραζιλιαν μου εγινε ρεζιλιαν :'(
Και εγω θα παω στις 8 τζιμ μηπως και καψω αυτον τον κωλο και μαγαπησει ο κορονακις. νυχτεζζζζζζζζ :-*
για κουνουπι μιλαμε...Να μας μπει κατι δεν αντιλεγω αλλα οχι στο ματι ρε μανα μου κριμας ειναι
Να μας μπει κατι δεν αντιλεγω αλλα οχι στο ματι ρε μανα μου κριμας ειναι
αυτα ειναι....αμα θε βοηθεια πες μουπω πω κοριτσακι καλη δουλεια.. εγω μοναχα μπανια κανω μια ωρα την ημερα και κουραζομαι, δουλεια απο βδομαδα..
Να μας μπει κατι δεν αντιλεγω αλλα οχι στο ματι ρε μανα μου κριμας ειναι
εγω απο σημερις αρχισα αργα αργα :'( σε ζουλευω θελω και εγω να κανω μπανια μαζι σουπω πω κοριτσακι καλη δουλεια.. εγω μοναχα μπανια κανω μια ωρα την ημερα και κουραζομαι, δουλεια απο βδομαδα..
εγω απο σημερις αρχισα αργα αργα :'( σε ζουλευω θελω και εγω να κανω μπανια μαζι σου
εγω απο σημερις αρχισα αργα αργα :'( σε ζουλευω θελω και εγω να κανω μπανια μαζι σου