Νέα

Μολις χυνει ..απλά δεν βλέπω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
εγω πυστευω οτι εισαι μια απαξιωμενη κοκοτα που παιζεις το τελευταιο σου χαρτι μπας και βρεις κανα πυρφορακο να στα ακουμπαει.. αλλα η εποχη τον πυρφορων τελειωνει.... η μερες σας τελειωσανε σιχαμενες η εποχη που θα ζευγαρονεται με πακιστανους κοντοζηγωνει.. ειδη πιδιεστε με αραπαδες στα rnb παρτυ των night clubs!

γιατι το πιστευεις αυτο; αφου δεν με ξερεις. Σε διαβεβαιω οτι ειμαι ενα πολυ καλο κοριτσι.

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
σε πονανε οι αληθιες και εσενα πυρφορο-ελεηνιδουλα? ενοια σου στην ιδια κατηγορια σε κατατασω και εσενα.
Στην ιδια κατηγορια με την εριναλ????????????
Ακους μωρη ισα και ομοια μας εχει θα βυζοτραβηχτουμε να ξες

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Στην ιδια κατηγορια με την εριναλ????????????
Ακους μωρη ισα και ομοια μας εχει θα βυζοτραβηχτουμε να ξες

αυτο με προβληματισε αληθεια. Δηλαδη δεν του χω κανει καμμια διαφορετικη εντυπωση;  :think:
κι αν ειμαστε ισα και ομοια γιατι δεν εχω τον κωλο και τους κοιλιακους σου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αυτο με προβληματισε αληθεια. Δηλαδη δεν του χω κανει καμμια διαφορετικη εντυπωση;  :think:
κι αν ειμαστε ισα και ομοια γιατι δεν εχω τον κωλο και τους κοιλιακους σου; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε μαρη λυσαξες θα στα δωσω να ησυχασεις............ :2funny:

Επισκέπτης
Ενοω ειστε στην κατηγορια ''ΑΔΙΛΟΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ'' Σωματικα σας κοβω κλασικες χωντροκωλες-ελεηνιδες που νομιζουνε οτι ειναι η monica belluci.. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Ε μαρη λυσαξες θα στα δωσω να ησυχασεις............ :2funny:

μα δεν τον βλεπεις χιλιες καλες κουβεντες του λεω μια δεν ακουσα.. θα ανοιξω θρεντ πως να με συμπαθησει ο κορονακις :grin:  τωρα με λεει και αδηλωτη. λες και δεν πληρωνω εγω εφορια! :headbang:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
μα δεν τον βλεπεις χιλιες καλες κουβεντες του λεω μια δεν ακουσα.. θα ανοιξω θρεντ πως να με συμπαθησει ο κορονακις :grin:  τωρα με λεει και αδηλωτη. λες και δεν πληρωνω εγω εφορια! :headbang:
Εσυ για το αδηλωτη κανεις ετσι εγω τι να πω που με λεει χοντροκολα τςςςς :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom