Νέα

Μολις χυνει ..απλά δεν βλέπω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Σχώρνα με για το θάρρητο,αλλά θαρρώ ότι είναι εγγύτερο της ψυχοσύνθεσής σου να τον παίρνεις στον στόμα και να τον επιστρέφεις αδειανό και πλυμένο.
Σκέψου να αστοχήσει και να στάξει τα μεταξένια σου μαλλάκια. :grin:
:o για ονομα, τι λογια ειναι αυτα;

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
ελα να γινεις συμπαραστατης και αρωγος στα μεγαλα μου προβληματα αγαπημενο μου κουαρακι :-* :-* :grin:
Εγω τα κλεινω τα ματια μαρη να αποφυγω την τυφλωση  :helpplea:  να προτιμας να ανοιγεις το στομα  :grin: :grin:

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγω τα κλεινω τα ματια μαρη να αποφυγω την τυφλωση  :helpplea:  να προτιμας να ανοιγεις το στομα  :grin: :grin:

υπαρχει κινδυνος ολικης τυφλωσης και το μαθαινω τωρα; ε οχι αυτο εινα σκανδαλο!

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εχεις περασει ολα τα ορια του θρασσους..ακου τριποδο :grin: και για να γυρισουμε στο θεμα μας ειναι θεμιτο να κρατω μανδηλι να σκουπιζομαι ωστε να δω; μηπως ειναι αντικουκου; :grin: Εχω αξιοσεβαστο προφιλ και δεν θελω να το χαλασω, αλλα δεν μπορω να περπατησω με τα ματια κλειστα ωστε να μεταβω στη τοιλετ.  :think: εξηγειται καπως αυτο επιστημονικα; :rolleyes:

Θα το έχει εκεί δίπλα και θα σου το δώσει εάν τυχόν δεν μπορείς να ανοίξεις τα μάτια σου.

Αντικούκου θα είναι να χτυπήσεις κανένα δάκτυλο του ποδιού στη διαδρομή σου στο μπάνιο (εάν έχεις κλειστά μάτια).

Και σε τελική ας μη σε χύσει στο πρόσωπο. Χάθηκαν οι βύζοι;

Analrapist

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Like
14
Πόντοι
1
Erinal να τα καταπίνεις μάνα μου. Η μισή χαρά της πίπας είναι αυτό. :pipa1:

dik

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2006
Like
798
Πόντοι
96
Ακόμα αυτό το νήμα δεν σβήστηκε;;;;;;;;;; :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.841
Πόντοι
216
Μη μασσάς!
Πάντα υπάρχει λύση.

wiper_glasses_3_small.jpg
http://[URL unfurl="true"]www.redferret.net/Images/windshieldwiperglasses.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.thedawgpound.com/wp-content/uploads/2009/10/wiper_glasses_batteries.jpg[/img[/URL]] [img]http://[URL unfurl="true"]www.thedawgpound.com/wp-content/uploads/2009/10/elton_john_wiper_glasses.jpg[/img[/URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο !!!!

pipadoros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2010
Κριτικές
9
Like
1.841
Πόντοι
216
Και αν γουστάρει και χύσιμο στο στήθος, έχουμε το νέο εξελιγμένο μοντέλο, 2 σε 1.
URL]]

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και αν γουστάρει και χύσιμο στο στήθος, έχουμε το νέο εξελιγμένο μοντέλο, 2 σε 1.
http://[URL unfurl="true"]www.oempromo.com/upload/Prod_995/Funny-Sunglasses_38398515.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

χαχαχαχαχχαχαχχαχ θεικα γκατζετακια

Επισκέπτης
θες μωρη απαξιωμενη μια κλειτοριδεκτομη εσυ.....

Επισκέπτης
εγω πυστευω οτι εισαι μια απαξιωμενη κοκοτα που παιζεις το τελευταιο σου χαρτι μπας και βρεις κανα πυρφορακο να στα ακουμπαει.. αλλα η εποχη τον πυρφορων τελειωνει.... η μερες σας τελειωσανε σιχαμενες η εποχη που θα ζευγαρονεται με πακιστανους κοντοζηγωνει.. ειδη πιδιεστε με αραπαδες στα rnb παρτυ των night clubs!

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
εγω πυστευω οτι εισαι μια απαξιωμενη κοκοτα που παιζεις το τελευταιο σου χαρτι μπας και βρεις κανα πυρφορακο να στα ακουμπαει.. αλλα η εποχη τον πυρφορων τελειωνει.... η μερες σας τελειωσανε σιχαμενες η εποχη που θα ζευγαρονεται με πακιστανους κοντοζηγωνει.. ειδη πιδιεστε με αραπαδες στα rnb παρτυ των night clubs!
Εχεις ενδομυχα κατι με τους πακιστανους να το ψαξεις καλε μου γιατι ποτε δεν ξερς  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom