Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.420
- Πόντοι
- 206
Πολύ πριν το μιτου. 2008ποσα χρονια πριν, να υπολογισω την φυλάκα που θα ειχες φαει
Πολύ πριν το μιτου. 2008ποσα χρονια πριν, να υπολογισω την φυλάκα που θα ειχες φαει
ποιο μιτου, εδω μιλαμε για μιθρι. οκ εξω θα ησουν να γραφεις εδω, ολα καλαΠολύ πριν το μιτου. 2008
...και καλοντυμένα μιλφακια ...έχει και κάποιες καγκουρινες με γαμωσπορτεξ αλλά κρατάω τις καλές εμφανίσεις και απορρίπτω τις πλεμπαιες.Το κλασικό,γιαγιάδες που πάνε εκκλησία
Περαστικά μεγάλε......είσαι ήρωας.Α εντάξει καλά περνάτε,εγώ κάτι τέτοια βλέπω εδώ Πετρούπολη.
Δυστυχώς δεν βγήκε το Αλεπουδων όπως το έλεγε η τρισμέγιστη Ρένα Βλαχοπούλου.Ηπείρου και Λιοσίων και μετα Ηπείρου και Αχαρνών πολύ
Ισλάμ με κουκούλες και μούσια μέχρι το δρόμο πρωινιατικο που στον πουτσο
τραβιούνται τα ζουλάπια?
Και μια φωνη απο τους ουρανους ηκουσθην
ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΗΝ...
λογω της οικοδομικης εκρηξης εκατομμυρια λαθρο με βρωμικα ρουχα λυμαινονται τα ΜΜΜ πηγαινοντας να μουτζουρωσουν τοιχους.διάβασα τυχαία ένα ωραίο φωτορεπορτάζ στο Reader.gr
αντιγράφω την τελευταία παράγραφο :
Η Αθήνα, όπως κάθε μητρόπολη, τα ξημερώματα, κρύβει μία γλυκιά ηρεμία και αρμονία που οι άνθρωποί της δεν χρειάζονται να μιλούν και να εξηγούν τα πάντα. Πολίτες της πρωτεύουσας, πολλοί εξ αυτών μετανάστες, δείχνουν την ταξική διάσταση του πρωινού ξυπνήματος: Oι πρώτοι άνθρωποι που βλέπεις να μπαίνουν στα λεωφορεία, oι πρώτοι που πιάνουν δουλειά. Κουβάδες με μπογιές, με καθαριστικά υλικά, μεγάλες τσάντες, γυναικείες, παιδικές και ανδρικές.
Είχε ήδη ξημερώσει
Εμείς είμαστε δημοκράτες/ λάθρο/lgbto λαγνοι...δεν θα τα σκεφτόμασταν ποτέ αυτά .λογω της οικοδομικης εκρηξης εκατομμυρια λαθρο με βρωμικα ρουχα λυμαινονται τα ΜΜΜ πηγαινοντας να μουτζουρωσουν τοιχους.
στην Ρουμανια απαγορευεται να μπεις ετσι στα ΜΜΜ
Nαι αλλά έχεις την ησυχία σου και λογικά θα κινείσαι και λίγο με τα πόδια ώστε να μην γεμίζει τελείως με ξυγγια το αίμα σου...Εγώ μένω επαρχία & βλέπω μόνο γελάδια πρωί πρωί, true story...
Μήπως εννοείς "φούρνο" φίλενα μπαίνω σε bread factory
Δείχνει πολυτέλεια στην Αθηνεζικη διάλεκτο...λίγο ξενερωτα ακούγεται ο φούρνος.Μήπως εννοείς "φούρνο" φίλε
σε οτιδηποτε γραφεται/λεγεται, οποτε βαζουν την ορολογια "ταξικη, ταξικες" με πιανει αναγουλαδιάβασα τυχαία ένα ωραίο φωτορεπορτάζ στο Reader.gr
αντιγράφω την τελευταία παράγραφο :
Η Αθήνα, όπως κάθε μητρόπολη, τα ξημερώματα, κρύβει μία γλυκιά ηρεμία και αρμονία που οι άνθρωποί της δεν χρειάζονται να μιλούν και να εξηγούν τα πάντα. Πολίτες της πρωτεύουσας, πολλοί εξ αυτών μετανάστες, δείχνουν την ταξική διάσταση του πρωινού ξυπνήματος: Oι πρώτοι άνθρωποι που βλέπεις να μπαίνουν στα λεωφορεία, oι πρώτοι που πιάνουν δουλειά. Κουβάδες με μπογιές, με καθαριστικά υλικά, μεγάλες τσάντες, γυναικείες, παιδικές και ανδρικές.
Είχε ήδη ξημερώσει
τσεκαρε τα υπογεια εκει τριγυρω, αμα δεις πολλα κιλιμια χαλια στο πατωμα, εκει πεφτουν και προσευχονται σαλαμ αερος κτλΗπείρου και Λιοσίων και μετα Ηπείρου και Αχαρνών πολύ
Ισλάμ με κουκούλες και μούσια μέχρι το δρόμο πρωινιατικο που στον πουτσο
τραβιούνται τα ζουλάπια?
Και μια φωνη απο τους ουρανους ηκουσθην
ΟΞΩ ΜΠΟΥΣΤΗΝ...
αναλογα την γραμμη λεωφορειου....λογω της οικοδομικης εκρηξης εκατομμυρια λαθρο με βρωμικα ρουχα λυμαινονται τα ΜΜΜ πηγαινοντας να μουτζουρωσουν τοιχους.
στην Ρουμανια απαγορευεται να μπεις ετσι στα ΜΜΜ
δεν βαραμε γερους ρε (δευτερα πρωι μπανιο γαρ....)Δεν ξέρω για Κυριακή
Αλλά Δευτέρα πρωί
Οταν διασχίζω πεζός την παραλιακή να πάω θάλασσα
Περνάω μπροστά απο τα σταματημένα στο φανάρι αυτοκίνητα
Μου έρχεται να τους κάνω κωλοδάχτυλο
Το ξανασκέφτομαι
Κάποιος μαλάκας θα κατέβει να με σαπίσει
Δεν παίζω με την τύχη μου.