Νέα

Μολις χυνει ..απλά δεν βλέπω..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα erinal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 100
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
:tits2:
παρτο πισω αυτο για την συζυγο αλφι μην εχουμε αλλα :)

ο καθενας εχει την αποψη του συζυγε, συμβαινουν αυτα. Εφτιαξα χυλοπιττες με το φρεσκο γαλα αυγα σιμιγδαλι και αλευρι (αληθεια μολις πριν λιγο τελειωσα αχαχαχαχα0,  το απογευμα θα φτιαξω και γλυκο τραχανα :)  :-* :tits2:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
:tits2:
ο καθενας εχει την αποψη του συζυγε, συμβαινουν αυτα. Εφτιαξα χυλοπιττες με το φρεσκο γαλα αυγα σιμιγδαλι και αλευρι (αληθεια μολις πριν λιγο τελειωσα αχαχαχαχα0,  το απογευμα θα φτιαξω και γλυκο τραχανα :)  :-* :tits2:
Χτύπα ανελέητα...μην μασάς.... :rockon: :rockon: :rockon:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906

Συνημμένα

• 0009.jpg
    0009.jpg
    61,6 KB · Εμφανίσεις: 15
  • 10.jpg
    10.jpg
    121,4 KB · Εμφανίσεις: 17
OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Τρίποδο εννοούσα,χωρίς καμεραμάν. :grin:

εχεις περασει ολα τα ορια του θρασσους..ακου τριποδο :grin: και για να γυρισουμε στο θεμα μας ειναι θεμιτο να κρατω μανδηλι να σκουπιζομαι ωστε να δω; μηπως ειναι αντικουκου; :grin: Εχω αξιοσεβαστο προφιλ και δεν θελω να το χαλασω, αλλα δεν μπορω να περπατησω με τα ματια κλειστα ωστε να μεταβω στη τοιλετ.  :think: εξηγειται καπως αυτο επιστημονικα; :rolleyes:

Επισκέπτης
εχεις περασει ολα τα ορια του θρασσους..ακου τριποδο :grin: και για να γυρισουμε στο θεμα μας ειναι θεμιτο να κρατω μανδιλι να σκουπιζομαι ωστε να δω; μηπως ειναι αντικουκου; :grin: Εχω αξιοσεβαστο προφιλ και δεν θελω να το χαλασω, αλλα δεν μπορω να περπατησω με τα ματια κλειστα ωστε να μεταβω στη τοιλετ.  :think: εξηγειται καπως αυτο επιστημονικα; :rolleyes:
Το μανδήλι να είναι κόκκινο και να του το κουνάς λέγοντάς του
"χύσε μου τα μάτια ταύρε μου".

OP
OP
erinal

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
υπαρχει παντα και η φθηνοτερη πιο σιγουρη μεν αλλα λιγοτερο κομψη λυση απο τα τζαμπο

αχαχαχααχααχααχχαχααχαχχααχαχαχ ειναι σαν γκουμουτσα και θα κρυβει το κουκλιστικο προσωπακι μου :-

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μολις χυνει ..απλά δεν βλέπω..

Φυσικα.... αφου σου γυριζουν τα ματια απο την καυλα !!!!!!!

Επισκέπτης
αν πω μανδηλι καλαματιανο φορας και χυνεις στο λαιμο δεν λεει ε; :think:
Σχώρνα με για το θάρρητο,αλλά θαρρώ ότι είναι εγγύτερο της ψυχοσύνθεσής σου να τον παίρνεις στον στόμα και να τον επιστρέφεις αδειανό και πλυμένο.
Σκέψου να αστοχήσει και να στάξει τα μεταξένια σου μαλλάκια. :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom