Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
δες ημερομηνια ποσταρισματος
τελος με εσενα ψευτακο

κι επειδη δεν μου αρεσει να περναω μονος μου το καλοκαιρι
δες απο πια πολη ερχετε η γκομενιτσα
Αν ειναι αληθινο το εισητηριο εισαι πολυ  :jerking: ειναι σα να λες εδω ειμαι ελατε να με γιαουρτοσετε :2funny:το σκεφτεσε να ερθουν καμια 20αρια με γιαουρτια με αυγα και με φωτογραφικες μηχανες  :2funny:Αν θελει καποιος να σε γιαουρτωσει του κανεις πιο ευκολο το εργο :2funny: ενω στη θαλασσα ειναι πιο δυσκολο σιγα μην παει στη Ραφηνα ,να τη στισει στην παραλια να περιμενει πότε θα πας για μπανιο.Θυμαμαι το καλοκαιρι του 1993 ενας Ελληνας ειχε βρει απο της πιο ασχημες γκομενες που υπηρχαν στη Ρωσσια.Επρεπε να κανεις ψαξεις πολυ για να βρεις τοσο ασχημη.Εγω της ειχα βγαλει το παρατσουκλι ΚΙΜ ΜΠΑΣΙΝΤΖΕΡ  :2funny:.Οταν εφευγε πισω η Κιμ Μπασιντζερ ειχαν ερθει καμια 30αρια να δουνε τη δουνε πως ειναι.Εισαι πολυ βλακας :2funny:Φανταζεσαι να ρθει κοσμος με φωτογραφικες μηχανες στο αεροδρομιο να δει τα χαλια σου :2funny:Οσο για το εισητηριο γιατι δεν πηρες με απευθειας πτηση εχει και η Aegean και η Transaero ?Με εχετε πεθανει στα γέλια φευγω απο το σα'ι'τ και χανω επεισοδια :rockon:σημερα εβαλε κανενας φωτο σου?

Επισκέπτης
Επιτέλους δεν έχεις βαρεθεί να τσακώνεσαι με όλους εδώ μέσα;
Από τότε που ήρθες έχεις διώξεει τόσο κόσμο,
και πιάνεις στο πληκτρολόγιό σου τον πορνομετανάστη που αποτελεί πρότυπο
και ίνδαλμα για εμάς.
Είναι δυνατόν να είναι αυτός το σπερματοζωάριο που νίκησε;

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είναι δυνατόν να είναι αυτός το σπερματοζωάριο που νίκησε;
Εισαι κατι το εντελως συχαμενο.Προκαλεις μια αηδια μια συχαμαρα.Αν οι γονεις σου ειχανε διαβασει για την Ευγονική Είναι ένας Επιστημονικός Κλάδος της Βιολογίας, ο οποίος έχει σκοπό να βελτιώσει την ηθική, πνευματική και βιολογική υπόσταση του ανθρώπου.Η ονομασία "Ευγονική " σχετίζεται ετυμολογικά με την λέξη " γόνος". Σύμφωνα με αυτήν πρέπει να αποφεύγεται βασικά ο γάμος μεταξύ ατόμων τα οποία έχουν ψυχικές και άλλες κληρονομικές ασθένειες.      ΑΠΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ?Μηπως εισαι αποτελεσμα απο λαθος πειραμα απο καποιο Βιολογικο εργαστηριο.Κανονικα θα πρεπει να στειρωθείς να μην κανεις απογωνους τερατα!Στην αρχαια Σπαρτη θα ειχες πεταχτει στον Καιαδα αμεσωςΕμενα αυτο που με ενοχλει ειναι αν πηγαινεις και λες στο εξωτερικο οτι εισαι Ελληνας και ρεζιλευεις την Ελλαδα :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:Ευτυχως που χρεωκοπισες :)

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Εκπεμπω SOS ..είμαι δυο μέρες στο κισιναου και αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γυφτισες απο την αμαλιδα είναι δυο φορές καλύτερες.περπατας στο δρόμο καυλωμενος και σου πέφτει .τα μπάζα του μεταξουργειου που κάτω τα φτυνουμε εδώ ειναι call girl  .ελεος αν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο κάποιος ας απαντήσει  :pipa3:ευχαριστω

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Εκπεμπω SOS ..είμαι δυο μέρες στο κισιναου και αυτό που έχω να πω είναι ότι οι γυφτισες απο την αμαλιδα είναι δυο φορές καλύτερες.περπατας στο δρόμο καυλωμενος και σου πέφτει .τα μπάζα του μεταξουργειου που κάτω τα φτυνουμε εδώ ειναι call girl  .ελεος αν γνωρίζει κάτι συγκεκριμένο κάποιος ας απαντήσει  :pipa3:ευχαριστω

Dazevou  κλαμπ πήγες;;;;
απο Ελ Γκρεκο;;;  ΩΠΑ;;;;  περασες;;;
που κυκλοφορεις πες μας και αν θελεις βοηθεια να σου στειλω τηλεφωνα κλπ 
κανε παιχνιδι μονος σου.

ααααα  εχω και δυο κοπελες που κανανε Ελλαδα και μιλανε τελεια Ελληνικα αλλα δεν κανουν για αυτο που θελουμε μπορουν ομως να σε γνωρισουν σε κοπελες.

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Φίλε μου κατ αρχή πολλά ευχαριστώ για τη ενημέρωση .ειχα έρθει πριν οκτώ χρόνια  αλλα τα πράγματα έχουν αλλάξει.ρωσσιδες μάλλον δεν υπάρχουν πλέον η ειναι πολύ λίγες. .στο νταζεβου και στο Ελλάδα γκρεκο δεν πήγα (αν έχεις στείλε μου διεύθυνση )το γαμωτο ειναι ότι τελείωσα τη δουλειά μου και θα μπορούσα να πάω δυο μέρες οδησσο αλλα δε μπορώ με το νοικιασμενο αμάξι .πηρα χτες ένα γραφείο να μου στείλει στο ξενοδοχείο  Με 100€δυο ώρες  αλλα καλύτερα να μη σου γράψω τι λιοντάρι ήρθε .το βράδυ θα πάω στο κλαμπ που μου είπες .

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υπερβαλεις λιγακι,σιγουρα οι Μολδαβες τοσο ωραιες οσο οι Ουκρανες δεν ειναι αυτο δεν μπορει να το διαψευσει ΚΑΝΕΝΑΣ.Αλλα δεν ειναι και τοσο χάλια!Σε σχεση με της Ελεηνιδες ειναι κουκλαρες.Εκτος αν μενεις μονιμα Ουκρανια οποτε οι Μολδαβες θα σου φενονται ασχημες.

stinkytime

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2012
Κριτικές
14
Like
0
Πόντοι
10
Σε σχέση με τις Ελληνίδες  ειναι σα το πορσε με το φιατ  .για κρεβάτι όμως οι ουκρανεζες έχουν γεννηθεί για αυτό το σκοπό........ Αποψη μου :tits:.αθηνα μένω μονιμα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε σχέση με τις Ελληνίδες  ειναι σα το πορσε με το φιατ  .για κρεβάτι όμως οι ουκρανεζες έχουν γεννηθεί για αυτό το σκοπό........ Αποψη μου :tits:
Οι Ουκρανεζες σιγουρα ειναι πολυ πιο ομορφες.Το αρνητικο των Σλαβων ειναι η ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΙΑ εχουν πολυ ασχημο γουστο για το κρεβατι κατα τη γνωμη μου οι Μολδαβες ας μην ειναι τοσο ομορφες ειναι πιο καλες βεβαια αυτα ειναι γουστα.Οι Μολδαβες ειναι λατινες και εχουν αισθηση του ωραιου.Οδησσο παντος ο αγοραιος ερωτας ειναι οργανωμενος σε οποιον ταξιτζη και να πεις θα σε παει να  :knockinb: με 100 Ευρω την ωρα βεβαια.Και απο φαγητο η Οδησσο εχει καλητερο.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Φίλε μου κατ αρχή πολλά ευχαριστώ για τη ενημέρωση .ειχα έρθει πριν οκτώ χρόνια  αλλα τα πράγματα έχουν αλλάξει.ρωσσιδες μάλλον δεν υπάρχουν πλέον η ειναι πολύ λίγες. .στο νταζεβου και στο Ελλάδα γκρεκο δεν πήγα (αν έχεις στείλε μου διεύθυνση )το γαμωτο ειναι ότι τελείωσα τη δουλειά μου και θα μπορούσα να πάω δυο μέρες οδησσο αλλα δε μπορώ με το νοικιασμενο αμάξι .πηρα χτες ένα γραφείο να μου στείλει στο ξενοδοχείο   Με 100€δυο ώρες  αλλα καλύτερα να μη σου γράψω τι λιοντάρι ήρθε .το βράδυ θα πάω στο κλαμπ που μου είπες .

Σε λιγο θα εχeις INfo me pm  σχετικα προσφατα Μαρτιου  2013 γνωριμιες.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σε λιγο θα εχeις INfo me pm  σχετικα προσφατα Μαρτιου  2013 γνωριμιες.

mmmmmmmmmmmm
Το πρωτο  ειναι πολυ δυνατο.........
το δευτερο μονο αν  ντουετο με το πρωτο ... ολα τα λεφτα
Γουστα ειναι αυτα ομως αλους αρεσει αλλους οχι............

Συνημμένα

• NASTAYA.jpg
    NASTAYA.jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 50
  • Aangelika1.jpg
    Aangelika1.jpg
    62,9 KB · Εμφανίσεις: 48
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
mmmmmmmmmmmm

Σtο πρώτο το..... "πολύ δυνατό" .....πατσές είναι αυτά που ξεχυλίζουν από το τζήν;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ζητάνε και λεφτά, και κάποιοι τα δίνουν....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Σtο πρώτο το..... "πολύ δυνατό" .....πατσές είναι αυτά που ξεχυλίζουν από το τζήν;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
και ζητάνε και λεφτά, και κάποιοι τα δίνουν....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Εσυ ρε φιλε εισαι βλαμενο απο κουνια ασε να μιληση κανεις
που ειδε την γκομενα απο κοντα  real και υπαρχουν 2-3 ατομα εδω μεσα εσυ  παντως ΟΧΙ.

Και μια που εισαι και το πνευμα αντιλογιας εδω μεσα για δωσε μας τα φωτα σου και σε εμας τους ανιδαιους σε ποιες τ'ακουμπας εσυ;;;;;
ή εισαι αλα Μπραντ Πιτ ΣΤΕΛΑΡΑΣ  line και με το  που  σε βλεπουν Τουριστα  5-10 ημερων οχι μονο εδω αλα και στην Ουκρανια -Ρωσσια  κλπ κρεβατονωνται  μαζι σου ;;;;;;;; 

Στη τελικη ευθεια ρε φιλε ειπαμε .. Γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι  τι συζηταμε λοιπον;;;; να ειχαμε να λεγαμε;;;;;;
Αντε παιξε τωρα με τις παπαριες που ασχολεισε........ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
που ειδε την γκομενα απο κοντα  real και υπαρχουν 2-3 ατομα εδω μεσα εσυ  παντως ΟΧΙ.

Και μια που εισαι και το πνευμα αντιλογιας εδω μεσα για δωσε μας τα φωτα σου και σε εμας τους ανιδαιους σε ποιες τ'ακουμπας εσυ;;;;;
ή εισαι αλα Μπραντ Πιτ ΣΤΕΛΑΡΑΣ  line και με το  που  σε βλεπουν Τουριστα  5-10 ημερων οχι μονο εδω αλα και στην Ουκρανια -Ρωσσια  κλπ κρεβατονωνται  μαζι σου ;;;;;;;; 

Στη τελικη ευθεια ρε φιλε ειπαμε .. Γουστα ειναι αυτα σε αλλους αρεσουν σε αλλους οχι  τι συζηταμε λοιπον;;;; να ειχαμε να λεγαμε;;;;;;
Αντε παιξε τωρα με τις παπαριες που ασχολεισε........ΟΜΟΡΦΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΣΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!

Επειδη εγω το Συχαμα το κανω σκονη οταν τολμισει και μιλησει τωρα αρχισε να τη λεει σε σενα :2funny:!Για τη γκομενα που εβαλες ειναι αυτο που ειχαμε αναλυσει πιο πανω αν αυτη η γκομενα βαλει μια μινι φουστα και τακουνια και την δει ο Πιρφορος στο δρομο θα  :jerking: τοσο πολυ που πεθανει απο αφυδατωση  :2funny: Εχει πιασηματα και αν ντυθει ποκλητικα θα ειναι πολυ καβλιαρα.Κριμα γιατι με το ντυσιμο που κανει χανει παρα πολυ.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16

Τις πρώτες 10 φορές που εκθείασες το σκατόμπαζο και ποστάρισες τις ίδιες φώτο έκανα υπομονή γιατί είναι αγένεια να σε προσβάλω έτσι,
αλλά δεν τρώγεσαι πια ρε αδερφάκι μου, από κάποιον πρέπει να τ' ακούσεις, είσαι μπαζοπνίχτης!
Άστο μη μιλάς για γούστα ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ!

Επειδη εγω το Συχαμα το κανω σκονη οταν τολμισει και μιλησει τωρα αρχισε να τη λεει σε σενα 2funny

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Τις πρώτες 10 φορές που εκθείασες το σκατόμπαζο και ποστάρισες τις ίδιες φώτο έκανα υπομονή γιατί είναι αγένεια να σε προσβάλω έτσι,
αλλά δεν τρώγεσαι πια ρε αδερφάκι μου, από κάποιον πρέπει να τ' ακούσεις, είσαι μπαζοπνίχτης!
Άστο μη μιλάς για γούστα ΔΕΝ ΤΟ 'ΧΕΙΣ!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαζι σου ρε φιλε οτι πεις ..........................
δειξε μας λοιπον το δικο σου γουστο  και ασε τις παπαρολογιες  αλοιως βουλωστο.........

judge75

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
0
mmmmmmmmmmmm
εισαι κ μερακλης  ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom