Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 747K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Εγω με το που σκαω μυτη στις disco γινεται χαμος.Ντυμενος με το στυλ μου,με το σιδερενιο μου αλογο,μπαινω στην ντισκο ενω ολοι ειναι στην ουρά για να τους ψαξουν εγω χερεταω ολο το προσωπικο και περναω.Οσες γκομενες ειναι στην εισοδο τρελενονται.Μεσα οι γκομενες μονες τους με παιζουν απο μονες τους.Η διαφορα με το Κισινιωφ ειναι οτι εδω δεν εχει Φτωχομπινεδιαρες γκομενες που δεν εχουν να φανε :)και το να ζητανε λεφτα οι γκομενες στις ντισκο εχει σταματισει απο τα μεσα της δεκαετιας του '90.Στις δε κυριλε Ντισκο οι γκομενες που ειναι τετοιου στυλ (αφραγγες απο φοιτητικες εστιες) συνηθως τρωνε πορτα!Οπως και οι ΚαυκασιοιΚαλα για δε διαβασες απο το Link που εστηλα τι γραφουν οι Ρωσσοι?ΝΤΙΣΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙς ΤΟΥς!2 μερες προσπαθουσαν να βρουνε πουτανες να  :knockinb:!Απο εφημεριδες και Ταξιτζηδες.Ολα ηταν ανοργανωτα μεχρι αηδιας!ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ  :knockinb: :headbang:!Και αυτοι ηταν αβγαλτοι?Στο δρομο ψιλοβαριεμαι να καμακωνω και οι γκομενες που θα βγαλεις στο δρομο ειναι του πιο χαλια επιπεδου.Δυστηχως στην εποχη μας οι Hight Class γκομενες καμακωνονται μεσω ιντερνετ.Δε νομιζω οτι μια πιτσιρικα με ενα καλο αμαξι (πιθανοτατα της το πηραν οι γονεις της) και με καποια κοινωνικη θεση θα παει να γνωριστει στο δρομο :2funny:Ουτε οτι θα παει με εναν 50-60αρη  :2funny:!Η πλακα ειναι οτι γραφεται ολοι ΙΣΤΟΡΙΕς ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥς ΟΤΙ  :knockinb: συνεχεια κ.α. τετοια μετρατε,σκιζεται αλλα οταν συνανταω καποιους που γραφουν αυτα βλεπω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ! :2funny:Δεν μπορω να ξεχασω τον Redpaeinz  :2funny:αν θυμασαι ολο εγραφε οτι  :knockinb: μετραει εχει χρημα :2funny:Τελικα ειδες τι αποδιχτηκε οτι ηταν ΑΦΡΑΓΚΟς πολλες φορες στ'αμαξι κοιμωταν :2funny: και την εβγαζε με 1000 Ευρω 4 μηνες :2funny:,Στη δε εμφανιση ηταν σα ΛΑΧΑΝΑΓΩΡΙΤΗς!Εσενα σε βλεπω πιο μορφωμενο και ειναι πιθανον στη Μολδαβια να βγαζεις γκομενες  ηληκιας 27-30 ετων.Ο Red  φουκαρας ομως ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΔΕΝ  :knockinb: Σε κατι χωρια πηγαινε  :2funny:Εριξα τοτε που τον γνωρισα πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny:Οσο για μενα αν ειναι ετσι οπως τα γραφω το εχουνε επιβεβαιωσει καμια 10αρια ατομα απο το σα'ι'τ (ισως και παραπανω) που εχουνε ερθει Αγια Πετρουπολη και τα εχουνε δει ολα αυτα.
arxonta tsre italofonia kai kaoympoi thw polhw !!!!!akoma treiw tetoioyw na eixame sto urent kai tipote allo de ueloyme

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.121
Πόντοι
2.356
δημητράκη κολησσε η βελόνα βλέπω πάλι,ξανά και ξανά τα ίδια και τα ίδια.
πάρτο αλλιώς...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω με το που σκαω μυτη στις disco γινεται χαμος.Ντυμενος με το στυλ μου,με το σιδερενιο μου αλογο,μπαινω στην ντισκο ενω ολοι ειναι στην ουρά για να τους ψαξουν εγω χερεταω ολο το προσωπικο και περναω.Οσες γκομενες ειναι στην εισοδο τρελενονται.Μεσα οι γκομενες μονες τους με παιζουν απο μονες τους.Η διαφορα με το Κισινιωφ ειναι οτι εδω δεν εχει Φτωχομπινεδιαρες γκομενες που δεν εχουν να φανε :)και το να ζητανε λεφτα οι γκομενες στις ντισκο εχει σταματισει απο τα μεσα της δεκαετιας του '90.Στις δε κυριλε Ντισκο οι γκομενες που ειναι τετοιου στυλ (αφραγγες απο φοιτητικες εστιες) συνηθως τρωνε πορτα!Οπως και οι ΚαυκασιοιΚαλα για δε διαβασες απο το Link που εστηλα τι γραφουν οι Ρωσσοι?ΝΤΙΣΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙς ΤΟΥς!2 μερες προσπαθουσαν να βρουνε πουτανες να  :knockinb:!Απο εφημεριδες και Ταξιτζηδες.Ολα ηταν ανοργανωτα μεχρι αηδιας!ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ  :knockinb: :headbang:!Και αυτοι ηταν αβγαλτοι?Στο δρομο ψιλοβαριεμαι να καμακωνω και οι γκομενες που θα βγαλεις στο δρομο ειναι του πιο χαλια επιπεδου.Δυστηχως στην εποχη μας οι Hight Class γκομενες καμακωνονται μεσω ιντερνετ.Δε νομιζω οτι μια πιτσιρικα με ενα καλο αμαξι (πιθανοτατα της το πηραν οι γονεις της) και με καποια κοινωνικη θεση θα παει να γνωριστει στο δρομο :2funny:Ουτε οτι θα παει με εναν 50-60αρη  :2funny:!Η πλακα ειναι οτι γραφεται ολοι ΙΣΤΟΡΙΕς ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥς ΟΤΙ  :knockinb: συνεχεια κ.α. τετοια μετρατε,σκιζεται αλλα οταν συνανταω καποιους που γραφουν αυτα βλεπω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ! :2funny:Δεν μπορω να ξεχασω τον Redpaeinz  :2funny:αν θυμασαι ολο εγραφε οτι  :knockinb: μετραει εχει χρημα :2funny:Τελικα ειδες τι αποδιχτηκε οτι ηταν ΑΦΡΑΓΚΟς πολλες φορες στ'αμαξι κοιμωταν :2funny: και την εβγαζε με 1000 Ευρω 4 μηνες :2funny:,Στη δε εμφανιση ηταν σα ΛΑΧΑΝΑΓΩΡΙΤΗς!Εσενα σε βλεπω πιο μορφωμενο και ειναι πιθανον στη Μολδαβια να βγαζεις γκομενες  ηληκιας 27-30 ετων.Ο Red  φουκαρας ομως ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΔΕΝ  :knockinb: Σε κατι χωρια πηγαινε  :2funny:Εριξα τοτε που τον γνωρισα πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny:Οσο για μενα αν ειναι ετσι οπως τα γραφω το εχουνε επιβεβαιωσει καμια 10αρια ατομα απο το σα'ι'τ (ισως και παραπανω) που εχουνε ερθει Αγια Πετρουπολη και τα εχουνε δει ολα αυτα.

Βρε εμμονή με τις disco! Σαν παλιός γνήσιος ροκάς, δεν πήγαινα και πολύ στις disco. Υπήρχε και ο φόβος να σε πάρει και κανένα μάτι και μετά άντε να εξηγήσεις στην παλιοπαρέα
Έχω την εντύπωση ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. Στο προηγούμενο post θεωρούσες ότι αφού τα βρήκαν δύσκολα οι Ρώσσοι που ήξεραν την γλώσσα και την νοοτροπία, όλοι οι υπόλοιποι θα αποτύχουν! Εν πάσει περιπτώσει χαίρομαι που επιτέλους συμφωνήσαμε.
Και όχι μόνο στο internet.
Δεν με απασχολεί η κοινωνική θέση των κυριών. Δεν πρόκειται να τις παντρευτώ!
Η οικονομική επιφάνεια του καθένα, είναι καθαρά προσωπική του υπόθεση. Η βασική μου διαφορά με τον RED, δεν ήταν αν είχε πολλά ή λίγα χρήματα, ούτε αν πηδούσε χωριατοπούλες. Ήταν ότι έλεγε μπαρούφες!
Ευχαριστώ
Κατέβα μια δεκαετία ακριβώς!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Καλα εσυ δεν ελεγες οτι ετρωγες σε κατι καλοκαιρινα Καφέ (που ειναι μια καντινα με μια τεντα) Πιλμένη?μου ελεγες οτι τρως με πολυ λιγα (δεν θυμαμαι την τιμη) δεν ειχες βαλει κατι γκομενες που σας εφεραν στη Σαουνα με 20$ την ωρα (που ηταν γριες και ασχημες).Υπαρχουν ολα αυτα στο Thread αν καποιος ψαξει στα παλια θα τα βρει.Και εγω δεν ειμαι υπερ των ακριβων αλλα στο  :knockinb: θελω ποιοτητα!Αυτες της φωτογραφιας δεν μπορω να της  :knockinb: με τιποτα!Ωραια 100 Ευρω για ολη τη νυχτα λες οτι ειναι η ταριφα.Τοτε γιατι ο Πιτσιλιστης εδινε 50-100 για μια ωρα?Αν καποιος δεν τους αρεσε δεν πηγαιναν μαζι του....

Ρώτα αυτόν που τα πλήρωσε, κατά την άποψή μου, κακώς!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω δεν ειμαι 60 χρονων και ζω εντονα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ και δεν θελω να εχω μια κοπελιτσα να μου φτιανει χαμομηλι.Σιγουρα αν παει καποιος 50-60χρονος στην Ντισκο θα φενεται σαν παπους :2funny:και θα τον παρουνε στα γελια οι γκομενες.Εμενα με εχεται δει στις φωτογραφιες και ξερεται οτι δε λεω  :jerking:.Ο Redpaeinz ηταν φυσικο να βγαζει κακια στο Ιντερνετ Αν εσυ ησουνα Χρεωκοπημενος και κοιμοσουνα στ'αμαξι,εισουνα ΑΞΕΣΤΟς και δε γαμαγες πουθενα :2funny:δεν θα εβγαζες κακια?

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Εγω δεν ειμαι 60 χρονων και ζω εντονα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΠΙΤΙ και δεν θελω να εχω μια κοπελιτσα να μου φτιανει χαμομηλι.Σιγουρα αν παει καποιος 50-60χρονος στην Ντισκο θα φενεται σαν παπους :2funny:και θα τον παρουνε στα γελια οι γκομενες.Εμενα με εχεται δει στις φωτογραφιες και ξερεται οτι δε λεω  :jerking:.Ο Redpaeinz ηταν φυσικο να βγαζει κακια στο Ιντερνετ Αν εσυ ησουνα Χρεωκοπημενος και κοιμοσουνα στ'αμαξι,εισουνα ΑΞΕΣΤΟς και δε γαμαγες πουθενα :2funny:δεν θα εβγαζες κακια?

Μήτσο!
Άσε τα μίση και πιάσε το γαμήσι.
Δεν έχει κλείσει ακόμη τα 20!

Συνημμένα

• DSC00726.JPG
    DSC00726.JPG
    73,7 KB · Εμφανίσεις: 24

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6

Σε έχουμε δει...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μήτσο!
ψηλε χαλια οι μολδαβεζες...πως τις γαματαε ρε παιδια ??? φαινεται απο το κρυμενο προσωπο της οτι ειναι φτωχη και κατωτερου επιπεδου μορφωσης ...αντε οταν ερθεις δωσε να γαμησει κανενας αλλος ...πως τις γαμας ρε ψηλε αθτες ???εισαι απιστευτος...ρε θειο τασο δε μοιαζει με αυτη που βαραγες προχτες στο χαλια διαμερισμα σου ...χαλια περναμε εδω στη μολδαβια πολυ χαλια μαλιστα...

pouto

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
:Καλησπέρα σας συνάδελφοι,διαβάζω όλα τα λεγόμενα στο θρεντ Μολδαβία αλλά δεν έβγαλα άκρη,Χριστούγεννα θα ανέβει κανένας απάνω μήπως;Θέλω να πάω καιεγώ  για , :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
ψηλε χαλια οι μολδαβεζες...πως τις γαματαε ρε παιδια ??? φαινεται απο το κρυμενο προσωπο της οτι ειναι φτωχη και κατωτερου επιπεδου μορφωσης ...αντε οταν ερθεις δωσε να γαμησει κανενας αλλος ...πως τις γαμας ρε ψηλε αθτες ???εισαι απιστευτος...ρε θειο τασο δε μοιαζει με αυτη που βαραγες προχτες στο χαλια διαμερισμα σου ...χαλια περναμε εδω στη μολδαβια πολυ χαλια μαλιστα...

Τι να κάνω ο καψερός...Τώρα στα 60 και με χαλασμένη μασέλα δεν μας μένει τίποτε άλλο, εκτός από τήλιο και καμιά ξεπεσμένη αμόρφωτη και χαμηλού κοινωνικού επιπέδου, κακάσχημη бабушка.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
:Καλησπέρα σας συνάδελφοι,διαβάζω όλα τα λεγόμενα στο θρεντ Μολδαβία αλλά δεν έβγαλα άκρη,Χριστούγεννα θα ανέβει κανένας απάνω μήπως;Θέλω να πάω καιεγώ  για , :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Αν δεν έβγαλες άκρη, μην πας!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μήτσο!
Βαζεις μια γκομενα που δεν ξερει κανεις αν ειναι αληθεινη ή οχι? :think:Παρε 1000% αληθεινη (την ειχα ξαναβαλει και λιγο πιο παλια σε καποιο αλλο Thraead.Πιστευω οτι αναγνωρισες το κρεβατι μου στις φωτο :2funny:

Συνημμένα

• Ksenia 10.jpg
    Ksenia 10.jpg
    179,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • Ksenia 11.jpg
    Ksenia 11.jpg
    167,7 KB · Εμφανίσεις: 58

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να και αλλες φωτο της :)

Συνημμένα

• Ksenia 007.jpg
    Ksenia 007.jpg
    64,4 KB · Εμφανίσεις: 38
  • Ksenia10.jpg
    Ksenia10.jpg
    61,2 KB · Εμφανίσεις: 37

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παρε και αυτη που ημασταν χτες μαζι....

Συνημμένα

• 24open 006.jpg
    24open 006.jpg
    35,9 KB · Εμφανίσεις: 24
  • 24open 007.jpg
    24open 007.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 27

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
....να και φωτογραφιες μαζι της :)αν βαλεις φωτο απο γκομενα καλο ειναι να αποδικνιεις οτι δεν της κατεβασες απο το Ιντερνετ οπως κανανε μερικοι :2funny:

Συνημμένα

• 24open 009.jpg
    24open 009.jpg
    185,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 24open 010.jpg
    24open 010.jpg
    182,9 KB · Εμφανίσεις: 39

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Βαζεις μια γκομενα που δεν ξερει κανεις αν ειναι αληθεινη ή οχι? :think:Παρε 1000% αληθεινη (την ειχα ξαναβαλει και λιγο πιο παλια σε καποιο αλλο Thraead.Πιστευω οτι αναγνωρισες το κρεβατι μου στις φωτο :2funny:

Μικρέ μου Μήτσο,

Το κρεβάτι σου δεν το γνωρίζω και μεταξύ μας δεν θα ήθελα να το γνωρίσω ποτέ. Νομίζω ότι τα γούστα μου τα έχω ξεκαθαρίσει πριν από αρκετό καιρό και όλοι γνωρίζουν ότι οι μαλιαροί τύποι με καραφλίτσα, σιδερένiα άλογα και στολή Kit Carson δεν με συγκινούν. Αν ήσουν μουνάρα, 20 χρόνια μικρότερη, άτριχη και χωρίς καράφλα, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα είχες περάσει απαρατήρητη. Βέβαια, όλα παίζονται γιατί δεν γνωρίζω και πολλά για την κοινωνική σου υπόσταση.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
:2funny:Μπραβο με εκανες και :2funny:γυρισα απο την Ντισκο ανοιξα το Κομπιουτερ και  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!Εννουσα αν γνωριζεις το κρεβατι μου απο παλιες φωτογραφιες που εχω βαλει απο γκομενες :2funny:και γενικα πολλα ατομα απο το σα'ι'τ που εχουν ερθει Αγια Πετρουπολη εχουν ερθει σπιτι μου.Στο κρεβατι μου δεν εχουν κοιμηθει :2funny:.Ξερω οτι τυποι σαν και μενα δεν σε συγκινουν.Αν ειχες τετοια γουστα δεν θα πηγαινες Ουκρανια,Μολδαβια αλλα Αιγυπτο,Συρια,Σαουδικη Αραβια,Κενυα,Τανζανια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Παντος σημερα καναμε ενα ωραιο δωρο στους Πυρφορους του Σα'ι'τ που τους βαλαμε φωτο :2funny:καναμε κοινωνικο εργο :2funny: σημερα ειναι και σαββατο και αυριο δεν πρεπει να πανε δουλεια :2funny:θα Φχαρηστιθηκαν :jerking:! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ευσωμε βλεπω χαθηκες απο το θρεντ ....στο αλλο ομως βλεπω τη πεφτεις στη δικια μου...θα αρπαχτουμε!!!!!!!μακρια απο τη ξανθουλα μου γιατι θα αγκαλιαστουμε...θα παθεις αυτα που επαθαν οι ιταλοι στη ρωσια απο τον τσαρο ...γκεκε ???

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τσαρε μου φοβερες οι γκομενες ....τραβηξα μια μαλακια σημερα το πρωι που την ευχαριστηθηκα ...σ ευχαριστω οχι μονο εγω αλλα πιστευω και ολοι οι αλλοι για το κοινωνικο εργο που επιτελης ...τα σεβη μου

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
και κατι αλλο χτες επισκεφτηκα το σπιτι του θειου τασου στη βοτανικα μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη μουνοπαγιδα που εχω δει...κατα τα αλλα χαλια περναμε εδω...μην ερχεσται μολδαβια ποτε ποτε ποτε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom