Εγω με το που σκαω μυτη στις
disco γινεται χαμος.Ντυμενος με το στυλ μου,με το σιδερενιο μου αλογο,μπαινω στην ντισκο ενω ολοι ειναι στην ουρά για να τους ψαξουν εγω χερεταω ολο το προσωπικο και περναω.Οσες γκομενες ειναι στην εισοδο τρελενονται.Μεσα οι γκομενες μονες τους με παιζουν απο μονες τους.Η διαφορα με το Κισινιωφ ειναι οτι εδω δεν εχει Φτωχομπινεδιαρες γκομενες που δεν εχουν να φανε
και το να ζητανε λεφτα οι γκομενες στις ντισκο εχει σταματισει απο τα μεσα της δεκαετιας του '90.Στις δε κυριλε Ντισκο οι γκομενες που ειναι τετοιου στυλ (αφραγγες απο φοιτητικες εστιες) συνηθως τρωνε πορτα!Οπως και οι ΚαυκασιοιΚαλα για δε διαβασες απο το
Link που εστηλα τι γραφουν οι Ρωσσοι?ΝΤΙΣΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙς ΤΟΥς!
2 μερες προσπαθουσαν να βρουνε πουτανες να !Απο εφημεριδες και Ταξιτζηδες.Ολα ηταν
ανοργανωτα μεχρι αηδιας!ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
!Και αυτοι ηταν αβγαλτοι?Στο δρομο ψιλοβαριεμαι να καμακωνω και οι γκομενες που θα βγαλεις στο δρομο ειναι του πιο χαλια επιπεδου.
Δυστηχως στην εποχη μας οι Hight Class γκομενες καμακωνονται μεσω ιντερνετ.Δε νομιζω οτι μια πιτσιρικα με ενα καλο αμαξι (πιθανοτατα της το πηραν οι γονεις της) και
με καποια κοινωνικη θεση θα παει να γνωριστει στο δρομο
Ουτε οτι θα παει με εναν 50-60αρη
!Η πλακα ειναι οτι γραφεται ολοι ΙΣΤΟΡΙΕς ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥς ΟΤΙ
συνεχεια κ.α. τετοια μετρατε,σκιζεται αλλα οταν συνανταω καποιους που γραφουν αυτα βλεπω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ!
Δεν μπορω να ξεχασω τον Redpaeinz
αν θυμασαι ολο εγραφε οτι
μετραει εχει χρημα
Τελικα ειδες τι αποδιχτηκε οτι ηταν
ΑΦΡΑΓΚΟς πολλες φορες στ'αμαξι κοιμωταν
και την εβγαζε με 1000 Ευρω 4 μηνες
,Στη δε εμφανιση ηταν σα ΛΑΧΑΝΑΓΩΡΙΤΗς!Εσενα
σε βλεπω πιο μορφωμενο και ειναι πιθανον στη Μολδαβια να βγαζεις γκομενες ηληκιας
27-30 ετων.Ο Red φουκαρας ομως ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΔΕΝ
Σε κατι χωρια πηγαινε
Εριξα τοτε που τον γνωρισα πολυ γελιο
Οσο για μενα αν ειναι ετσι οπως τα γραφω το εχουνε επιβεβαιωσει καμια 10αρια ατομα απο το σα'ι'τ (ισως και παραπανω) που εχουνε ερθει Αγια Πετρουπολη και τα εχουνε δει ολα αυτα.