You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 752K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
ευσωμε βλεπω χαθηκες απο το θρεντ ....στο αλλο ομως βλεπω τη πεφτεις στη δικια μου...θα αρπαχτουμε!!!!!!!μακρια απο τη ξανθουλα μου γιατι θα αγκαλιαστουμε...θα παθεις αυτα που επαθαν οι ιταλοι στη ρωσια απο τον τσαρο ...γκεκε ???
Δεν χαθηκα απλα δεν εχω κατι να αναφερω παρακολουθώ τα γεγονοτα................
Οσο για την Ξανθια τι συμβαίνει ζηλεύει το πουλακι μου και κανει και σκηνές;;;;;;;;;;;;;;;;;
και μεις αγαπήσαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε πουροτηνεεεεεεεεεεεεεεετζερ
μην φοβάσαι απο μενα δεν ειναι ο τυπος μου και εγω δεν την πέφτω ποτε σε γκομενα φίλου τωρα αν εσυ εισαι τοσο διεφθαρμένος και το κανεις και εχεις πονηρό μυαλό καλά να παθεις εκει να πεθανεις απο την ζηλεια.
(Μην μιλάς πολυ για Ιταλούς διοτι μαλλον δεν βλέπεις ποσοι την χαιρετούν αλα Ιταλικα)
Και επειδή πήρες πολύ φορά να μην σου την κοψω αλλά και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να κάνεις παρατηρήσεις;;;;
τι ειναι η Ξανθιά ιδιοκτησια σου;;;;;;; Γυναίκα σου;;;; τι;;;;;;;;;;;
Γιατι τσεκάρεις την Αλληλογραφια μας με ποιο δικαίωμα;;;;;;;
εξηγησου να ξερουν ολοι οι Λατρεις της Μολδαβίας να απεχουν απο Ξανθιες χαχαχχαχαχαχαχαχχαχααα
(Και εχω αδυναμια στα Ξανθά ρε γαμωτο μου).
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
και κατι αλλο χτες επισκεφτηκα το σπιτι του θειου τασου στη βοτανικα μπορω να πω οτι ειναι η καλυτερη μουνοπαγιδα που εχω δει...κατα τα αλλα χαλια περναμε εδω...μην ερχεσται μολδαβια ποτε ποτε ποτε
Μην πάς εκει ποτε την Ξανθια γιατι σε βλεπω να πέρνεις πόδι απο την μουνοπαγίδα.............
και μάλιστα Ξανθό πόδι.............................................................
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΤΑΣΣΟ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αντε ρε φαε κανα σουβλακι που θα με πεις πουρο....νεοτατος ειμαι και την ξανθια δε τη τρως οτι και να γινει...εκτος κι αν αδυνατισεις...χα χα χα χα χαΔεν χαθηκα απλα δεν εχω κατι να αναφερω παρακολουθώ τα γεγονοτα................
Οσο για την Ξανθια τι συμβαίνει ζηλεύει το πουλακι μου και κανει και σκηνές;;;;;;;;;;;;;;;;;
και μεις αγαπήσαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε ρεεεεεεεεεεεεεεεε πουροτηνεεεεεεεεεεεεεεετζερ
μην φοβάσαι απο μενα δεν ειναι ο τυπος μου και εγω δεν την πέφτω ποτε σε γκομενα φίλου τωρα αν εσυ εισαι τοσο διεφθαρμένος και το κανεις και εχεις πονηρό μυαλό καλά να παθεις εκει να πεθανεις απο την ζηλεια.
(Μην μιλάς πολυ για Ιταλούς διοτι μαλλον δεν βλέπεις ποσοι την χαιρετούν αλα Ιταλικα)
Και επειδή πήρες πολύ φορά να μην σου την κοψω αλλά και ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να κάνεις παρατηρήσεις;;;;
τι ειναι η Ξανθιά ιδιοκτησια σου;;;;;;; Γυναίκα σου;;;; τι;;;;;;;;;;;
Γιατι τσεκάρεις την Αλληλογραφια μας με ποιο δικαίωμα;;;;;;;
εξηγησου να ξερουν ολοι οι Λατρεις της Μολδαβίας να απεχουν απο Ξανθιες χαχαχχαχαχαχαχαχχαχααα
(Και εχω αδυναμια στα Ξανθά ρε γαμωτο μου).
χαχαχα...ναι την μοιάζει αρκετά,δίκιο έχεις.ψηλε χαλια οι μολδαβεζες...πως τις γαματαε ρε παιδια ??? φαινεται απο το κρυμενο προσωπο της οτι ειναι φτωχη και κατωτερου επιπεδου μορφωσης ...αντε οταν ερθεις δωσε να γαμησει κανενας αλλος ...πως τις γαμας ρε ψηλε αθτες ???εισαι απιστευτος...ρε θειο τασο δε μοιαζει με αυτη που βαραγες προχτες στο χαλια διαμερισμα σου ...χαλια περναμε εδω στη μολδαβια πολυ χαλια μαλιστα...
χάλια περνάμε,πολύ χάλια...μην σώσει και πατήσει κανένας το πόδι του εδώ πέρα....ΜΑΚΡΙΆ ΜΑΚΡΙΆ
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
γεια σου ρε allan.......με την Ξανθιά ήρθε
είπαμε όμως γκόμενα φίλου μας δεν πειράζουμε ποτέ...άσε που το μωρό είναι και καψούρα μαζί του οπότε πάμε πάσο!
Μην τα λες σε μένα σε αυτον τον ανασφαλη , καψουρη και ζηλιάρη να τα πεις
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Να περνάς καλά.
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
αντε ρε φαε κανα σουβλακι που θα με πεις πουρο....νεοτατος ειμαι και την ξανθια δε τη τρως οτι και να γινει...εκτος κι αν αδυνατισεις...χα χα χα χα χα
Κ Α Ψ Ο Υ Ρ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
και ποιος σου είπε πως χρειάζεται να πληρώσεις για να γαμήσεις;Αν πας με καποιο Ντοπιο και δεν εισαι 50αρης 60αρης θα καλα και φτηνα σιγουρα!Αν θες να δωσεις στον αναγνωστη καποια εικονα ανεβασε με παραθεση τα αρθρα που εγραψε ο Πιτσιλιστης με της εντυποσεις του απο τη Μολδαβια τοτε που πηγε.Ειναι πολυ κοντα στην αληθεια του τι συμβαινει εκει.Οχι αλλα εμενα τα παιδια με καλεσαν γιατι ημαστε φιλοι.Και μερικοι απ'αυτη τη παρεα εχουν ερθει Ρωσσια και τους γυρισα και Ντισκο τους εβαλα τσαμπα και καναμε πολυ χαβαλε.Του δε Πριονι ηθελα να του βαλω λουρακι αλλα δεν καθοτανε ουτε με $ ελεγε:Σεβασμο στον καλητεχνη ----Παντος ενα θετικο της οικονομικης κρισης ειναι οτι κατι Πιρφοροι σαν και σενα δεν εχουνε λεφτα για να πανε εξωτερικο και να χαλασουν την εικονα της Ελλαδας !
ΤΟΝ ΠΛΗΓΏΝΕΙΣ ΤΏΡΑ..........XAXAXA
Κ Α Ψ Ο Υ Ρ ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΤΟΝ ΠΛΗΓΏΝΕΙΣ ΤΏΡΑ..........XAXAXA
Καλά ρε σεις!
Δεν ντρέπεστε λίγο?
Τι σας έκανε το παιδί και το πειράζετε?
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ε ναι ρε σεις ειμαι καψουρης δυστηχως η ευτηχως τη πατησα ....χτες ηρθε ενας 55αρης κοντος χαλια απο τρικαλα σηκωσε γκομενα και τη γαμησε αμεσως ΤΣΑΜΠΑ θειο τασο εχασες εχτες ...το τι μουνι ειχε !!!!!ασε πηρα κι εγω αλλα στο σπιτι ηταν ο λυκος με αποτελεσμα μονο πιπα...ειπαμε καλη η πιπα αλλα το πιπα κολο καλυτερο...ασε ψηλε απο ζηλεια με πειραζουν...ιδιαιτερα ο ευσωμος που εχει να γαμησει απο περιση...με αγαπη
ε ναι ρε σεις ειμαι καψουρης δυστηχως η ευτηχως τη πατησα ....χτες ηρθε ενας 55αρης κοντος χαλια απο τρικαλα σηκωσε γκομενα και τη γαμησε αμεσως ΤΣΑΜΠΑ θειο τασο εχασες εχτες ...το τι μουνι ειχε !!!!!ασε πηρα κι εγω αλλα στο σπιτι ηταν ο λυκος με αποτελεσμα μονο πιπα...ειπαμε καλη η πιπα αλλα το πιπα κολο καλυτερο...ασε ψηλε απο ζηλεια με πειραζουν...ιδιαιτερα ο ευσωμος που εχει να γαμησει απο περιση...με αγαπη
Πάρε 2 ασπιρίνες, πιες πολλά ζεστά και σε κανα δυο μέρες θα σου έχει περάσει.
Ε όχι και παιδί.Καλά ρε σεις!
Δεν ντρέπεστε λίγο?
Τι σας έκανε το παιδί και το πειράζετε?
Άσε που κόλλησε με το "θείος τάσος" για να αισθάνεται μικρότερος
Εύγε!ε ναι ρε σεις ειμαι καψουρης δυστηχως η ευτηχως τη πατησα ....χτες ηρθε ενας 55αρης κοντος χαλια απο τρικαλα σηκωσε γκομενα και τη γαμησε αμεσως ΤΣΑΜΠΑ θειο τασο εχασες εχτες ...το τι μουνι ειχε !!!!!ασε πηρα κι εγω αλλα στο σπιτι ηταν ο λυκος με αποτελεσμα μονο πιπα...ειπαμε καλη η πιπα αλλα το πιπα κολο καλυτερο...ασε ψηλε απο ζηλεια με πειραζουν...ιδιαιτερα ο ευσωμος που εχει να γαμησει απο περιση...με αγαπη
Θα περάσω σήμερα αλλά αργά,τότε που μαζεύεται ο καλός ο κόσμος.
Ε όχι και παιδί.
Εντάξει αυτό δεν είναι τίποτα.
Και εγώ του κόλησα το κνήτης για μην φαίνεται το ακροδεξιό του φρόνημα.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ειναι η ψηλη εδω ...καλυτερα μην ερθειςΕύγε!
Θα περάσω σήμερα αλλά αργά,τότε που μαζεύεται ο καλός ο κόσμος.
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αλλη φορα να μη κανεις παρτουζα με ανηψια να μη σε φωνα ζουν θειοΕ όχι και παιδί.
Ήρθον,είδον και απήλθον!ειναι η ψηλη εδω ...καλυτερα μην ερθεις
Σταματά να δυσφημείς το όνομα μου...οικογενειακή αλληλεγγύη ήτανεαλλη φορα να μη κανεις παρτουζα με ανηψια να μη σε φωνα ζουν θειο
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις