Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
σε πήρε η πουτάνα η μπάλαρε μοικανε εγω για ιταλους και γυναικες μιλησα
σε πήρε η πουτάνα η μπάλαρε μοικανε εγω για ιταλους και γυναικες μιλησα
Ασε τους θειους και τις θειες και στειλε φωτο απο τα γενεθλια των 2 χρονων...
αντε και Καλες Γιορτες να εχουμε
κοιτα ποιος μιλαει ο Μ Ο Ν Α Χ Ο Φ Α Η Σ οσο μεγαλωνεις τοσο χειροτερευεις ....ουτε μια ,απο τις γριες που γαμησες, δεν ειδαμεΔεν μπορεί!
Έρωτας βλέπεις...
κοιτα ποιος μιλαει ο Μ Ο Ν Α Χ Ο Φ Α Η Σ οσο μεγαλωνεις τοσο χειροτερευεις ....ουτε μια ,απο τις γριες που γαμησες, δεν ειδαμε
Σωστά,το λέει και το ρητό άλλωστε:Έρως Ανίκατε Μάχα...Δεν μπορεί!
Έρωτας βλέπεις...
γιατί ρε άλλαν ποιος είδε για να δεις και εσύ?όχι βέβαια ότι ζήτησα ποτέ τίποτα αλλά σαν καλός οικοδεσπότης έπρεπε να κάνει από μόνος του την κίνηση...και σε σένα και σε μένα αφού ξέρει πολύ καλά ποια γουστάρουμεεεεεεεεεεεεεεεπππππππππππππππππππππ
Οχι και μοναχοφαης ο ΣΟΡΙΤΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
εγω ειδα φως πριν 2 χρονια απο Σοριτα απο σενα που εισαι και κολλητος δεν ειδα τιποτα τοσα χρονια.
το Ξανθο ομ ορφαινει βλεπω ωραια ρουχαλακια .......εκανεσ επενδυση;;;;;;;;; (δεν το νομιζω αλλα ειπα να ρωτησω).
χαχαχαχχχαχαχχααααααααααααααααααααααα
γιατί ρε άλλαν ποιος είδε για να δεις και εσύ?όχι βέβαια ότι ζήτησα ποτέ τίποτα αλλά σαν καλός οικοδεσπότης έπρεπε να κάνει από μόνος του την κίνηση...και σε σένα και σε μένα αφού ξέρει πολύ καλά ποια γουστάρουμε
και πιο πολύ από όλα μου άρεσε η καινούργια φωτο που έβαλε στο προφίλ του.................................χαχαχααχαχα
ευσωμε γαργαλιεσαι ??? η ειναι απο την αγαμια ??? οσο για το θειο θα βαλω το γιαννη να του πλυμηρισει το σπιτι
κοιτα ποιος μιλαει ο Μ Ο Ν Α Χ Ο Φ Α Η Σ οσο μεγαλωνεις τοσο χειροτερευεις ....ουτε μια ,απο τις γριες που γαμησες, δεν ειδαμε
υ.γ. ο soritas πάντως ωραίος τύπος είναι πράγματι.
εεεεεεεεεεεεεεπππππππππππππππππππππ
Οχι και μοναχοφαης ο ΣΟΡΙΤΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!
εγω ειδα φως πριν 2 χρονια απο Σοριτα απο σενα που εισαι και κολλητος δεν ειδα τιποτα τοσα χρονια.
το Ξανθο ομορφαινει βλεπω ωραια ρουχαλακια .......εκανεσ επενδυση;;;;;;;;; (δεν το νομιζω αλλα ειπα να ρωτησω).
χαχαχαχχχαχαχχααααααααααααααααααααααα
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΜΙΣΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΤΕ ΤΟ
Alan...
Για πάρτη σου! 01/04