allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
^^^ Καλη Διαμονη
^^^ Καλη Διαμονη
τι εσο ετοιμος ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! με τι γκαφρα θα ερθεις!!!!!!!????? αλα μου λες στο σκαυπ αλλα γραφεις εδω!!!!!!!!!!!! χμμ παλι τον μολντο θα χωσεις???????TIRASPOL EEEEEEEEEEEEE?????????????????//
εσο ετοιμος...............
Υ.Γ ΣΟΡΙΤΑ ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!! ετσι για να παει καλα η χρονια!!!!!!!!
εχεισ δικιο πεντε μαζι τις επαιρνα τοτε απο τα δηθεν κλαμπ....αλλα και τωρα καλα ειναι ....καθε ηλικια εχει τα καλα και τα κακα της ...τοτε ολοι το παιζαν σπονσορες γιατι τα παιρναν απο τις τραπεζες και τα χωναν εδω ενω τωραareee μολντο ποσ περασαν τα γαμημενα τα χρονια αλλη μια χρονια στην πλατη μας !!!!!! θυμαμε τα καλα παλια χρονια που μεχρι και ο ψιλος το πεζε σπονσορας και γαμουσε χρονια πολλα σε ολα τα υποψειφια θιματα !! αλλα τασος κτλ κουφαλιαρι χοντρεε αστεριξ τσιμουδια για τιρασπολ !!!!!!!!!!το πεζεις μουγκα εξαφανισμενος εε???
ιδου και το ντικ νειμ ...αλανταλοντι εσο ετοιμος ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! με τι γκαφρα θα ερθεις!!!!!!!????? αλα μου λες στο σκαυπ αλλα γραφεις εδω!!!!!!!!!!!! χμμ παλι τον μολντο θα χωσεις???????
οταν σου το ειπα οτι το σουβλακι μου ειναι το καλυτερο δε με πιστευες τωρα ερχεσαι μονο για αυτο ....MOLDO, Τάσο,
Τέλος Ιανουαρίου θα είμαι μαζί σας για καμιά εβδομάδα.
Μολντο...nickname ειναι ρειδου και το ντικ νειμ ...αλανταλον
θα ειναι και ο "μικρος" και αμα ανεβει και ο allan καλη φαση θα γινει.MOLDO, Τάσο,
Τέλος Ιανουαρίου θα είμαι μαζί σας για καμιά εβδομάδα.
τι εσο ετοιμος ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! με τι γκαφρα θα ερθεις!!!!!!!????? αλα μου λες στο σκαυπ αλλα γραφεις εδω!!!!!!!!!!!! χμμ παλι τον μολντο θα χωσεις???????
ιδου και το ντικ νειμ ...αλανταλον
ρε σεις μαγκες μπορειτε να μου απαντησετε ποσο κανει στην ελλαδα να βαλω γεφυρα με 6 δοντια να κανω 4 απονευρωσεις , 4 σφραγισματα και ενα καθαρισμο δοντιων απο πετρες ....θα σας ειμαι υποχρεως...ευχαριστω (ενοειτε τα καλυτερα δοντια )
θα ειναι και ο "μικρος" και αμα ανεβει και ο allan καλη φαση θα γινει.
ρε λες να ειναι και ο Yantis?