Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Συνημμένα

• 021.gif
    021.gif
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 30

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
οσο ζω εγω στη μολδαβια ο θειος δε θα εχει ποτε προβλημα....ασε που ειναι και ο αλεκος....εδω με λιγα λεφτα λυνεις πολλα προβληματα (εκτος απο τα γαμησια ) το τι γινοταν στο μαγαζι αυτες τις μερες δε λεγεται...σημερα με αυτα που ειδαν τα φτωχα μου ματια σας σκεφτηκα ολους εσας τους φτωχους θνητους ...χωρις πλακα εδω αισθανομαι σαν βασιλιας ασε που μερικες φορες πιστευω οτι μπορει να ειμαι αληθεια...αυριο (σημερα) ειναι χριστουγεννα και κανω το τραπεζι σε μερικους φιλους ελληνες (τυχερους ) που ζουν εδω μονιμα ...σας λεω απο τωρα στην υγεια σας και καλη επανοδο σε ολους ....την αγαπη μου λεβεντες

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Καλα Χριστουγεννα λυκο και πραγματικα εισαι τυχερος με αυτα που βλεπεις και κανεις καθε μερα,ασε τους αλλους να λενε ιστοριες για αγριους... :grin:
Ανεβαινω φυσικα τελη Ιανουαριου και θα'χω και κανα δυο δεκαευρα ετοιμα για καλο και για κακο παλι  :2funny:

MERRY CHRISTMAS-xoxoxo

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
areee μολντο ποσ περασαν τα γαμημενα τα χρονια  αλλη μια χρονια στην πλατη μας !!!!!! θυμαμε τα καλα παλια χρονια που μεχρι και ο ψιλος το πεζε σπονσορας και γαμουσε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  χρονια πολλα σε ολα τα υποψειφια θιματα !!  αλλα τασος κτλ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κουφαλιαρι χοντρεε αστεριξ τσιμουδια για τιρασπολ !!!!!!!!!!το πεζεις μουγκα εξαφανισμενος εε???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• soritas.jpg
    soritas.jpg
    65,6 KB · Εμφανίσεις: 23

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
TIRASPOL  EEEEEEEEEEEEE?????????????????//
εσο ετοιμος...............
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
τι εσο ετοιμος ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! με τι γκαφρα θα ερθεις!!!!!!!????? αλα μου λες στο σκαυπ αλλα γραφεις εδω!!!!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: χμμ παλι τον μολντο θα χωσεις??????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
MOLDO, Τάσο,

Τέλος Ιανουαρίου θα είμαι μαζί σας για καμιά εβδομάδα.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
areee μολντο ποσ περασαν τα γαμημενα τα χρονια  αλλη μια χρονια στην πλατη μας !!!!!! θυμαμε τα καλα παλια χρονια που μεχρι και ο ψιλος το πεζε σπονσορας και γαμουσε  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  χρονια πολλα σε ολα τα υποψειφια θιματα !!  αλλα τασος κτλ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: κουφαλιαρι χοντρεε αστεριξ τσιμουδια για τιρασπολ !!!!!!!!!!το πεζεις μουγκα εξαφανισμενος εε???   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εχεισ δικιο πεντε μαζι τις επαιρνα τοτε απο τα δηθεν κλαμπ....αλλα και τωρα καλα ειναι ....καθε ηλικια εχει τα καλα και τα κακα της ...τοτε ολοι το παιζαν σπονσορες γιατι τα παιρναν απο τις τραπεζες και τα χωναν εδω ενω τωρα  :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι εσο ετοιμος ρεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!! με τι γκαφρα θα ερθεις!!!!!!!????? αλα μου λες στο σκαυπ αλλα γραφεις εδω!!!!!!!!!!!!  :think: :think: :think: :think: χμμ παλι τον μολντο θα χωσεις??????? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
ιδου και το ντικ νειμ ...αλανταλον  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
aree μολντοο  πως περασαν τα κομουνιστικα τα χρονια !!!! θυμασε την καψουρα του ψιλου ???? τοτε που μπορουσε να το πεξει γκομενος  !!

Συνημμένα

• καψουρα του sorita.png
    καψουρα του sorita.png
    234,2 KB · Εμφανίσεις: 62
  • καψουραα του sorita.jpg
    καψουραα του sorita.jpg
    37,4 KB · Εμφανίσεις: 24

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μετα βεβαια μου σφηριξαν γιατι ειχε φαει κολημα μαζι της :S :S :S :S  αρρεε μολντο πως περασαν τα γαμιμενα τα χρονια !!!!!!!

Συνημμένα

• καψουρα του sorita1.png
    καψουρα του sorita1.png
    276,3 KB · Εμφανίσεις: 44

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
^^^ προσεξε μονο μην στον σφυριξει σε σενα αν θα σε βρει  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε σεις μαγκες μπορειτε να μου απαντησετε ποσο κανει στην ελλαδα να βαλω γεφυρα με 6 δοντια να κανω 4 απονευρωσεις , 4 σφραγισματα και ενα καθαρισμο δοντιων απο πετρες ....θα σας ειμαι υποχρεως...ευχαριστω (ενοειτε τα καλυτερα δοντια )

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16

Κοιτα Χαιβανε δοκτορ ΕΓΩ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ (να μου γαμάει τις πουτανες που κλεινω για μενα) ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΛΝΤΟ  δεν παω  εκει και χωρις τον Αλέκο για διερμηναία....
Και πρεπει να καταλαβεις οτι μονος σου δεν αντεχεις ουτε στον παραδεισο, θελω και τα φιλαρακια μου μαζί ετσι για να μην εχουν δουλεια οι φιλοι σου οι ψυχολογοι ελπιζω να καταλαβαίνης τι ενοω.

Οσο για τα γκαφρα  (χρηματα ενοεις μάλλον) για αυτο υπάρχουν οι φιλοι οχι μονο για τα γουστα αλλά και για τα εξοδα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ρε σεις μαγκες μπορειτε να μου απαντησετε ποσο κανει στην ελλαδα να βαλω γεφυρα με 6 δοντια να κανω 4 απονευρωσεις , 4 σφραγισματα και ενα καθαρισμο δοντιων απο πετρες ....θα σας ειμαι υποχρεως...ευχαριστω (ενοειτε τα καλυτερα δοντια )

ΡΕ  ΦΙΛΕ ΑΣΕ ΤΙς ΠΑΠΑΡΙΕς ΚΑΙ ΚΑΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΛΙΩς ΕΤΟΙΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΗΔΗΜΑ ΕΔΩ.....

1) γεφυρα εδω υπολογισε 6 χ300 ευρω = 1800  στα Σκοπια = 360 ευρω ( Χ 60  το δοντι κεραμικα)
2)απονευρωσεις  4 Χ 120 = 480 ευρω  Στα σκοπια δεν Ξερω δεν εκανα.
3)Σφραγισματα  4Χ 50 = 200 ευρω      Στα Σκοπια = 40 ευρω ( Χ 10 ανα σφραγισμα).
4) καθαρισμος  50 ευρω                Σκοπια -= 10 εως 15 ευρω.

Διαλεξε και πάρε. το ακριβωτερο δοντι εδω κοστιζη 450 ευρω το ενα κατι σαν ζιργκον υλικο κατι τετοιο αλλα δεν.........  μονο οι φιρμες με πολλα λεφτα τα βάζουν αυτα.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
θα ειναι και ο "μικρος" και αμα ανεβει και ο allan καλη φαση θα γινει.
ρε λες να ειναι και ο Yantis?  :2funny: :2funny: :2funny:

Αν λεω αν τα οικονομικά μου το επιτρέψουν μπορω να φυγω στις 31 Ιαννουαριου ή στις 1 Φεβρουαριου
να ειμαι εκει για κανα δυο εβδομάδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom