Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τον μικρο και τον Αλεκο,ενταξει το καταλαβαινω...τον Μολντο τι τον θελεις?  :grin:
Μια φορα που ειμασταν στηv Plazma και ειπα απλως να χορεψω λιγο με "την δικια του"...θολωσε το ματι του  :2funny:

Παντως τελευταια φορα που ημουνα στο Bender με το μικρο και τον Αλεκαρα καλη ζημια καναμε.
πρωτο τραπεζι πιστα και στο τελος μας φερανε και τον τιμοκαταλογο,,,10 ρουβλια το ποτηρι και 30 το τασακι  :2funny: :2funny:

Ενδιαφέρον αυτό!
Πάντως εμένα δεν μου φαίνεται για ζηλιάρης ο Moldo.

Για όσους δεν τον ξέρουν. έχει δύο βασικά ελαττώματα:
1. Είναι μοναχοφάης.
2. Είναι μοναχοφάης.

Κατά τα άλλα, δίνει και την καρδιά του για τους φίλους του.
Εγώ έχω εισπράξει και τα πλεονεκτήματά του και τα μειονεκτήματά του.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Χρόνια Πολλά σε όλους τους φίλους στην Μολδαβία.

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τις τελευταίες ημέρες έχω λάβει 2 ΡΜ από αγνώστους, που ζητούν να μάθουν αν μπορώ να κανονίσω συνάντησή τους στην Ελλάδα, με κάποια από τα κορίτσια που έχω γνωρίσει στην Μολδαβία.

Θα ήθελα να τονίσω ότι η δουλειά μου δεν είναι ούτε τουριστικός πράκτορας, ούτε νταβατζής και ως εκ τούτου, δεν είμαι σε θέση να ανταποκριθώ στο αίτημά τους.

Όποιος θέλει να συναντήσει κορίτσια από την Μολδαβία, δεν έχει παρά να πάει εκεί. Το Thread αυτό, εκτός από τις πάμπολλες μαλακίες του YANTIS, περιέχει πολλές και χρήσιμες πληροφορίες για την κατάσταση εκεί. Όποιος λοιπόν ενδιαφέρεται, δεν έχει παρά να πάει και να δοκιμάσει την τύχη του.

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
εσυ ρε αδυνατε τι πεταγεσαι ???? απλα ειδα τα δικα τους θωλομενα και πεινασμενα ματια και εκανα το κοροιδο οτι δεν ακουγα ....α!!! ειναι ο φλ χαλκιδικη

Το ξερω εδω σε εμενα ηταν μολις εφυγε απο εμενα ανεβαίνη επανω δεν αντεχει ουτε λεπτο εδώ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΟΛΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Καλη χρονια κ'απο μενα σε ολους.Μακη θα προσπαθισω να ερθω Τιρασπολ το Φεβρουαριο αν εισαι τοτε εκει.

Συνημμένα

• Hronia polla3.jpg
    Hronia polla3.jpg
    172 KB · Εμφανίσεις: 28
  • kali hronia.jpg
    kali hronia.jpg
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 50

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Φυσικά και θάμαι.
Δεν το χάνω με τίποτα αυτό.
Σίγουρα θα περάσουμε πολύ καλά.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ki εγω μεσα ειμαι...φανταζομαι και πολλοι αλοι αγαμητοι

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Τι τιμές εχουν πλέον στη Μολδαβία; Είχα πάει το 2003 στο Κισιναου και στο Τιρασπολ αλλα ήμουν ο μονος που δεν γάμησε...Μας ειδαν με φραγκα και ζητησαν το 2003 60 ευρώ μια ώρα...

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Τι τιμές εχουν πλέον στη Μολδαβία; Είχα πάει το 2003 στο Κισιναου και στο Τιρασπολ αλλα ήμουν ο μονος που δεν γάμησε...Μας ειδαν με φραγκα και ζητησαν το 2003 60 ευρώ μια ώρα...

70 - 150 Ευρώ την νύχτα.
Για 150 πρέπει να έχει αναλογίες μοντέλου.
Οι τιμές είναι με πρωινό.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
70 - 150 Ευρώ την νύχτα.
Για 150 πρέπει να έχει αναλογίες μοντέλου.
Οι τιμές είναι με πρωινό.
:2funny: :2funny: :2funny: τοσα πληρονει η μουσμουλια τον φερτζε της  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μουυσσσμουυυλλλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!  με πρωινο και βαζελινα!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Το ξερω εδω σε εμενα ηταν μολις εφυγε απο εμενα ανεβαίνη επανω δεν αντεχει ουτε λεπτο εδώ.

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  ΜΟΛΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
Τρελλος ειναι να κατσει εδω?το καλυτερο τραπεζι εκλεισε για την Πρωτοχρονια παλι  :grin:

Μολντο,μου ειπε γιατι εσπασε το κρεβατι μου...τρεις τρεις τις παιρνει τωρα λογω του εορταστικου κλιματος  :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ...Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ  :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τρελλος ειναι να κατσει εδω?το καλυτερο τραπεζι εκλεισε για την Πρωτοχρονια παλι  :grin:

Μολντο,μου ειπε γιατι εσπασε το κρεβατι μου...τρεις τρεις τις παιρνει τωρα λογω του εορταστικου κλιματος  :2funny:
htan xontres fenete :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: vlepo o pirforos olo kolo dixni ,,,,poso miazume !!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
 xronia polla ΚΑΛΛΗ ΧΡΟΝΙΑ σε ολους τους αγαμητους του θρεντ!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ετσι κιαλιος ουτε φετος θα γαμησουν!!!!!!!! ευρα δεν υπαρχουν οποτε μουσμουλα μαζι με τον σοριτα!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: εξερητε ο μολντο αυτος στανδαρ δινει πιπες !!!!! καρατσεκαρισμενο!!!!!!!  καλα μιαλα πανο απο ολλλα ρεε!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ευχαριστω τον συναγωνιστη που μου εστειλε αυτο το πολυ ενδιαφερον σα'ι'τ που συγκρινει το κοστος ζωης αναμεσα σε διαφορες πολεις.Δειτε μια συγκριση αναμεσα σε Αθηνα-Κισινιωφ      Indexes Difference  
Consumer Prices in Chisinau are 50.45% lower than in Athens
Consumer Prices Including Rent in Chisinau are 49.39% lower than in Athens
Rent Prices in Chisinau are 40.67% lower than in Athens
Restaurant Prices in Chisinau are 58.75% lower than in Athens
Groceries Prices in Chisinau are 46.30% lower than in Athens
Local Purchasing Power in Chisinau is 43.00% lower than in Athens
ολα ειναι 50% ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ!  

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω τον συναγωνιστη που μου εστειλε αυτο το πολυ ενδιαφερον σα'ι'τ που συγκρινει το κοστος ζωης αναμεσα σε διαφορες πολεις.Δειτε μια συγκριση αναμεσα σε Αθηνα-Κισινιωφ      Indexes Difference  
Consumer Prices in Chisinau are 50.45% lower than in Athens
Consumer Prices Including Rent in Chisinau are 49.39% lower than in Athens
Rent Prices in Chisinau are 40.67% lower than in Athens
Restaurant Prices in Chisinau are 58.75% lower than in Athens
Groceries Prices in Chisinau are 46.30% lower than in Athens
Local Purchasing Power in Chisinau is 43.00% lower than in Athens
ολα ειναι 50% ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ!  
αυτες τις τιμες αυτοι απο που τις εβγαλαν τσαρε ???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
αυτες τις τιμες αυτοι απο που τις εβγαλαν τσαρε ???
Πιθανοτατα Θα εχουνε καποιο συστημα :think:.Παντος για Αγια Πετρουπολη οι τιμες αυτες ειναι με μονη εξαιρεση ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στην Αγια Πετρουπολη με 400 Ευρω δεν νοικιαζεις διαμερισμα!Και στην Αθηνα στα διαμερισματα οι τιμες ειναι φτηνοτερες απο οσο λεει.Ολα τα αλλα ετσι ειναι οπως τα λεει (μιλαω για συγκριση Αθηνας με Αγια Πετρουπολη).Πιστευω οτι και για τη Μολδαβια αυτα τα στοιχεια εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι ολοι λενε οτι η Μολδαβια ειναι η φτηνοτερη χωρα της Ευρωπης.Εσυ τι γνωμη εχεις οι τιμες που γραφει εχουν σχεση με την πραγματικοτητα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom