moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευχαριστουμε φιλε και σε σενα το ιδιοΧρονια Πολλα σε ολους.......
ευχαριστουμε φιλε και σε σενα το ιδιοΧρονια Πολλα σε ολους.......
Τον μικρο και τον Αλεκο,ενταξει το καταλαβαινω...τον Μολντο τι τον θελεις?
Μια φορα που ειμασταν στηv Plazma και ειπα απλως να χορεψω λιγο με "την δικια του"...θολωσε το ματι του
Παντως τελευταια φορα που ημουνα στο Bender με το μικρο και τον Αλεκαρα καλη ζημια καναμε.
πρωτο τραπεζι πιστα και στο τελος μας φερανε και τον τιμοκαταλογο,,,10 ρουβλια το ποτηρι και 30 το τασακι
εσυ ρε αδυνατε τι πεταγεσαι ???? απλα ειδα τα δικα τους θωλομενα και πεινασμενα ματια και εκανα το κοροιδο οτι δεν ακουγα ....α!!! ειναι ο φλ χαλκιδικη
Τι τιμές εχουν πλέον στη Μολδαβία; Είχα πάει το 2003 στο Κισιναου και στο Τιρασπολ αλλα ήμουν ο μονος που δεν γάμησε...Μας ειδαν με φραγκα και ζητησαν το 2003 60 ευρώ μια ώρα...
τοσα πληρονει η μουσμουλια τον φερτζε της μουυσσσμουυυλλλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! με πρωινο και βαζελινα!!!!!70 - 150 Ευρώ την νύχτα.
Για 150 πρέπει να έχει αναλογίες μοντέλου.
Οι τιμές είναι με πρωινό.
τοσα πληρονει η μουσμουλια τον φερτζε της μουυσσσμουυυλλλαααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!! με πρωινο και βαζελινα!!!!!
Τρελλος ειναι να κατσει εδω?το καλυτερο τραπεζι εκλεισε για την Πρωτοχρονια παλιΤο ξερω εδω σε εμενα ηταν μολις εφυγε απο εμενα ανεβαίνη επανω δεν αντεχει ουτε λεπτο εδώ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΟΛΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.
htan xontres fenete vlepo o pirforos olo kolo dixni ,,,,poso miazume !!!!!Τρελλος ειναι να κατσει εδω?το καλυτερο τραπεζι εκλεισε για την Πρωτοχρονια παλι
Μολντο,μου ειπε γιατι εσπασε το κρεβατι μου...τρεις τρεις τις παιρνει τωρα λογω του εορταστικου κλιματος
αυτες τις τιμες αυτοι απο που τις εβγαλαν τσαρε ???Ευχαριστω τον συναγωνιστη που μου εστειλε αυτο το πολυ ενδιαφερον σα'ι'τ που συγκρινει το κοστος ζωης αναμεσα σε διαφορες πολεις.Δειτε μια συγκριση αναμεσα σε Αθηνα-Κισινιωφ Indexes Difference
Consumer Prices in Chisinau are 50.45% lower than in Athens
Consumer Prices Including Rent in Chisinau are 49.39% lower than in Athens
Rent Prices in Chisinau are 40.67% lower than in Athens
Restaurant Prices in Chisinau are 58.75% lower than in Athens
Groceries Prices in Chisinau are 46.30% lower than in Athens
Local Purchasing Power in Chisinau is 43.00% lower than in Athens
ολα ειναι 50% ΦΤΗΝΟΤΕΡΑ ΣΤΗ ΜΟΛΔΑΒΙΑ!
Πιθανοτατα Θα εχουνε καποιο συστημα .Παντος για Αγια Πετρουπολη οι τιμες αυτες ειναι με μονη εξαιρεση ΤΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ στην Αγια Πετρουπολη με 400 Ευρω δεν νοικιαζεις διαμερισμα!Και στην Αθηνα στα διαμερισματα οι τιμες ειναι φτηνοτερες απο οσο λεει.Ολα τα αλλα ετσι ειναι οπως τα λεει (μιλαω για συγκριση Αθηνας με Αγια Πετρουπολη).Πιστευω οτι και για τη Μολδαβια αυτα τα στοιχεια εχουν σχεση με την πραγματικοτητα.Δε νομιζω οτι ειναι τυχαιο οτι ολοι λενε οτι η Μολδαβια ειναι η φτηνοτερη χωρα της Ευρωπης.Εσυ τι γνωμη εχεις οι τιμες που γραφει εχουν σχεση με την πραγματικοτητα?αυτες τις τιμες αυτοι απο που τις εβγαλαν τσαρε ???