Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πολύ καλή η ανηψούλα...  :)

Το έχει το σόι μας...
Η εν λόγω, έγινε μέλος της οικογένειας πριν από 1 χρόνο περίπου.
Έχω αναρτήσει και μερικές φωτογραφίες από μια οικογενειακή συνάντηση εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=579.1920]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=579.1920
[/url]

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Το έχει το σόι μας...
Η εν λόγω, έγινε μέλος της οικογένειας πριν από 1 χρόνο περίπου.
Έχω αναρτήσει και μερικές φωτογραφίες από μια οικογενειακή συνάντηση εδώ
www.bourdela.com/forum/index.php?topic=579.1920]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=579.1920
[/url]
Καθοτι ειμαι και εγω πολυ της οικογενειας,την αλλη φορα θα χαρω να βρεθουμε οικογενειακως!

Θα εβαζα και εγω καποιες φωτο που εχω απο το τελευταιο και πληθωρικοτατο :tits: μελος αλλα πραγματικα αδυνατω να το κανω.
Ο Moldo επειδη την ειδε και ξερει τι παιζει με καταλαβαινει αυτη τη φορα...οψομαι σε καποια αλλη στιγμη φυσικα  :grin:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε θείο ............ εσυ ακομα επανω εισαι;;;;;; :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Δεν θα ερθεις στα πατρια εδάφη;;;;; αντε να δουμε και καμια Ξαδερφουλα εδω να δει πως εορταζουμε τα Χριστουγεννα και την Νεα χρονια..............
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
^^^ Κατω ειμαι εδω και μια βδομαδα περιπου μετα απο 1,5 μηνα(συνολο 4 μηνες το τελευταιο εξαμηνο).
problem μου λενε στα συνορα οταν εφευγα γιατι κανονικα και συμφωνα με το νομο το ανωτερο ειναι 3 μηνες στο εξαμηνο  :s&m_1:
ενταξει τους λεω και δινω απο ενα 10ευρο στα δυο ατομα που ηταν στον ελεγχο...La revedere,Domnule μου απαντανε  :grin:
allan,that's why we love Moldova που λενε  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα Χριστουγεννα σε ολους  :cheesy:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
xronia πολλα για την αυριανη μερα αγαμητοι φιλοι μου ....ρε συ θειο αφου μου ειπες οτι δεν εχεις προβλημα με τις μερες και οτι τις μετρας τι εγινε ??? γιατι δε με πηρες ??? προσεχε γιατι αν παραβιαζεις τις μερες τοτε θα εχεις προβλημα με την αδεια παραμονης...

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
xronia πολλα για την αυριανη μερα αγαμητοι φιλοι μου ....ρε συ θειο αφου μου ειπες οτι δεν εχεις προβλημα με τις μερες και οτι τις μετρας τι εγινε ??? γιατι δε με πηρες ??? προσεχε γιατι αν παραβιαζεις τις μερες τοτε θα εχεις προβλημα με την αδεια παραμονης...

Τι να σε παρει ρε Μπάρμπα;;;;;;;;;;;;;; με δυο δεκαευρα το ελυσε αμεσα το Θεμα........
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλες γιορτες μεπολες πολες πολες πολες  :pipa1: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :fuck1: :fuck1: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :knockinb: :knockinb: :pipa2: :pipa2: :pipa2: :pipa2:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
xronia polla σε ολα τα παπουδια τους θειους τους πηροβολημενους και τους αγαμητους του θρεντ υγεια χαρα πολλα λευτα και πολλα μουνια !!  και καλα μιαλα :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny:  Υ.Γ1 ολο μαλακιες γραφουν παλι λιγο τους αφησα και αρχησαν!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ρε ορνιο τασεε το σηστημα τον διαβατηριον στην μολδαβια εναρμονηστηκε με το ευρωπαικο της σενγκεν οταν μπενεις στην χορα εκτος απο τη σφραγιδα στο διαβατιριο περναει και στο κεντρικο τερματικο της ασφαλειας στο κισηινεου που αμα υπερβεις τον χρονο παραμονης χτηπαει κοκινο και ακομα και αν σε αφησει ο μπατσος στα συνορα με τα 20 εθρα που λες :jerking: :jerking: :jerking: οταν ξαναμπεις στην χορα θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: δηλαδη ο μπατσος στα σηνορα που θα πας να ξαναμπεις στην χορα  θα δει στο τερματικο οτι εισαι κοκινισμενος :knockinb: :knockinb:  :knockinb: :knockinb: :knockinb::knockinb: :knockinb: και θα σε αρπαξουν για να δουν πος απο που εφηγες γιατι και πος κανα 3000 ευρα διλαδη χαλαρα τουλαχιστον ΠΡΟΣΤΙΜΑ  σιν το χεσιμο το δικηγορο τον φακελο που θα σουν ανοιξουν  στο κισηινεου οπου μονο εκει καθαριζη η κατασταση ΚΟΨΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!!!!! αιντεεε !!!  αυτα που σας γραφω τσεκαρισμενα απο μεσα απο την ασφαλεια !!! με τους πρωιν κουμουνιστες μην κανετε μαλακιες ακομα και αν σας το προτεινουν ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ!!!!! ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!   Υ.Γ  ΣΟΡΙΤΑ ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ετσι για να παει καλα η χρονια!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ2  ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ  ΜΑΚΙ  ΘΑ ΓΡΑΨΕΙς ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΡΑΣΠΟΛ???? Η ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ !!!!!!!!!!! Y.G3  ΤΑΣΕΕ ανεβασε καμια φοτο ντε!!!  και αμα εφηγες ετσι μιν κανεις καμια μαλακια και μπεις με το ιδιο διαβατηριο στην μολδαβια ξανα!! αλαξε διαβατιριο αν μπορεις !!!!! φιλικα παντα!!!  Υ.Γ 4 ΓΟΥΣΤΑΡΟ τον μολντο !!!!  ολα τα ξερη ο τρικαλος αλλα τουμπεκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφηνει τα συντροφια να κανουν μαλακιες και μετα ελλατε να σας βοηθησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιασου μολντοοοοοοοοο αρχοννντααααααααααα!!!!!!!!!!!

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
xronia polla σε ολα τα παπουδια τους θειους τους πηροβολημενους και τους αγαμητους του θρεντ υγεια χαρα πολλα λευτα και πολλα μουνια !!  και καλα μιαλα :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny:  Υ.Γ1 ολο μαλακιες γραφουν παλι λιγο τους αφησα και αρχησαν!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ρε ορνιο τασεε το σηστημα τον διαβατηριον στην μολδαβια εναρμονηστηκε με το ευρωπαικο της σενγκεν οταν μπενεις στην χορα εκτος απο τη σφραγιδα στο διαβατιριο περναει και στο κεντρικο τερματικο της ασφαλειας στο κισηινεου που αμα υπερβεις τον χρονο παραμονης χτηπαει κοκινο και ακομα και αν σε αφησει ο μπατσος στα συνορα με τα 20 εθρα που λες :jerking: :jerking: :jerking: οταν ξαναμπεις στην χορα θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: δηλαδη ο μπατσος στα σηνορα που θα πας να ξαναμπεις στην χορα  θα δει στο τερματικο οτι εισαι κοκινισμενος :knockinb: :knockinb:  :knockinb: :knockinb: :knockinb::knockinb: :knockinb: και θα σε αρπαξουν για να δουν πος απο που εφηγες γιατι και πος κανα 3000 ευρα διλαδη χαλαρα τουλαχιστον ΠΡΟΣΤΙΜΑ  σιν το χεσιμο το δικηγορο τον φακελο που θα σουν ανοιξουν  στο κισηινεου οπου μονο εκει καθαριζη η κατασταση ΚΟΨΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!!!!! αιντεεε !!!  αυτα που σας γραφω τσεκαρισμενα απο μεσα απο την ασφαλεια !!! με τους πρωιν κουμουνιστες μην κανετε μαλακιες ακομα και αν σας το προτεινουν ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ!!!!! ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!  Υ.Γ  ΣΟΡΙΤΑ ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ετσι για να παει καλα η χρονια!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ2  ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ  ΜΑΚΙ  ΘΑ ΓΡΑΨΕΙς ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΡΑΣΠΟΛ???? Η ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ !!!!!!!!!!! Y.G3  ΤΑΣΕΕ ανεβασε καμια φοτο ντε!!!  και αμα εφηγες ετσι μιν κανεις καμια μαλακια και μπεις με το ιδιο διαβατηριο στην μολδαβια ξανα!! αλαξε διαβατιριο αν μπορεις !!!!! φιλικα παντα!!!  Υ.Γ 4 ΓΟΥΣΤΑΡΟ τον μολντο !!!!  ολα τα ξερη ο τρικαλος αλλα τουμπεκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφηνει τα συντροφια να κανουν μαλακιες και μετα ελλατε να σας βοηθησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιασου μολντοοοοοοοοο αρχοννντααααααααααα!!!!!!!!!!!

Καλώς το τζοβενο με τα ωραια του.......................................

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
xronia polla σε ολα τα παπουδια τους θειους τους πηροβολημενους και τους αγαμητους του θρεντ υγεια χαρα πολλα λευτα και πολλα μουνια !!  και καλα μιαλα :2funny: :2funny: :idiot: :idiot: :2funny: :2funny:  Υ.Γ1 ολο μαλακιες γραφουν παλι λιγο τους αφησα και αρχησαν!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:  ρε ορνιο τασεε το σηστημα τον διαβατηριον στην μολδαβια εναρμονηστηκε με το ευρωπαικο της σενγκεν οταν μπενεις στην χορα εκτος απο τη σφραγιδα στο διαβατιριο περναει και στο κεντρικο τερματικο της ασφαλειας στο κισηινεου που αμα υπερβεις τον χρονο παραμονης χτηπαει κοκινο και ακομα και αν σε αφησει ο μπατσος στα συνορα με τα 20 εθρα που λες :jerking: :jerking: :jerking: οταν ξαναμπεις στην χορα θα σε  :knockinb: :knockinb: :knockinb: δηλαδη ο μπατσος στα σηνορα που θα πας να ξαναμπεις στην χορα  θα δει στο τερματικο οτι εισαι κοκινισμενος :knockinb: :knockinb:  :knockinb: :knockinb: :knockinb::knockinb: :knockinb: και θα σε αρπαξουν για να δουν πος απο που εφηγες γιατι και πος κανα 3000 ευρα διλαδη χαλαρα τουλαχιστον ΠΡΟΣΤΙΜΑ  σιν το χεσιμο το δικηγορο τον φακελο που θα σουν ανοιξουν  στο κισηινεου οπου μονο εκει καθαριζη η κατασταση ΚΟΨΕ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙς ΜΑΛΑΚΙΕς ΠΑΛΙΚΑΡΕ!!!!!!!! αιντεεε !!!  αυτα που σας γραφω τσεκαρισμενα απο μεσα απο την ασφαλεια !!! με τους πρωιν κουμουνιστες μην κανετε μαλακιες ακομα και αν σας το προτεινουν ΝΟΜΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΛΕΟΝ!!!!! ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!   Υ.Γ  ΣΟΡΙΤΑ ΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΡΕΕΕ!!!!!!!!!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:  ετσι για να παει καλα η χρονια!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  Υ.Γ2  ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ  ΜΑΚΙ  ΘΑ ΓΡΑΨΕΙς ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΡΑΣΠΟΛ???? Η ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΨΩ !!!!!!!!!!! Y.G3  ΤΑΣΕΕ ανεβασε καμια φοτο ντε!!!  και αμα εφηγες ετσι μιν κανεις καμια μαλακια και μπεις με το ιδιο διαβατηριο στην μολδαβια ξανα!! αλαξε διαβατιριο αν μπορεις !!!!! φιλικα παντα!!!  Υ.Γ 4 ΓΟΥΣΤΑΡΟ τον μολντο !!!!  ολα τα ξερη ο τρικαλος αλλα τουμπεκα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφηνει τα συντροφια να κανουν μαλακιες και μετα ελλατε να σας βοηθησω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  γιασου μολντοοοοοοοοο αρχοννντααααααααααα!!!!!!!!!!!
Παπαρια συστημα εχουνε,ουτε ξερουν τι τους γινεται :2funny: αλλα ισχυουν οταν μπαινεις απο το αεροδρομιο,αλλα οδικως και αλλα σου λενε στο Κισιναου... :grin: και μην αρχιζεις τις μαλακιες παλι γιατι θα αρχισει να γραφει ο soritas  :2funny: :2funny:
αλλοι λενε οτι ο χρονος μετραει απο την στιγμη που μπηκες στη χωρα δηλ. για εμενα παει απο Αυγουστο σε Αυγουστο και αλλοι οτι παει καθε φορα απο την αρχη του καινουργιου χρονου δηλ. απο Ιανουαριο σε Δεκεμβριο...του κωλου στην τελικη για να αρπαζουνε οτι μπορουνε την καθε φορα  :jerking:
"ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΔΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΩΝ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!!!!!"...το αλλο με τον τοτο το ξερεις?  :2funny: :2funny: :2funny:

φωτο δεν βαζω απο τη συγκεκριμενη γιατι αμα τις δει καποιος που διαβαζει το θρεντ θα παθει συγκοπη...και ειναι και καλο παλληκαρι παναθεμα τον!

αντε και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλη η πλακα και τα χρονια πολλα αλλα για θεματα που κοστιζουν  :knockinb: :knockinb:  δεν γραφουμε  :jerking: :jerking: :jerking: Υ.Γ Ο ενας φοτο γιοκ  :think: :think: :think: ο αλλος την αλλη που γαμουσε πριν 39 χρονια την εκανε οικογενια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα κρασια αντε για τι ειναι χρονιαρες μερες και δεν θελω να πεζω το πουλι μου μαζι σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλαν για τιρσπολ ειμαστε μονιμα οπος σου ειπα στο σκαυπ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
καλη η πλακα και τα χρονια πολλα αλλα για θεματα που κοστιζουν  :knockinb: :knockinb:  δεν γραφουμε  :jerking: :jerking: :jerking: Υ.Γ Ο ενας φοτο γιοκ  :think: :think: :think: ο αλλος την αλλη που γαμουσε πριν 39 χρονια την εκανε οικογενια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλα κρασια αντε για τι ειναι χρονιαρες μερες και δεν θελω να πεζω το πουλι μου μαζι σας :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αλλαν για τιρσπολ ειμαστε μονιμα οπος σου ειπα στο σκαυπ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

TIRASPOL  EEEEEEEEEEEEE?????????????????//
εσο ετοιμος...............
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom