Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
α και παρεπιμπτώντος...ο ταρίφας πολύ καλό παλληκάρι ήτανε,έτσι είναι καi χάρηκα που "γιατρεύτηκε".

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
τυπε πονηρα το λενε δε καταλαβαινεις? μπας και αποθαρρυνουν κανεναν. κολλησε η βελονα με τη γλωσσα  :jerking:
Επειδη σε βλεπω οτι λεφτα δεν πρεπει να εχεις και πολλα και στην Ελλαδα δε  :knockinb:!Στη θεση σου θα πηγαινα Μολδαβια με τον Vonmakouli  :)!Γραψε ενα Π.Μ. στο Μακη κανονιστε να συναντιθειτε καπου στην Αθηνα και οταν παει πηγαινε μαζι του.Με αυτον και τους Ντοπιους που ξερει θα  :knockinb: σχετικα φτηνα!Αν πας μονος σου 100% θα φυγεις με :jerking:!Τα αρνητικα με το Μακη ποια ειναι:Οτι θα σε παει στα φτηνοτερα για φα'ι' και το διαμερισμα που θα μενεις δεν θα ειναι πολυ κακο πιθανοτατα με παλια επιπλα θα θυμιζει δε Σοβιετικη Ενωση.Αν δε σε ενοχλουν αυτα θα σε συμβουλευα να πας καλο θα σου κανει να βγεις επιτελους απο την Ελλαδα λιγακι και να  :knockinb:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Τωρα αφου θελουν τους μαγκες γιατι πηγαινουν με σας τους 50αρηδες 60αρηδες :think:και δεν πανε με τους (μαγκες)?
γιατί είμαστε 40αρηδες και μάγκες και ωραίοι και πάνω από όλα μετριόφρονες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Επειδη σε βλεπω οτι λεφτα δεν πρεπει να εχεις και πολλα και στην Ελλαδα δε  :knockinb:!Στη θεση σου θα πηγαινα Μολδαβια με τον Vonmakouli  :)!Γραψε ενα Π.Μ. στο Μακη κανονιστε να συναντιθειτε καπου στην Αθηνα και οταν παει πηγαινε μαζι του.Με αυτον και τους Ντοπιους που ξερει θα  :knockinb: σχετικα φτηνα!Αν πας μονος σου 100% θα φυγεις με :jerking:!Τα αρνητικα με το Μακη ποια ειναι:Οτι θα σε παει στα φτηνοτερα για φα'ι' και το διαμερισμα που θα μενεις δεν θα ειναι πολυ κακο πιθανοτατα με παλια επιπλα θα θυμιζει δε Σοβιετικη Ενωση.Αν δε σε ενοχλουν αυτα θα σε συμβουλευα να πας καλο θα σου κανει να βγεις επιτελους απο την Ελλαδα λιγακι και να  :knockinb:

ξυραφι εισαι. για πες κατι αλλο τωρα. πηρες μεγαλυτερο χαρτζηλικι απο τον πριονη ή τα ιδια?  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ξυραφι εισαι. για πες κατι αλλο τωρα. πηρες μεγαλυτερο χαρτζηλικι απο τον πριονη ή τα ιδια?  :grin:
Δεν πηρα τιποτα ακομα και το εισητηριο μου για να παω Ελλαδα πληρωσα :)!Ο πριονης δεν εχει φραγκο ο φουκαρας.Οπως πιθανοτατα κ'εσυ :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν πηρα τιποτα ακομα και το εισητηριο μου για να παω Ελλαδα πληρωσα :)!Ο πριονης δεν εχει φραγκο ο φουκαρας.Οπως πιθανοτατα κ'εσυ :think:

δηλαδη μου λες τωρα οτι εισαι πιο χαζος απο τον πριονη  :think:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι σιγουρα θα περασει καλα
το γραφει κι ο εστιατορας 49  δεκεμβριων!
τι λεφτα κ μαλ..λες ρε ντιμ29,χαμος θα γινει,οπιος παει τον περιμενουν με ανοιχτα ποδια,εινε σιγουρο,τιοπε κι ο σορινας επισις
τωρα τι κι αν εχουν τζιπαρες κ χρημα οι μολδαβοι πιτσιρθικαδες κ πιο μεγαλοι,κι οι δικοι μας εινε ψιλοαφραγκοι,δεν εχει σημασια,κι ας μην μπορουν ουτε να συννενοηθουν γρι
δεν εχουν σημασια αυτα,μαγκας νασε κ γαμας κι ας εισε κ 50+
ποτε επιτελους θα το πιστεψεις? :2funny: :2funny: :2funny:
Αν πας με καποιο Ντοπιο και δεν εισαι 50αρης 60αρης θα  :knockinb: καλα και φτηνα σιγουρα!Αν θες να δωσεις στον αναγνωστη καποια εικονα ανεβασε με παραθεση τα αρθρα που εγραψε ο Πιτσιλιστης με της εντυποσεις του απο τη Μολδαβια τοτε που πηγε.Ειναι πολυ κοντα στην αληθεια του τι συμβαινει εκει.
δηλαδη μου λες τωρα οτι εισαι πιο χαζος απο τον πριονη  :think:
Οχι αλλα εμενα τα παιδια με καλεσαν γιατι ημαστε φιλοι.Και μερικοι απ'αυτη τη παρεα εχουν ερθει Ρωσσια και τους γυρισα και Ντισκο τους εβαλα τσαμπα και καναμε πολυ χαβαλε.Του δε Πριονι ηθελα να του βαλω λουρακι αλλα δεν καθοτανε :2funny:ουτε με $ ελεγε:Σεβασμο στον καλητεχνη :2funny:----Παντος ενα θετικο της οικονομικης κρισης ειναι οτι κατι Πιρφοροι σαν και σενα δεν εχουνε λεφτα για να πανε εξωτερικο και να χαλασουν την εικονα της Ελλαδας :2funny:!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αν πας με καποιο Ντοπιο και δεν εισαι 50αρης 60αρης θα  :knockinb: καλα και φτηνα σιγουρα!Αν θες να δωσεις στον αναγνωστη καποια εικονα ανεβασε με παραθεση τα αρθρα που εγραψε ο Πιτσιλιστης με της εντυποσεις του απο τη Μολδαβια τοτε που πηγε.Ειναι πολυ κοντα στην αληθεια του τι συμβαινει εκει.Οχι αλλα εμενα τα παιδια με καλεσαν γιατι ημαστε φιλοι.Και μερικοι απ'αυτη τη παρεα εχουν ερθει Ρωσσια και τους γυρισα και Ντισκο τους εβαλα τσαμπα και καναμε πολυ χαβαλε.Του δε Πριονι ηθελα να του βαλω λουρακι αλλα δεν καθοτανε :2funny:ουτε με $ ελεγε:Σεβασμο στον καλητεχνη :2funny:----Παντος ενα θετικο της οικονομικης κρισης ειναι οτι κατι Πιρφοροι σαν και σενα δεν εχουνε λεφτα για να πανε εξωτερικο και να χαλασουν την εικονα της Ελλαδας :2funny:!

:2funny: γεια σου ρε τσαρε  :rockon:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ναι αν ειναι να τους δινεις 100 Ευρω για μια ωρα για να  :knockinb: φυσικο ειναι να σου κατσουν!Τοσα τους ζηταγανε στις Ντισκο οι ερασυτεχνες πουτανες που επρεπε να καμακωσεις κιολας :2funny:!Τωρα αφου θελουν τους μαγκες γιατι πηγαινουν με σας τους 50αρηδες 60αρηδες :think:και δεν πανε με τους (μαγκες)?Και ενταξει ο Πιρφορος ειναι τελειωμενος και δε  :knockinb: με τιποτα.Ο Πιτσιλιστης ομως που ειναι 24 ετων και αρεσει στις γυναικες γιατι ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στην Αγια Πετρουπολη για να μιλησω με τον ταξιτζη για να τον παει  στις πουτανες να  :knockinb: αφου ειναι τοσο ευκολο για καποιον που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ :think:Αυτα ολα ειναι γραμμενα στο Thread αν κοιταξει κανεις.Και τελος δες αυτο   (μπορεις να το μεταφρασεις το σα'ι'τ στα Αγγλικα) δες πως πεδευτηκανε 2 Ρωσσοι και ποσο τρεξανε για να βρουνε πουτανες να  :knockinb:. :2funny:

Το ανώτερο 100 για όλη την νύχτα για κάποιον που δεν είναι μόνιμος εκεί!
Ο μόνιμος δεν χρειάζεται να πληρώνει καθόλου ή πολύ λίγο.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Επαναλαμβάνεσαι όλη την ώρα και τείνεις να γίνεσαι κουραστικός.

Και επειδή τα πλήρωσαν οι Ρώσοι, τι έγινε δηλαδή?
Η Yantiαση, είναι σοβαρή ανίατη ασθένεια και προσβάλλει κυρίως τους μαλάκες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής.

Φιλικά.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Είσαι με τα καλά σου. Εγώ σε φτηνό εστιατόριο :idiot:
τώρα που μιλάς για εστιατόρια θυμήθηκα ότι πριν κανα τρεις βδομάδες ήμουνα  με τον "μικρό" στο Κουμανιοκ στην Τίρασπολ.
έτσι όπως τα είχες γράψει είναι...γαμάτα φαγητά με φοβερές γεύσεις και αρκετά μεγάλη ποικιλία.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο μυνχαουζεν εστιατορας που εινε?παλι παρτουζα με 19χρονη κανει??ποτε κατουραει ρε παιδι μου κι αυτος ο ανθρωπος?? :think: :think:
μην ανυσηχεις βρισκω χρονο και για κατουρημα... και μετα συνεχιζω να γαμαω τις πιτσιρικες που εσυ δε μπορεις και ουτε θα μπορεσεις ποτε ...ποτε ...ποτε ...ποτε φιλακια

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ναι κι εγω 20 ειμε,εξω τα καλοκερια κ τα πασχα κ τα χριστουγενα
αλλα δεν ειμε μαγκας ρε γαμοτο..ουτε κι ο ντιμ29 εινε,κριμα κι ειμαστε οραια παιδια..
υγ.εσυ τασο3 κατι γαμας απ οτι φενετε,τωρα γιατι γραφεις μαλ...,αλλο καπελο ;)
απο τη ζηλεια σου εχεις γινει μονοτονος και επαναλαμβανεσαι ...στην ηλικια σου το καταλαβαινω οτι αν δε γαμας πρεπει να τραβας και καμια μαλακια ....δεν ειναι κακο χρειαζεται ...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
δεν εχει φραγκο γιατι καποτε που ειχε τα ξοδευε στις τανιτσες ...ακομα και οδηγο ειχε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Είσαι με τα καλά σου. Εγώ σε φτηνό εστιατόριο :idiot:
Καλα εσυ δεν ελεγες οτι ετρωγες σε κατι καλοκαιρινα Καφέ (που ειναι μια καντινα με μια τεντα) Πιλμένη?μου ελεγες οτι τρως με πολυ λιγα (δεν θυμαμαι την τιμη) δεν ειχες βαλει κατι γκομενες που σας εφεραν στη Σαουνα με 20$ την ωρα (που ηταν γριες και ασχημες).Υπαρχουν ολα αυτα στο Thread αν καποιος ψαξει στα παλια θα τα βρει.Και εγω δεν ειμαι υπερ των ακριβων αλλα στο  :knockinb: θελω ποιοτητα!Αυτες της φωτογραφιας δεν μπορω να της  :knockinb: με τιποτα!
Το ανώτερο 100 για όλη την νύχτα για κάποιον που δεν είναι μόνιμος εκεί!
Ο μόνιμος δεν χρειάζεται να πληρώνει καθόλου ή πολύ λίγο.
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Επαναλαμβάνεσαι όλη την ώρα και τείνεις να γίνεσαι κουραστικός.

Και επειδή τα πλήρωσαν οι Ρώσοι, τι έγινε δηλαδή?
Η Yantiαση, είναι σοβαρή ανίατη ασθένεια και προσβάλλει κυρίως τους μαλάκες ανεξαρτήτως θρησκείας και καταγωγής.

Φιλικά.
Ωραια 100 Ευρω για ολη τη νυχτα λες οτι ειναι η ταριφα.Τοτε γιατι ο Πιτσιλιστης εδινε 50-100 για μια ωρα?Αν καποιος δεν τους αρεσε δεν πηγαιναν μαζι του....

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
.....συμφωνα με τον Πιτσιλιστη η Ταριφα ηταν 100 Ευρω και σε μια ωρα φευγαν!Οσο για τον Πιρφορο η γκομενα που πηρε ο Πιτσιλιστης ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΣΕ Κ'Ας ΤΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ  :knockinb: ΜΙΑ ΦΟΡΑ!Και μου ειπε ο Πιτσιλιστης οτι στην Ντισκο ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕς!και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗς ΚΑΜΑΚΩΣΕΙς ΚΙΟΛΑς!ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ AMURWORLD.COM ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ  ΝΑ  :knockinb:????? ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,Και ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!Και βρισκεται εσεις ετσι ευκολα? :think:Και γιατι ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ  :knockinb: ΕΠΕΡΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στην Αγια Πετρουπολη ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ και μετα που πηγαν σε ενα μασατζαδικο και με την Ιεροδουλο  :2funny: (Μονο μασαζ μπορουσαν να κανουνε εκει με 350 Λε'ι' την ωρα) :2funny:.Αν θελει καποιος να ελενξει ολα αυτα για της τιμες δεν εχει παρα να παει να δει σε αυτο το Thread που εγραψε ο Πιτσιλιστης.Δε νομιζω οτι και ο Πιτσιλιστης εχει Yantiasi ? :2funny:Δε νομιζω οτι ενω ενας 22χρονος που τον πανε οι γυναικες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ  :knockinb:!και του ζηταγαν 100 Ευρω την ωρα.Θα πατε εσεις οι 50-60 χρονοι και θα σας κατσουν με 100 Ευρω ολη τη νυχτα :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μήτσο, φυσικά και ισχύουν αυτά που γράφεις παραπάνω. Αλλά αυτά είναι για την εμπειρία.
Αν βγω για φαι...τερμα. Θέλω το καλύτερο  :cheesy:!
Για αυτό παντρεύτηκα μιά πόβερα  :2funny:

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
.....συμφωνα με τον Πιτσιλιστη η Ταριφα ηταν 100 Ευρω και σε μια ωρα φευγαν!Οσο για τον Πιρφορο η γκομενα που πηρε ο Πιτσιλιστης ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΣΣΕ Κ'Ας ΤΗς ΠΡΟΤΕΙΝΕ 50 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ  :knockinb: ΜΙΑ ΦΟΡΑ!Και μου ειπε ο Πιτσιλιστης οτι στην Ντισκο ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΤΟ ΠΑΙΖΑΝ οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΕς!και ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΗς ΚΑΜΑΚΩΣΕΙς ΚΙΟΛΑς!ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟ AMURWORLD.COM ΓΙΑΤΙ ΤΑΛΑΙΠΟΡΗΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΝΕ  ΝΑ  :knockinb:????? ΠΟΥ ΞΕΡΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ,Και ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ!Και βρισκεται εσεις ετσι ευκολα? :think:Και γιατι ο ΠΙΤΣΙΛΙΣΤΗς ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ  :knockinb: ΕΠΕΡΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στην Αγια Πετρουπολη ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΞΙΤΖΗ και μετα που πηγαν σε ενα μασατζαδικο και με την Ιεροδουλο  :2funny: (Μονο μασαζ μπορουσαν να κανουνε εκει με 350 Λε'ι' την ωρα) :2funny:.Αν θελει καποιος να ελενξει ολα αυτα για της τιμες δεν εχει παρα να παει να δει σε αυτο το Thread που εγραψε ο Πιτσιλιστης.Δε νομιζω οτι και ο Πιτσιλιστης εχει Yantiasi ? :2funny:Δε νομιζω οτι ενω ενας 22χρονος που τον πανε οι γυναικες ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΝΑ  :knockinb:!και του ζηταγαν 100 Ευρω την ωρα.Θα πατε εσεις οι 50-60 χρονοι και θα σας κατσουν με 100 Ευρω ολη τη νυχτα :think:

Δεν νομίζω ότι πάσχει από Yantiαση ο Πιτσιλιστής. Απλά είναι άβγαλτος. Δεν είναι εραστιτέχνες οι τάνες στις disco αλλά επαγγελματίες. Ο Πίτσι απλά την πάτησε. Από που συνάγεται ότι οι Ρώσοι ήξεραν την ψυχολογία των γυναικών? Αν την ήξεραν δεν θα πήγαιναν στην disco και δεν θα την πάταγαν. Και η μανία σου με τις disco αποδεικνύει ένα και μόνο πράγμα! Όσοι γνωρίζουν, δεν κυνηγούν στις disco. Θα σε συμβούλευα, αντί να κάθεσαι τόσες ώρες στον υπολογιστή και στο internet να διαβάζεις και να υιοθετείς όλες αυτές τις μαλακίες που λένε διάφοροι άσχετοι ως προς το θέμα, να βγεις έξω και να δοκιμάσεις την τύχη σου αλλοιώς. Σου υπενθυμίζω ότι κάτι τέτοια περίεργα έλεγε και κάποιος άλλος εδώ μέσα και ο οποίος αποδείχθηκε πέρα για πέρα άσχετος.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εγω με το που σκαω μυτη στις disco γινεται χαμος.Ντυμενος με το στυλ μου,με το σιδερενιο μου αλογο,μπαινω στην ντισκο ενω ολοι ειναι στην ουρά για να τους ψαξουν εγω χερεταω ολο το προσωπικο και περναω.Οσες γκομενες ειναι στην εισοδο τρελενονται.Μεσα οι γκομενες μονες τους με παιζουν απο μονες τους.Η διαφορα με το Κισινιωφ ειναι οτι εδω δεν εχει Φτωχομπινεδιαρες γκομενες που δεν εχουν να φανε :)και το να ζητανε λεφτα οι γκομενες στις ντισκο εχει σταματισει απο τα μεσα της δεκαετιας του '90.Στις δε κυριλε Ντισκο οι γκομενες που ειναι τετοιου στυλ (αφραγγες απο φοιτητικες εστιες) συνηθως τρωνε πορτα!Οπως και οι ΚαυκασιοιΚαλα για δε διαβασες απο το Link που εστηλα τι γραφουν οι Ρωσσοι?ΝΤΙΣΚΟ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΙς ΤΟΥς!2 μερες προσπαθουσαν να βρουνε πουτανες να  :knockinb:!Απο εφημεριδες και Ταξιτζηδες.Ολα ηταν ανοργανωτα μεχρι αηδιας!ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ  :knockinb: :headbang:!Και αυτοι ηταν αβγαλτοι?Στο δρομο ψιλοβαριεμαι να καμακωνω και οι γκομενες που θα βγαλεις στο δρομο ειναι του πιο χαλια επιπεδου.Δυστηχως στην εποχη μας οι Hight Class γκομενες καμακωνονται μεσω ιντερνετ.Δε νομιζω οτι μια πιτσιρικα με ενα καλο αμαξι (πιθανοτατα της το πηραν οι γονεις της) και με καποια κοινωνικη θεση θα παει να γνωριστει στο δρομο :2funny:Ουτε οτι θα παει με εναν 50-60αρη  :2funny:!Η πλακα ειναι οτι γραφεται ολοι ΙΣΤΟΡΙΕς ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥς ΟΤΙ  :knockinb: συνεχεια κ.α. τετοια μετρατε,σκιζεται αλλα οταν συνανταω καποιους που γραφουν αυτα βλεπω το ΑΝΤΙΘΕΤΟ! :2funny:Δεν μπορω να ξεχασω τον Redpaeinz  :2funny:αν θυμασαι ολο εγραφε οτι  :knockinb: μετραει εχει χρημα :2funny:Τελικα ειδες τι αποδιχτηκε οτι ηταν ΑΦΡΑΓΚΟς πολλες φορες στ'αμαξι κοιμωταν :2funny: και την εβγαζε με 1000 Ευρω 4 μηνες :2funny:,Στη δε εμφανιση ηταν σα ΛΑΧΑΝΑΓΩΡΙΤΗς!Εσενα σε βλεπω πιο μορφωμενο και ειναι πιθανον στη Μολδαβια να βγαζεις γκομενες  ηληκιας 27-30 ετων.Ο Red  φουκαρας ομως ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΔΕΝ  :knockinb: Σε κατι χωρια πηγαινε  :2funny:Εριξα τοτε που τον γνωρισα πολυ γελιο :2funny: :2funny: :2funny:Οσο για μενα αν ειναι ετσι οπως τα γραφω το εχουνε επιβεβαιωσει καμια 10αρια ατομα απο το σα'ι'τ (ισως και παραπανω) που εχουνε ερθει Αγια Πετρουπολη και τα εχουνε δει ολα αυτα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom