Oles oi gynaikes gia sexoualikh ekmetaleysh kathara einai apo th Moldavia kai genika apo anatolikes xwres ektos EVROPAIKH Enwshs. Giati tosh aphxhsh h Moldavia, sxedon exei toses Dhmosieuseis oses kai h Thailandi. Re paidia giati den phgate se kammia allh xwra gia monima kai phgate Moldavia? TRELARES EISATE?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 752K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Oles oi gynaikes gia sexoualikh ekmetaleysh kathara einai apo th Moldavia kai genika apo anatolikes xwres ektos EVROPAIKH Enwshs. Giati tosh aphxhsh h Moldavia, sxedon exei toses Dhmosieuseis oses kai h Thailandi. Re paidia giati den phgate se kammia allh xwra gia monima kai phgate Moldavia? TRELARES EISATE?
Οταν εδω στην μολδαβια οχι εσκορτ στην Ελλαδα θα καταλάβεις και το λεω εγω ο Βουλγαροκτόνος που δοξα το θεο εχω αρκετες εμπειρίες σε πολλες χωρες ανατολικες και δυτικες.
(Βεβαια μου λείπουν εμπειρίες Ουκρανιας - Ρωσιας στην Χωρα τους ενοώ)
Οσο για τα πιθικάκια της Ταυλάνδης ασε δεν κανουν για εμας.
Asdas: Το βρήκες...
Allan: Αν δοκιμάσεις Ταϋλάνδη, είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου...
allantalon
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Like
- 20
- Πόντοι
- 16
Asdas: Το βρήκες...
Allan: Αν δοκιμάσεις Ταϋλάνδη, είναι πιθανό να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου...
Δεν μπορω ρε φιλε ειμαι οπτικοεγκεφαλικος τυπος - Δεν μου κανουν κλικ εμφανησιακα
τα τίλακ εκει, δεν λειτουργει το συστημα ...........
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλά, κάτσε να πέσεις στα χέρια τους και θα δείς.
Συμφωνώ ότι δεν συγκρίνονται ως προς την εμφάνιση με τις Ανατολικές, αλλά αυτά που κάνουν στο κρεβάτι δεν τα βρίσκεις αλλού (μιλώ για επαγγελματίες πάντα).
Συμφωνώ ότι δεν συγκρίνονται ως προς την εμφάνιση με τις Ανατολικές, αλλά αυτά που κάνουν στο κρεβάτι δεν τα βρίσκεις αλλού (μιλώ για επαγγελματίες πάντα).
[/color]
Δεν μπορω ρε φιλε ειμαι οπτικοεγκεφαλικος τυπος - Δεν μου κανουν κλικ εμφανησιακα
τα τίλακ εκει, δεν λειτουργει το συστημα ...........
Τότε μάλλον χρειάζεσαι αναβάθμιση )))
αυτος ο απιθανος τυπος ο παραμυθας με το εστιατοριο τι εγινε?αυτος εινε η κορυφαια φαση εδω,γραψε ρε μεγαλε κανα καινουριο ορεο!!
Αυτός ο απίθανος τύπος ο παραμυθάς με το εστιατόριο, έχει πηδήξει ό,τι έχεις ονειρευτεί από τότε που σου πρωτοσηκώθηκε!
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αστα ρε φιλε ...η ζωη η δικια του ειναι μια νυχτα δικια μου και επειδη το ξερει τον ποναει,,,αλλα τι να κανουμε ειναι επιλογη ζωης...Αυτός ο απίθανος τύπος ο παραμυθάς με το εστιατόριο, έχει πηδήξει ό,τι έχεις ονειρευτεί από τότε που σου πρωτοσηκώθηκε!
respekt φιλε εστιατορα..αντε που εισε τοσο καιρο,δωσε γκαζι να διακσεδασουμε λιγο,πολυ κατηφεια εχει πεσειαστα ρε φιλε ...η ζωη η δικια του ειναι μια νυχτα δικια μου και επειδη το ξερει τον ποναει,,,αλλα τι να κανουμε ειναι επιλογη ζωης...
μονο που βλεπω οτι ολοι μαζευεστε οταν κ μονο οταν εμφανιζετε ο νταβαρις..τυχαιο?δεν νομιζω!!!
πες κανα κατορθομα σου κενουριο να γουσταρουμε
πσ.τι μια νυχτα,ενα απογευμα σου χειμονιατικο κ πολυ εινε
καλα ρε φιλε τασο3,εσυ μονος σου δεν μπορεις να ποσταρεις,πρεεπι να μπι κι ο μολδαβολαγνο??Τώρα εκτός από τα μαγαζιά αρχίζουμε και φορτώνουμε και από το δρόμο 20 χρονα αστεράκια...μιλάω πάντα για χωρίς λεφτά
Από το καλό στο καλύτερο πάει η Moldova...πολύς πλούτος
κι αλλο ενα .."τυχαιο δεν νομιζο" βαζω
για να τα υποστηριζετε τοσο σθεναρως,μηπως......Αυτός ο απίθανος τύπος ο παραμυθάς με το εστιατόριο, έχει πηδήξει ό,τι έχεις ονειρευτεί από τότε που σου πρωτοσηκώθηκε!
μηπος εισθε κι εσεις νεος κι ορεος ετον 49?η 59?με τρελλες κατακτισεις στο κισινιοφ?
κατι τετιο μου μυριζει
για να τα υποστηριζετε τοσο σθεναρως,μηπως......
μηπος εισθε κι εσεις νεος κι ορεος ετον 49?η 59?με τρελλες κατακτισεις στο κισινιοφ?
κατι τετιο μου μυριζει
Ήσουν ένας, γίνατε δύο και θα μείνεις μόνος σου.
???με την πυθια εχετε συγγενια?Ήσουν ένας, γίνατε δύο και θα μείνεις μόνος σου.
μαλλον στα χρονια
ορεος χρησμος,θα μας πιτε
1.τι ενοειτε?
2.ποσων δεκεμβριων εισθε??
???με την πυθια εχετε συγγενια?
μαλλον στα χρονια
ορεος χρησμος,θα μας πιτε
1.τι ενοειτε?
2.ποσων δεκεμβριων εισθε??
Τελικά μερικά πράγματα δεν αλλάζουν με τίποτα.
Αυτό το thread από την στιγμή που δημιουργήθηκε φιλοξένησε ένα και μόνο ζωντόβολο.
Κάθε ομοιότητα με εσένα δεν είναι συμπτωματική.
Συνημμένα
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοιτα ο γιατρος ειναι ενεργο και σεβαστο μελος αυτης της ομαδας οποτε δε σε παιρνει...ολοι εδω γαμαμε και γουσταρουμε και αυτο πιστευω ειναι το προβλημα σου επειδη εσυ δε γαμαςrespekt φιλε εστιατορα..αντε που εισε τοσο καιρο,δωσε γκαζι να διακσεδασουμε λιγο,πολυ κατηφεια εχει πεσει
μονο που βλεπω οτι ολοι μαζευεστε οταν κ μονο οταν εμφανιζετε ο νταβαρις..τυχαιο?δεν νομιζω!!!
πες κανα κατορθομα σου κενουριο να γουσταρουμε
πσ.τι μια νυχτα,ενα απογευμα σου χειμονιατικο κ πολυ εινε
moldolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θειο τασο τι εγινε χτες ??? το διμετρο το γαμησες ??? εγω την αλλη στο αμαξι της εδωσα μονο μια πιπα συγνωμη αλλα για παρτουζα δεν ελεγε αλλη φορα
αυτό τη σχέση έχει τώρα?σταματά να είσαι καχύποπτος και έλα εδώ να δεις τi γίνεται από μόνος σου..........καλα ρε φιλε τασο3,εσυ μονος σου δεν μπορεις να ποσταρεις,πρεεπι να μπι κι ο μολδαβολαγνο??
κι αλλο ενα .."τυχαιο δεν νομιζο" βαζω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Ακόμα δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα του συγκεκριμένου θρεντ.αυτό τη σχέση έχει τώρα?σταματά να είσαι καχύποπτος και έλα εδώ να δεις τi γίνεται από μόνος σου..........
τι στο διάολο πρόβλημα έχουν ορισμένοι με τη συγκεκριμένη χώρα;
εδώ δεν είναι σάιτ να μαθαίνουνε όλοι τα γαμησιάτικα σε μια χώρα; Αν θέλετε να μιλήσετε για δουλειές και φτώχια και πλούτο...κάντε τα πμ ή σε άλλο σάιτ
η Μολδαβία μοιάζει πολύ στο θέμα του σεξ με την Εσθονία. Κυκλοφορείς και γύρω σου γίνεται παιχνίδι. Με τη διαφορά πως στη Μολδαβία οι γυναίκες είναι ομορφότερες.
τώρα, οποιοσδήποτε δεν πιστεύει ή έχει διαφορετική άποψη (πως είναι ακριβά, πως δεν του αρέσουνε, πως οτιδήποτε) απλά δεν χρειάζεται να γράφει και ακόμα καλύτερα ας μην πατήσει το ποδι του και ποτέ
τα υπόλοιπα είναι για να τα ακούμε όσοι έχουμε πάει και περάσει μια χαρά και ανέξοδα και να γελάμε με τη μαλακία ορισμένων...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 38K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις