Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Να παρε κ'αλλες φωτο (επαγγελματικες) :2funny:.Να ερθουν ερχονται ολες,το δυσκολο ειναι να της διωξεις οταν της βαρεθεις :headbang:!
Γιάσου, Δημήτριε..κατ΄ευθείαν απο Βόρειο Κορέα την έφερες.....μοιαζει με αυτές τις τροχαίας στο βίντεο που έβαλες στο ΦΒ, το είδα..Ωραία Κορεάτισσα είναι...και επαγγελματίας κιόλας..τέλεια, ας τους να λένε... :cheesy:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τσαρε μας και ηγετη ολων των πορνομεταναστων στη ανατολικη ευρωπη, αν και ειμαι αντιθετος με το ανεβασμα των φοτος, ειναι ενα γλυκο κοντοπουτανο <οπως θα ελεγε και ο φιλος μας πρωκτολογος, ευγε σου και παλι ...κανονιζουμε για τα χριστουγεννα στο μαγαζι μου ενα παρτι φοβερο με πεπιτο ,πριωνη κι εσενα....σε προσκαλω λοιπον επισημα στο κισινιοφ τα εξοδα διαμμονης τα αναλαμβανει ο τονουσου (μικρος) και διατροφης εγω ...μπορεις να μεινεις μαζι μας μια εβδομαδα με ολα τα εξοδα πληρωμενα ...25 δεκεμβριου θα προσκαλεσω ολους σας να ρθειτε και να απολαυσετε ενα μοναδικο σοου

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
τσαρε μας και ηγετη ολων των πορνομεταναστων στη ανατολικη ευρωπη, αν και ειμαι αντιθετος με το ανεβασμα των φοτος, ειναι ενα γλυκο κοντοπουτανο <οπως θα ελεγε και ο φιλος μας πρωκτολογος, ευγε σου και παλι ...κανονιζουμε για τα χριστουγεννα στο μαγαζι μου ενα παρτι φοβερο με πεπιτο ,πριωνη κι εσενα....σε προσκαλω λοιπον επισημα στο κισινιοφ τα εξοδα διαμμονης τα αναλαμβανει ο τονουσου (μικρος) και διατροφης εγω ...μπορεις να μεινεις μαζι μας μια εβδομαδα με ολα τα εξοδα πληρωμενα ...25 δεκεμβριου θα προσκαλεσω ολους σας να ρθειτε και να απολαυσετε ενα μοναδικο σοου

μπορουσε να σου κανονισει παρα πολυ καλη τιμη για τον πριονη ο τσαρος αλλα βλεπω οτι δεν προθυμοποιηθηκε. ξερει αυτος τι εννοω  ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μπορουσε να σου κανονισει παρα πολυ καλη τιμη για τον πριονη ο τσαρος αλλα βλεπω οτι δεν προθυμοποιηθηκε. ξερει αυτος τι εννοω  ;)
Μα ο Πριόνης δεν θελει και πολλα λεφτα αν του βαλεις τα εισητηρια του το φα'ι' του και τη διαμονη του και του δωσεις και 100 Ευρω (στο αεροδρομιο του Κισινιώφ.για να μην τα παιξεις στους Κουλοχερηδες) ερχεται χωρις να το σκεφτει :2funny:.Ο Πριονης απο τοτε που τσακωθηκε με την Πάνια δεν εχει να φαει!.Εγω του Πριόνη ουτε το τηλεφωνο δεν εχω.Αν τον ηξερα (καναμε παρεα ή τουλαχιστον ειχα το τηλεφωνο του) θα του ελεγα να ερθει Μολδαβια.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μα ο Πριόνης δεν θελει και πολλα λεφτα αν του βαλεις τα εισητηρια του το φα'ι' του και τη διαμονη του και του δωσεις και 100 Ευρω (στο αεροδρομιο του Κισινιώφ.για να μην τα παιξεις στους Κουλοχερηδες) ερχεται χωρις να το σκεφτει :2funny:.Ο Πριονης απο τοτε που τσακωθηκε με την Πάνια δεν εχει να φαει!.Εγω του Πριόνη ουτε το τηλεφωνο δεν εχω.Αν τον ηξερα (καναμε παρεα ή τουλαχιστον ειχα το τηλεφωνο του) θα του ελεγα να ερθει Μολδαβια.
re sy τσαρε αυτα τα κανονιζουμε εμεις απο δω ,μην ανυσηχεις εχουμε μιλησει μαζι του ηδη και δεχτηκε...τωρα μονο περιμενω την απαντηση σου

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Μακαρι να μπορουσα να ερθω Μολδαβια αλλα θελω να παω Τα'ι'λανδη.Να κανω μια αλλαγη.Καλο ειναι το χιονι αλλα μετα απο ενα εναμιση μηνα το βαριεσαι!Θα ηταν παντος η Μολδαβια μια καλη εμπειρια θα ηταν σα να γυριζα στις αρχες της δεκαετιας του '90 ωραια χρονια ηταν τοτε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να Μόλντο σας αφιερωνω να δειτε τον ΑΥΤΟΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ που ελεγε ο Yantis  :2funny:!Τοτε ειμουνα λιγο κουρασμενος αλλα σχετικα καλα τα πηγα αν αυτο γινει στο μαγαζι σου στη Μολδαβια το πιθανοτερο ειναι να μας πανε και τους δυο Φυλακη ισως να  ημαστε και στο ιδιο κελι με τον Redpaeinz  :2funny:.   

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Μακαρι να μπορουσα να ερθω Μολδαβια αλλα θελω να παω Τα'ι'λανδη.Να κανω μια αλλαγη.Καλο ειναι το χιονι αλλα μετα απο ενα εναμιση μηνα το βαριεσαι!Θα ηταν παντος η Μολδαβια μια καλη εμπειρια θα ηταν σα να γυριζα στις αρχες της δεκαετιας του '90 ωραια χρονια ηταν τοτε
με στεναχωρεις τωρα με αυτα που λες ...προτιμας τις μαιμουδες απο τις ρωσιδες ???θα με αναγκασεις να βαλω τα μεγαλα μεσα ,να παρω το σταματη τηλεφωνο να σε πεισει...εδω θα περασεις υπεροχα με πολλους και καλους φιλους διπλα σου θα γνωρισεις νεα προσωπα και θα θυμηθεις τα παλια ...οπως σου ειπα ολα τα εξοδα πληρωμενα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Να Μόλντο σας αφιερωνω να δειτε τον ΑΥΤΟΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ που ελεγε ο Yantis  :2funny:!Τοτε ειμουνα λιγο κουρασμενος αλλα σχετικα καλα τα πηγα αν αυτο γινει στο μαγαζι σου στη Μολδαβια το πιθανοτερο ειναι να μας πανε και τους δυο Φυλακη ισως να  ημαστε και στο ιδιο κελι με τον Redpaeinz  :2funny:.   
πρωτον μη παρεξηγεις το πρωκτολογο απο αγαπη στο ειπε δεν ηθελε να σε πονεσει...δευτερον φυλακη δε προκειται να παει κανενας γιατι στο μαγαζι εχω αδεια για στριπτιζ και εκτος απο σενα θα ειναι και γυναικες στριπερς

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Να Μόλντο σας αφιερωνω να δειτε τον ΑΥΤΟΞΕΦΤΕΛΙΣΜΟ που ελεγε ο Yantis  :2funny:!Τοτε ειμουνα λιγο κουρασμενος αλλα σχετικα καλα τα πηγα αν αυτο γινει στο μαγαζι σου στη Μολδαβια το πιθανοτερο ειναι να μας πανε και τους δυο Φυλακη ισως να  ημαστε και στο ιδιο κελι με τον Redpaeinz  :2funny:.    
Τα ρεστα μου......RESPECT απο δω και περα!

Ο Δημητρακης ο Γαμιας
δειχνει τον κωλο του δι υμας
Εχει παει στο Στρατο
η το εκανε γιο-γιο?

Οι Ελλεινιδες οι βρωμερες
ξεφωνισκουν σαν τρελλες
Του Μητσαρα τη μαλαπερδα
βλεποντας την σαν λακερδα

Να τιναζεται να πεφτει
και ποτε να μην τους γνεφει
Εχει μαθει στα σαλονια
δεν μπορει τωρα στ'αλωνια

Ο μεγαλος και τρανος
εχει γινει μαιντανος
Μα ποτε δεν κανει πισω
... ετσι μου ρχεται να χυσω  

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Μπραβο ταλεντο και στην ποιηση ο Τασούλης;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ε, ρε πούστη μου...
ας μην γράψω τη γνώμη μου...
και που διάβασα τόσες σελίδες....πολύ ήταν.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Μπραβο ταλεντο και στην ποιηση ο Τασούλης;;;;;;;;;;;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
χαχαχαχαχα.....αφου γαμηθηκε που γαμηθηκε το θρεντ.
εχω ορεξη σημερα και εκανα ενα και για τον δικο μας  :2funny:

Ο Μολντο ο καψουρης
που χει γινει σαν μαστουρης
Στου Κισινιωφ τα παχνια
να ξεσκιζει τα μουνια

Κομματακι ειναι τσιπης
και λιγακι παρλαπιπης
Μα ειναι παιδι καλο
allan σε παρακαλω

Εχει πια πενηνταρισει
και δε λεει να γυρισει
Καβλωμενος μια ζωη
δεν μπορει την παρακμη

Θα τον παρει ματι το ξανθο
και θα γινει ρημαδιο
Κ'αλλο που δεν θελω εγω
...να την πεσω στο ψαχνο  :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Moldooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Απο αλλου το περιμενεις απο αλλου θα σου ερθει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τασο ελα γρηγορα επανω να γαμησεις γιατι δε σε βλεπω καλα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Βεβαία, Δημήτριε, μαζί στας φυλακάς.....εκεί να δείς στριπ τίζ που έχεις να κάνεις...θα αναστενάξει η Μαύρη Ηπειρος....αναλαμβάνω το μανατζεμέντ για φυλακές ΗΠΑ....ασε που θα τα κονομήσης τρελλά..

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
γαμισετα η κριση βαραει σοβαρα  :cum: :cum: :cum: ο ενας εγινε στριπτιζερ-κολοκουνιτης για να βγει στην πανια και να γινει σταρ ο αλλος ψαρευει μαλακες για σοφια για να του πληροσουν τα εξοδα ενα θρεντ μονος του :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ο αλλος διοργανονει τσοντα παρτυ στο μαγαζι για να μαζεψει κοσμο τα χριστουγενα ο παραπληροφοριτης πρωιν κλευτοκοτας επονομαζομενος μπετονιεροκοκινοπρασινονεμιροπεαιντζκατσικοκλευτης πουλαει ερωτα στην αμπχαζια δηλονοντας ελληνας βιομηχανος με χρθση καρτα βιζιτ παρακαλο εχει ξεσκισει ολα τα αλλογα της αμπχαζιας και κηκλοφορει και με τσιπαρα μλ << δεν ξερο τι θα γινει βεβεα οταν τα κοντεινερ που του πληροσαν με μηχανες μεταποιιησης απο ελλαδα δεν φτασουν ποτε!!>> κατι θα σκευτη παλι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: γαααμισσσεετααααααα !!! και που να σφηξουν οι πεινες!!! εχουμε να δουμε κιαλααα πολλα!!!! ασ πιο καμια παλιο-βοτκα καβαλι στο φτοχο κοισιναου στο ντραιβ σημερα εχει παρτυ!!! αιντε και σε ανοτερα!!!!!! Υ.γ ο μακης ειναι ο μονος τυχερος τορα με την πεινα θα χασει καμια 80αρια κιλα και θα το πεζει προτος γκομενος στο μπεντερι!!!!!

Συνημμένα

• 2011-10-05_181517.png
    2011-10-05_181517.png
    218 KB · Εμφανίσεις: 43

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γιατρε ο τσιμογιαννης απχαζια ???ελα ρεσυ σοβαρα ???που το εμαθες ???ειναι σοβαρο αυτο που λες...εχεις αποδειξεις η απλα το γραφεις για να εντυπωσισεις ???

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γιατρε ο τσιμογιαννης απχαζια ???ελα ρεσυ σοβαρα ???που το εμαθες ???ειναι σοβαρο αυτο που λες...εχεις αποδειξεις η απλα το γραφεις για να εντυπωσισεις ???
Και να πηγε εκει δεν εχει τιποτα :2funny:!Καταρχην οι περισσοτερες ειναι με κετι μητες σαν του Μαπετ Σοου :2funny:και εχουνε κατι περιεργα ηθη :ak:αν παει να κανει της μαλακιες π.χ. να βρει καμια χωριατοπουλα και να της ταξει γαμο μπας και τη  :knockinb: θα τον :s&m_3:!εκει δεν ειναι Ουκρανια ειναι αγριοι με τα αυτοματα κυκλοφωρουν δεν σηκωνουν μαλακιες.Ισως πηγε Αμπχαζια με το KIA του Χαζοπαυλου  :2funny:που ο Χαζοπαυλος του το αφησε στη Μολδαβια και ο Τσιμογιαννης του ειπε οτι θα του το φερει σε μερικες μερες :2funny:.Αν και το πιθανοτερο ειναι ολα αυτα να ειναι πλακα  και ο Ρεντ να καθεται στο χωριο του.:2funny: :2funny:------------------Δεν παω Τα'ι'λανδη για να  :knockinb: μα'ι'μουδες αλλα 1.για να αλλαξω λιγο περιβαλον (4 μηνες χιονη το βαριεσαι καπου).2.Για να μου ραψουνε μπουφαν απο φιδι (θα στοιχισει το πολυ 700 Ευρω.Ενω στη Ρωσσια κοστιζει πανω απο 5000-6000 Ευρω) και να παρω διαφορα ρουχα απο φιδι.Οσο για το  :knockinb:θα ερθουν φιλες μου απο τη Ρωσσια να με επισκευτουνε εκει.

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Τι εγινε βρε παιδια και δεν γραφει κανεις? :2funny:Εκει που το ειχατε καταντισει Chat τωρα νεκρα :2funny:!Ο alan ειναι στη Χαλκιδικη με της γκομενες της φωτογραφιας και δεν εχει χρονο να γραψει.Ο Μολδο εχει να ετοιμασει το καλητεχνικο προγραμμα του μαγαζιου του για τη χειμερινη σεζον.Ο Μακης εχει πεσει με τα μουτρα στο φα'ι'!Ο Τασος ακομα δεν εχει τι να γραψει περιμενει να παρει το μισθο του να παρει να  :knockinb: κανα City Tour να τη βγαλει φωτογραφιες με καμια ταμπελα και να μας τη δειξει :2funny:.Ο Yantis θα ειναι Μολδαβια,Ουκρανια τωρα θα πηρε μαζι του 10.000 Ευρω για 10 μερες.Γιατι με τον πληθορισμο το 5χιλιαρο ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ  :)
δηλ φιλε δημητρακη,ολοι παραμυθα????????
αμ γι αυτο γραφουν οτι θελουνε...γαμαμε λεει ολες κ παντου.....ετσι γαμαω κι εγω..μεσω πληκτρολογιου κι αυθυποβολης!
ο γιαντις πιος εινε?μιπως εννοεις το νταβαριτς?αυτος χαλαει τετοια ποσα
η εινε κι αλλος τετιος??
για πες μας τι παιζει,εσυ 100-100 γνωριζεις ποιοι λενε παραμυθα σε ολα τα θρεντ
ρισπεκτ :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom