Δημήτρη έχεις δίκιο.
Είναι γεγονός ότι οι γάμοι (όπως και παντού άλλωστε) είναι ένα μέσο επίδειξης και ο μέσος Μολδαβός χαλάει αρκετά λεφτά για το γάμο του παιδιού του (που θα παντρεφτεί στα 17-18 και θα χωρίσει με ένα η δύο παιδιά μετά από δύο χρόνια
) και ένα από αυτά είναι και η ενοικίαση αυτών των τεράτων αντί 200 δολλαρίων την ώρα.
Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα τέτοια λιμουζίνα ήταν μπροστα από το σπίτι μας στο Τιράσπολ που πέρναγε μια τέτοια συνοδεία 3-4 υπερπολυτελών τζίπ που παίζαν ρώσσικη χιπ - χοπ στη διαπασών !!! Και αυτά σε ένα άθλιο χωματόδρομο στον οποίο περιφέροντο κατσίκες !!!
Και φυσικά για τα ρούχα έχεις απόλυτο δίκαιο. Χαρακτηριστικά στο γάμο μου είδα κάποιους από τους καλεσμένους (γνωστούς μου φυσικά) να έρχονται με απλά καθημερινά ρούχα , όχι γιατί συνηθίζεται αλλά γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να βάλουν. (Παρεπιμπτόντως ο γάμος μου κόστισε
λιγότερο από 1000 Ευρώ (χωρίς λίμο φυσικά) με κλεισμένο για πάρτη μου ενα από τα καλύτερα ρεστωράντ της ΠΜΡ το Φαϊσόρ (ο πύργος στα δεξιά σας λίγο πριν μπείτε στην πόλη του Τιράσπολ).
Και αφού ξεκίνησα να γράφω δεν μπορώ παρά να δώσω τα εύσημά μου στον άλλο Δημήτρη (τον εστιάτορα) που σε προηγούμενο σημερινό πόστ του (Νο 5942)εξήγησε αναλυτικά το τι παίζεται στη χώρα.