Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
βρε παιδια γραψτε αυτα που ενδιφερουν αυτους που διαβαζουν εδω και οχι τα (κατηνηστηκα) προσοπηκα σας.Εγω σκεφτομε σε κανα 2 μηνες να ανεβω μολδαβια και ελαχιστα απο αυτα που με ενδιαφερουν εμενα οποως και οπιοδιποτε αλλον μπορη να βρει. Ελλεος βρε παιδια πια...
ρωτα και θα μαθεις

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μακη ...εχω φαει τα νιατα μου και την ομορφια μου σε αυτη εδω τη χωρα κι εχουν δει πολλα τα ματια μου..π.χ. προχτες ηταν εδω ενας πολυ χοντρος κυπριος και πολυ ψηλος πηρε λοιπον 2 κοριτσακια 18 χρονων και τα γαμησε σχεδον τσαμπα...εφαγαν ηπιαν και απο οτι μου ειπε τους εδωσε κατι ψηλα και ηταν τρισευτηχισμενες...μη τρελαθουμε λοιπον πηγαν γιατι ηταν πλουσιες και αυτος ηταν πανεμορφος??? εγινε τις προαλες ενας γαμος στο μαγαζι μου που στοιχισε 2000 ευρα το ζευγαρι απο τα δωρα που πηραν εβγαλαν 3500 καθαρα ...και τοκανουν αυτο για να εχουν κατι να ξεκινησουν τη ζωη τους...ηταν μικροι 19 η κοπελα και 20 το αγορι...ειναι και αυτοι που εχουν φραγκα αλλ ειναι ενα μικρο ποσοστο και αυτο μονο στο κισιναου...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Σε μένα τα λες ? Αφού το ξέρω. Σε κάποιους άλλο πέστα.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλα αφου τα ξερετε τοσο καλα καντε και καμια βολτα στο κισηινεου και αμα δεν δειτε αυτα που γραφο και εβαλα εδο με φοτο βιντεο και σαιτ που γραφουν τιμες κτλ εγω θα γινω αστροναθτης  :2funny: :2funny: δεν ξερο γιατι επιμενετε σε πραγματα που υπιρχαν στο κισηινεου πριν 5 χρονια!!!!!! ΠΑΝΤΟς ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΕΣΗς ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΔΑ ΑΚΟΥΣΑ!!!!!! ΑΝΟΦΕΛΟ ΝΑ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΝΟΝΤΕ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ !!!

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

απλα εινε ρε φιλε
ο ενας ψαχνει πελατες κι ο αλλος παρεα..... ;) ;) ;)
τωρα οτι θα πληρωσουν οι αλλοι τον τζερεμε,αυτοι που θα παν για μαλλι κ θαρθουν κουρεμενοι,δεν τους απασχολει
λβοβ γραφεις πηγαινεις..για κανε μου μια συγκριση με κισινεου
που βλεπεις οτι εινε καλυτερα 1. για καμακι
αλλα
2. πουτανες?

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Με αυτα τα βιντεακια που εβαλες για μια ακομα φορα μου ειδειξες οτι το ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟ!Εβαλες μια διαφημιση απο ενοικιαζομενες Λιμουζινες.Ισως στην Ελλαδα ειναι κατι το ασυνηθιστο ειχα δει εδω Ελληνες τουριστες ηληκιας 50-60 ετων να κοιτανε μια τετοια Λιμουζινα Χαμμερ σα να ειναι κατι το εξωγηινο! :2funny:Σιγουρα και η Ελλαδα ειναι υπαναπτικτη αλλα οι ενοικιαζομενες λιμουζινες δεν ειναι τιποτα σπουδαιο :think:!---------Μετα εβαλες κατι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς σε ενα γαμο.φενονται απο το ντυσιμο τους το ολο σκινηκο μου θυμιζει Σοβιετικη Ενωση στα τελη της δεκαετιας του 80 και αρχες της δεκαετιας του 90 που βαζανε τα καλα τους πολλες φορες αυτα τα ρουχα ηταν και δανικα :2funny:για να πανε σε ενα γαμο.ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ![youtube=425,350]skvLotx2OmE[/youtube] Να δες το γαμο του  Αρκανς με την Τσέτσα.Δηλαδη τι η Σερβια ειναι η πλουσιοτερη χωρα στον κοσμο?
τσαρε στεναχοριθικα πραγματικα οτν ειδα τα βιντεο απο τα παρτυ στην ελλαδα!!! ξερης η δικια μου γενια ειχε αξιες και ηθικη !!!!!! δεν ξερο τι εχει γινει με σενα αλλα σε ειχα περα απο την πλακα για σοβαρο !!! αναθεορησε τα της ζοη σου παλικαρι μου !!!! ΤΕΤΕΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕς ΕΠΟΧΕς ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΑΚΡΙΒΑ !!!!!!!! και στα γραφο αυτα σαν φιλος!!! γιατι σεβομε της ορες που μιλησαμε στο σκαιπ !!!! και περα απο την πλακα η ανθρωπινες αξιες για μενα ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω  στην ζοη ενος ανθροπου !!!!! μην αυτοξεφτιλιζεσε αδερφε!!!!  :S :S :S :S :S :S :S

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
τσαρε στεναχοριθικα πραγματικα οτν ειδα τα βιντεο απο τα παρτυ στην ελλαδα!!! ξερης η δικια μου γενια ειχε αξιες και ηθικη !!!!!! δεν ξερο τι εχει γινει με σενα αλλα σε ειχα περα απο την πλακα για σοβαρο !!! αναθεορησε τα της ζοη σου παλικαρι μου !!!! ΤΕΤΕΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΣΕ ΑΛΛΕς ΕΠΟΧΕς ΠΛΗΡΟΝΟΝΤΑΝ ΠΟΛΛΗ ΑΚΡΙΒΑ !!!!!!!! και στα γραφο αυτα σαν φιλος!!! γιατι σεβομε της ορες που μιλησαμε στο σκαιπ !!!! και περα απο την πλακα η ανθρωπινες αξιες για μενα ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω  στην ζοη ενος ανθροπου !!!!! μην αυτοξεφτιλιζεσε αδερφε!!!!  :S :S :S :S :S :S :S
Ρισπεκτ φιλε
οπος τα λες!!!!
1000000000000000+

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απλα εινε ρε φιλε
ο ενας ψαχνει πελατες κι ο αλλος παρεα..... ;) ;) ;)
τωρα οτι θα πληρωσουν οι αλλοι τον τζερεμε,αυτοι που θα παν για μαλλι κ θαρθουν κουρεμενοι,δεν τους απασχολει
λβοβ γραφεις πηγαινεις..για κανε μου μια συγκριση με κισινεου
που βλεπεις οτι εινε καλυτερα 1. για καμακι
αλλα
2. πουτανες?
ρε πιον μου θιμιζεις?? :think: :think: :think: πιον μου θιμιζεις :think: :think: :think: :think: :think: :think:  απο κοτετσια και στανες  στο ανατολικο μπλοκ κατεχεις??????

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
καλα αφου τα ξερετε τοσο καλα καντε και καμια βολτα στο κισηινεου και αμα δεν δειτε αυτα που γραφο και εβαλα εδο με φοτο βιντεο και σαιτ που γραφουν τιμες κτλ εγω θα γινω αστροναθτης  :2funny: :2funny: δεν ξερο γιατι επιμενετε σε πραγματα που υπιρχαν στο κισηινεου πριν 5 χρονια!!!!!! ΠΑΝΤΟς ΕΓΩ ΕΒΑΛΑ ΚΑΙ ΦΟΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕς ΕΣΗς ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΙΔΑ ΑΚΟΥΣΑ!!!!!! ΑΝΟΦΕΛΟ ΝΑ ΣΗΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΝΟΝΤΕ ΔΙΑ ΓΥΜΝΟΥ ΟΦΘΑΛΜΟΥ !!!
και βεβαια τα ξερω γιατι καθε μερα τα βλεπω οπως και τις φωτο σου ειδα απο το κεντρικο παζαρι που ειναι τιγκα στο κοσμο (οχι πλουσιο βεβαια) συνταξη της πρωην λογιστριας μου 1200 λει (76 ευρω ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗς 700 λει (45 ευρα) τα κοινοχρηστα το χειμωνα για το σπιτι τους ειναι 2300 λει ...πως ζουν ??? με τη βοηθεια τη δικια μου και της ανηψιας της...ξερεις ποσες χιλιαδες κοσμου ακομη ζουν ετσι??? μηπως πρεπει να βγαζω φοτο απο το φτωχο κοσμακη για να σου αποδειξω οτι ζουν κατω απο το οριο ??? λοιπον για να μη παμε σε αλλα τετοια ελατε γαματε και αφηστε τα περι πλουτου να πανε στο διαολο...εγω τοσα χρονια γαμαω πολλα και ωραια μουνια οχι γιατι ειμαι ομορφος αλλα γιατι εχω κατι να ξοδεψω για αυτες

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Ο δημητρης απο ρωσσια τογραψε αυτο
δειτε το

.Αν βεβαια δεν εχεις αυτες της ανεσεις σιγουρα σου φευγουν πολλα λεφτα!βαλε ταξι κανα 50αρικο Ευρω (πηγαινε,ελα στις ντισκο).Εισοδο αν πας σε 2 ντισκο 25 Ευρω στη καθε μια δηλαδη αλλα 50 Ευρω!Αν παρεις και τιποτα να πιεις και να φας αλλο ενα 50αρικο το λιγοτερο.Και δεν θα  Knockin' BootsΜε λιγα λογια σου κοστιζει η εξοδος 150+ Ευρω----------

κι αυτος δηλ μαλ...εινε?

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ρε πιον μου θιμιζεις?? :think: :think: :think: πιον μου θιμιζεις :think: :think: :think: :think: :think: :think:  απο κοτετσια και στανες  στο ανατολικο μπλοκ κατεχεις??????
οχι και στανη ρε φιλε!!!!
κοτετσι εχω καπου κοντα,αλλα στανη οχι ακομα
κατι σε ρωτησα θα μου πεις?για λβοφ κ κισινεου...

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
και βεβαια τα ξερω γιατι καθε μερα τα βλεπω οπως και τις φωτο σου ειδα απο το κεντρικο παζαρι που ειναι τιγκα στο κοσμο (οχι πλουσιο βεβαια) συνταξη της πρωην λογιστριας μου 1200 λει (76 ευρω ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ΤΗς 700 λει (45 ευρα) τα κοινοχρηστα το χειμωνα για το σπιτι τους ειναι 2300 λει ...πως ζουν ??? με τη βοηθεια τη δικια μου και της ανηψιας της...ξερεις ποσες χιλιαδες κοσμου ακομη ζουν ετσι??? μηπως πρεπει να βγαζω φοτο απο το φτωχο κοσμακη για να σου αποδειξω οτι ζουν κατω απο το οριο ??? λοιπον για να μη παμε σε αλλα τετοια ελατε γαματε και αφηστε τα περι πλουτου να πανε στο διαολο...εγω τοσα χρονια γαμαω πολλα και ωραια μουνια οχι γιατι ειμαι ομορφος αλλα γιατι εχω κατι να ξοδεψω για αυτες
ρε φιλε θα βαλουμε τα κλαματα απο τον πονο..
τι μιας νοιαζει τι κανεις εσυ?
εμεις με 1500ε στην τσεπηκαι αλλα 500 τα εισητηρια,θα γαμησουμε καμμια 6-7 καλες  γκομενες ?καλη,οχι κολοτουμπες
αυτο μας νιαζει...

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε θα βαλουμε τα κλαματα απο τον πονο..
τι μιας νοιαζει τι κανεις εσυ?
εμεις με 1500ε στην τσεπηκαι αλλα 500 τα εισητηρια,θα γαμησουμε καμμια 6-7 καμμια  γκομενα ?καλη,οχι κολοτουμπες
αυτο μας νιαζει...
ρε κατι μου θυμιζεις :idiot: :idiot: απο μπετονιερες πως τα πας??? :2funny: :2funny: :s&m_1: :s&m_1:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
molnto αμα πας στο περαμα και στην κοκινια στο ζεφιρι και πισο απο το περιστερι θα βρεις ελληνικες οικογενειες μεσα σε τρογλες που δεν εχουν στο ηλιο μοιρα δεκαετιες τορα και ειναι στον νομο αττικης!!!!!!!!!!!! :idiot: :idiot: ειπε κανενας οτι δεν υπαρχουν φτοχοι ανθροποι στην μολδαβια!!!!!!!! το θεμα εδο ειναι το μουνι!!!!!!!!! εχο γραψει παμπολες φορες οτι θα βρεις παμπολες γκομενες μετριες κοντοπουτανα που μπορεις να γαμισεις φθινα!! στο κισηινεου!!! αλλα η διαφορα ειναι πλεον οτι  στην μολδαβια τα καλα μουνια κοστηζουν πολι πιο ακριβα απο οτι ελλαδα συν ταεξοδα διαμονης μεταβασης κτλ λογο του ντοπιου ανταγονισμου που εχει πλεον απογιοθει λευτα αμαξια σπιτια κτλ αυτο λεο!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το εχις παρει χαμπαρι οτι για ναστησει καποιος μαγαζι σαν το δικο σου τορα θελει καμια 200 χιλιαδες ευρα και ειναι πολη πιθανο να μην δουλεψει κιολας γιατι ο ανταγονισμος φτιαχνει μαγαζαρες με εκατομιρια ευρο αφου εισε γατα γιατι μου κανεις το χαζο??? γιατι δεν γραφεις οτι οι μισοι μολδαβοι εδο και 10 χρονια φιγαν στο εξοτερικο και στηλαν εκατομιρια ευρο στην μολδαβια που επενδιθικαν σε ακινητα χοραφια κτλ οταν στην μολδαβια ειταν παμθινα και τορα αξιζουν εκατομιρια!!!!!!!! καθαριζε η αλλη σκαλλες στην ιταλια και καθε χρονο αγοραζε διαμερισμα στο κισηινεου ! η δε πουτανες καλοπληρομενες απο ολο τον πλανητη εχουν τα κεντρικοτερα μαγαζια με ρουχα στο κισηινεου!!!!!!!! πλακα μας κανεις!!!!! ολα τα ξερης και τιποτα δεν γραφεις !!!!!! για ναβρεις για να νικιασεις στο κισηινεου ενα καλουτσικο ανθροπινο δυαρι πρεπει να ψαχνεις κανα μινα και θα σου ζιτησουν κανα 400 ευρο ακατεβατα τον μινα και αμα δεν το νικιασεις αμεσος σε δυο ορες θα εχει νικιαστοι!!!! θελης να αρχισο παλι να βαζο τα σαιτ!!!!!!!! τελος παντον σε καμια βδομαδα που θα ειμαι πανο θα κανο τον ρεπορτερ θα παρο καμερα και θα μπο στα σπτια τους !!!! αμα πια βαρεθικα με τους κουτοπονιροκαραγκουνιδες εδο περα!!!!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Δημήτρη έχεις δίκιο.
Είναι γεγονός ότι οι γάμοι (όπως και παντού άλλωστε) είναι ένα μέσο επίδειξης και ο μέσος Μολδαβός χαλάει αρκετά λεφτά για το γάμο του παιδιού του (που θα παντρεφτεί στα 17-18 και θα χωρίσει με ένα η δύο παιδιά μετά από δύο χρόνια  :headbang:) και ένα από αυτά είναι και η ενοικίαση αυτών των τεράτων αντί 200 δολλαρίων την ώρα.
Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα τέτοια λιμουζίνα ήταν μπροστα από το σπίτι μας στο Τιράσπολ που πέρναγε μια τέτοια συνοδεία 3-4 υπερπολυτελών τζίπ που παίζαν ρώσσικη χιπ - χοπ στη διαπασών !!! Και αυτά σε ένα άθλιο χωματόδρομο στον οποίο περιφέροντο κατσίκες !!!
Και φυσικά για τα ρούχα έχεις απόλυτο δίκαιο. Χαρακτηριστικά στο γάμο μου είδα κάποιους από τους καλεσμένους (γνωστούς μου φυσικά) να έρχονται με απλά καθημερινά ρούχα , όχι γιατί συνηθίζεται αλλά γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να βάλουν. (Παρεπιμπτόντως ο γάμος μου κόστισε    
λιγότερο από 1000 Ευρώ (χωρίς λίμο φυσικά) με κλεισμένο για πάρτη μου ενα από τα καλύτερα ρεστωράντ της ΠΜΡ το Φαϊσόρ (ο πύργος στα δεξιά σας λίγο πριν μπείτε στην πόλη του Τιράσπολ).
Και αφού ξεκίνησα να γράφω δεν μπορώ παρά να δώσω τα εύσημά μου στον άλλο Δημήτρη (τον εστιάτορα) που σε προηγούμενο σημερινό πόστ του (Νο 5942)εξήγησε αναλυτικά το τι παίζεται στη χώρα.
Σωστες τοποθετησεις  :)
Βεβαια εξαρταται απο ποια οπτικη γωνια το βλεπει ο καθενας δηλαδη αυτο που λενε οτι καποιοι το ποτηρι το βλεπουν μισογεματο και καποιο μισοαδειο,και για αυτο φυσικα υπαρχουν και διαφορετικες αποψεις.
Αλλα λιγο πολυ ειναι τα ιδια τα πραγματα σε ολη σχεδον την Ανατολικη Ευρωπη.Υπερβολικα πολυ πλουτος στα χερια ΤΩΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΩΝ της πρωτευουσας και ολος ο υπολοιπος πληθυσμος αφημενος στη φτωχεια του.Τα γνωστα λεω δηλαδη που τα ξερουμε ολοι,απλα τα επαναλαμβανω γιατι τα αυτονοητα ειναι τελικα και τα πιο ουσιαστικα!

Τωρα για το μουνι παιζουν ΚΑΙ αλλα ρολο εκτος απο το οικονομικο(εμφανιση,πως κινεισαι και μιλας,διασυνδεσεις κ.τ.λ.).

Οσο για τις τιμες των ακινητων επειδη μου εδωσες να καταλαβω οτι σε ψιλοενδιαφερει αυτο το ζητημα,ριξε μια ματια εδω(ειναι αρκετα αξιοπιστη σελιδα και τη χρησιμοποιω αρκετα)
Ο καταλογος ειναι παλιος(Ιανουαριος 2008)οποτε μπορεις να φανταστεις που εχουν φθασει οι τιμες σημερα παρα την οικονομικη κριση που υπαρχει σε ολη την Ευρωπη.
Η τιμη ανα τετραγωνικο στο Κισιναου στα 917 ευρω(παντα ετσι υπολογιζεις ενα σπιτι και το ειχα γραψει απο την αρχη,με το τετραγωνικο και οχι με την τελικη τιμη).
Αλλα το κυριοτερο για μενα ειναι "Η ΣΧΕΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΟΥ",και το Κισιναου σε αυτο ειναι ΠΡΩΤΟ με 14,13%.!!!
Δηλαδη ειναι η πιο συμφερουσα πρωτευουσα για επενδυση αφου αγοραζεις σχετικα φθηνα και νοικιαζεις πανακριβα σε σχεση με την τιμη αγορας
,περιεχοντας βεβαια το ρισκο(υψηλη διαφθορα,πολιτικους κινδυνους)οπως συμβαινει και σε αλλες πρωτευουσες του Ανατολικου Μπλοκ.
Αυτα,για αυτους που αντιλαμβανονται πραγματικα τι παιζει σε αυτες τις χωρες! :sunglasses:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και κατι για οσους σκεφτοντε για δουλειες !! οι μολδαβοι ειναι μεγαλοι μαγκες με την χορα τους !!!τα παντα στην οικονομια τα ελενχουν πληρος μα πληρος ειναι νομος κατο απο το τραπεζι οτι ο ξενος ακομα και αν ειναι παντρεμενος με μολδαβη τον αφηνουν απλα να βγαζει ενα μεροκαματο για να ζησει και τιποτα μα τιποτα παραπανο ασε που σε οπιονδιποτε τομεα αν δεν εχεις συνετερο μολδαβο  η τα χονεις γερα σε ηψηλα ισταμενο πολιτικο μεσα σε 6 μινες φευγης νυχτα με φεγκαρι!!! οσο μεγαλο κεφαλεο και αν εχεις !! γαμο την ελλαδα μας γαμο μας φαγαν τα λευτα οι αλβανοι και οι πακιστανοι  :jerking: :jerking: :jerking: και εγω περιμενο να αλλαξει κατι αλλα χλομο!!!!! α και το γελιο το μεγαλο ειναι στης τραπεζες !!!!! το επιτοκιο για δανειο ειναι 28 τα εκατο!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: και στης καταθεσεις στο λεει 12 τα εκατο!!!  :2funny: :2funny: με αποτελεσμα να δουλευουν τρελα οι τοκογληφοι με προσιμιοσοι ακινητον κτλ τρελα λευτα οι τοκογλιφοι μιλαμε!!!!! και ολοι δουλευον με αυτους!!! αυτα τα ολιγα οικονομικα!!!  Υ.Γ οι μολδαβοι τα λευτα τους δεν τα πανε στην τραπεζα!! τα κρατανε στο σπιτι κλειδομενα!!!! για οπιαδιποτε εργασια αναληψη καταθεση κτλ η τραπεζα κραταει προμηθεια 3- 5 τα εκατο!!!! :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Λογαριασμος καταθεσεων σε ευρα δινει μεχρι 5 τοις εκατο επιτοκιο,παπαλα δηλαδη αφου το ιδιο ειναι περιπου και σε μας.
Οταν τα στελνεις απο Ελλαδισταν σε κραταει 0,8 τοις εκατο προμηθεια η Μολδαβικη τραπεζα,εστειλα 62.000 και φτασανε 61.504 κρατησαν δηλαδη 496 ευρω προμηθεια.Μια χαρα ειναι αφου ενας αλλος Ελληναρας εστειλε σχεδον το ιδιο ποσο μεσω Τουρκιας και του βγηκε κοντα στα 2.000 ευρω η συνολικη προμηθεια  :grin:
Προμηθεια για αναληψεις που θα κανεις μετα απ'το λογαριασμο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ και δεν ισχυει κατι τετοιο,παιρνεις οσα γουσταρεις χωρις να επιβαρυνθεις τιποτα(AGROINDBANK).Απλα εαν ειναι το ποσο πανω απο 5.000 τους λες κανα δυο μερες πιο μπροστα για να στα ετοιμασουν  :2funny: οταν τους εδωσα τα 57 χιλιαρικα για το σπιτι,πηγαμε ΜΑΖΙ στην τραπεζα,τα πηρανε και δεν τα καταθεσαν σε λογαριασμο αλλα τα βαλανε σε θυριδα της ιδιας της τραπεζας!  :2funny: :2funny: :2funny:
Αυτα τα ολιγα....

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μιλαο για το μολδαβικο λεει!!! και για τουσ μολδαβους !!  οχι για τους ξενους και τα ευρα απο το εξοτερικο  οπου και αυτοι αν κανουν δουλεια στην μολδαβια νομισματικα δουλευουν με λεει με τουσ ιδιουσ ορουσ  με τουσ μολδαβους  η κηβερνηση εχει κανει και προσφορα για καινουργιους ξενους επενδητες 0 εφορια για τα δυο προτα χρονια της ετεριας και αμα βαλεις μεσα τα λευτα σου μετα μαυρο μολδαβικο φιδη που σε εφαγε!!!! ο μολντο που τα ξερει ουτε αυτα τα γραφει!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.077
Πόντοι
2.356
Ο Moldo γενικα δεν λεει τιποτα! :2funny:

αδερφε,διορθωσε λιγο την ορθογραφια σου και το συντακτικο σου σε παρακαλω γιατι μας εχεις πεταξει τα ματια εξω!
μια ωρα κανω για να καταλαβω τι γραφεις :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom