kalhmera καραβλαχε φιδεμπορα δεν μου λες ρεεεε ταβερνιαρη σε μια βδομαδα που θα ειμε παλι πανο θελεισ να παρο καμερα να διξο βιντεο απο της κεντρικες οδους οπου σε 50 μετρα παντου!!!!!!!!!!! βλεπεις τρια χ6 5 καγιεν τσιπ και μερσεντες παντου τα εβαλα και στης φοτο καλα μαλακς εισε!!!!!!!! τι ενα τα εκατο ρε τραγεμπορα εχει λευτα !!!!!!!!!! μια βολτα να κανεις στης βιλαρες που φτιαχνονται στα εμπορικα που επεκτινονται και φτιαχνονται!!!! πας καλα ρε!!!?? μας εχεις πιξει στην μαλακια!!!!!!!!! που 3000 ευρα γαμος????????? στο κολοχορι της προιν γυνεκας σου??? για τραβα ροτα ρε στο κισηινεου!!!!!!!!!! εδο και 5 χρονια καθε μινα κισηινεου οντεσα λβοβ ντιπρο κιεβο ειμαι παπαρα!!! λες να μην ξερο τι γινετε!!!! Υ,Γ η πρωιν σου ελεγε στης φιλες της οτι μια γαμας 10 γλιφης αστα πσοφια!!!!!!! ποσο μικρος ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!! και τι να ρθοθμε στο μαγαζι ?? 2 φορες ηρθα προιη και εληπες!!!!!
Πες τα αρχοντα εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα φαει ενα μποτιλιαρισμα απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο,μιλαμε εκανα 50 λεπτα να φτασω,σε μια φαση κοιταω γυρω μου και βλεπω οτι ολο το μποτιλιαρισμα,τουλαχιστον 10χλμ ηταν μονο Πορσε,Μπεντλει,Μερσεντες,Χ6 και δε συμαζευεται....λεμε θυμηθηκα τα νιατα μου στο Μπεβερλι χιλς.
Για τις βιλαρες στην περιοχη της Αμερικανικης πρεσβειας δε μας ειπες...τυφλα να χει η Εκαλη