Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
kalhmera καραβλαχε φιδεμπορα δεν μου λες ρεεεε ταβερνιαρη σε μια βδομαδα που θα ειμε παλι πανο θελεισ να παρο καμερα να διξο βιντεο απο της κεντρικες οδους οπου σε 50 μετρα παντου!!!!!!!!!!! βλεπεις τρια χ6 5 καγιεν τσιπ και μερσεντες παντου τα εβαλα και στης φοτο καλα μαλακς εισε!!!!!!!!   :jerking: :jerking: τι ενα τα εκατο ρε τραγεμπορα εχει λευτα !!!!!!!!!! μια βολτα να κανεις στης βιλαρες που φτιαχνονται στα εμπορικα που επεκτινονται και φτιαχνονται!!!! πας καλα ρε!!!?? μας εχεις πιξει στην μαλακια!!!!!!!!! που 3000 ευρα γαμος????????? στο κολοχορι της προιν γυνεκας σου??? για τραβα ροτα ρε στο κισηινεου!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: εδο και 5 χρονια καθε μινα κισηινεου οντεσα  λβοβ ντιπρο κιεβο ειμαι παπαρα!!! λες να μην ξερο τι γινετε!!!! Υ,Γ η πρωιν σου ελεγε στης φιλες της οτι μια γαμας 10 γλιφης αστα πσοφια!!!!!!! ποσο μικρος ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!! και τι να ρθοθμε στο μαγαζι ?? 2 φορες ηρθα προιη και εληπες!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Πες τα αρχοντα εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα φαει ενα μποτιλιαρισμα απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο,μιλαμε εκανα 50 λεπτα να φτασω,σε μια φαση κοιταω γυρω μου και βλεπω οτι ολο το μποτιλιαρισμα,τουλαχιστον 10χλμ ηταν μονο Πορσε,Μπεντλει,Μερσεντες,Χ6 και δε συμαζευεται....λεμε θυμηθηκα τα νιατα μου στο Μπεβερλι χιλς.
Για τις βιλαρες στην περιοχη της Αμερικανικης πρεσβειας δε μας ειπες...τυφλα να χει η Εκαλη

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Πες τα αρχοντα εγω τον προηγουμενο μηνα ειχα φαει ενα μποτιλιαρισμα απο το αεροδρομιο μεχρι το κεντρο,μιλαμε εκανα 50 λεπτα να φτασω,σε μια φαση κοιταω γυρω μου και βλεπω οτι ολο το μποτιλιαρισμα,τουλαχιστον 10χλμ ηταν μονο Πορσε,Μπεντλει,Μερσεντες,Χ6 και δε συμαζευεται....λεμε θυμηθηκα τα νιατα μου στο Μπεβερλι χιλς.
Για τις βιλαρες στην περιοχη της Αμερικανικης πρεσβειας δε μας ειπες...τυφλα να χει η Εκαλη
ΡΕ γιδοβοσκοκλονε  και εση αφου τα ξερης γιατι δεν βγαζεις καμια φοτο και εση?????????????????????????????  κανα βιντεεοο ??? μονο εγωω!!! παντα!!!!!!!! και μετα ολοι τα ξερετε!!!!!! ολοι εχετε παει!!!!!!! αλλα κανενας φοτο βιντεο κτλ!!!!!!!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: σε πληροφορο στην πολιτια και στην εκαλη που εχω αρκετους γιατρους φιλους ΣΕ ΣΑΛΟΝΙ ΒΕΡΣΑΤΣΕ ΔΕΝ ΙΠΙΑ ΚΑΦΕ ΟΠΟς ΣΕ ΣΑΛΟΝΙ ΦΙΛΗς ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ!!!! ΕΤΡΙΒΑ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ!!!  ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΒΕΡΣΑΤΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΑΛΟΝΑΡΕΣ ΤΕΖΑ !!! ΕΚΤΟς ΑΠΟ ΡΟΥΧΑ !!! ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ ΤΟ ΕΜΑΘΑ!!!!!!!!!!!!!! :headbang: :headbang: :S :S :S :S :S ΠΕΙΝΑΝΕ ΛΕΕΙ!!!!!!!!!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
kalhmera καραβλαχε φιδεμπορα δεν μου λες ρεεεε ταβερνιαρη σε μια βδομαδα που θα ειμε παλι πανο θελεισ να παρο καμερα να διξο βιντεο απο της κεντρικες οδους οπου σε 50 μετρα παντου!!!!!!!!!!! βλεπεις τρια χ6 5 καγιεν τσιπ και μερσεντες παντου τα εβαλα και στης φοτο καλα μαλακς εισε!!!!!!!!   :jerking: :jerking: τι ενα τα εκατο ρε τραγεμπορα εχει λευτα !!!!!!!!!! μια βολτα να κανεις στης βιλαρες που φτιαχνονται στα εμπορικα που επεκτινονται και φτιαχνονται!!!! πας καλα ρε!!!?? μας εχεις πιξει στην μαλακια!!!!!!!!! που 3000 ευρα γαμος????????? στο κολοχορι της προιν γυνεκας σου??? για τραβα ροτα ρε στο κισηινεου!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: εδο και 5 χρονια καθε μινα κισηινεου οντεσα  λβοβ ντιπρο κιεβο ειμαι παπαρα!!! λες να μην ξερο τι γινετε!!!! Υ,Γ η πρωιν σου ελεγε στης φιλες της οτι μια γαμας 10 γλιφης αστα πσοφια!!!!!!! ποσο μικρος ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!! και τι να ρθοθμε στο μαγαζι ?? 2 φορες ηρθα προιη και εληπες!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
κυριε πρωκτολογε γιατι με λετε ρε ???? εγω σας εβρισα ???δηλαδη οποιος διφωνει μαζι σου ειναι παπαρας γιδοβοσκος κλπ??? λεω τα πραγματα οπως ειναι γιατι εδω ζω χρονια και τα βλεπω καθε μερα ...εσεις ερχεσται για λιγο και νομιζετε οτι τα βλεπετε ...σας θαμπωνουν μερικα που βλεπετε και νομιζετε οτι ετσι ειναι παντου...αυτα τα σπιτια τα καλα που βλεπεται τα χτιζου αυτοι που δουλευουν στο εξωτερικο για να τα πουλησουν...πηγαινετε στα πολλα σπιτια των εκατομυριων φτωχων που υπαρχουν και βγαλτε μετα τα βιντεα σας στο σαιτ...γιατι ρε νομιζετε οτι ερχονται οι γκομενες και γαμιουνται μαζι σας απο την ομορφια σας τυφλωνονται ???ακομα και οι πιο ομορφοι οπως ο μικρος ας πουμε ,πληρωνουν ...γιατι ρε νομιζεται ????απο τη φτωχεια ρεεεεεε!!!!ζουν οι περισσσοτεροι μεσα στν ανεχεια και στη φτωχεια ....που μου ειδαφε μερικα καλα αυτοκινητα και νομιζετε οτι τα ειδατε ολα ...πολλα αυτοκινητα υπαρχουν σιγουρα ....μεχρι και ο φιλος μας ο αλεκος εχει αυτοκινητο αλλα δεν εχει να φαει τις περισσοτερες φορες...σιγουρα σημερα ειναι καλυτερα τα πραγματα απο οτι ηταν πριν 10 χρονια αλλα ειναι η πιο φτωχη χωρα της ευρωπης και οι δρομοι της συγκρινονται με τους δρομομους αφρικανικων χωρων οπως το τσαντ...το 79 % των μολδαβων δηλωνουν οτι δεν μπορουν να τακατφερουν να φανε μερικες φορες την εβδομαδα

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μερικοι απο σας πρεπει να ευχαριστατε το θεο που ειναι τοσο φτωχη η μολδαβια και μπορειτε να γαματε και κανα καλο και μικρο κοριτσακι....

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μικρε αυτη τη στιγμη η μολδαβια εχει περιπου 125000 αστυνομικους απο αυτους το 50% εχει τα καλυτερα αμαξια στη μολδαβια ...αυτο τα λεει ολα πιστευω

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Βαλε και καμια αλλη! :2funny:Καλα μονο ενα City Tour πηρες στη ζωη σου και  :knockinb:?Δωσε 300-400 ΕΥΡΩ να παρεις να  :knockinb: και αλλη να τη βγαλεις φωτο και να μας την δειξεις :2funny:
Κωλοτρωγεσαι βλεπω ως συνηθως και θα την φας γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της.
ΞΙΠΑΣΜΕΝΕ ΧΩΡΙΚΕ και ΜΕΓΑ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ που εισαι 17 χρονια στη Ρωσια και γαμας ως επι το πλειστον μονο στα σαλον και στα μασατζιδικα,μιλας και εσυ ρε νουμερο?
Βγαζεις ενα απυθμενο μισος για ολα και για ολους(παραθετω τι εγραφες για τον Moldo και αλλους πριν ενα χρονο)
Το οτι αν δεν εισαι καλοντυμενος και μοδατος στη Ρωσσια ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ αποδυκνιεται απο το ο Ταβερνιαρης ο Moldolagnos στο Κισινιοφ που ειναι 45-50 ετων με σαπια δοντια δεν χαλαει φραγκο και περιμενει καθε βραδυ το λεωφορειο μεσ'το κρυο για να γυρισει σπιτι για να μην δωσει για ταξι 2 Ευρω ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!και ολα αυτα στη φτωχη Μολδαβια!σκεφτηται να ηταν και στη Ρωσσια που το επιπεδο ειναι 1000 φορες ανωτερο! .Τον εφερα αυτον σαν παραδηγμα διοτι μενει μονιμα εκει ενω ολοι οι αλλοι που γραφουν πηγαινοερχονται ή πηγαινουν πολυ σπανια!ή δεν πηγαινουν καθολου και λενε οτι πηγαινουν

Ενω εσυ...μου αρεσει παντως οπως την αγκαλιαζεις την καημενη ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ και περηφανευεσαι κιολας  :2funny: :2funny:  :2funny:

Υ.Γ.Απο τη μια βεβαια καλα ειναι γιατι μας κανεις και γελαμε αλλα απο την αλλη πολυ ψηλα τον πηρες τον αμανε καθοτι ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και καποιος πρεπει να σε προσγειωσει,καλο θα σου κανει αυτο πιστεψε με  :)

Συνημμένα

• Ann 14.jpg
    Ann 14.jpg
    201,9 KB · Εμφανίσεις: 43

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κωλοτρωγεσαι βλεπω ως συνηθως και θα την φας γιατι η υπομονη εχει και τα ορια της.
ΞΙΠΑΣΜΕΝΕ ΧΩΡΙΚΕ και ΜΕΓΑ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ που εισαι 17 χρονια στη Ρωσια και γαμας ως επι το πλειστον μονο στα σαλον και στα μασατζιδικα,μιλας και εσυ ρε νουμερο?
Βγαζεις ενα απυθμενο μισος για ολα και για ολους(παραθετω τι εγραφες για τον Moldo και αλλους πριν ενα χρονο)
Το οτι αν δεν εισαι καλοντυμενος και μοδατος στη Ρωσσια ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΕΙ ΚΑΜΙΑ αποδυκνιεται απο το ο Ταβερνιαρης ο Moldolagnos στο Κισινιοφ που ειναι 45-50 ετων με σαπια δοντια δεν χαλαει φραγκο και περιμενει καθε βραδυ το λεωφορειο μεσ'το κρυο για να γυρισει σπιτι για να μην δωσει για ταξι 2 Ευρω ΕΧΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕς ΑΠΟ 40 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ!και ολα αυτα στη φτωχη Μολδαβια!σκεφτηται να ηταν και στη Ρωσσια που το επιπεδο ειναι 1000 φορες ανωτερο! .Τον εφερα αυτον σαν παραδηγμα διοτι μενει μονιμα εκει ενω ολοι οι αλλοι που γραφουν πηγαινοερχονται ή πηγαινουν πολυ σπανια!ή δεν πηγαινουν καθολου και λενε οτι πηγαινουν

Ενω εσυ...μου αρεσει παντως οπως την αγκαλιαζεις την καημενη ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ και περηφανευεσαι κιολας  :2funny: :2funny:  :2funny:

Υ.Γ.Απο τη μια βεβαια καλα ειναι γιατι μας κανεις και γελαμε αλλα απο την αλλη πολυ ψηλα τον πηρες τον αμανε καθοτι ΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ και καποιος πρεπει να σε προσγειωσει,καλο θα σου κανει αυτο πιστεψε με  :)
ρε τασο μη μου τον χαλας και θελουμε να φερουμε το πριονη ....σε παρακαλω

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
βρε παιδια γραψτε αυτα που ενδιφερουν αυτους που διαβαζουν εδω και οχι τα (κατηνηστηκα) προσοπηκα σας.Εγω σκεφτομε σε κανα 2 μηνες να ανεβω μολδαβια και ελαχιστα απο αυτα που με ενδιαφερουν εμενα οποως και οπιοδιποτε αλλον μπορη να βρει. Ελλεος βρε παιδια πια...

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Αυτη 26 χρονων ειναι.Αν δεις της αλλες φωτο φενεται οτι ειναι τοσο.ΑΥΤΗ Η ΓΙΑΓΙΑ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΣΝΟΝΤΑΡ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!Την πρωτη μερα για καφε καιτ η δευτερη μερα ηρθε σπιτι μου.Δε νομιζω οτι η Μολδαβη που εβαλες φωτο μαζι σου ειναι καλητερη της :2funny:Γιατι δεν βαζεις και φωτο με της αλλες μου γκομενες?που κατα καιρους εχω βαλει.Βαριεμαι να κουβαλαω παλι φωτογραφικη μηχανη για φωτογραφιζω της γκομενες μου οπως εκανα παλια.Ας μαλακιστουν οι Πιρφοροι του σα'ι'τ με της παλιες φωτο αν θελουν. :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
fiε ηδη εχουμε μιλησει μαζι του και κανονησαμε αλλα το θεμα ειναι αν μπορεις κι εσυ να ερθεις με τη φουστανελα να βοειθησεις τη κατασταση
Δεν ξερω πολυ θα το θελα θα ειχε χαβαλε.Αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι λιγο μετα το νεο ετος θελω να παω Τα'ι'λανδη οχι για να  :knockinb: Μα'ι'μουδες αλλα για να αγορασω ρουχα απο φιδι.Θελω να παρω μπουφαν απο φιδι στη Ρωσσια κοστιζει 4000-5000 Ευρω στην Τα'ι'λανδη πιστευω με κανα 600αρι θα μου το ραψουνε.--------Ο φιλος σου ο Τασος ολα τα Thread καθισε και διαβασε :2funny:!Τουλαχιστον του εκανε καλο πηρε πολλες πληροφωριες που θα τον βοηθισουνε και στο καμακι και γενικα να καταλαβει πως σκεφτονται οι γυναικες και οι ανθρωποι στο ανατολικο μπλοκ.------τον Πριονη προσεξε τον παντος γιατι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  :jerking:!

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δεν ξερω πολυ θα το θελα θα ειχε χαβαλε.Αλλα μου ειναι λιγο δυσκολο γιατι λιγο μετα το νεο ετος θελω να παω Τα'ι'λανδη οχι για να  :knockinb: Μα'ι'μουδες αλλα για να αγορασω ρουχα απο φιδι.Θελω να παρω μπουφαν απο φιδι στη Ρωσσια κοστιζει 4000-5000 Ευρω στην Τα'ι'λανδη πιστευω με κανα 600αρι θα μου το ραψουνε.--------Ο φιλος σου ο Τασος ολα τα Thread καθισε και διαβασε :2funny:!Τουλαχιστον του εκανε καλο πηρε πολλες πληροφωριες που θα τον βοηθισουνε και στο καμακι και γενικα να καταλαβει πως σκεφτονται οι γυναικες και οι ανθρωποι στο ανατολικο μπλοκ.------τον Πριονη προσεξε τον παντος γιατι ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ  :jerking:!

Ελπίζω να κάνεις αμεσως videos όταν γυρίσεις από Thailand ! Θέλω να σε καμαρώσω με τo μπουφαν απο φιδι !
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Με αυτα τα βιντεακια που εβαλες για μια ακομα φορα μου ειδειξες οτι το ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟ!Εβαλες μια διαφημιση απο ενοικιαζομενες Λιμουζινες.Ισως στην Ελλαδα ειναι κατι το ασυνηθιστο ειχα δει εδω Ελληνες τουριστες ηληκιας 50-60 ετων να κοιτανε μια τετοια Λιμουζινα Χαμμερ σα να ειναι κατι το εξωγηινο! :2funny:Σιγουρα και η Ελλαδα ειναι υπαναπτικτη αλλα οι ενοικιαζομενες λιμουζινες δεν ειναι τιποτα σπουδαιο :think:!---------Μετα εβαλες κατι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς σε ενα γαμο.φενονται απο το ντυσιμο τους το ολο σκινηκο μου θυμιζει Σοβιετικη Ενωση στα τελη της δεκαετιας του 80 και αρχες της δεκαετιας του 90 που βαζανε τα καλα τους πολλες φορες αυτα τα ρουχα ηταν και δανικα :2funny:για να πανε σε ενα γαμο.ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ![youtube=425,350]skvLotx2OmE[/video] Να δες το γαμο του  Αρκανς με την Τσέτσα.Δηλαδη τι η Σερβια ειναι η πλουσιοτερη χωρα στον κοσμο?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Χαχαχα γαμώ το καρακιτσαριό λέμε!  :2funny: :2funny: :2funny: Ναι σαι καλά ρε τύπε μείναμε άφωνοι  :o ( από το γυφταριό!  :2funny:)

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Δημητράκη χωρίς παρεξήγηση αλλα πιστεύω ότι επειδή απλά είσαι ιππότης και δεν θα ήθελες να εκθέσεις
σε ένα forum την πραγματική κοπέλα που έχεις, έβαλες foto με μια άλλη κοπέλα που δεν έχεις κάτι μαζί της
- Απλή γνωριμία από κάπου -

Διότι, στην συγκεκριμένη foto από το body language διακρίνει κανεις μια "απόσταση" μεταξύ σας.
Η Κοπέλα έχει το χέρι που είναι προς την μεριά σου σχεδόν τεντωμένο κάτω στο κάθισμα.
Οι μύες του προσώπου της φαίνονται σφιγμένοι.
Έχει μια έκφραση ότι "αναγκάζεται" για την στιγμή μονο να σε δεχτεί πιο κοντά τις.
Εσύ πάλι την πιάνεις με έναν τρόπο εντελώς φιλικό.
Σκύβεις διστακτικά προς το μέρος της και η ολική εικόνα δεν βγάζει προς τα έξω μια φυσικότητα.

H foto πιο πολύ μου μοιάζει κάτι σε στιλ :

Dim : "Kοπελια θα θελες να βγούμε μια φωτογραφία μαζί?"
Rus : "Hmmm....ναι... εντάξυ....ok"

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Άμα σου βάλει με την ίδια από το σπίτι του τι θα πεις τότε όμως εεε, εεε? :P

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Χαχαχα γαμώ το καρακιτσαριό λέμε!  :2funny: :2funny: :2funny: Ναι σαι καλά ρε τύπε μείναμε άφωνοι  :o ( από το γυφταριό!  :2funny:)
Οσο για τους Μολδαβους ειναι εντελως για  :shit:Καλα λενε οι Ουκρανοι που δε φιμηζονται για την εξυπναδα τους οτι ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΟς ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΔΡΟΜΟ :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Με αυτα τα βιντεακια που εβαλες για μια ακομα φορα μου ειδειξες οτι το ΚΙΣΙΝΙΩΦ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩς ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΟ!
Εβαλες μια διαφημιση απο ενοικιαζομενες Λιμουζινες.Ισως στην Ελλαδα ειναι κατι το ασυνηθιστο ειχα δει εδω Ελληνες τουριστες ηληκιας 50-60 ετων να κοιτανε μια τετοια Λιμουζινα Χαμμερ σα να ειναι κατι το εξωγηινο! Μετα εβαλες κατι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥς ΑΝΘΡΩΠΟΥς σε ενα γαμο.φενονται απο το ντυσιμο τους το ολο σκηνικο μου θυμιζει Σοβιετικη Ενωση στα τελη της δεκαετιας του 80 και αρχες της δεκαετιας του 90 που βαζανε τα καλα τους πολλες φορες αυτα τα ρούχα ήταν και δανεικα για να πανε σε ενα γαμο. ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΛΔΑΒΙΑ!
Δημήτρη έχεις δίκιο.
Είναι γεγονός ότι οι γάμοι (όπως και παντού άλλωστε) είναι ένα μέσο επίδειξης και ο μέσος Μολδαβός χαλάει αρκετά λεφτά για το γάμο του παιδιού του (που θα παντρεφτεί στα 17-18 και θα χωρίσει με ένα η δύο παιδιά μετά από δύο χρόνια  :headbang:) και ένα από αυτά είναι και η ενοικίαση αυτών των τεράτων αντί 200 δολλαρίων την ώρα.
Θυμάμαι την πρώτη φορά που είδα τέτοια λιμουζίνα ήταν μπροστα από το σπίτι μας στο Τιράσπολ που πέρναγε μια τέτοια συνοδεία 3-4 υπερπολυτελών τζίπ που παίζαν ρώσσικη χιπ - χοπ στη διαπασών !!! Και αυτά σε ένα άθλιο χωματόδρομο στον οποίο περιφέροντο κατσίκες !!!
Και φυσικά για τα ρούχα έχεις απόλυτο δίκαιο. Χαρακτηριστικά στο γάμο μου είδα κάποιους από τους καλεσμένους (γνωστούς μου φυσικά) να έρχονται με απλά καθημερινά ρούχα , όχι γιατί συνηθίζεται αλλά γιατί δεν είχαν κάτι καλύτερο να βάλουν. (Παρεπιμπτόντως ο γάμος μου κόστισε    
λιγότερο από 1000 Ευρώ (χωρίς λίμο φυσικά) με κλεισμένο για πάρτη μου ενα από τα καλύτερα ρεστωράντ της ΠΜΡ το Φαϊσόρ (ο πύργος στα δεξιά σας λίγο πριν μπείτε στην πόλη του Τιράσπολ).
Και αφού ξεκίνησα να γράφω δεν μπορώ παρά να δώσω τα εύσημά μου στον άλλο Δημήτρη (τον εστιάτορα) που σε προηγούμενο σημερινό πόστ του (Νο 5942)εξήγησε αναλυτικά το τι παίζεται στη χώρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom