Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 751K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Απ'το στομα μου το πηρες!!!
Μακαρι να μπορουσαν να ειναι και οι 2 πανω...ετσι για να καταλαβουν μερικοι μερικοι τι πα να πει Ελλαδα :headbang2: :headbang2:...οταν βαλω μαλλια θα βαζω αυτο  :rockon:
τον ευσωμο που θα ειναι σιγουρα επανω πως θα τον χρησιμοποιησουμε ???

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δημητρακι σου κανω επισημη προταση για Δεκεμβρη στη Μολδαβια με το σπιτι δικο μου!
Να περπατησουμε μαζι,με σενα μπροσταρη,και να προσπαθησω να να διδαχτω απο τον πιο εμπειρο πορνομεταναστη της πασας CCCP!

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
τον ευσωμο που θα ειναι σιγουρα επανω πως θα τον χρησιμοποιησουμε ???

O allan ειναι μια κατηγορια μονος τους!
Δημοσιες σχεσεις και η ουρα για να μπουνε στο μαγαζι θα φτανει μεχρι τη Stefan cel mare!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Δημητρακι σου κανω επισημη προταση για Δεκεμβρη στη Μολδαβια με το σπιτι δικο μου!
Να περπατησουμε μαζι,με σενα μπροσταρη,και να προσπαθησω να να διδαχτω απο τον πιο εμπειρο πορνομεταναστη της πασας CCCP!
εσυ το σπιτι κι εγω το φαι ...οτι θελει ο τσαρος ας φαει και με τον αλλαν στη πορτα τον πεπιτο με το κρανος το πριονη να τραγουδαει ....μονο μια δουλεια θα κανει ο φιλος μας τσαρος με τη φουστανελα θα μοιραζει τα διαφημιστικα στο κεντρικο δρομο... ε ρε τι εχει να γινει!!!!!!!!!!! μικρε το εισητιριο ποσο να το βαλουμε ???

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
τα βλεπεις μικρε !!! εσυ ηδη βρηκες αυτο που εψαχνες...εγω που πρεπει να κανω προσθετικη πουτσου αραγε θα βρω μεσα απο το σαιτ ????
αντε να σε φτιαξω και σενα!
www.thundersplace.org/forum/showthread.php?t=115820&page=1&pp=15]http://www.thundersplace.org/forum/showthread.php?t=115820&page=1&pp=15[/url]
θα κερασεις ομως τπτ αν ερθω μολδαβια! :2funny: :2funny:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
εσυ το σπιτι κι εγω το φαι ...οτι θελει ο τσαρος ας φαει και με τον αλλαν στη πορτα τον πεπιτο με το κρανος το πριονη να τραγουδαει ....μονο μια δουλεια θα κανει ο φιλος μας τσαρος με τη φουστανελα θα μοιραζει τα διαφημιστικα στο κεντρικο δρομο... ε ρε τι εχει να γινει!!!!!!!!!!! μικρε το εισητιριο ποσο να το βαλουμε ???

Πριν κανα μηνα ειχα παει στη ακροπολη,12 ευρω εισοδο εχει...ε να μη το βαλουμε εμεις 20 με τοσα αξιοθεατα που θα χει μεσα :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
O allan ειναι μια κατηγορια μονος τους!
Δημοσιες σχεσεις και η ουρα για να μπουνε στο μαγαζι θα φτανει μεχρι τη Stefan cel mare!!

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξεκινησα ήδη τις δημοσιες σχεσεις απο το μπαλκονι μου Χαλκιδικη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• IMG_0748.JPG
    IMG_0748.JPG
    36,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • b1.jpg
    b1.jpg
    46,2 KB · Εμφανίσεις: 37

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Ξεκινησα ήδη τις δημοσιες σχεσεις απο το μπαλκονι μου Χαλκιδικη

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα πλακα ο χαιβανος οσες φορες τον καλεσα στο σκαιπ εχει ΠΑΝΤΑ κανα δυιο κοντοπουτανα που τα τριβει και τους μιλαει αγγκλικα παντα!!!!!!! ρε χαιβανε καμια καλητερη φοτογραφια σου βαλε σε αυτην μιαζεις σαν 60 αρις συνταξειουχος του ογα με της ανιψιες του!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφου στην καμερα φενεσε οκ!!!!!!!!!!! Υ.Γ τι εγινε επεσε λογοκρισια???? :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
πλακα πλακα ο χαιβανος οσες φορες τον καλεσα στο σκαιπ εχει ΠΑΝΤΑ κανα δυιο κοντοπουτανα που τα τριβει και τους μιλαει αγγκλικα παντα!!!!!!! ρε χαιβανε καμια καλητερη φοτογραφια σου βαλε σε αυτην μιαζεις σαν 60 αρις συνταξειουχος του ογα με της ανιψιες του!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αφου στην καμερα φενεσε οκ!!!!!!!!!!!

απο την κουραση ειναι ρε χαιβαν ντοκτορ  ακομα αντεχω δυο δυο και τρεις μαζι αν τυχη
Αγγλικα εγω;; μιλω καλα την γλώσα του χρήματος χαχχαχαχαχαχχααααααααααααα/.
οχι και κοντοπουτανα τα δυο ειναι 177 και το κοντο 170 θελεις γιατρο γιατρεεεεεεε.

αυτη μπορει να σου αρεσει καλύτερα

Συνημμένα

• b2.jpg
    b2.jpg
    216,6 KB · Εμφανίσεις: 58

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
απο την κουραση ειναι ρε χαιβαν ντοκτορ  ακομα αντεχω δυο δυο και τρεις μαζι αν τυχη
μιλω καλα την γλώσα του χρήματος χαχχαχαχαχαχχααααααααααααα/.

αυτη μπορει να σου αρεσει καλύτερα
παντα αξιος αλλανιαρη!!!! η δικια μας γενια εβγαλε παλικαρια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
παντα αξιος αλλανιαρη!!!! η δικια μας γενια εβγαλε παλικαρια!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:

Χωρις πλάκα η νεα γενιά μας βγηκε δυστηχώς  πολυ μουφα και λελεδες.
Δεν καμακωνουν δεν γαμάνε ειναι αγάμητοι  νεα παιδια 23 και 25 ετων σαν τα κρυα τα νερα και πληρωνουν για να γαμήσουν ημαρτον ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ξυπνάτε ρεεεεε ειναι αγαμητες όλες.

ΜΙα τουριστρια πελατισα μου μου ζητησε πριν κανα δυο εβδομάδες  vibrator  αν εχω να τις δωσω την καλεσα στο σπιτι μου και της ειπα αστειευόμενος  ασε τα ψευτικα εργαλεια και πιασε κανενα ζωντανο να το χαρης σας πληροφωρώ οτι δεν προλαβα να αντιδράσω το αρπαξε σε χρονο μηδεν και το χαρηκε και αυτη και εγω με θεα την θαλασσα όλλα τα λεφτα.
(Σερβίδα 27 ετων κοπελάρααααααααααααα).
Γαματε ρε ψωφίμιααααααααααααα. (Αυτα για την νεα γενιά).

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
......Να παρε και μια φωτο με φοντο τη Θαλαμηγο που πηγα στην Αρματα καλεσμενος απο ενα φιλο μου Εφοπλιστη!Στη θαλαμηγο ηταν καλεσμενες πολλες επωνημες Ελεηνιδες!Καμια σημασια δεν τους δινανε στο νησι :2funny:Ολο το ενδιαφερον το ειχα τραβιξει εγω.
bowing-036.gif

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
σας ειπα οτι ερχεται ενα νεο επος του δημητρακη...και ασχετα αν συμφωνει η διαφωνει καποιος μαζι του σε ολα λεει αληθεια.σε αντιθεση με πολλους αλλου φιδεμπορες ολκης...ελλεινες περασμενων δεκαετιων.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
απο την κουραση ειναι ρε χαιβαν ντοκτορ  ακομα αντεχω δυο δυο και τρεις μαζι αν τυχη
Αγγλικα εγω;; μιλω καλα την γλώσα του χρήματος χαχχαχαχαχαχχααααααααααααα/.
οχι και κοντοπουτανα τα δυο ειναι 177 και το κοντο 170 θελεις γιατρο γιατρεεεεεεε.
Ετσι μπραβο,βαλτε φωτο  :grin:
allan,τα προσωπακια τους γιατι τα εκρυψες?φοβασαι μην τα εκθεσεις τα κοριτσια?  :2funny: :2funny: :2funny:
ειδικα η τερμα δεξια φαινεται να ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ!

καλα ο αλλος ολες κοντες τις βλεπει....ρε μπας και ειναι ο Καλουσης???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
......Να παρε και μια φωτο με φοντο τη Θαλαμηγο που πηγα στην Αρματα καλεσμενος απο ενα φιλο μου Εφοπλιστη!Στη θαλαμηγο ηταν καλεσμενες πολλες επωνημες Ελεηνιδες!Καμια σημασια δεν τους δινανε στο νησι :2funny:Ολο το ενδιαφερον το ειχα τραβιξει εγω.
[size=10pt]ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ[/size]
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Πατε Απατε......  :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 34.JPG
    34.JPG
    50,7 KB · Εμφανίσεις: 30

caetano_italia

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1

σωστος ο δημητρακης και παλι..

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
σωστος ο δημητρακης και παλι..

Ο Δημητράκης είναι Μεγάλη Πουτάνα !
Γνωρίζει πολύ κόσμο και στις δυο χώρες