Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 754K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ο Moldo γενικα δεν λεει τιποτα! :2funny:

αδερφε,διορθωσε λιγο την ορθογραφια σου και το συντακτικο σου σε παρακαλω γιατι μας εχεις πεταξει τα ματια εξω!
μια ωρα κανω για να καταλαβω τι γραφεις :2funny: :2funny: :2funny:
εγκο ιμε απο αιλαντισταν ντε ξαιρω να γραφυ καλα  :2funny: :2funny: :2funny: οιχα καθειγιτει τον τσεφρει μινεηκο ολλα καλα στο πατροιδα μου μπανανες ποιασανε καλει τοιμει :fuck1: :fuck1: :fuck1:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
τι να γραψω ρε πρωκτολογε ? για τα σπιτια και τις τραπεζες ? τι τον νοιαζει τον πορνοτουριστα ρε ? αυτος να γαμησει θελει και οχι να κανει κατθεσεις η να παρει δανεια :jerking: :jerking:

giannis.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Πώς;;;;;;  Εμένα για παράδειγμα μ’ενδιαφέρουν αυτά. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν πάω Μολδαβια  μόνο για να ψάχνω μουνάρες, έχω και δουλειές. Αλήθεια υπάρχουνε Ελληνες που επισκέφθηκαν τη Μολδαβία μόνο για το σεξ;  :fuck2: :fuck1: :boobies: :pipa1: :tits2:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Πώς;;;;;;  Εμένα για παράδειγμα μ’ενδιαφέρουν αυτά. Δεν ξέρω για σας αλλά εγώ δεν πάω Μολδαβια  μόνο για να ψάχνω μουνάρες, έχω και δουλειές. Αλήθεια υπάρχουνε Ελληνες που επισκέφθηκαν τη Μολδαβία μόνο για το σεξ;  :fuck2: :fuck1: :boobies: :pipa1: :tits2:
oloiοι οι ελληνες που ερχονται εδω ερχονται μονο για δουλειες ...ετσι λενε τουλαχιστον στις γκομενες ...ξερετε ποσους συνεταιρους εχω στο μαγαζι ? τουλαχιστον 100 και με αλλους τοσους κανω και αλλες μπιζνες :grouphug: :grouphug:

giannis.gr

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Οι πιο ομρφες γυναικες της Μολδαβίας. Μοιαζουν πολύ με τις Ρωσίδες  :thumbsup: :tits2:, οι Ρουμανες όμως είναι περιπου όλες Τσιγγανες  :uglystupid:

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Οι πιο ομρφες γυναικες της Μολδαβίας. Μοιαζουν πολύ με τις Ρωσίδες  :thumbsup: :tits2:, οι Ρουμανες όμως είναι περιπου όλες Τσιγγανες  :uglystupid:
ωραιες γυναικες ...αυτες ομως ειναι οι γνωστες ομορφες μολδαβεζες υπαρχουν ακομα εκατομυρια αλλες που χαιροντε τα ματια μας να βλεπουν και να γαμανε οι πουτσες μας ...κυριε πρωκτολογε...θα ηθελα ομως φιλε μου να παρουμε μια παρτουζα να σου αποδειξω οτι γαμαω κι ολας ...με αγαπη

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ωραιες γυναικες ...αυτες ομως ειναι οι γνωστες ομορφες μολδαβεζες υπαρχουν ακομα εκατομυρια αλλες που χαιροντε τα ματια μας να βλεπουν και να γαμανε οι πουτσες μας ...κυριε πρωκτολογε...θα ηθελα ομως φιλε μου να παρουμε μια παρτουζα να σου αποδειξω οτι γαμαω κι ολας ...με αγαπη
προσεξε μην σου φιγει κανα δοντι απο το πολυ το γληφομουνι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ασε ρε που γαμας κιολας  πιπα εμπλοκι εισε!!!!!!!!! :pipa2: :pipa2: τα εκατομιρια γυνεκες που τα ειδες ?/ ολο το κισηινεου ειναι κανα ενα εναμιση εκατομιριο αρχισες τα τσιπουρα και εση??? :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ο δημητρης απο ρωσσια τογραψε αυτο
δειτε το

.Αν βεβαια δεν εχεις αυτες της ανεσεις σιγουρα σου φευγουν πολλα λεφτα!βαλε ταξι κανα 50αρικο Ευρω (πηγαινε,ελα στις ντισκο).Εισοδο αν πας σε 2 ντισκο 25 Ευρω στη καθε μια δηλαδη αλλα 50 Ευρω!Αν παρεις και τιποτα να πιεις και να φας αλλο ενα 50αρικο το λιγοτερο.Και δεν θα  Knockin' BootsΜε λιγα λογια σου κοστιζει η εξοδος 150+ Ευρω----------

κι αυτος δηλ μαλ...εινε?
Αυτο το εγραψα στο Thread της Ρωσσιας και οι ΤΙΜΕς ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ.Για Κισινιωφ δεν ξερω.Σιγουρα θα ειναι αρκετα φτηνοτερα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Άμα σου βάλει με την ίδια από το σπίτι του τι θα πεις τότε όμως εεε, εεε? :P
Αυτη η Γκομενα ειναι απο Κρασνονταρ γνωριστηκαμε μεσω ιντερνετ και ΗΡΘΕ ΑΓΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΣΕΙ!Για οσους εχουν μια μικρη γνωση απο το τι συμβαινει στη Ρωσσια θα ξερουν οτι στη Νοτια Ρωσσια οι γκομενες ειναι λιγακι κακομαθημενες γιατι εκει εχει πολλους αντρες.Παρολαυτα η γκομενα προτιμησε να ερθει Αγια Πετρουπολη απο'κει για να γνωρισει εμενα.Της φωτογραφιες της βαζω για να δειτε ακομα μια φορα ΠΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟς ΕΙΝΑΙ Ο ΤΑΣΟς.Η γκομενα αυτη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΓΙΑΓΙΑ :2funny:!

Συνημμένα

• Ann 15.jpg
    Ann 15.jpg
    268,4 KB · Εμφανίσεις: 63
  • Ann17.jpg
    Ann17.jpg
    230,3 KB · Εμφανίσεις: 81

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
προσεξε μην σου φιγει κανα δοντι απο το πολυ το γληφομουνι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ασε ρε που γαμας κιολας  πιπα εμπλοκι εισε!!!!!!!!! :pipa2: :pipa2: τα εκατομιρια γυνεκες που τα ειδες ?/ ολο το κισηινεου ειναι κανα ενα εναμιση εκατομιριο αρχισες τα τσιπουρα και εση??? :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
το εχω δηλωσει προ πολλου οτι η πιπα και ο κολος ειναι η αδυναμια μου...αλλα καμια φορα ξεχνιεμαι και γαμαω και μουνι...παλι με αγαπη...μονο ουισκακι πινω κυριε πρωκτολογε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι εγινε βρε παιδια και δεν γραφει κανεις? :2funny:Εκει που το ειχατε καταντισει Chat τωρα νεκρα :2funny:!Ο alan ειναι στη Χαλκιδικη με της γκομενες της φωτογραφιας και δεν εχει χρονο να γραψει.Ο Μολδο εχει να ετοιμασει το καλητεχνικο προγραμμα του μαγαζιου του για τη χειμερινη σεζον.Ο Μακης εχει πεσει με τα μουτρα στο φα'ι'!Ο Τασος ακομα δεν εχει τι να γραψει περιμενει να παρει το μισθο του να παρει να  :knockinb: κανα City Tour να τη βγαλει φωτογραφιες με καμια ταμπελα και να μας τη δειξει :2funny:.Ο Yantis θα ειναι Μολδαβια,Ουκρανια τωρα θα πηρε μαζι του 10.000 Ευρω για 10 μερες.Γιατι με τον πληθορισμο το 5χιλιαρο ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ  :)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τι εγινε βρε παιδια και δεν γραφει κανεις? :2funny:Εκει που το ειχατε καταντισει Chat τωρα νεκρα :2funny:!Ο alan ειναι στη Χαλκιδικη με της γκομενες της φωτογραφιας και δεν εχει χρονο να γραψει.Ο Μολδο εχει να ετοιμασει το καλητεχνικο προγραμμα του μαγαζιου του για τη χειμερινη σεζον.Ο Μακης εχει πεσει με τα μουτρα στο φα'ι'!Ο Τασος ακομα δεν εχει τι να γραψει περιμενει να παρει το μισθο του να παρει να  :knockinb: κανα City Tour να τη βγαλει φωτογραφιες με καμια ταμπελα και να μας τη δειξει :2funny:.Ο Yantis θα ειναι Μολδαβια,Ουκρανια τωρα θα πηρε μαζι του 10.000 Ευρω για 10 μερες.Γιατι με τον πληθορισμο το 5χιλιαρο ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΙ!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΝ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ  :)
στο περιπου επεσες τσαρε...ο αλλαν χωρις γυναικα στη χαλκιδικη(αγαμητος),εγω ηδη εκανα το προγραμμα με σενα μεσα και πεπιτο και πριονη,ο τασος οπου ναναι ερχεται για να γαμησει καμια γρια :2funny: :2funny: :2funny:, ο πρωκτολογος ειναι πραγματι εκει που ειπες και οπως παντα χαλαει τη πιατσα με τα αλογα του (πολλα δινεις γιατρε ) οσο για τον μακη εισαι μεσα ...αλλα για πες μου για σενα πως τη βγαζεις ???εχεις κατι σταθερο ??? η ακομα στα σαλον ξημεροβραδιαζεις ??

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Παιζεις με τον πονο μου? :s&m_3:Τωρα αυτες της μερες δεν εχω λεφτα!Και δυστηχως σαλον δεν πηγαινω :2funny:!Πότε θα καταλαβεις οτι οι Πουτανες ειναι πολυ καλητερες σε ολα!πΗΓΕς ΜΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕς  :knockinb: ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟς κ'ωραιος :2funny:!και αν τη γουσταρεις ξαναπας και τη βγαζεις και γκομενα :).Σημερα το πρω'ι' ηρθε ενα μικρο το αποτελεσμα  :shit:γαμησι.Ευτυχως που τα μικρα φευγουν μονα τους.Πριν κανα 3ωρο ηρθε η Κορεατισα μου.Με πηρε τηλεφωνο μου λεει να ερθω?Ελα της λεω.το αποτελεσμα!την παρηγορουσα καμια ωρα που ηταν ασχημα ψυχολογικα :rockon:και ειναι ακομα εδω.Τωρα την εβαλα λιγο να κοιμηθει.Να δουμε πότε θα φυγει :2funny:!Μαλον εδω θα κοιμηθει!Εχει πλακα που μου λεει:ΜΕ ΔΙΩΧΝΕΙς ΣΑ ΓΑΤΑ ΤΟ ΠΡΩ'Ι' ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙς ΑΛΛΕς ΝΑ  :knockinb:! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Βλεπεις τι τραβαω!Ψυχολογος εχω καταντισει!

Συνημμένα

• Prinssesa2.jpg
    Prinssesa2.jpg
    309 KB · Εμφανίσεις: 42

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Υ.Γ.Μολδο δες στη φωτογραφια τι της Τα'ι'ζω.Για τους δυσπιστους :2funny:ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ της τα'ι'ζω  και ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤς της πηγαινω :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Υ.Γ.Μολδο δες στη φωτογραφια τι της Τα'ι'ζω.Για τους δυσπιστους :2funny:ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ της τα'ι'ζω  και ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤς της πηγαινω :2funny:

καλα τη συγκεκριμμενη μογγολα και φασολαδα να την ταιζες υπερβολη θα ηταν

Vassily

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
1
Αστα τα σάπια τσάρε, έμαθα μετά απο την τεράστια επιτυχία σου στις Σπέτσες, ετοιμάζεσε για μεγάλη πορνοπαραγωγή με θέμα βασικά Ἁπο την Ρωσσία με αγάπη ο πορνομετανάστης" μάλιστα ενδιαφέρονται όλοι  απο Χὀλλυγουντ μεχρι Σειρηνάκι.... :cheesy:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο ασχημη :)Εσυ τι  :knockinb: δηλαδη στην Ελλαδα? :2funny:πηγα και ειδα της Ελεεινηδες :shit:

Συνημμένα

• Prinssesa 03.jpg
    Prinssesa 03.jpg
    344,7 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Prinssesa 04.jpg
    Prinssesa 04.jpg
    335,3 KB · Εμφανίσεις: 67

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Να παρε κ'αλλες φωτο (επαγγελματικες) :2funny:.Να ερθουν ερχονται ολες,το δυσκολο ειναι να της διωξεις οταν της βαρεθεις :headbang:!

Συνημμένα

• Принцесса35.jpg
    Принцесса35.jpg
    182,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • Принцесса54.jpg
    Принцесса54.jpg
    339 KB · Εμφανίσεις: 28

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Δε νομιζω οτι ειναι και τοσο ασχημη :)Εσυ τι  :knockinb: δηλαδη στην Ελλαδα? :2funny:πηγα και ειδα της Ελεεινηδες :shit:
Να παρε κ'αλλες φωτο (επαγγελματικες) :2funny:.Να ερθουν ερχονται ολες,το δυσκολο ειναι να της διωξεις οταν της βαρεθεις :headbang:!
καυλα ειναι.ειδικα με το λεοπαρδαλε και το στησιμο που εχει παρει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom