Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 752K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ακόμα δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα του συγκεκριμένου θρεντ.
τι στο διάολο πρόβλημα έχουν ορισμένοι με τη συγκεκριμένη χώρα;

εδώ δεν είναι σάιτ να μαθαίνουνε όλοι τα γαμησιάτικα σε μια χώρα; Αν θέλετε να μιλήσετε για δουλειές και φτώχια και πλούτο...κάντε τα πμ ή σε άλλο σάιτ

η Μολδαβία μοιάζει πολύ στο θέμα του σεξ με την Εσθονία. Κυκλοφορείς και γύρω σου γίνεται παιχνίδι. Με τη διαφορά πως στη Μολδαβία οι γυναίκες είναι ομορφότερες.

τώρα, οποιοσδήποτε δεν πιστεύει ή έχει διαφορετική άποψη (πως είναι ακριβά, πως δεν του αρέσουνε, πως οτιδήποτε) απλά δεν χρειάζεται να γράφει και ακόμα καλύτερα ας μην πατήσει το ποδι του και ποτέ

τα υπόλοιπα είναι για να τα ακούμε όσοι έχουμε πάει και περάσει μια χαρά και ανέξοδα και να γελάμε με τη μαλακία ορισμένων...

Αυτό θα ήταν το καλύτερο!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
Ακόμα δεν έχω καταλάβει το πρόβλημα του συγκεκριμένου θρεντ.
τι στο διάολο πρόβλημα έχουν ορισμένοι με τη συγκεκριμένη χώρα;

εδώ δεν είναι σάιτ να μαθαίνουνε όλοι τα γαμησιάτικα σε μια χώρα; Αν θέλετε να μιλήσετε για δουλειές και φτώχια και πλούτο...κάντε τα πμ ή σε άλλο σάιτ

η Μολδαβία μοιάζει πολύ στο θέμα του σεξ με την Εσθονία. Κυκλοφορείς και γύρω σου γίνεται παιχνίδι. Με τη διαφορά πως στη Μολδαβία οι γυναίκες είναι ομορφότερες.

τώρα, οποιοσδήποτε δεν πιστεύει ή έχει διαφορετική άποψη (πως είναι ακριβά, πως δεν του αρέσουνε, πως οτιδήποτε) απλά δεν χρειάζεται να γράφει και ακόμα καλύτερα ας μην πατήσει το ποδι του και ποτέ

τα υπόλοιπα είναι για να τα ακούμε όσοι έχουμε πάει και περάσει μια χαρά και ανέξοδα και να γελάμε με τη μαλακία ορισμένων...
Σωστός με λίγα λόγια.
και στο κάτω κάτω οποίος δεν μπορεί να περάσει καλά και φτηνά σε αυτήν εδώ τη χώρα...ας προσέχε,δικό του πρόβλημα είναι και όχι δικό μας!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Σωστός με λίγα λόγια.
και στο κάτω κάτω οποίος δεν μπορεί να περάσει καλά και φτηνά σε αυτήν εδώ τη χώρα...ας προσέχε,δικό του πρόβλημα είναι και όχι δικό μας!

Ο υπερθετικός του "σωστός" = Σωστότερος!
Μπορεί μυαλό να μην καταφέρουμε να σας βάλουμε, αλλά γραμματική, που θα πάει, κάτι θα μάθετε...

asdas

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Η Αντεπίθεση της Α-team. Μεγάλη Προστάτιδα της Αγιας ζωης στην Μολδαβια.
Βοηθεια μας.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Η Μολδαβια με την Εστονια δεν πολυ μοιζαει υπαρχει μεγαλη διαφορα επιπεδου αναμεσα στους 2 λαους ειναι σα να συγκρινεις Τουρκους και Αυστριακους!!Οι Μολδαβοι ειναι πολυ υπαναπτικτοι αυτο ομως ειναι καλο για το καμακι γιατι με ενα καλο αμαξι και λιγο παραμυθι μπορεις να ξεσκιστεις στο  :knockinb: αν βεβαια δεν εισαι πενηνταρης και εισαι σχετικα εμφανησιμος!Οπως καταλαβα η Μολδαβια εχει ΠΟΣΟΤΗΤΑ!Δεν εχει ομως ΠΟΙΟΤΗΤΑ!Οι γκομενες ειναι ολες μετριες.Για οποιον θελει να  :knockinb: χωρις να νοιαζεται και πολυ για την ποιοτητα δεν ειναι κ'ασχημο μερος ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟς ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥς ΝΤΟΠΙΟΥς.-----Για να μην αρχισεται να λετε οτι λεω  :jerking:ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΜΕ ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΕς και της ΡΩΣΣΙΔΕς και οχι φυσικα με της ΕΛΕΕΙΝΙΔΕς!Αν ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΜΕ ΤΗς ΕΛΕΕΙΝΙΔΕς ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΕς ΕΙΝΑΙ ΘΕΕς!

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Η Μολδαβια με την Εστονια δεν πολυ μοιζαει υπαρχει μεγαλη διαφορα επιπεδου αναμεσα στους 2 λαους ειναι σα να συγκρινεις Τουρκους και Αυστριακους!!Οι Μολδαβοι ειναι πολυ υπαναπτικτοι αυτο ομως ειναι καλο για το καμακι γιατι με ενα καλο αμαξι και λιγο παραμυθι μπορεις να ξεσκιστεις στο  :knockinb: αν βεβαια δεν εισαι πενηνταρης και εισαι σχετικα εμφανησιμος!Οπως καταλαβα η Μολδαβια εχει ΠΟΣΟΤΗΤΑ!Δεν εχει ομως ΠΟΙΟΤΗΤΑ!Οι γκομενες ειναι ολες μετριες.Για οποιον θελει να  :knockinb: χωρις να νοιαζεται και πολυ για την ποιοτητα δεν ειναι κ'ασχημο μερος ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΩΣΣΟΦΩΝΟς ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΚΕΙ ΓΝΩΣΤΟΥς ΝΤΟΠΙΟΥς.-----Για να μην αρχισεται να λετε οτι λεω  :jerking:ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΜΕ ΤΗς ΟΥΚΡΑΝΕς και της ΡΩΣΣΙΔΕς και οχι φυσικα με της ΕΛΕΕΙΝΙΔΕς!Αν ΣΥΓΚΡΙΝΕΙς ΤΗς ΜΟΛΔΑΒΕς ΜΕ ΤΗς ΕΛΕΕΙΝΙΔΕς ΟΙ ΜΟΛΔΑΒΕς ΕΙΝΑΙ ΘΕΕς!

Γεια σου Μήτσο!

Κάνεις λάθος, ΛΑΘΟΣ και ΛΑΘΟΣ
και λυπάμαι που σου το λέω, αλλά είσαι εκτός θέματος...

Εξηγούμαι:
- Εδώ μιλάμε για τις επί χρήμασι. Δεν μιλάμε για καμάκι...
- Η διαφορά μεταξύ των λαών κατά την άποψή μου δεν παίζει κανένα ρόλο.
- Στην Εσθονία και όπου αλλού πάτησε η Σοβιετική μπότα (Λιθουανία, Τσεχία, Ουγγαρία, Σλοβακία, κλπ) ευδοκιμεί η κουλτούρα του ξεσκίζεσθαι, είτε για το χρήμα, είτε επειδή έτσι τους αρέσει. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο, ότι σε όλες τις παραπάνω χώρες, της Εσθονίας συμπεριλαμβανομένης, η βιομηχανία πορνό, είναι ιδιαίτερα αναπτυγμένη.
- Όταν πληρώνεις, η ηλικία, η εμφάνιση και το καλό αυτοκίνητο δεν παίζουν κανένα απολύτως ρόλο. Αυτό που παίζει ρόλο είναι ο τρόπος με τον οποίο πλασσάρεις αυτό που διαθέτεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο YANTIS που έχει ένα σχετικά καλό αυτοκίνητο, έχει φάει 10 πολυκατοικίες και πηδάει μπάζα.
- Η γλώσσα, παίζει σημαντικό ρόλο. Αν την κατέχεις, έχεις την δυνατότητα να απευθυνθείς σε μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς. Αν όχι, αναγκαστικά συμβιβάζεσαι σε μικρότερη αγορά, η οποία κατά την ταπεινή μου άποψη, δεν είναι διόλου ευκαταφρόνητη.
- Ο ορισμός της ποιότητας, είναι ο βαθμός ικανοποίησης του πελάτη (χρήστη) από ένα προϊόν. Όσο μεγαλύτερος είναι ο βαθμός ικανοποίησης του χρήστη, τόσο καλύτερη είναι η ποιότητα. Ο βαθμός ικανοποίησης βασίζεται σε ποιοτικά κριτήρια, τα οποία όμως είναι υποκειμενικά. Δηλαδή, άλλα τα δικά μου κριτήρια, άλλα πιθανόν τα δικά σου και σαφώς άλλα του YANTIS. Με τα δικά μου κριτήρια ποιότητας, οι Εσθονές είναι σαφώς ομορφότερες των Μολδαβών, αλλά υπολοίπονται αμεσότητας και κατά την δική μου πάντοτε άποψη, είναι ολίγον κρυόκωλες. Μεταξύ των δύο προτιμώ τις Μολδαβές.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
γι αυτο επιμενω εδω και καιρο να ερθεισ στη μολδαβια ,,,για να δεις απο κοντα τι γινετε, και οταν φυγεις τοτε μπορεις να πεις την αποψη σου για ντο τι συμβαινει εδω....συμφωνω μαζι σου για το οτι εδω ειναι το επιπεδο ζωης πιο χαμηλο απο της εσθονιας αλλα διαφωνω στο θεμα των γυναικων....εδω ειναι πανεμορφες και καυλιαρες και αυτο δε το λεω μονο εγω αλλα ολοι οσοι ηρθαν ειδαν και δοκιμασαν

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ο υπερθετικός του "σωστός" = Σωστότερος!
Μπορεί μυαλό να μην καταφέρουμε να σας βάλουμε, αλλά γραμματική, που θα πάει, κάτι θα μάθετε...
ρε συ ψηλε που ξερεις καλη γραμματικη ο πολυ ζηλιαρης στον υπερθετικο πως ειναι ??? :2funny: :2funny: :2funny:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δημητράκη, καλό θα είναι γενικώς να μην εκφράζεις απόψεις για πράγματα που δεν έχεις δει
και επίσης να μη θεωρείς πως μόνο εσύ έχεις δίκιο

το θέμα του γούστου είναι σχετικό
αλλά όπως και να έχει δεν μπορείς να κρίνεις κα΄τι που δεν έχεις δει ποτέ.

στην Εσθονία έβγαλα γκόμενα ακριβώς με τον ίδιο τρόπο που το έκανα στη Μολδαβία. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου ούτε υπεργκόμενο, ούτε φραγκάτο ιδιαίτερα ούτε τίποτα.
και φυσικά δεν βγάζω ποτέ το 50ρικο ή το 100ρικο μπροστά...
απλά μιλώ, μιλώ, μιλώ
συζητάω μαζί τους και βρίσκω το αδύνατο σημείο
έχω υπομονή και δεν πάω με το σκοπό να βγάλω γκόμενα σε μισή ώρα

ο καθένας έχει τον τρόπο του
αλλά το να λες πως η Μολδαβία είναι ακριβή και πως οι γκόμενες δεν είναι ωραίες και  και και...ε, τότε μην ασχολείσαι ρε αδερφέ, μην σώσεις και πατήσεις το πόδι σου ποτέ...
άσε τους άλλους που είναι μαλάκες κατά τη γνώμη σου να την πατάνε που πάνε σε τέτοιο κωλομέρος

για την ακρίβεια...τέτοιους που λένε τέτοιες παπαριές δεν θέλω να πατάνε σε κανένα κράτος που πάω εγώ...χαλάνε την πιάτσα και βγάζουνε κακό όνομα για τους Έλληνες με τις παπαριές που κάνουνε επειδή το παίζουνε μπρούκληδες

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
ρε συ ψηλε που ξερεις καλη γραμματικη ο πολυ ζηλιαρης στον υπερθετικο πως ειναι ???
Σχηματίζεται περιφραστικά , ήτοι πιο ζηλιάρης (συγκρητικός) και πιο πολύ ζηλιάρης ή πάρα πολύ υπερβολικά ζηλιάρής (ο υπερθετικός)

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Σχηματίζεται περιφραστικά , ήτοι πιο ζηλιάρης (συγκρητικός) και πιο πολύ ζηλιάρης ή πάρα πολύ υπερβολικά ζηλιάρής (ο υπερθετικός)
ευχαριστω μακη ...ανεβαζεις το επιπεδο του θρεντ

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γι αυτο επιμενω εδω και καιρο να ερθεισ στη μολδαβια ,,,για να δεις απο κοντα τι γινετε, και οταν φυγεις τοτε μπορεις να πεις την αποψη σου για ντο τι συμβαινει εδω....συμφωνω μαζι σου για το οτι εδω ειναι το επιπεδο ζωης πιο χαμηλο απο της εσθονιας αλλα διαφωνω στο θεμα των γυναικων....εδω ειναι πανεμορφες και καυλιαρες και αυτο δε το λεω μονο εγω αλλα ολοι οσοι ηρθαν ειδαν και δοκιμασαν
Για μενα σιγουρα οι Μολδαβες μου αρεσουνε καλητερα αφου προτιμαω της Μελαχρηνες.Αλλα ο μεσος Ελληνας σιγουρα θα προτημισει της Εστονες.Οι καθαρες Εστονες εχουν Φινλανδικα χαρακτηριστηκα αλλα εκει το 50% ειναι Ρωσσοι οποτε μιλαμε για Ρωσσιδες :)Να σου πω θα θελα να ερθω για να γυρισω για λιγο 15 χρονια πριν!Να θυμιθω πως ηταν η Ρωσσια τα μεσα της δεκαετιας του '90.----Γελαω με μερικους που πηγαν μια δυο φορες καπου και γραφουν ιστοριες ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥς!Εγω τι να πω που ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ 19 ΧΡΟΝΙΑ! :2funny:και οτι ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΡΩΣΣΙΚΑ! :2funny:Εγω μονο για τον ΙΩΣΗΦ ΜΠΑΛΑΣΚΟ και για σενα μπορω να ΕΓΓΥΗΘΩ!Με τον Μπλασκο το ελεγξα μονος μου και για σενα μου ειπε η γυναικα του Σταματη οτι ξερεις σχετικα καλα Ρωσσικα (δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ψεματα).Η πλακα ειναι οτι οταν συνανατω καποιους που λενε οτι (ξερουν) Ρωσσικα αμεσως τα ξεχνανε :2funny:Γιατι οταν ειμαι εγω μαζι με καποιους μετα δεν γραφουν ιστοριες για αγριους? :2funny:Οσο για το αν θα  :knockinb: κανεις αν ειναι ΠΙΡΦΟΡΟς ΔΕΝ  :knockinb: ΠΟΥΘΕΝΑ :2funny: :2funny: :2funny:Δεν ηρθανε Μολδαβια τοτε ο Πιτσιλιστης (που ειναι ωραιος και τον θελουν οι γυναικες) με τον Πιρφορο και περναν εμενα τηλεφωνο για να τους βρω πουτανες?! :2funny: :2funny:Δυστηχως η Μολδαβια θελει μεγαλη εμπειρια για να  :knockinb:.Και ο αγοραιος ερωτας δεν ειναι εκει οργανωμενος.Οπως δεν ηταν και στη Ρωσσια το 1994-1995  :).

soritas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
6
Για μενα σιγουρα οι Μολδαβες μου αρεσουνε καλητερα αφου προτιμαω της Μελαχρηνες.Αλλα ο μεσος Ελληνας σιγουρα θα προτημισει της Εστονες.Οι καθαρες Εστονες εχουν Φινλανδικα χαρακτηριστηκα αλλα εκει το 50% ειναι Ρωσσοι οποτε μιλαμε για Ρωσσιδες :)Να σου πω θα θελα να ερθω για να γυρισω για λιγο 15 χρονια πριν!Να θυμιθω πως ηταν η Ρωσσια τα μεσα της δεκαετιας του '90.----Γελαω με μερικους που πηγαν μια δυο φορες καπου και γραφουν ιστοριες ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥς!Εγω τι να πω που ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ 19 ΧΡΟΝΙΑ! :2funny:και οτι ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΞΕΡΟΥΝ ΡΩΣΣΙΚΑ! :2funny:Εγω μονο για τον ΙΩΣΗΦ ΜΠΑΛΑΣΚΟ και για σενα μπορω να ΕΓΓΥΗΘΩ!Με τον Μπλασκο το ελεγξα μονος μου και για σενα μου ειπε η γυναικα του Σταματη οτι ξερεις σχετικα καλα Ρωσσικα (δεν ειχε κανενα λογο να μου πει ψεματα).Η πλακα ειναι οτι οταν συνανατω καποιους που λενε οτι (ξερουν) Ρωσσικα αμεσως τα ξεχνανε :2funny:Γιατι οταν ειμαι εγω μαζι με καποιους μετα δεν γραφουν ιστοριες για αγριους? :2funny:Οσο για το αν θα  :knockinb: κανεις αν ειναι ΠΙΡΦΟΡΟς ΔΕΝ  :knockinb: ΠΟΥΘΕΝΑ :2funny: :2funny: :2funny:Δεν ηρθανε Μολδαβια τοτε ο Πιτσιλιστης (που ειναι ωραιος και τον θελουν οι γυναικες) με τον Πιρφορο και περναν εμενα τηλεφωνο για να τους βρω πουτανες?! :2funny: :2funny:Δυστηχως η Μολδαβια θελει μεγαλη εμπειρια για να  :knockinb:.Και ο αγοραιος ερωτας δεν ειναι εκει οργανωμενος.Οπως δεν ηταν και στη Ρωσσια το 1994-1995  :).

Μήτσο, γλυκό μου αγοράκι!

Σε πάω, αλλά είσαι και πάλι εκτός θέματος.
Δεν χρειάζεται σώνει και καλά να μιλάς Ρωσικά για να πηδήξεις σε χώρες της ΠΣΕ.
Σε ενημερώνω, ότι από όλες όσες έχω συνευρεθεί στην Μολδαβία, Ρωσία (Μόσχα, Πετρούπολη, Ομσκ, Κουργκάν, Ιρκούτσκ, Κρασνοντάρ, Νοβοροσίσκ, Νοβοσιμπίρισκ, κλπ), Ουρκανία (Κίεβο, Οδησσό, Νικολάεφ, Λουγκάνσκ, Ντόνετσκ, Ντνιπροπετρόφσκ, Μαριούπολη, Σεβαστούπολη, κλπ), Λευκορωσία (Μινσκ) και αλλού, μόνο το 60% μιλούσε Αγγλικά. Το υπόλοιπο 40% ήξεραν από Αγγλικά όσα Ρώσικα ξέρω και εγώ. Δηλαδή καθόλου! Έλεος, φτάνει, ξεκόλα! Και τέλος, οι γυναίκες δεν θέλουν τους ωραίους, αλλά τους μάγκες. Όσο αφορά την Ρωσία το 1994-1995 σημείωσε ότι ταξιεδεύω εκεί από το 1989 και τότε τα πράγματα ήταν ΠΟΛΥ πιο εύκολα απότι είναι τώρα. Το ίδιο εύκολα είναι και στην Μολδαβία.

Φιλικώτατα!!!

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
λοιπον...ηρθε ενας φιλος πρωην ταριφας στη μολδαβια .ο οποιος ειχε να γαμησει στην ελλαδα ,τη γυναικα του η αλλες, 2 χρονια ...ο λογος μου ειπε ειναι οτι εχει πιεση μεγαλη...μαλακιες δηλαδη ...ηρθαμε μαζι απο κατω με το καρ μου...ο φιλος λοιπον εκανε επιτελους κουκου και τωρα γαμαει και τη γυναικα του και το παιζει πλεον μαγκας....ελατε λοιπον να γιατρευτειτε ...θειο τασο παλι γαμας σημερα ???

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Σε ενημερώνω, ότι από όλες όσες έχω συνευρεθεί στην Μολδαβία, Ρωσία (Μόσχα, Πετρούπολη, Ομσκ, Κουργκάν, Ιρκούτσκ, Κρασνοντάρ, Νοβοροσίσκ, Νοβοσιμπίρισκ, κλπ), Ουρκανία (Κίεβο, Οδησσό, Νικολάεφ, Λουγκάνσκ, Ντόνετσκ, Ντνιπροπετρόφσκ, Μαριούπολη, Σεβαστούπολη, κλπ), Λευκορωσία (Μινσκ) και αλλού, μόνο το 60% μιλούσε Αγγλικά. Το υπόλοιπο 40% ήξεραν από Αγγλικά όσα Ρώσικα ξέρω και εγώ. Δηλαδή καθόλου! Έλεος, φτάνει, ξεκόλα! Και τέλος, οι γυναίκες δεν θέλουν τους ωραίους, αλλά τους μάγκες. Όσο αφορά την Ρωσία το 1994-1995 σημείωσε ότι ταξιεδεύω εκεί από το 1989 και τότε τα πράγματα ήταν ΠΟΛΥ πιο εύκολα απότι είναι τώρα. Το ίδιο εύκολα είναι και στην Μολδαβία.

Φιλικώτατα!!!

τυπε πονηρα το λενε δε καταλαβαινεις? μπας και αποθαρρυνουν κανεναν. κολλησε η βελονα με τη γλωσσα  :jerking:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.207
Πόντοι
2.356
λοιπον...ηρθε ενας φιλος πρωην ταριφας στη μολδαβια .ο οποιος ειχε να γαμησει στην ελλαδα ,τη γυναικα του η αλλες, 2 χρονια ...ο λογος μου ειπε ειναι οτι εχει πιεση μεγαλη...μαλακιες δηλαδη ...ηρθαμε μαζι απο κατω με το καρ μου...ο φιλος λοιπον εκανε επιτελους κουκου και τωρα γαμαει και τη γυναικα του και το παιζει πλεον μαγκας....ελατε λοιπον να γιατρευτειτε ...θειο τασο παλι γαμας σημερα ???
ρε moldo τη μύτη έχεις?όλα τα μυρίζεσαι...

όσο για τη γλώσσα,ποιος νοιάζεται...όταν θέλει η νύφη και ο γαμπρός τυφλά να έχει ο πεθερός.
είναι αυτό που έγραψαν ο soritas και ο moican εν ολίγοις.
πρέπει να είσαι μάγκας με τη σωστή έννοια,υπομονετικός και τα πράγματα έρχονται λίγο πολύ από μόνα τους....that's Moldova  :grin:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Φιλικώτατα!!!
Ναι αν ειναι να τους δινεις 100 Ευρω για μια ωρα για να  :knockinb: φυσικο ειναι να σου κατσουν!Τοσα τους ζηταγανε στις Ντισκο οι ερασυτεχνες πουτανες που επρεπε να καμακωσεις κιολας :2funny:!Τωρα αφου θελουν τους μαγκες γιατι πηγαινουν με σας τους 50αρηδες 60αρηδες :think:και δεν πανε με τους (μαγκες)?Και ενταξει ο Πιρφορος ειναι τελειωμενος και δε  :knockinb: με τιποτα.Ο Πιτσιλιστης ομως που ειναι 24 ετων και αρεσει στις γυναικες γιατι ΕΠΑΙΡΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ στην Αγια Πετρουπολη για να μιλησω με τον ταξιτζη για να τον παει  στις πουτανες να  :knockinb: αφου ειναι τοσο ευκολο για καποιον που ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΡΩΣΣΙΚΑ :think:Αυτα ολα ειναι γραμμενα στο Thread αν κοιταξει κανεις.Και τελος δες αυτο   (μπορεις να το μεταφρασεις το σα'ι'τ στα Αγγλικα) δες πως πεδευτηκανε 2 Ρωσσοι και ποσο τρεξανε για να βρουνε πουτανες να  :knockinb:. :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom