δυστυχως ρε νταβαρις..εχεις δικιο
γαμισε τα κι αφησε τα....
λβοβ εχεις παει?ουζγκοροντ?γφρανκοφσκ??
εινε χειροτερα-για εμας λεω,οχι για αυτους- στο κισινεου?ετσι μου φενετε με αυτα που βαζεις κ βλεπουμε....
δεν φτουραμε με τιποτα..αυτο εινε το προβλημα.....
γραφφει ο αλλος,50ε συνταξη παιρνει η μανα του αλλουνου.. ε και???????/
τι εγινε?εχει πολλες μουναρες που γαμαει αυτος ο καυμενος να πας να του τις παρεις εσυ με τα 500ε μισθο το μηνα??σε δεκα μερες που θα πας εκει??αν ειχε λεφτα θατανε ελλαδα??ξυπνα ρε φιλε,ποσο βλακας νανε καπιος να μην καταλαβαινει οτι .πχ στην γλυφαδα δεν ανταγονιζεσε το περιπτερα της γειτονιας σου,αλλα τον γιο του βαρδινογιαννη κ του τζοχατζοπουλου την κορη..λιγο νιονιο ρεεεεε!!!
ρε ξυπνατε λιγο,μη μασατε ταραμα...πρεπει οπου πας να εισαι απο πανω πολυ,για να γαμησεις ευκολα κ γρηγορα,να το φυσας πολυ το χρημα,αν εισε σφιγμενος δεν παιζει φαση
αλλα μ ετις τιμες που εχουν δεν ξερω εγω κανανεναν ναχει τετοια λεφτα για πεταμ α,μπας κ γαμησει
απο την αλλη..πουτανες με 150 κ 200 ευρω η ξεπετα η η νυχτια ακομα,γαμαμε κι ελλαδα κ μουναρες,για κανα καμακι πηγαμε εκει..οχι μονο για πουτανες κ μαλιστα πανακριβες!!!
για μεσαιους,λοιπον παιδια δεν εχει,για ξενους λεω παντα,δεν εχει καλο μουνι ν απερισευει,τωρα τα διδια πανε κι ερχοντε..ετσι νομιζω τουλαχιστον..
τωρα τα παλικαρια εδω τι γραφουν..ο θεος κκι η ψυχη τους,και..αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας
εμενα μονο ο τασος μου φαινετε βαζει γκολ,αλλα πολυ μακρια,και πιο ψηλα πιστευω, τα κοστολογια απ οσα λεει εδω,,σορυ φιλε τασο...
εχεις βαλει οραιες φοτο,αλλα τις καλες τις εχεις κ κλα εκανες χρυσωσει,κατι αλλες,,,που ειπες φτηνα καμακι κλπ,ε δε λεγαν κ κατι....
μολδολαγνε,δεν βαζεις που δεν βαζεις φοτο,δεν εχεις ,δεν θελεις,δικο σου θεμα,αλλλα μην αποτρεπεις κ τους αλλους!!!
αλλαν,αγορι μου σορρυ επισης,αλλα μ ετα κιλα αυτα το βαρος σου σε χρυσο πρεπει ναχεις για να "παιχτεις" σε γκομενες,
ασε που καμμια 50αρα στο νερο την εχεις βλεπω,κοψε τα κοψιδια λιγο!!!κ κανα μποτοξ βοηθαει,μεχρι κι ο μπαντ πιτ κανει!!
μπραβο ομως γιατι εισε απο τους πιο σωστους κι αντικιμενικους εδω μεσα!!!ουκρανια εχεις παει καπου εκτος κιεβου?