Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 746K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Εγω παντος εδω δεν ειδα ΟΥΤΕ ΛΙΜΟΥΖΙΝΕς,ΟΥΤΕ ΜΠΕΝΤΛΕ'Ι' .Μου θυμισε επαρχιακη πολη της Ουγγαριας,Σλοβακιας στις αρχες της δεκαετιας του '90 δεν εχει τιποτα.Τωρα θα μου πειτε ο πλουτος και τα ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ειναι στο Κισινιωφ :2funny:.Να παρτε για συγκριση [youtube=425,350]XOzkrEARf84[/youtube]Αν και δε νομιζω οτι μπορει να γινει καν συγκριση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:!

Κοντός Χοντρός και Φαλακρός
Παρόλα αυτά
τον πούτσο του θα τρως  ;)

Ρωσίδα - Κορασίδα
μέσα στο jeep σε είδα  :)

του Μήτσου του διασκεδαστή
να σε γαμάει με πληρωμή  :fuck1:

Στο jeep του Μήτσου του Γαμιά
μέσα θα δεις πολλά βρακιά

Από Ρωσίδες που τα ξεχάσανε
όταν τον πούτσο του αρπάξανε

Ο Μήτσος ο Εισοδηματίας
δεν είναι δά κι εγκληματίας

είναι παιδί με ανατροφή
και έχει ψωλή πολύ καλή

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
Ετσι μπραβο,βαλτε φωτο  :grin:
allan,[size=10pt]τα προσωπακια τους γιατι τα εκρυψες?φοβασαι μην τα εκθεσεις τα κοριτσια?[/size]  :2funny: :2funny: :2funny:
ειδικα η τερμα δεξια φαινεται να ειναι ΜΟΥΝΑΡΑ!

καλα ο αλλος ολες κοντες τις βλεπει....ρε μπας και ειναι ο Καλουσης???  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι ρε φιλε διπλα μας ειναι τα κορίτσια ,μια γειτονια ειμαστε, μικρός ο Κόσμος, δεν ξερεις καμια φορά ,
το ενα ειναι και παντρεμενο με τον Ανδρα της στο Αφγανιστάν μην το εκθέσουμαι δεν κάνει.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

allantalon

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Like
20
Πόντοι
16
σας ειπα οτι ερχεται ενα νεο επος του δημητρακη...και ασχετα αν συμφωνει η διαφωνει καποιος μαζι του σε ολα λεει αληθεια.σε αντιθεση με πολλους αλλου φιδεμπορες ολκης...ελλεινες περασμενων δεκαετιων.

Κωστάκη οι Ελληνες των περασμενων δεκαετιων γαμουσαν ορδες Τουριστριων καμακι και δεν τρεχανε ουτε στην Ταυλάνδη ουτε στην Ρωσια να γαμήσουν και μαλιστα επι πληρωμή και ειδικα εσυ που εισαι νεος  εκτος του οτι δεν εχεις βγεί εξω απο το σπίτι σου και δεν εχεις πάει πουθενα στοιχηματίζω οτι για να γαμήσης πληρώνεις χοντρά οποτε ασε τις μαγκες ,
Φαινεται ο σεξοτουριστας και το αρσενικο κυνηγός απο το πρωτο ποστ.
Χωρις παρεξηγηση αποψη μου.

ΣΗΜ.: Με τον Δημητράκη δεν διαφωνει κανείς ...... ο τροπος που εκφράζεται ενοχλει μερικες φορές.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Βαλε και καμια αλλη! :2funny:Καλα μονο ενα City Tour πηρες στη ζωη σου και  :knockinb:?Δωσε 300-400 ΕΥΡΩ να παρεις να  :knockinb: και αλλη να τη βγαλεις φωτο και να μας την δειξεις :2funny:!
Κοντός Χοντρός και Φαλακρός
Παρόλα αυτά
τον πούτσο του θα τρως  ;)

Ρωσίδα - Κορασίδα
μέσα στο jeep σε είδα  :)

του Μήτσου του διασκεδαστή
να σε γαμάει με πληρωμή  :fuck1:

Στο jeep του Μήτσου του Γαμιά
μέσα θα δεις πολλά βρακιά

Από Ρωσίδες που τα ξεχάσανε
όταν τον πούτσο του αρπάξανε

Ο Μήτσος ο Εισοδηματίας
δεν είναι δά κι εγκληματίας

είναι παιδί με ανατροφή
και έχει ψωλή πολύ καλή
Καταρχην Φαλακρος δεν ειμαι εχω βαλει μαλια εδω και μερικα χρονια ουτε και χοντρος θα ελεγα τωρα πηρα λιγο βαρος ζυγιζω 77 κιλα αλλα αδυνατιζω και θα προσπαθισω να παω στο κανονικο μου βαρος που ειναι 68-70 κιλα.Το κοντος ειναι σχετικο ειμαι 1,72-1,73 σε σχεση με καποιον που ειναι 190 ειμαι κοντος.Αν ομως ειναι για να βγαλεις τον στιχο δεν πειραζει :2funny:Παντος ωραιο ποιηματακι μπραβο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ειχα ενα φιλο απο την μολδαβια  δουλευε στην πρεσβεια και μαζευε λεφτα να παρει βιντεο τηλεωραση τηλεφωνο cd στερεοφωνικο και αλλα τι να πω  κριμα  μου ελεγε η μανα του παιρνει 50 ευρα συνταξη το μηνα τι λιμουζινες και μαλακιες εκει μαυρη πικρα τους τρωει ακομα με 100 ευρα παντρευεσε

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Οσο για το  :knockinb: επι πληρωμη δεν το κανω και πολυ συχνα :2funny: υπολογιζε μια φορα στις 10 μερες.Αλλα θελω καθε μερα να  :knockinb:Βεβαια αυτο δεν ειναι ευκολο αλλα μια φορα στις 2 μερες (περιπου)  :knockinb:οποτε μια στις 5 ειναι επι πληρωμη.Συνηθως μετα της βγαζω γκομενες (Αν παω 2-3 φορες στην ιδια) και τις περισσοτερες φορες μου ζαλιζουν τ'αρχηδια :2funny:με τη  :jerking: τους :2funny:

sonotornata

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Γεια Σου Δημητράκη Τσάρε Όλων Των Ρώσων !

Πουτανιάρη Λεφτά
Καλοζωιστή Γαμιά

Εφόσον είσαι 1,73m Δεν είσαι κοντός !
(απλά στο video η οπτική γωνια σε έδειχνε πιο κοντό)

Χοντρός ? Όχι ακριβώς... Ας πούμε λίγο Στρουμπουλός
ήσουνα πριν από κάνα χρόνο και βάλε.
Τώρα έχεις αδυνατίσει !

Φαλακρός ? Όχι Ποια ! Τώρα έβαλες μαλλί και είσαι Γαμώ  :rockon:

Πάντως είσαι από τα καλύτερα παιδιά και έχεις μια aura παρα πoλυ καλή !
Είσαι πηγή θετικής ενέργειας και εκπέμπεις Μαγνητισμό παντού !
(fotos, vids και φυσικά φαντάζομαι κι από κοντά)

Να μας ζήσεις Δημητράκη !
Μου αρέσεις γιατί ΔΕΝ είσαι ένας ψυχρός Γαμιάς !
Είσαι και ΨΥΧΟΎΛΑ ! Αγαπάς τα γατάκια, είσαι ευγενής και καλός με τον περισσότερο κόσμο !

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ειχα ενα φιλο απο την μολδαβια  δουλευε στην πρεσβεια και μαζευε λεφτα να παρει βιντεο τηλεωραση τηλεφωνο cd στερεοφωνικο και αλλα τι να πω  κριμα  μου ελεγε η μανα του παιρνει 50 ευρα συνταξη το μηνα τι λιμουζινες και μαλακιες εκει μαυρη πικρα τους τρωει ακομα με 100 ευρα παντρευεσε
gia συνταξη ,τους μισθους και τις λιμουζινες εχεις δικιο...αλλα ακομα κι εδω με 100 δεν παντρευσαι

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=lqdzzVu4uzM&feature=related[/video] [/video]  λογια στον βροντο μαλακιες και παραπληροφορηση  :jerking: :jerking: μαγκες ο μονος που απο την αρχη εδο εγραφα ακριβος τι εβλεπα ειμαι διστηχος εγο παντα με φοτο βιντεα κτλ!!! ΔΗΣΤΗΧΟς ΜΑΓΚΕς ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ !!!!! και μαλοον εμεις θα ειμαστε σε λιγα χρονια χειροτερα απο τους αλβανους της δεκαετιας του 90 που ειρθαν στην ελλαδα και σημερα ςζουν καλητερα απο εμμας!!!! :headbang: :headbang: μια βολτα στο κεντρο τον τυραννον και θα καταλαβετε !!!!  πλεον με το διαδικτιο ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ!!! εκτος αν εισε αστιχιοτος αγαμιτος καραβλαχος ελληναρας η καθιστεριμενος μοντερατορ κλονεμπορας  :idiot: :idiot: τελος παντον εχω βαρεθει να αποδεικνηω τα "αυταπόδεικτα" :jerking: :jerking: διστιχος φιλε αλλαν στην ασια μας βλεπο να πειδαμε και εμεις ανθρωποειδες μαιμουδες!!! κακα τα ψεματα ΔΗΣΤΗΧΟς!!!!!!! ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΗΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ !! λιγο αμα ψαξετε στο γιου τουμπε θα βρειτε αυτα που με φοτο σας εδιξα και στα σπιτια και στα μαγαζια και στης γκομενες Υ.Γ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΕΑ ακομα τα κολοχορια αλλα ρε γαμοτο εκει ειναι ολοι σοη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα με 100 εβρα γαμας κατσικα τεζα :zfuck: :zfuck: :zfuck: και αμα εχεις πιει παλινκα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΤΡΕΛΑ!!!!    ετσι για να μαθενετε τι πινουν στα χορια οι μολδαβορουμανοι!!!!  και ε γκλιτσσσ  ξερετε ανγκλικα ?? η να το μεταφρασο στα καραγκουνικα???? :think: :think:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
gia συνταξη ,τους μισθους και τις λιμουζινες εχεις δικιο...αλλα ακομα κι εδω με 100 δεν παντρευσαι
και εση ρε καραβλαχε στο μαγαζι που εχεις δεν πατας!!! μια φοτο απο το κισηινεου απο σενα δεν εχουμε δει τοσα χρονια ξανθια γκομενα στο μαγαζι δεν εχεις!!!! δεν γαμιεσε να ασπρισεις λεο εγω θα γραψεις επιτελους μια φορα τι βλεπουν τα ματια σου!!!!!  :think: :think: :think: εκτος και αν δεν γιρισες ακομα απο το τιρασπολ!!!! :think: :think:
  να βαλο και της σαλες γαμον!!!!!!!!!!!! ????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

o φτηνοτερος καθοσπρεπει  γαμος στο κισηινεου κοστιζει απο 90-360 ευρα το ατομο!!! απο γαμο γιρισα πριν μια βδομαδα!!! και ο πιο μικροσ γαμος αρχισει απο τα 80 τουλαχιστον ατομα και αν θελης να παντρευτης φετος πρεπει να εχεις κλιση της σαλα τουλαχιστον ενα χρονο πρην γιατι αλλιος δεν βρισκης θεση στης καλες σαλες του κισηινεου και τα μισα λευτα μπροστα παρακαλο!!! στην ουκρανια να δειτε τι γινετε!!!! τρις μερες συνεχεια γαμοι τεζα !!!! χλιδα !!!  ανατολικο μπλοκ !!! πεινααααα!!!! λεμε!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: αντε καραβλαχοι!!! καλα γαμισια!!!!

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
δυστυχως ρε νταβαρις..εχεις δικιο
γαμισε τα κι αφησε τα....
λβοβ εχεις παει?ουζγκοροντ?γφρανκοφσκ??
εινε χειροτερα-για εμας λεω,οχι για αυτους- στο κισινεου?ετσι μου φενετε με αυτα που βαζεις κ βλεπουμε....
δεν φτουραμε με τιποτα..αυτο εινε το προβλημα.....
γραφφει ο αλλος,50ε συνταξη παιρνει η μανα του αλλουνου.. ε και???????/
τι εγινε?εχει πολλες μουναρες που γαμαει αυτος ο καυμενος να πας να του τις παρεις εσυ με τα 500ε μισθο το μηνα??σε δεκα μερες που θα πας εκει??αν ειχε λεφτα θατανε ελλαδα??ξυπνα ρε φιλε,ποσο βλακας νανε καπιος να μην καταλαβαινει οτι .πχ στην γλυφαδα δεν ανταγονιζεσε το περιπτερα της γειτονιας σου,αλλα τον γιο του βαρδινογιαννη κ του τζοχατζοπουλου την κορη..λιγο νιονιο ρεεεεε!!!
ρε ξυπνατε λιγο,μη μασατε ταραμα...πρεπει οπου πας να εισαι απο πανω πολυ,για να γαμησεις ευκολα κ γρηγορα,να το φυσας πολυ το χρημα,αν εισε σφιγμενος δεν παιζει φαση
αλλα μ ετις τιμες που εχουν δεν ξερω εγω κανανεναν ναχει τετοια λεφτα για πεταμ α,μπας κ γαμησει
απο την αλλη..πουτανες με 150 κ 200 ευρω η ξεπετα η η νυχτια ακομα,γαμαμε κι ελλαδα κ μουναρες,για κανα καμακι πηγαμε εκει..οχι μονο για πουτανες κ μαλιστα πανακριβες!!!
για μεσαιους,λοιπον παιδια  δεν εχει,για ξενους λεω παντα,δεν εχει καλο μουνι ν απερισευει,τωρα τα διδια πανε κι ερχοντε..ετσι νομιζω τουλαχιστον..
τωρα τα παλικαρια εδω τι γραφουν..ο θεος κκι η ψυχη τους,και..αλλα τα ματια του λαγου κι αλλα της κουκουβαγιας
εμενα μονο ο τασος μου φαινετε βαζει γκολ,αλλα πολυ μακρια,και πιο ψηλα πιστευω, τα κοστολογια απ οσα λεει εδω,,σορυ φιλε τασο...
εχεις βαλει οραιες φοτο,αλλα τις καλες τις εχεις κ κλα εκανες χρυσωσει,κατι αλλες,,,που ειπες φτηνα καμακι κλπ,ε δε λεγαν κ κατι....
μολδολαγνε,δεν βαζεις που δεν βαζεις φοτο,δεν εχεις ,δεν θελεις,δικο σου θεμα,αλλλα μην αποτρεπεις κ τους αλλους!!!
αλλαν,αγορι μου σορρυ επισης,αλλα μ ετα κιλα αυτα το βαρος σου σε χρυσο πρεπει ναχεις για να "παιχτεις" σε γκομενες,
ασε που καμμια 50αρα στο νερο την εχεις βλεπω,κοψε τα κοψιδια λιγο!!!κ κανα μποτοξ βοηθαει,μεχρι κι ο μπαντ πιτ κανει!!
μπραβο ομως γιατι εισε απο τους πιο σωστους κι αντικιμενικους εδω μεσα!!!ουκρανια εχεις παει καπου εκτος κιεβου?

kastadoc

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2011
Like
0
Πόντοι
1
νταβαριτς ποτε πανω ξαναπας?μιπος κ πιγαιναμε μαζι..αντε κ μολδαβια,αν εχεις κονε δυνατα,αλλα 5000 δεν υπαρχουν η,μαλλλον ,δεν δινοντεκ να υπαρχουν
αεροπλανο η αμαξι κινισε??
οταν λες ουκρανια,που εννοεις πγες?οδησο?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κοιτα ο Μολδο δεν ξερω αν γαμαει.Οσο για της φωτογραφιες Καλο ειναι κανεις να βαζει φωτο απο γκομενες που ειναι μαζι του.και οχι μονες τους ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕς ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! :2funny:Ο καθε Πιρφορος μπορει να κατεβασει φωτο απο γκομενες απο το Ιντερνετ και να σας της βαλει.Καλο ειναι να γραφονται πληροφωριες και οχι φωτο για  :jerking: :2funny:!------------ΜΟΛΔΟ Ο Πριωνης στη Μολδαβια ειναι καλη ιδεα και μπορει να ερθει με πολυ λιγα λεφτα γιατι εχει χρεωκοπισει!Δεν ειχε 35 Ευρω για να ερθει με το Δελφινι :headbang:!Αν του βαλεις τα εισητηρια του βρεις και μια τρωγλη τον τα'ι'σεις και του δωσεις και 100 ΕΥΡΩ!ΕΡΧΕΤΑΙ πιστευω.Το θεμα ειναι οτι κανει  :jerking:.Το τηλεφωνο του δεν το εχω μπορω ομως να προσπαθισω να το βρω αν μιλας σοβαρα.Καλητερα συναντισε τουν στην Αθηνα και αν δεις οτι σου κανει παρτον για 4-5 μερες.ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙς ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ! :2funny:Δως του τα 100 Ευρω στο αεροδρομιο του Κισινιωφ.Αν κανεις βιντεακι τον Πριωνη να τραγουδαει στο μαγαζι ισως εχει επυτηχια.

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Κοιτα ο Μολδο δεν ξερω αν γαμαει.Οσο για της φωτογραφιες Καλο ειναι κανεις να βαζει φωτο απο γκομενες που ειναι μαζι του.και οχι μονες τους ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕς ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ! :2funny:Ο καθε Πιρφορος μπορει να κατεβασει φωτο απο γκομενες απο το Ιντερνετ και να σας της βαλει.Καλο ειναι να γραφονται πληροφωριες και οχι φωτο για  :jerking: :2funny:!------------ΜΟΛΔΟ Ο Πριωνης στη Μολδαβια ειναι καλη ιδεα και μπορει να ερθει με πολυ λιγα λεφτα γιατι εχει χρεωκοπισει!Δεν ειχε 35 Ευρω για να ερθει με το Δελφινι :headbang:!Αν του βαλεις τα εισητηρια του βρεις και μια τρωγλη τον τα'ι'σεις και του δωσεις και 100 ΕΥΡΩ!ΕΡΧΕΤΑΙ πιστευω.Το θεμα ειναι οτι κανει  :jerking:.Το τηλεφωνο του δεν το εχω μπορω ομως να προσπαθισω να το βρω αν μιλας σοβαρα.Καλητερα συναντισε τουν στην Αθηνα και αν δεις οτι σου κανει παρτον για 4-5 μερες.ΜΗΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙς ΛΕΦΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ! :2funny:Δως του τα 100 Ευρω στο αεροδρομιο του Κισινιωφ.Αν κανεις βιντεακι τον Πριωνη να τραγουδαει στο μαγαζι ισως εχει επυτηχια.
fiε ηδη εχουμε μιλησει μαζι του και κανονησαμε αλλα το θεμα ειναι αν μπορεις κι εσυ να ερθεις με τη φουστανελα να βοειθησεις τη κατασταση

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=lqdzzVu4uzM&feature=related[/video] [/video]  λογια στον βροντο μαλακιες και παραπληροφορηση  :jerking: :jerking: μαγκες ο μονος που απο την αρχη εδο εγραφα ακριβος τι εβλεπα ειμαι διστηχος εγο παντα με φοτο βιντεα κτλ!!! ΔΗΣΤΗΧΟς ΜΑΓΚΕς ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ !!!!! και μαλοον εμεις θα ειμαστε σε λιγα χρονια χειροτερα απο τους αλβανους της δεκαετιας του 90 που ειρθαν στην ελλαδα και σημερα ςζουν καλητερα απο εμμας!!!! :headbang: :headbang: μια βολτα στο κεντρο τον τυραννον και θα καταλαβετε !!!!  πλεον με το διαδικτιο ειναι πολυ ευκολο να καταλαβεις ΑΚΡΙΒΟΣ ΜΑ ΑΚΡΙΒΟΣ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΝΕΤΕ!!! εκτος αν εισε αστιχιοτος αγαμιτος καραβλαχος ελληναρας η καθιστεριμενος μοντερατορ κλονεμπορας  :idiot: :idiot: τελος παντον εχω βαρεθει να αποδεικνηω τα "αυταπόδεικτα" :jerking: :jerking: διστιχος φιλε αλλαν στην ασια μας βλεπο να πειδαμε και εμεις ανθρωποειδες μαιμουδες!!! κακα τα ψεματα ΔΗΣΤΗΧΟς!!!!!!! ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΗΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟ ΚΙΣΗΙΝΕΟΥ !! λιγο αμα ψαξετε στο γιου τουμπε θα βρειτε αυτα που με φοτο σας εδιξα και στα σπιτια και στα μαγαζια και στης γκομενες Υ.Γ  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΕΒΕΑ ακομα τα κολοχορια αλλα ρε γαμοτο εκει ειναι ολοι σοη :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: αλλα με 100 εβρα γαμας κατσικα τεζα :zfuck: :zfuck: :zfuck: και αμα εχεις πιει παλινκα ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙς ΤΡΕΛΑ!!!!    ετσι για να μαθενετε τι πινουν στα χορια οι μολδαβορουμανοι!!!!  και ε γκλιτσσσ  ξερετε ανγκλικα ?? η να το μεταφρασο στα καραγκουνικα???? :think: :think:
καλησπερα σας κυριε πρωκτολογε...με χαρα σας πληροφορω οτι οι γυναικες στο κισιναου με λατρευουν και και μου το δινουν τσαμπα οι γαμοι ξεκινανε απο 20 ευρα και στα καλα μαγαζια με ικρα κοκκινη (χαβιαρι)και σολομους κλπ φτανουν τα 80 ευρα...επαναλαμβανω οτι το 1% των μολδαβων εχουν λεφτα οι υπολοιποι ειναι στη πεινα ...τωρα αν εσενα σε καλεσαν σε πλουσιο γαμο ειναι κι αυτο μεσα στο προγραμμα ...λιγοι πλεον οι ακριβοι γαμοι εδω ...και οποιος κανει ακριβο γαμο ξερει οτι τα λεφτα θα τα παρει πισω απο τα δωρα...εδω τωρα τελευταια ο γαμος ειναι επειχηρηση δινεις 3000 ευρω για να το κανεις και βγαζεις 3000 ευρα ...μην επιμενεις για τα αυτοκινητα δεν αυτα αποδειξη οτι υπαρχει χρημα ...οπως καποτε στην ελλαδα πουλαγανε σπιτια για να παρουν αμαξια ετσι ειναι τωρα κι εδω....λεφτα για βενζινη δεν εχουν...εγω προσωπικα αγορασα ενα τουτα καμρι 2500 κυβικα του 2010 με 20000 χλμ απο αμερικη μονο με 17000 ευρα στην ελλαδα το ιδιο εχει πανω απο 40000

moldolagnos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
16
το εχω πει πολλες φορες φωτο δε βαζω οποιος με ξερει ξερουν αν γαμαω καλα μουνια ...βεβαια οι απιστοι θωμαδες μπορουν να ερθουν και να παρουν μια γευση...τα πολλα λογια ειναι φτωχεια και δεν θελω να γινω φτωχος...

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καλησπερα σας κυριε πρωκτολογε...με χαρα σας πληροφορω οτι οι γυναικες στο κισιναου με λατρευουν και και μου το δινουν τσαμπα οι γαμοι ξεκινανε απο 20 ευρα και στα καλα μαγαζια με ικρα κοκκινη (χαβιαρι)και σολομους κλπ φτανουν τα 80 ευρα...επαναλαμβανω οτι το 1% των μολδαβων εχουν λεφτα οι υπολοιποι ειναι στη πεινα ...τωρα αν εσενα σε καλεσαν σε πλουσιο γαμο ειναι κι αυτο μεσα στο προγραμμα ...λιγοι πλεον οι ακριβοι γαμοι εδω ...και οποιος κανει ακριβο γαμο ξερει οτι τα λεφτα θα τα παρει πισω απο τα δωρα...εδω τωρα τελευταια ο γαμος ειναι επειχηρηση δινεις 3000 ευρω για να το κανεις και βγαζεις 3000 ευρα ...μην επιμενεις για τα αυτοκινητα δεν αυτα αποδειξη οτι υπαρχει χρημα ...οπως καποτε στην ελλαδα πουλαγανε σπιτια για να παρουν αμαξια ετσι ειναι τωρα κι εδω....λεφτα για βενζινη δεν εχουν...εγω προσωπικα αγορασα ενα τουτα καμρι 2500 κυβικα του 2010 με 20000 χλμ απο αμερικη μονο με 17000 ευρα στην ελλαδα το ιδιο εχει πανω απο 40000
kalhmera καραβλαχε φιδεμπορα δεν μου λες ρεεεε ταβερνιαρη σε μια βδομαδα που θα ειμε παλι πανο θελεισ να παρο καμερα να διξο βιντεο απο της κεντρικες οδους οπου σε 50 μετρα παντου!!!!!!!!!!! βλεπεις τρια χ6 5 καγιεν τσιπ και μερσεντες παντου τα εβαλα και στης φοτο καλα μαλακς εισε!!!!!!!!   :jerking: :jerking: τι ενα τα εκατο ρε τραγεμπορα εχει λευτα !!!!!!!!!! μια βολτα να κανεις στης βιλαρες που φτιαχνονται στα εμπορικα που επεκτινονται και φτιαχνονται!!!! πας καλα ρε!!!?? μας εχεις πιξει στην μαλακια!!!!!!!!! που 3000 ευρα γαμος????????? στο κολοχορι της προιν γυνεκας σου??? για τραβα ροτα ρε στο κισηινεου!!!!!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: εδο και 5 χρονια καθε μινα κισηινεου οντεσα  λβοβ ντιπρο κιεβο ειμαι παπαρα!!! λες να μην ξερο τι γινετε!!!! Υ,Γ η πρωιν σου ελεγε στης φιλες της οτι μια γαμας 10 γλιφης αστα πσοφια!!!!!!! ποσο μικρος ειναι ο κοσμος!!!!!!!!!! και τι να ρθοθμε στο μαγαζι ?? 2 φορες ηρθα προιη και εληπες!!!!! :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

tonousou

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1

Μη στο χαλασω αλλα στην Ελλαδα οτι αυτοκινητο ειναι πανω απο 1800 κυβικα το χαριζουν δε το πουλανε,με τα 17.000 που εδωσες ανετα τσιμπαγες ενα Καγιεν ;) ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
παντου στο κισηινεου αμαξαρες τεζα!!!!!! που μονο οι ασφαλεια κασκο κοστιζει το χρονο απο 5000 ευρα και πανο!!!!!! και ειναι ολα μα ολααααα ασφαλισμενα με κασκο!!!!!  και ομολντο μας λεει οτι πεινανε!!!!!!!!!!!!!! το ενα τα 100 λεει εχει λευτα!!!!!! :headbang: :headbang: :headbang: εχει μεινη το κεφαλι του 10 χρονια πριν!!!!!!!! :uglystupid: :uglystupid:  μια βολτα στα κλαμπ τα καλα να βγεις σαν ανθροπος τραπεζι μπουκαλι για να μιν πιιεις πετρελεο και να μιν βρομας ιδροτηλας απο το στριμοξιδη στο μπαρ θελης 200 ευρα τουλαχιστον!!!!!!!!!! αιντε ξεκολατε!!!!! στα φθινα κολομπαρα και κλαμπ θα βρεις κατι ναυαγια που βρομανε σοβιετια και κατι χαζοφοιτιτριομαλακισμενες που της εχει γαμισει ολος ο 6ος αραβικος στολος!!!!!! καλα ποτα και αυτα μονο μπιρες και αυτες λιγμενες!!!!!!! πιθανον για να γλητωσεις το σικοτι σου!!!! ΑΙΝΤΕΕΕΕ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom