dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
δε μοιαζει απλα ...ειναι ρουμανα καθαροαιμηΠαρτε της χτεσινες φωτο Της βαζω εδω διοτι ο yantis μου ειπε οτι μοιαζει με Ρουμανα
Δεν την πας και λίγο κομμωτήριο ;......Να γιατι σε καθε συναντιση της παιρνω παγωτο
ΓΙΑ ΣΟΥ ρε μολντο τσιφτι και καραμπουζουκλη εμαθα οτι την εχεις πεθανει στην πουτσα την μορακλα σου στο τιρασπολ παντα αξιος!!!!! αυριο το προι τσιμπα την μασουτκα σου και πιγενε στην μολντεχπο ειναι η τελευτεα μερα της εκθεσης τον εστιατοριον οπα λεμε !!!!! και απο μορα και απο ιδεες για τα εστιατορια 100 φιρμες εχουν περιπτερα εκει ασε που ειδα και κατι νιφικα 5000 ευρο το κοματι!!!!! ρε τι γινετε σε εσας!!!!!!!!!!!!! πιγενε μια βολτα να μουρλαθεις και εση!!!!! αντε ετσι οπος παει το κισηινεου εση τηα μας σωσεισ!!!!!!!!! το μορο στο τιρασπολ το ερωτευτικεσ????????????δε μοιαζει απλα ...ειναι ρουμανα καθαροαιμη
σιγα μη τη παει και κομωτηριο παγωτο και πολυ της ειναιΔεν την πας και λίγο κομμωτήριο ;
γεια σου και σενα γιατρε μου!!!!!! ειπαμε περναμε καλα και δεν αγαπαμε ...αυτα ειναι για τους επισκεπτες οχι για μας τους μονιμους ...ασε που δε το επιτρπει και η ηλικια μας...και σιγα μη παρω τη καινουργια μου μαρσουτα να παω μεχρι εκειΓΙΑ ΣΟΥ ρε μολντο τσιφτι και καραμπουζουκλη εμαθα οτι την εχεις πεθανει στην πουτσα την μορακλα σου στο τιρασπολ παντα αξιος!!!!! αυριο το προι τσιμπα την μασουτκα σου και πιγενε στην μολντεχπο ειναι η τελευτεα μερα της εκθεσης τον εστιατοριον οπα λεμε !!!!! και απο μορα και απο ιδεες για τα εστιατορια 100 φιρμες εχουν περιπτερα εκει ασε που ειδα και κατι νιφικα 5000 ευρο το κοματι!!!!! ρε τι γινετε σε εσας!!!!!!!!!!!!! πιγενε μια βολτα να μουρλαθεις και εση!!!!! αντε ετσι οπος παει το κισηινεου εση τηα μας σωσεισ!!!!!!!!! το μορο στο τιρασπολ το ερωτευτικεσ????????????
e τοτε πιγενε με τα καινουργια τρολει που βαλανε!!!!!! μετα την ρουμανια τορα και στην μολδαβια οτι θιμιζε τον κουμουνισμο εξαφανιστικε αστραπιαια!!!!!!! τουλαχιστον μας εμινε το τιρασπολ !!!! αρεε μολντοο ποσ περασαν τα γαμιμενα τα χρονια!!!!!!! τουλαχιστον εμεισ περασαμε καλα!!! αρεεεεεεεε αναμνισεις!!!!!!!!!γεια σου και σενα γιατρε μου!!!!!! ειπαμε περναμε καλα και δεν αγαπαμε ...αυτα ειναι για τους επισκεπτες οχι για μας τους μονιμους ...ασε που δε το επιτρπει και η ηλικια μας...και σιγα μη παρω τη καινουργια μου μαρσουτα να παω μεχρι εκει
τι καψουρα τραβας με τον ακατανομαστο παλι!!!!!!!!! αυτος παντα γαμαι σε καμια στανη θα χαθικε παλι!!!!!!!! Υ.Γ τα ξημεροματα εκανε σησμο 5 ριχτερ στο κισηινεου εχει χεστη ολος ο κοσμοσ!!!! μολντο ολα καλα??Βρε Yanti ο [youtube=425,350]BRR0mek1NGo[/youtube] που χαθηκε?ζει?καιρο εχω να ακουσω νεα του!
foksani φοκσανι αδερφε!!!!!!!!!! φαφουτις και στα γραφτα σου ο δικος μας μπορει να εχει φτασει αμπχαζια!!!! ολα πιθανα με αυτον !!!! στην εκθεση πιγες???o σεισμος εγινε στο φοψσανι της ουκρανιας και εγινε αισθητος εδω αλλα,,,αν εισαι ελληνσς αυτος ισα ισα που μας νανουρισε και ιδιαιτερα αμα γαμας .....ρε συ ο τσαρος εχει δικιο που ειναι ο βρουτος???? μου λειπει...εσενα οχι ???
foksani φοκσανι αδερφε!!!!!!!!!! φαφουτις και στα γραφτα σου ο δικος μας μπορει να εχει φτασει αμπχαζια!!!! ολα πιθανα με αυτον !!!! στην εκθεση πιγες???
χαιβανιι ακομα σοφια εισε???? καμια 25 κιλα εχασες?? εγινες μοντελος που λεγαμε??????
o σεισμος εγινε στο φοψσανι της ουκρανιας και εγινε αισθητος εδω αλλα,,,αν εισαι ελληνσς αυτος ισα ισα που μας νανουρισε και ιδιαιτερα αμα γαμας .....
μετα το βουκουρεστη πας για μποζεθ απο κει φοκσανι και τεκουτση ,βαρλαντ,χουσι.αλμπιτσα και εφτασες με το καλο να μας ερθεις....και οπως λεει ο γιατρος προσοχηηηηηηη !!!!!!
κοιτα μη περιμενεις και μεγαλη παρεα ...συνηθως μαζευομαστε σε δυο μαγαζια στο οπα και στο ελ γρεκο σου στελνω πμ με το τηλεφωνο μου αν χρειαστεις κατιευχαριστω πολυ. θα σας ερθω μετα της 20 Μαιου για κανα μηνα τουλαχιστον
πως θα βρω την παρεα σας; υπαρχει καποιο μαγαζι που μαζευεστε ή καπως αλλιως;
συγνωμη γιατρε εκεινη την ωρα μου επαιρνε πιπα ενα 19χρονο αααααστεεεριιιfoksani φοκσανι αδερφε!!!!!!!!!! φαφουτις και στα γραφτα σου ο δικος μας μπορει να εχει φτασει αμπχαζια!!!! ολα πιθανα με αυτον !!!! στην εκθεση πιγες???
ευσωμε μακαριιιι απ το στομα σου και στου θεου το αυτι....εχω το μεγαλο γιο μου εδω ειναι 26 και εχει μουρλαθει ρε πατερα δωσε κανα κομματι και στο γιοκα σου λεει συνεχεια ...δε τον βλεπω αυτον για πισω....και στενοχωριομουν για το ποιος θα με κοιταξει στα γεραματα ....μικρε ελα πανω να με σωσειςΠοια εκθεση να πάη ρε Ο μολντο ειναι απασχολημενος με τις Ντεβούσκες και το γκρουπ El Greco.
και μενα μου λείπη ο Ρέντ τον πεθυμησα ελπίζω να δωση καποια σημεία ζωής .........
ΜΟΛΝΤΟ κάπως ετσι σε φαντάζομαι σε μερικα χρονάκια.................. χαχαχχαχαχαααααααααααααααααααα