You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 748K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Εκεί κάτι γινρταιΕγώ είμαι μιλφακιας πολύ!
Από μιλφαρες τι παίζει?
Μπορεί να βρεις κάποια μέτρια να σου τρώει κάνα 100ρικο την μέρα για να κόβετε βόλτες κ να ψωνίζεις για τα παιδιά της
Κι άλλα τόσα για να σου κάτσει για ένα δύο γαμησια
Καλή φάση γουιν γουιν με 1000 έβγαλες βδομάδα με το πουρό
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
ΓίνεταιΌχι έτσι δεν αξίζει!
Καλύτερα Αθήνα!
Εγώ το έχω στο μυαλό μου την φάση ότι δίνω 20 ευρώ στην μιλφαρα 7αρι σε εμφάνιση και κάθεται μαζί μου στο δωμάτιο για 10 ώρες!
Μπες στο χρονοντουλαπο της ιστορίας και πάτα το 1990Μολις σε πάει στην χρόνια αυτή, κατέβα και απόλαυσε το μέχρι το 1995
Μετά ανεβαίνουν οι χρονοχρεωσεις πας στα 50 την βραδιά μέχρι το 2005. Μετά βλεπεις
Πάντως αν πας τώρα με 20ε θα φας μια πίτσα μια σαλάτα σηζαρ και μια κόκα κόλα στα Andys χαζεύοντας τους μολδαβους πιτσιρικάδες με τα τζιπ κ τις γκόμενές τους
Επίσης μπορείς να κοιτάς τις φώτο του θείου Τάσου κ να δεις μήπως εμφανιστεί κάποια από αυτές 7 χρόνια μετά. Τότε θα ανεμισεις το εικοσάρικο και θα φωνάξεις αέρα νενικηκαμεν. Είναι το συνθηματικο
Θα σε ακολουθήσουν για τρελό γαμησι με στόχο τα.. 20ευρω
Καλή φάση κι αυτό
Διαγραμμένο μέλος 173692
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.306
- Πόντοι
- 2.410
Κισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ρουμάνικα/Ρώσικα, δεν μιλάω.
Ειμαι 40+
Με χαμηλό budget, δεν έχει κανένα νόημα.
Με σχετικά υψηλό, νομίζω πως είναι καλύτερα από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη.
Σε bar και club, αν φανείς ότι διαθέτεις άνεση, κάτι βρίσκεις σχετικά ευκολότερα από ότι εδώ.
Επίσης, δεν παίζει το να γαμάς 3 διαφορετικές κάθε μέρα, μιας και τα μαγαζια είναι λίγα και σε 3-4 μέρες σε έχουν δει σε όλα.
Στην αρχή ήμουν ενθουσιασμενος, μετά ξανασκέφτηκα το συνολικό κόστος αλλά και τις προοπτικές με τις 2 κοπελιές που κυκλοφορούσα.
Θα ξαναπάω τον άλλο μήνα, κυρίως για βόλτες και γαμησάκια με την μια κοπελιά.
Αν κάποιος δεν διαθέτει 200+ την μέρα, καλύτερα να μην το σκέφτεται καν.
Ειμαι 40+
Σε bar και club, αν φανείς ότι διαθέτεις άνεση, κάτι βρίσκεις σχετικά ευκολότερα από ότι εδώ.
Επίσης, δεν παίζει το να γαμάς 3 διαφορετικές κάθε μέρα, μιας και τα μαγαζια είναι λίγα και σε 3-4 μέρες σε έχουν δει σε όλα.
Στην αρχή ήμουν ενθουσιασμενος, μετά ξανασκέφτηκα το συνολικό κόστος αλλά και τις προοπτικές με τις 2 κοπελιές που κυκλοφορούσα.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Γειά σου γίγαντα Αλλαν. Χρόνια κ ζαμάνια. Πάρε τον Τζον μαζί αν μπορείς θέλει να πάει με το λεοφωρειο 35ωρες ταξίδι. Επίσης βρεστου μιλφ με 20ε για δεκαωρο γαμησι. Αν μπορείς Άστον να κοιμάται στο πορτμπαγκάζ κάνα δυο μέρες στην αρχή μέχρι να οργανωθεί στα χοτελ βιπ με τα 15εΚισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ειμαι 40+
Πότε θα πας ακριβώς ξέρεις?
Διαγραμμένο μέλος 173692
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.306
- Πόντοι
- 2.410
Δεν είμαι ο "γνωστός" σου Αλλαν.Γειά σου γίγαντα Αλλαν. Χρόνια κ ζαμάνια. Πάρε τον Τζον μαζί αν μπορείς θέλει να πάει με το λεοφωρειο 35ωρες ταξίδι. Επίσης βρεστου μιλφ με 20ε για δεκαωρο γαμησι. Αν μπορείς Άστον να κοιμάται στο πορτμπαγκάζ κάνα δυο μέρες στην αρχή μέχρι να οργανωθεί στα χοτελ βιπ με τα 15ε
Πότε θα πας ακριβώς ξέρεις?
Ξέρω πως υπήρχε κάποιος με αντίστοιχο/παρόμοιο =nickname. Μου το είχαν πει κάποια μέλη παλιότερα, πως υπήρχε κάποιος με παρόμοιο όνομα, και μάλιστα ασχολούνταν με Μολδαβία.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Τώρα το είδα. Όπως κ ναχει φίλε πάρε τον Τζων έστω στο πορτμπαγκάζ να κάνει οικονομία για να χώσει τα 20ευρα μετά στις μουναρες πουχει φωτογραφίες από τασο3Δεν είμαι ο "γνωστός" σου Αλλαν.
Ξέρω πως υπήρχε κάποιος με αντίστοιχο/παρόμοιο =nickname. Μου το είχαν πει κάποια μέλη παλιότερα, πως υπήρχε κάποιος με παρόμοιο όνομα, και μάλιστα ασχολούνταν με Μολδαβία.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Τζων μην χάσεις την ευκαιρία. Γλυτώνεις 15ε την μέρα από τα λουξ μοτέλ πουχες βρει κ θα βγάλεις ζωαρα με αυτά τα 15ε κάθε μέρα. Κάθε μέρα ρε τυπε 15ε ποιος σε πιάνει. . Πίτα πλασιντα στην πιάτσα, εισητηρια τρολευ μασρουτκας για ατελείωτες βόλτες, λεφτά για πασατέμπο στο πάρκο, καφέ από κιόσκι στην γκαρα νορντ κι άλλα τετοια μεγαλεία.κι 3χεις κ τις φωτογραφίες να ασχοληθείς να βρεις αυτές τις μουναρες με τα 20ρικα για ατελείωτα όργια
Σουκατσε ρε μπαγάσα. Ο επιμένων νικά τελικά.
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Παραπληροφορηση τυπε . Με 20ε γαμάς 10ωρα.Κισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ειμαι 40+
Διαβασε λίγο Τζον ρε φιλε. Να μπεις στο πνεύμα. .επίσης αν δεν έχεις κλείσει χοτελ έχει ο Τζον κονε με 15ευρω την μέρα μες στην πολυτέλεια νάσαι
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
εχο λιοσιιιιι μιλαμεεεεΓίνεται
Μπες στο χρονοντουλαπο της ιστορίας και πάτα το 1990Μολις σε πάει στην χρόνια αυτή, κατέβα και απόλαυσε το μέχρι το 1995
Μετά ανεβαίνουν οι χρονοχρεωσεις πας στα 50 την βραδιά μέχρι το 2005. Μετά βλεπεις
Πάντως αν πας τώρα με 20ε θα φας μια πίτσα μια σαλάτα σηζαρ και μια κόκα κόλα στα Andys χαζεύοντας τους μολδαβους πιτσιρικάδες με τα τζιπ κ τις γκόμενές τους
Επίσης μπορείς να κοιτάς τις φώτο του θείου Τάσου κ να δεις μήπως εμφανιστεί κάποια από αυτές 7 χρόνια μετά. Τότε θα ανεμισεις το εικοσάρικο και θα φωνάξεις αέρα νενικηκαμεν. Είναι το συνθηματικο
Θα σε ακολουθήσουν για τρελό γαμησι με στόχο τα.. 20ευρω
Καλή φάση κι αυτό
προσκινο μιστι μιδα!!!απλα θεοσ ρε μαγκιτι!!!!
Διαγραμμένο μέλος 173692
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.306
- Πόντοι
- 2.410
Tzoν, το 20αρι για το 10ωρο, + το 15αρι για τον υπνο, τα βάζω εγώ αν έρθεις μαζί μου τον επόμενο μήνα.
Εσύ θα βάλεις την παρέα. Οκ?
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
καυλιμερα πορνε!ισε ο παλιοσ αλανταλον που ιχαμε εκπορνευτι χισιναου στο ντεζαβου?Κισινάου πήγα τα τελευταία 1-2 χρόνια, 4 φορές.
Ειμαι 40+
Διαγραμμένο μέλος 173692
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Κριτικές
- 36
- Like
- 2.306
- Πόντοι
- 2.410
δεν τον ξερω φιλε και δεν εχω ιδεακαυλιμερα πορνε!ισε ο παλιοσ αλανταλον που ιχαμε εκπορνευτι χισιναου στο ντεζαβου?
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ποοοο ρε που ινε ο original αλανταλον?που ινε χαμενοσ?δεν τον ξερω φιλε και δεν εχω ιδεα
χιστεσσσσσσσ οποιος μιλαι με τον οριτζιναλ αλανταλον μιδα ι τασο πιτε του τον ψαχνι ο πιτσιλιστισ να τον καυλαντισι!!!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Γειά σου φίλε πιτσιλιστηεχο λιοσιιιιι μιλαμεεεε
προσκινο μιστι μιδα!!!απλα θεοσ ρε μαγκιτι!!!!
Πες μας καμμια ιστορία από τότε με πυρφορο. Ιστορικό στέλεχος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Τάσος έχει τα κονε όλα να ξέρειςποοοο ρε που ινε ο original αλανταλον?που ινε χαμενοσ?
χιστεσσσσσσσ οποιος μιλαι με τον οριτζιναλ αλανταλον μιδα ι τασο πιτε του τον ψαχνι ο πιτσιλιστισ να τον καυλαντισι!!!
midas69
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2012
- Like
- 12.538
- Πόντοι
- 3.656
Μιτσαρας δεν γράφει πλέον. Αν πας στο μαγαζί Ελ Γκρέκο και τον ζητήσεις θα τον βρεις.
Και τις φωτογραφίες με τις γκόμενες που έχει από κονε δυνατάTzoν, το 20αρι για το 10ωρο, + το 15αρι για τον υπνο, τα βάζω εγώ αν έρθεις μαζί μου τον επόμενο μήνα.
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ποοοο ρε καυλαιρι μου τορα θα με βαλισ παλι στι λουπα τισ πορνονοσταλγιασ!!!Γειά σου φίλε πιτσιλιστη
Πες μας καμμια ιστορία από τότε με πυρφορο. Ιστορικό στέλεχος
Ο Τάσος έχει τα κονε όλα να ξέρεις
χινο αγρια με γραπτα μιδα να ξερισ!!!!
επανερχομε με ιστορια απο ανθροπο πιρφορο για παρτι σου πορνε μου!!!!
Περιμενουμε ιστοριες απο τον μεγα pitsi
Αστους να λενε , οι μονιμοι ελληνες ειχαν αστερια εν αντιθεσει με τους μονιμους του Κιεβου που ειχαν μετριες εως μπαζα χοντρες ... τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
Παναγιωταρος φορτωνε ασταματητα απο κλαμπ καφε mall κτλ για αυτο και τον μισησε ο μητσος
Αστους να λενε , οι μονιμοι ελληνες ειχαν αστερια εν αντιθεσει με τους μονιμους του Κιεβου που ειχαν μετριες εως μπαζα χοντρες ... τα γεγονοτα μιλανε απο μονα τους.
Παναγιωταρος φορτωνε ασταματητα απο κλαμπ καφε mall κτλ για αυτο και τον μισησε ο μητσος
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
λοιπον θιμαμε τοτε με ανθροπο πιρφορο οταν ιχαμε παι ξιπναγαμε το προι να παμε στο εστιατοριο του μολδολαγνου ι καπου αλου για το προινο μασ και σε ολο τον δρομο ο ανθροποσ πιρφοροσ με τιν πορνοκαμερα του κινιματογραφοουσε μολδαβιδια για να εχι ιλικο οταν ινε αθινα στο δοματιακι του να παλινδρομι το τσουτσουνακι του!με το ζορι τον εσπροχνα να παμε καπου να φαμε....ι πορνοκαμερα του ακι ι καυλα του τον ιχα σινεπαρι ιθελε ακαταπαυστα στο δρομο να κινιματογραφι τα καθιμερινα πορνιδια ,να μαζευι ιλικο!!!
επισισ σαν τορα θιμαμε τι στιγμι στο εστιατοριο του μολδολαγνου να μου λεει ο φλαουερ ποσ εχι δυο καθιμερινα πορνιδια να βγουμε το βραδι στι ντισκο και εγο να του λεο χαρακτιριστικα οτι θελο να παο στο νταζαβου με τον αλανταλον να φορτοσο πουτανεσ και να παρι αντι για μενα στο ραντεβου με τισ κανονικεσ γκομενεσ τον ανθροπο πιροφορο!
ε τιν επομενι μερα μου εκανε παραπονακια ο φλαουερ που του εδοσα ανθροπο πιρφορο να παρι μαζι γιατι πιγενε τιν ορα που χορευε ι μια απο τισ διο μουνιτσεσ και ετριβε το γκαυλομενο λαγνο πεοσ του στουσ γλουτιεους τισ κορασιδασ !
και μου ιπε ο φλαουερ οτι ψιλοστραβοσαν οι γκομενιτσεσ και εγω γελαγα!!!
επισισ ι καλιτερι ιστορια απο τ αταξιδια μασ σινεχιζετε.....μινε σιντονισμενοσ!!!
επισισ σαν τορα θιμαμε τι στιγμι στο εστιατοριο του μολδολαγνου να μου λεει ο φλαουερ ποσ εχι δυο καθιμερινα πορνιδια να βγουμε το βραδι στι ντισκο και εγο να του λεο χαρακτιριστικα οτι θελο να παο στο νταζαβου με τον αλανταλον να φορτοσο πουτανεσ και να παρι αντι για μενα στο ραντεβου με τισ κανονικεσ γκομενεσ τον ανθροπο πιροφορο!
ε τιν επομενι μερα μου εκανε παραπονακια ο φλαουερ που του εδοσα ανθροπο πιρφορο να παρι μαζι γιατι πιγενε τιν ορα που χορευε ι μια απο τισ διο μουνιτσεσ και ετριβε το γκαυλομενο λαγνο πεοσ του στουσ γλουτιεους τισ κορασιδασ !
και μου ιπε ο φλαουερ οτι ψιλοστραβοσαν οι γκομενιτσεσ και εγω γελαγα!!!
επισισ ι καλιτερι ιστορια απο τ αταξιδια μασ σινεχιζετε.....μινε σιντονισμενοσ!!!
Διαγραμμένο μέλος 138694
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2013
- Like
- 1.356
- Πόντοι
- 206
ιχαμε παι εγο με τον ανθροπο πιρφορο σε ενα μπαρ δε θιμαμε ποσ λεγοταν...και μια πουτανιτσα με γουσταρε και τιν φορτοσα δορεαν.δε μου ιχε ζιτισι τιποτα απο μπαγιοκο.
τιν πιρα στο ενικιαζομενο που μεναμε τοτε με ανθροπο πιρφορο τιν πιτσιλισα ολι νιχτα και το προι ο ανθροποσ πιρφοροσ τισ προτινε να μασ κινιματογραφισει τιν ορα που τιν πιτσιλαο για να εχι μετα ιλικο να τον παλινδρομι οταν θα γιρνουσαμε πισο στο πιρφορισταν!ετσι λιπον εκανε ενα ντιλ τον 50 ευρο και το απαγορευμενο βιντεο ενοιτε ποσ πιρε σαρκα οστα στιν πορνοκαμερα μασ!!!χεχε!
ι φανταστικι στιγμι ιταν οταν σε καπια φασι ο ανθροποσ πιρφοροσ ιχε αναψι και με το ενα χερι κρατουσε τιν πορνοκαμερα με το αλο ιθελε να θοπευσι το ατακτο πορνιδιο αλλα εκινι για καπιο λογο ιχε αισθανθι τιν πιρφορια του ανθροπου πιρφορου που προσπαθουσε να μπι νταης αξεστα να ικανοποιησει τισ ορμεσ του και του εδιοχνε το χερι χαριτολογοντασ!
τι πορνοσκινικαααα!!!!απιρου καλους!!!
τιν πιρα στο ενικιαζομενο που μεναμε τοτε με ανθροπο πιρφορο τιν πιτσιλισα ολι νιχτα και το προι ο ανθροποσ πιρφοροσ τισ προτινε να μασ κινιματογραφισει τιν ορα που τιν πιτσιλαο για να εχι μετα ιλικο να τον παλινδρομι οταν θα γιρνουσαμε πισο στο πιρφορισταν!ετσι λιπον εκανε ενα ντιλ τον 50 ευρο και το απαγορευμενο βιντεο ενοιτε ποσ πιρε σαρκα οστα στιν πορνοκαμερα μασ!!!χεχε!
ι φανταστικι στιγμι ιταν οταν σε καπια φασι ο ανθροποσ πιρφοροσ ιχε αναψι και με το ενα χερι κρατουσε τιν πορνοκαμερα με το αλο ιθελε να θοπευσι το ατακτο πορνιδιο αλλα εκινι για καπιο λογο ιχε αισθανθι τιν πιρφορια του ανθροπου πιρφορου που προσπαθουσε να μπι νταης αξεστα να ικανοποιησει τισ ορμεσ του και του εδιοχνε το χερι χαριτολογοντασ!
τι πορνοσκινικαααα!!!!απιρου καλους!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 37K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 1