Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
μιδα τον ξερισ τον κιριο διονισι τον πορνομεταναστι τισ οδισου?

αν λες για τον ιδιοκτήτη εστιατορίου, τον είχα συναντήσει 2013. Το τηλέφωνο του όμως δεν το έχω αλλά μπορώ να ρωτήσω σε κάποιους αν το έχουν.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
αν λες για τον ιδιοκτήτη εστιατορίου, τον είχα συναντήσει 2013. Το τηλέφωνο του όμως δεν το έχω αλλά μπορώ να ρωτήσω σε κάποιους αν το έχουν.
Τελικά στο Μαροκο πηγες;

Πως πήγε η Σταυροφορία; Χύθηκε αίμα άπιστων κοριτσόπουλων ;

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τελικά στο Μαροκο πηγες;

Πως πήγε η Σταυροφορία; Χύθηκε αίμα άπιστων κοριτσόπουλων ;

έκλεισα πακέτο (σπίτι και αερπορικά) για τον Φλεβάρη. Σε λίγες μέρες ο φίλος και μόνιμος εκεί έρχεται Ελλάδα.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
έκλεισα πακέτο (σπίτι και αερπορικά) για τον Φλεβάρη. Σε λίγες μέρες ο φίλος και μόνιμος εκεί έρχεται Ελλάδα.
Προσοχή σε πορτοφόλι και μη σε αποκεφαλίσουν ,αλλά νομίζω θα φας καλά.

Τα νέα μουνολιβαδα είναι στην Αφρική,Λαταμ και Ασία.

Μέχρι να μπει και εκεί ο θείος Σαμ και να τα κάνει σκατα

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Μέχρι να μπει και εκεί ο θείος Σαμ και να τα κάνει σκατα

όπου μπήκε ο θείος Σαμ τα έκανε σαν τα μούτρα του, :confused: ελπίζω να μην συμβεί και στην Β. Αφρική που πλέον θεωρώ και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι τα νέα μουνολίβαδα

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
όπου μπήκε ο θείος Σαμ τα έκανε σαν τα μούτρα του, :confused: ελπίζω να μην συμβεί και στην Β. Αφρική που πλέον θεωρώ και συμφωνώ μαζί σου ότι είναι τα νέα μουνολίβαδα
Έβλεπα στο γιουτιουμπ ότι πριν μερικές μέρες ,ένας τρανς τύπος,που τον λέγανε μπραιαν και είναι 100 κιλά κέρδισε γυναικείο διαγωνισμό καλλιστείων στο Αμερικα.

Βίος και πολιτεία του Θείου Σαμ να μας κανει άφραγκους ,γυναικωτους ,λουγκρους

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Έβλεπα στο γιουτιουμπ ότι πριν μερικές μέρες ,ένας τρανς τύπος,που τον λέγανε μπραιαν και είναι 100 κιλά κέρδισε γυναικείο διαγωνισμό καλλιστείων στο Αμερικα.

υπόδουλο πιόνι της νέας τάξης και φυτευτός από τα μεγάλα αφεντικά είναι ο Θείος, κάνανε ότι μπορούσαν με αριστοτεχνική αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος για να τον βγάλουν και να περάσουν την ατζέντα του 2030.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
υπόδουλο πιόνι της νέας τάξης και φυτευτός από τα μεγάλα αφεντικά είναι ο Θείος, κάνανε ότι μπορούσαν με αριστοτεχνική αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος για να τον βγάλουν και να περάσουν την ατζέντα του 2030.
Κάποτε τα άκουγα όλα αυτά και γελαγα με τις συνομωσίες. Και σιγά σιγά βλέπω τι ατζέντες περνανε και σκέφτομαι τη μετανάστευση στο χωριό της γυναικας του Βολκανο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Στην ζωή μου έχω πρόγραμμα και οργάνωση πριν κάνω κάτι!

Δεν παίζω ποτέ μπάλα στα τυφλά και ούτε μου αρέσουν τα κασκαντεριλικια στο άγνωστο!

Λοιπόν,

Θα πήγαινα Κισινάου υπό προϋποθέσεις!

Καταρχάς θα είχα κάποια τηλέφωνα και Instagram κορασίδων.
Θα τις έπαιρνα τηλέφωνο από Αθήνα πρώτα να κανονίσω προγράμματα - ώρες και τιμές!
Κι αφού τα κανονιζα ΟΛΑ..... μόνο τότε θα πήγαινα στο Κισινάου!

:hi:

πάντως ο καινούριος Αλλαντάλον προθυμοποιήθηκε να σε πάρει μαζί του στο Κισινάου, αλλά το διευκρίνισε ότι δεν είναι φθηνά. όσο για τις τιμές και το τι παίζει εν έτη 2022 στο Κισινάου τα ανέφερε διεξοδικά ο Σεβασμιώτατος. Εσύ κρίνεις και αποφασίζεις αν θα πας ή όχι

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.201
Πόντοι
2.356

Σωστα ... βεβαια εχει θεομουνα μεσα στα καλα και ακριβα μαγαζια της διασκεδασης τους

ΥΓ. στο αλλο θρεντ ομως δεν σε βλεπω να υποστηριζεις και πολυ την "ρωσικη κουλτουρα" :confused:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.307
Πόντοι
3.506
Σωστα ... βεβαια εχει θεομουνα μεσα στα καλα και ακριβα μαγαζια της διασκεδασης τους

ΥΓ. στο αλλο θρεντ ομως δεν σε βλεπω να υποστηριζεις και πολυ την "ρωσικη κουλτουρα" :confused:
Ρουφιανάκος έχω γίνει για να αποφύγω το μπάνιο

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
η ήττα του Τζον αν ανέβει στο Κισινάου είναι αναμενόμενη, :confused: δεν υπάρχουν πλέον φθηνοί σεξοπροορισμοί
τα χρηματικά ποσά που αναφέρεις για Κισινάου τα ίδια ίσχυαν και για Κίεβο λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος.

Εγώ μια φορά όλο και όλο πήγα στο Κισιάνου το 2015 και γάμησα δυο κοπέλες σχετικά φθηνά θα έλεγα σε σχέση με πιο παλιές χρονιές που αναφέρει ο Τάσος που είχε και το ατού του μόνιμου κατοίκου
Το γαμησα δύο κοπέλες είναι πολύ γενικό. Δύο κοπέλες μπορεί να γαμήσει κάνεις κ στο μετάξι, δύο κοπέλες και από το Βικτωρία σικρετ. Ακούγεται το ίδιο αλλά απέχει έτη φωτός..
Χωρίς να σε θίξω γέροντα η έφαγες ξεπέτα από μετριες, η έφαγες από το κάτω ράφι κατηγορία Χ
Κατά 90%
Κισιναου κ παλιά χωρίς κονε, η να. Μιλάει γλώσσα για να βγάλει άκρη μόνος του, δεν χτύπαγε τίποτα από ΑΑΑ, που λεγε μια ψυχή.

Τελευταία τροποποίηση:

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
το θέμα είναι πως να στείλουμε για οριστικό μπάνιο τον χοντρομπαλά πιξι, πρέπει να σκεφτούμε κάτι :think:
Πιξι εινσι σαν Μοντ. Εγώ που τον είχα στείλει για τσάι με κάναν μπαν στο θρεντ. Δηλ. Δεν μ αφήνουν να ποσταρω εκεί από καιρό. Αιτία το πιπα κωλο του πιξι.
Συμπέρασμα. Ο πιξι προστατεύεται από τον αντ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Το γαμησα δύο κοπέλες είναι πολύ γενικό. Δύο κοπέλες μπορεί να γαμήσει κάνεις κ στο μετάξι, δύο κοπέλες και από το Βικτωρία σικρετ. Ακούγεται το ίδιο αλλά απέχει έτη φωτός..
Χωρίς να σε θίξω γέροντα η έφαγες ξεπέτα από μετριες, η έφαγες από το κάτω ράφι κατηγορία Χ
Κατά 90%
Κισιναου κ παλιά χωρίς κονε η γλώσσα δεν χτύπαγε τίποτα από ΑΑΑ, που λεγε μια ψυχή.

next door ήταν από το μεσαίο προς το χαμηλό ράφι, αν θυμάμαι για την μια πρέπει να έδωσα 1000 με 1200 lei γι' αυτό είπα ''σχετικά φθηνά'' σε σχέση με σήμερα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
Άστον να πάει Κισιναου να γελάσουμε εμείς κ ναναι ασφαλής.Οντεσα αν απει, θα του δώσουν ραντεβού σε καμμια παραλία για να τον μαδησουν κ εκεί πέρα τις φάπες θα πατήσει κ καμμια νάρκη.. Άστον μέχρι Κισιναου με το πούλμαν, τουλάχιστον θαβπαει κ θαρθει σε 68 ωρες μεν, αρτιμελής δε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

next door ήταν από το μεσαίο προς το χαμηλό ράφι, αν θυμάμαι για την μια πρέπει να έδωσα 1000 με 1200 lei γι' αυτό είπα ''σχετικά φθηνά'' σε σχέση με σήμερα
50 με 60ε δηλαδή. Οπότε ήταν μια ώρα. Προφανώς από μαμπα. Η Μακλερ

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Συμπέρασμα. Ο πιξι προστατεύεται από τον αντ
αυτό το κατάλαβα ότι έχει την προστασία των adim αλλά γιατί όμως τόση ασυλία? :dunno:

ο τύπος είναι κατευθείαν για ζουρλομαδία στο δρομοκαίτειο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.850
Πόντοι
3.656
αυτό το κατάλαβα ότι έχει την προστασία των adim αλλά γιατί όμως τόση ασυλία? :dunno:

ο τύπος είναι κατευθείαν για ζουρλομαδία στο δρομοκαίτειο
Γιατί κάνει ντορο
Κι εγώ όταν δω πιξι μπαίνω κ ρίχνω ένα μπινελίκι. Είναι ατραξιόν ο πιξι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom