Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 750K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
επισισ θιμαμε τιν παρτουζα με φλαουερ στο σπιτι του τοτε που εμενε μονιμα που του ιχα πιτσιλισι τον καναπε καταλαθος!!!
2 πορνιδια εναντιον εμενα και του φλαουερ!τισ οπιεσ τισ ειχα γνορισι εγο στο ντεζαβου και τισ ιχαμε πιτσιλσιι αρκετεσ φορεσ!!!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
και το θεικο που ιχε κανι ο ανθροποσ πιρφοροσ!!!
ενταξει εκι ιχα προσκινισι μιλαμε!
τον παι μια γκομενα καρχαριασ σε ενα μολλ και ενο ιχε διαλεξι αυτι 500 ρουχα και τα ιχε βαλι εκι στο ταμιο για πλιρομι...και ενο εκινι ιταν ακομα στο δοματιακι που δοκιμαζισ τα ρουχα..
ο ανθροποσ πιροφορσ απλα σικοθικε κ εφιγε και τιν αφισε!!!!δεν τισ πλιροσε τιποτα!απλα εφιγε!θεοσ!!!!

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
@midas69

Πριν 7 μήνες ήσουν Κισινάου έτσι?

Λοιπόν τι έκανες όσο καιρό ήσουν εκεί?

Σε ποια μαγαζιά πήγες?

Ή είχες τα στανταρακια σου και έπαιξες Μπαλιτσα με αυτά?

Γ@μησες?

Και με πόσα$?

ΥΓ: Οι παραπάνω είναι ερωτήσεις κρίσεως για να καταλάβουμε τελικά αν ή Μολδαβία αξίζει για Σεξοτουρισμο ή όχι!
Που πολύ φοβάμαι ότι δεν αξίζει τελικά!

:confused::confused::confused:
Τι να γαμισω? Αν υπήρχε για μένα με λεφτά θα υπήρχε και για σένα.
Είχε κάτι πεθαμένες στο μπαμπα με 100ε την ώρα, στο 1μ60 με ανάταση η 45αρες σαν τις θείες του Μεταξουργείο.
Έξω δεν παίζει το παραμικρό ενδιαφέρον από γκόμενές για κανέναν ξένο.
Πήγα για να κάνω σέρβις στο αυτοκίνητο και να κάνω πλάκα με δύο γνωστούς φίλους από Ελλάδα

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
και το θεικο που ιχε κανι ο ανθροποσ πιρφοροσ!!!
ενταξει εκι ιχα προσκινισι μιλαμε!
τον παι μια γκομενα καρχαριασ σε ενα μολλ και ενο ιχε διαλεξι αυτι 500 ρουχα και τα ιχε βαλι εκι στο ταμιο για πλιρομι...και ενο εκινι ιταν ακομα στο δοματιακι που δοκιμαζισ τα ρουχα..
ο ανθροποσ πιροφορσ απλα σικοθικε κ εφιγε και τιν αφισε!!!!δεν τισ πλιροσε τιποτα!απλα εφιγε!θεοσ!!!!
Ωραίος ο πυρφορος. Σωστή αντίδραση, γιατί κ τα ρούχα να πλήρωνε πάλι δεν θα γαμαγε πάνω από 15 λεπτά με το χρονόμετρο

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
ιχαμε παι εγο με τον ανθροπο πιρφορο σε ενα μπαρ δε θιμαμε ποσ λεγοταν...και μια πουτανιτσα με γουσταρε και τιν φορτοσα δορεαν.δε μου ιχε ζιτισι τιποτα απο μπαγιοκο.
τιν πιρα στο ενικιαζομενο που μεναμε τοτε με ανθροπο πιρφορο τιν πιτσιλισα ολι νιχτα και το προι ο ανθροποσ πιρφοροσ τισ προτινε να μασ κινιματογραφισει τιν ορα που τιν πιτσιλαο για να εχι μετα ιλικο να τον παλινδρομι οταν θα γιρνουσαμε πισο στο πιρφορισταν!ετσι λιπον εκανε ενα ντιλ τον 50 ευρο και το απαγορευμενο βιντεο ενοιτε ποσ πιρε σαρκα οστα στιν πορνοκαμερα μασ!!!χεχε!
ι φανταστικι στιγμι ιταν οταν σε καπια φασι ο ανθροποσ πιρφοροσ ιχε αναψι και με το ενα χερι κρατουσε τιν πορνοκαμερα με το αλο ιθελε να θοπευσι το ατακτο πορνιδιο αλλα εκινι για καπιο λογο ιχε αισθανθι τιν πιρφορια του ανθροπου πιρφορου που προσπαθουσε να μπι νταης αξεστα να ικανοποιησει τισ ορμεσ του και του εδιοχνε το χερι χαριτολογοντασ!

τι πορνοσκινικαααα!!!!απιρου καλους!!!
Δώσε πόνο πιτσι. Ρισπεκτ

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
επισισ θιμαμε τιν παρτουζα με φλαουερ στο σπιτι του τοτε που εμενε μονιμα που του ιχα πιτσιλισι τον καναπε καταλαθος!!!
2 πορνιδια εναντιον εμενα και του φλαουερ!τισ οπιεσ τισ ειχα γνορισι εγο στο ντεζαβου και τισ ιχαμε πιτσιλσιι αρκετεσ φορεσ!!!
Ο φλάουρ δεν είχε πολλές γκόμενές, αλλά είχε το κορυφαίο μουνι σαν μόνιμη γκόμενα που είχα δει σε Ρουμανία και Μολδαβία. Του ζάλισε τα μύδια βέβαια, αλλά μουναρος

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
λοιπον θιμαμε τοτε με ανθροπο πιρφορο οταν ιχαμε παι ξιπναγαμε το προι να παμε στο εστιατοριο του μολδολαγνου ι καπου αλου για το προινο μασ και σε ολο τον δρομο ο ανθροποσ πιρφοροσ με τιν πορνοκαμερα του κινιματογραφοουσε μολδαβιδια για να εχι ιλικο οταν ινε αθινα στο δοματιακι του να παλινδρομι το τσουτσουνακι του!με το ζορι τον εσπροχνα να παμε καπου να φαμε....ι πορνοκαμερα του ακι ι καυλα του τον ιχα σινεπαρι ιθελε ακαταπαυστα στο δρομο να κινιματογραφι τα καθιμερινα πορνιδια ,να μαζευι ιλικο!!!
επισισ σαν τορα θιμαμε τι στιγμι στο εστιατοριο του μολδολαγνου να μου λεει ο φλαουερ ποσ εχι δυο καθιμερινα πορνιδια να βγουμε το βραδι στι ντισκο και εγο να του λεο χαρακτιριστικα οτι θελο να παο στο νταζαβου με τον αλανταλον να φορτοσο πουτανεσ και να παρι αντι για μενα στο ραντεβου με τισ κανονικεσ γκομενεσ τον ανθροπο πιροφορο!
ε τιν επομενι μερα μου εκανε παραπονακια ο φλαουερ που του εδοσα ανθροπο πιρφορο να παρι μαζι γιατι πιγενε τιν ορα που χορευε ι μια απο τισ διο μουνιτσεσ και ετριβε το γκαυλομενο λαγνο πεοσ του στουσ γλουτιεους τισ κορασιδασ !
και μου ιπε ο φλαουερ οτι ψιλοστραβοσαν οι γκομενιτσεσ και εγω γελαγα!!!

επισισ ι καλιτερι ιστορια απο τ αταξιδια μασ σινεχιζετε.....μινε σιντονισμενοσ!!!
Στηρίζουμε εφαψια κολητιριτζη πυρφορο

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Ο φλάουρ δεν είχε πολλές γκόμενές, αλλά είχε το κορυφαίο μουνι σαν μόνιμη γκόμενα που είχα δει σε Ρουμανία και Μολδαβία. Του ζάλισε τα μύδια βέβαια, αλλά μουναρος
πολι δινατοσ ο φλαουερ και εχι και πολι δινατι βοιδοπουτσα!χορισ πλακα ιπερφισικος μιστισ ακροσ πρικισμενοσ!!!
αν εκανε καπιοσ αλοσ παρτουζολαγνια μαζι του δε ξερο αν θα τα καταφερνε ι θα κολουσε με τιν γιγαντια μαλαπερδα του φλαουερ!
εφο βεβεα σαν γνισιοσ πορνορεπορτερ και ντεσπεραντο τισ γκαυλασ απλα εκτελεσα το καθικον μου στιν παρτουζολαγνια!!!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.201
Πόντοι
2.356
Δεν ντυνοταν ομως καλα , μεγαλο πλεονεκτημα βεβαια που μιλουσε ελληνικα ...
Ειχαμε κανει βραδινη εξοδο με τις μονιμες μας μια φορα χαχα

ΥΓ. και Ουκρανια η ειδες κανενα Ελληνα εκει που να ειχε καλυτερη απο αυτην?

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.201
Πόντοι
2.356
πολι δινατοσ ο φλαουερ και εχι και πολι δινατι βοιδοπουτσα!χορισ πλακα ιπερφισικος μιστισ ακροσ πρικισμενοσ!!!
αν εκανε καπιοσ αλοσ παρτουζολαγνια μαζι του δε ξερο αν θα τα καταφερνε ι θα κολουσε με τιν γιγαντια μαλαπερδα του φλαουερ!
εφο βεβεα σαν γνισιοσ πορνορεπορτερ και ντεσπεραντο τισ γκαυλασ απλα εκτελεσα το καθικον μου στιν παρτουζολαγνια!!!
Εχω φωτο με φλαουερ και δυο πορνιδια στο κεντρικο κλαμπακι Booz Time ... ακολουθησε ολονυκτιο γλεντι.
ανεπαναληπτες στιγμες :grin:

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
ουκρανια οδισο ιχα γνορισι τον κιριο διονισι πολυ δινατοσ πορνοπαπους πορνομεταναστισ και ιχε μια μολδαβι μονιμι γκομενα τοτε θιμαμε ιταν λιγο μεγαλιτερι απο μενα αυτι....καμια 30 αρα εκινι....καμια 25 ιμουν εγο τοτε ισοσ κ πιο μικροσ δε θιμαμε!!!
τον εχι γνορισι καπιοσ τον κιριο διονισι?
βεβαια τορα μιλαο για πανο απο 10 -15 χρονια....χρονολογικα γιρο στο 2009 καπου εκι.....

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
Εχω φωτο με φλαουερ και δυο πορνιδια στο κεντρικο κλαμπακι Booz Time ... ακολουθησε ολονυκτιο γλεντι.
ανεπαναληπτες στιγμες :grin:
πολιτισμικι πορνοκλιρονομια ινε ολεσ αυτεσ οι φωτογραφιεσ ρε τασοο!πραγματικα χερομε που γνορισα τοσο αξιουσ μιστεσ στα χρονια τισ ιπερτατιας καυλας μου!!!
βγικα στι σινταξι απολιτα ικανοποιιμενοσ μονο και μονο για τουσ μιστεσ που γνορισα τοτε!μεγαλι μου πορνοτιμι !!!
αν ποτε βρεθισ αθινα σε περιμενο attilas gym στο κεντρο να κερασο καφε.τσεκαρε και το λινκ που εχο στιν ιπογραφι μου και γραψου και στο καναλι στο youtube να βλεπισ τισ μαχεσ με τα σιδερα μιστι μου!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206
@midas69

Έχω ακούσει ότι στις χώρες τις πρώην σοβιετικής Ένωσης παίζουν στην ζούλα κρυφά μπουρδελοσπιτα:knockinb: η οποία φάση βέβαια γίνεται σε κύκλο ''στόμα σε στόμα''.

Παίζει τίποτα τέτοια φάση κρυφομπουρδελοσπιτου:knockinb: στο Κισινάου?

Ξέρεις κάτι?
εγο εβρισκα τιλεφονα απο αγγελιεσ τοτε και πιγενα στο σπιτι τον πορνιδιον κατευθιαν για πιτσιλισμα!δε πιστευο να εχι αλλαξι κατι απο τοτε.....δε ξερο κιολασ!

Εγγρ.
20 Μαΐ 2013
Like
1.356
Πόντοι
206

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Μακκ
Αγγελίες μέσω ίντερνετ?

Σε μολδαβικα σάιτ?
Μακλερ λέγεται.
Ξεχαστο πλέον... Δεν υπάρχουν τετοιες αγγελίες τώρα κι όταν υπήρχαν έπρεπε να μιλάς ρουμάνικα η ρωσσια. Ο πιτσι έπερνε τηλ τον πορνομεταναστη να του μεταφράζει κ να μιλάει στην αγ Πετρούπολη...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εφημερίδα?:2funny:

Πότε?

Πριν 13 χρόνια?

Και τώρα με εφημερίδα είναι?:confused:

Δεν νομίζω!:think:
Σαιτ είναι πλέον. Αλλά δεν έχει τίποτα. Κ τότε μπάζα είχε βασικά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
μιδα τον ξερισ τον κιριο διονισι τον πορνομεταναστι τισ οδισου?
Όχι οδησο δεν ήξερα Έλληνες, με τον σχινοχαρα ήταν να βρεθούμε τότε που ήταν κι ο Αλλαν αλλά δεν ταίριαξε γιατί εγώ πήγαινα νικολαεφ κι όχι οδησο βασικά

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
12.852
Πόντοι
3.656
Πιτσι Θεέ πάρε την παε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

@midas69

Στις χώρες της πρώην σοβιετικής Ένωσης παίζει πολύ και η πιάτσα στο δρόμο!

Το Κισινάου δεν έχει πιάτσα στο δρόμο με κορασίδες?:jade::gumtits:

Ολόκληρη Μολδαβία δεν έχει πιάτσα?

Δεν το πιστεύω!:headbang:
Δεν είχε ούτε τότε κάτι της προκοπής . Τώρα εννοείτε ότι αυτά είναι ανέκδοτα

Τελευταία τροποποίηση:

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Ανταποδίδω παππούλη τις ευχές
Αναμένω Τζον σε Κισιναου με συλλογή σε φάπες να μας γράφει να γελάμε τα Χριστούγεννα

η ήττα του Τζον αν ανέβει στο Κισινάου είναι αναμενόμενη, :confused: δεν υπάρχουν πλέον φθηνοί σεξοπροορισμοί
τα χρηματικά ποσά που αναφέρεις για Κισινάου τα ίδια ίσχυαν και για Κίεβο λίγο πριν αρχίσει ο πόλεμος.

Εγώ μια φορά όλο και όλο πήγα στο Κισιάνου το 2015 και γάμησα δυο κοπέλες σχετικά φθηνά θα έλεγα σε σχέση με πιο παλιές χρονιές που αναφέρει ο Τάσος που είχε και το ατού του μόνιμου κατοίκου

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom