Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
και γινεται και χορις λευτα οποσ κανουν αρκετοι μολδαβοι !!! ψαχνεισ και βρίσκεις γκαρσονιερα με χαμιλη τιμι νικι 100 και 150 ευρα το νικιαζεις με ενικιοστασιο τουλάχιστον για τρια χρονια !! το φτιαχνεις μεσα μονο σου με 2 3 χιλιαρικα διλαδη μπανιο τιβι κουζινα κρεβαταρα  και το νικιαζεις η με την μερα σε αλους η και με το μηνα στην τριπλι τιμι αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να γινει ομορφοο τσαμπα!! αλλα και σε αυτό πρεπει να εισε από πανο!!!!  οσον αφορα τον γαμο!!! ο γαμος είναι οικονομικη σχεση στηνβ μολδαβια και  ΟΧΙ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΙΚΗ!!! σου χρειαζετε συνετερος φορτομενος με μουνι γιατι πεζεις εκτος εδρας σε ακρος επικηνδηνη περιοχη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εχεισ αρχισει παντος και τα λες σοστα!!! αρχισεσ και ουκρανεςςς αψογος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στην ελλαδα από τα μερη σου βορεια ελλαδα  γαμανε ??? τι γινετε το κατεχεις??? ξερο ότι την βγαζουν καλα από βουλγαρια!!! αν ξερεις αλλα κολπα διαφοτισε το ποιμνιον πορνοβετερανε στρατηγεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ/Γ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟς ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟΥς ΑΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥς ΚΑΝΕΙς!!!!!????

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
[video] [video]http://www.youtube.com/watch?v=jinVTBj0e0g#t=39[/video] [/video]  MAGKASSSSS RIP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
na tora kai allos συντροφος πιτσιρικας στο σκαιπ από αιγεοπελαγιτικο νηση αυτό το καλοκαιρη κατεβασε ουκρανη 24 μαιον κανονικα γκομενα του και παει για παντρια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:   η κάθε ιλικια με τα δικατης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κοστος εισιτηρια βιζες κτλ για 20 μερες 800 ευρα !! ορεεος ο πιτσιρικος !! κανονικι γκομενα εμενε στο σπιτιτου ολο θαλλασα ειταν ολη μερα με τομορο!! πατος τουμπανοο !! βεβεα πιτσιρικας και γυμνασμένος ο συντροφος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
θεος σχωρεστον,,,,κι ειναι κ μικρος ο φουκαρας,ε... :helpplea:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
να πω την προσωπικη μου εμπειρεια χωρις διαθεση να πω ψεματα σε κατι .Αυτο το καλοκαιρι ειχα 5 επισκεψεις απο Ρωσια-ουκρανια-Μολδαβια με ηλικιες 39-45.
φιλε 39-45  μολοδαβη η ουκρανη,,δηλ τοσο λεει μπορει ναναι κ 45-50...
στεναχωρηθηκα μονο που το διαβασα,,,,, :helpplea:
σορρυ

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αν εισαι χαλαρος και δεν το τρεχεισ μονο σου αθτη είναι η τιμη αν ομος την δεις μολδαβος πχ αγαπουλης  βρίσκεις με 18.000 και 22.000 που αγορασαν καποιοι που ισοσ γνοροζεις και κανα ταληρο να το φτιαξεις !!! βεβεα με τρεξιμο δικο σου και σαν μολδαβοσ και τα λευτα ντούκου ... sigoyra den ua bgeis χαμενος στα αρχιδια σου και αν γινεικανας πολεμος κτλ αλλα για την καθιμερινη ενικιαση πρεπει να εισε παλι μολδαβος!! πολλα τα προβλήματα !! αλλα αν εισε από πανο εση προσοπικα γινετε!!!
τι να κανεις το σπιτι στην μολδαβια εαν δεν εισαι μολδαβος?τι μαλ..ιες συζηταμε δηλ..βαλε καμμια φωτογραφια που τοχεις.. ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Για γκαρσονιέρα μιλάω και εγώ σε παλιά οικοδομή και θα βάλω τους δικούς μου να την ανακαινίσουν.Κόστος όλα κοντά στα τριάντα με τριάντα πέντε χιλιάρικα που σε πέντε χρόνια τα κάνεις απόσβεση,σου μένει το ακίνητο και συνεχίζεις φυσικά να το νοικιάζεις.Από τις καλύτερες επενδύσεις με λίγα λεφτά που μπορείς να κανείς αυτή τη στιγμή στη Μολδαβία!Όλα τα αλλά η εν πάση περιπτώσει τα περισσότερα είναι για να τρώνε λεφτά από τους ξένους και στο τέλος να παίρνουν τα αρχίδια τους :2funny: καθηγητές είναι σε αυτό οι μολδαβοί.
Για γάμο αστo δεν ενδιαφέρομαι,την μαλακία δεν την ξανακάνω.Tην αφήνω στους άλλους έλληνες για να περηφανεύονται που έχουν μολδαβή η ουκρανή γυναίκα :2funny:
έχω τώρα μια εικοσιδυάχρονη ρωσσόφωνη για σταθερό,μια χαρά είναι δεν μου τα ζαλίζει και κινούμαι ελεύθερα.

υγ.έχουν έρθει και τέσσερις πέντε ελληνίδες φοιτήτριες αυτό το χρόνο για σπουδές εδώ,κάτι  μπαζα εντελώς.Σε λίγα χρόνια που θα είναι πιο πολλές θα τις βγάλουν ανέκδοτο όπως είχε γίνει την δεκαετία του ενενήντα στη βουλγαρία... τι είναι χοντρό και ανεβαίνει σε ταξί? ελληνίδα φοιτήτρια  :2funny: :2funny: :2funny:
Ασε ειχαν ερθει κ'εδω αυτα τα μπαζα και πηγαινανε με ολη τη σαβουρα Τυνησιους,Ινδους και αλλα ζωα  :2funny:.Πολυ ασχημια  :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
και γινεται και χορις λευτα οποσ κανουν αρκετοι μολδαβοι !!! ψαχνεισ και βρίσκεις γκαρσονιερα με χαμιλη τιμι νικι 100 και 150 ευρα το νικιαζεις με ενικιοστασιο τουλάχιστον για τρια χρονια !! το φτιαχνεις μεσα μονο σου με 2 3 χιλιαρικα διλαδη μπανιο τιβι κουζινα κρεβαταρα  και το νικιαζεις η με την μερα σε αλους η και με το μηνα στην τριπλι τιμι αλλα πρεπει να πιανουν τα χερια σου για να γινει ομορφοο τσαμπα!! αλλα και σε αυτό πρεπει να εισε από πανο!!!!  οσον αφορα τον γαμο!!! ο γαμος είναι οικονομικη σχεση στηνβ μολδαβια και  ΟΧΙ ΣΥΝΕΣΘΗΜΑΤΙΚΗ!!! σου χρειαζετε συνετερος φορτομενος με μουνι γιατι πεζεις εκτος εδρας σε ακρος επικηνδηνη περιοχη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εχεισ αρχισει παντος και τα λες σοστα!!! αρχισεσ και ουκρανεςςς αψογος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: στην ελλαδα από τα μερη σου βορεια ελλαδα  γαμανε ??? τι γινετε το κατεχεις??? ξερο ότι την βγαζουν καλα από βουλγαρια!!! αν ξερεις αλλα κολπα διαφοτισε το ποιμνιον πορνοβετερανε στρατηγεε!!!!!!!!!!!!!!!!! Υ/Γ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟς ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ???? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ΤΟΥς ΑΛΟΥΣ ΔΥΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥς ΚΑΝΕΙς!!!!!????
Γιατί έχω μόνο άλλους δύο??? Άθεος και επικούρειος είμαι,όσους θέλω κάνω :2funny:
Το άλλο για το σπίτι καλό είναι αλλά προτιμώ την αγορά για να σου μένει και το ακίνητο.Σπάνια χάνεις από αυτό,ακόμα και τώρα που έχει απαξιωθεί τόσο η ιδιοκτησία και μας έχουν ξεσκίσει στους φόρους κάτω πάλι ένα καλό ποσοστό καθαρού κέρδους μένει.Όχι όπως παλιά βέβαια.Βουλγαρία δεν ασχολούμαι πια,το έκανα πριν είκοσι χρόνια στις καλές εποχές.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Ασε ειχαν ερθει κ'εδω αυτα τα μπαζα και πηγαινανε με ολη τη σαβουρα Τυνησιους,Ινδους και αλλα ζωα  :2funny:.Πολυ ασχημια  :rockon:
Και ποια η διάφορα και εσύ πας με ζώα  :zfuck: Μ αρέσει που απαντάτε και σοβαρά στον κατσικογαμη  :2funny:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Γιατί έχω μόνο άλλους δύο??? Άθεος και επικούρειος είμαι,όσους θέλω κάνω :2funny:
Το άλλο για το σπίτι καλό είναι αλλά προτιμώ την αγορά για να σου μένει και το ακίνητο.Σπάνια χάνεις από αυτό,ακόμα και τώρα που έχει απαξιωθεί τόσο η ιδιοκτησία και μας έχουν ξεσκίσει στους φόρους κάτω πάλι ένα καλό ποσοστό καθαρού κέρδους μένει.Όχι όπως παλιά βέβαια.Βουλγαρία δεν ασχολούμαι πια,το έκανα πριν είκοσι χρόνια στις καλές εποχές.
Δεν ξερω τι θα γινει στην Μολδαβια?Γιατι δεν ειμαι εκει.Παντος για τη Ρωσσια προβλεπω πτωση στις τιμες των ακινητων δεν ξερω πόσο ολα αυτα θα εξαρτηθουνε απο της τιμες του πετρελαιου.Ακομα και αν καποιος δεν εχει διαμερισμα καλο ειναι να περιμενει λιγακι.
Και ποια η διάφορα και εσύ πας με ζώα  :zfuck: Μ αρέσει που απαντάτε και σοβαρά στον κατσικογαμη  :2funny:
Ρε ηλιθιε και  :jerking:.Εμενα με καλεσανε να παω Καζαχστάν,Καραγκαντά να μιλησω στο πανεπηστημιο γιατι ολα σχετικα με την οικονομια γιναν ακριβως οπως τα ειπα.

na tora kai allos συντροφος πιτσιρικας στο σκαιπ από αιγεοπελαγιτικο νηση αυτό το καλοκαιρη κατεβασε ουκρανη 24 μαιον κανονικα γκομενα του και παει για παντρια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  η κάθε ιλικια με τα δικατης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κοστος εισιτηρια βιζες κτλ για 20 μερες 800 ευρα !! ορεεος ο πιτσιρικος !! κανονικι γκομενα εμενε στο σπιτιτου ολο θαλλασα ειταν ολη μερα με τομορο!! πατος τουμπανοο !! βεβεα πιτσιρικας και γυμνασμένος ο συντροφος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:
Απο πότε ο Σκυλοχάρας εγινε πιτσιρίκος? :2funny:Παντος ο φιλος σου χεστηκε πανω του  :2funny:εσβισε ολες της φωτογραφιες του απο το Facebook του :2funny:Σου λεει κατσε μη γινω παλι ρεζιλι των σκυλιων  :2funny:.
  Μπορεις να γραφεις αληθεια και οχι  :jerking:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κλωνος του Davarits ειναι ο κακομοιρης.Οταν γινεται ρεζιλι αρχιζει τους κλωνους  :2funny:
  Δε νομιζω να ειναι ο Σκυλοχάρας γιατι το μυαλο του δεν φτανει για κατι τετοιο :2funny:δεν του ειναι ευκολο να φτιαξει βιντεακια.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ρε καυλεουρεςςς εδώ μεσα τι μου πιζεται το ζοντανο παλιι :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: !!!!! οργιεφφ τσαρεβιτσσ σου πα ανεβα επιπεδο τι βριζεισ παλι τον κοσμο??!!!!!! επι προσοπικου σου τοπα πεξε το πουλι σου μονο σου!!!! παλι εχεισ γινει βαρετοσ!!!!!!!!:jerking: :jerking: :jerking: κλονουσ γονουσ κτλ είναι δικα σου κολπα εγο είμαι εδο τεζααααα δεν κριβομαι ποτε!!!!!!!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αβεε βετερανοκομανταραμου οι επικούρειοι ειταν καρφοτη με το θειο οπος ολοι οι αρχαιοι εληνεσ !!!το αθεος είναι μεταγενεστερη προσεγκιση και όχι ελληνικη κατασταση!!!!  να μου λεγεσ ιδονηστης καλητερα  να το εκλαβο οσ σοστο!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τεσ πα!!!! και από τιρασπολ μερια κοιτα για ρεαλ εστειτ!!! τορα που είναι ακομα καιρος!!!!! σου πα αν θελεις να γινεις μαγκας στην μολδαβια πρεπει να γινεισ μολδαβος !!! παντρεια με ντοπιαα φορτομενη !! η καλητερη επενδηση!!! και μιας και αθεος οπος λεσσ σε βλεπο οκ προχοριμενο!! και οπος πρεπει για μολνταβια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: κερατα παρτουζεσ και αν γαμαει και κανας άλλος σινετερος θα σε ανεβασει  κοινονικα!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ποιος αλλος απο'σενα κανει τετοιες  :jerking:.Με αυτο που  :2funny: ειναι που μαζευεις γυρω σου ολους τους αναπηρους  :2funny:.

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
Κλωνος του Davarits ειναι ο κακομοιρης.Οταν γινεται ρεζιλι αρχιζει τους κλωνους  :2funny:
  Δε νομιζω να ειναι ο Σκυλοχάρας γιατι το μυαλο του δεν φτανει για κατι τετοιο :2funny:δεν του ειναι ευκολο να φτιαξει βιντεακια.
Σε είχε ξεφτιλίσει όμως ο Συνοχαράς, εσύ ανεβάζεις φωτογραφίες με κατσίκες και αυτός με θεόμουνα

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σε είχε ξεφτιλίσει όμως ο Συνοχαράς, εσύ ανεβάζεις φωτογραφίες με κατσίκες και αυτός με θεόμουνα
Κλώνος του εισαι? :think: :2funny:Μ'αρεσει που κανατε ηρωα εναν αναπηρο  :2funny: γιατι αυτο ειναι το επιπεδο σας  :2funny:.
  Ο Davarits τον θυμησε και προκαλει εμενα για να χαλασει παλι το σα'ι'τ,εβαλε στην αρχη ψευτικες φωτο,μετα εβαλε και ενα βιντεακι για 'μενα.Το επομενο που θα κανει θα ειναι να ανεβασει φωτο του αναπηρου και να πει οτι το εκανα εγω!
  Το προβλημα ειναι οτι αν καποιος θελει να παρει πληροφοριες πρεπει να διαβαζει ολες αυτες της  :jerking:.Πιο πολυ γέλασα που παει να δωσει συμβουλες στον Τάσο σχετικα με την αγορα ακινητων στη Μολδαβία  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:Στις τελευταιες 5-6 σελιδες μονο εγω και ο Τασος δωσαμε καποιες πληροφοριες.Ολα τ'αλλα ειναι ασχετα πραγματα και  :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
@dimitrakis29...μιλάς και Ισπανικά...?  :rockon: :rockon: :rockon:

Stories