Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
Οι τιμές των ακινήτων πέσανε γιατί χτίστηκαν παρά πολλά ,το λένε όλοι.Οι μισθοί ανεβήκανε μπορώ να πω λίγο και γυρίζουνε πολλοί από έξω τώρα πια.Χάσανε έτσι το εισόδημα και την οικονομική βοήθεια που είχανε από το εξωτερικό,κατά τα αλλά μην περιμένεις τεράστιες διάφορες από πέρυσι που ήσουνα τέτοιο καιρό εδώ.Το γκάζι για τα σπίτια ίδια τιμή και γενικά δεν υπάρχει άνοδο στις τιμές.Φτηνά όπως πάντα είναι.
Και η νεκροφόρα του Αλέκου στα ίδια χάλια  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
Οι γκόμενες τα ίδια και αυτές,πετυχαίνεις και καλές περιπτώσεις. Αυτήν την είχα πριν τρεις μέρες σπίτι μου.Ουκρανή,που μένει τα τελευταία πέντε χρόνια στο Κισινάου

Συνημμένα

• 78.jpg
    78.jpg
    91,5 KB · Εμφανίσεις: 53

giannis43

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
να πω την προσωπικη μου εμπειρεια χωρις διαθεση να πω ψεματα σε κατι .Αυτο το καλοκαιρι ειχα 5 επισκεψεις απο Ρωσια-ουκρανια-Μολδαβια με ηλικιες 39-45.Με τιςπερισσοτρες Μολδαβες που μιλαω μου λενε αμεσως κανε μου τα εισιτηρια να ερθω,Μια μου ζητησε ( πολυ ωραια ) να ερθει να μεινει μονιμα .Ουκρανες απο Κιεβο τα ιδια .Ρωσιδα τα ιδια .Μου το ζητησαν οι ιδιες να ερθουνε για διακοπες .Καμια δεν ζητησε λεφτα .Τα εξοδα εδω τα εκανα ολα εγω.Παρα πολυ καλες ολες και για σοβαρη σχεση αν καποιος γουσταρει .Μιλαω μετρια Ρωσικα ,αυτες ουτε μια λεξη στα Αγγλικα .Η Ρωσιδα το λεω για τον Δημητρακη,45 ετων ,δημοσιες σχεσεις σε μεγαλη επιχειριση με 1700 Ε μισθο,οι Μολαδαβες στα 200 και στα 400 η Ουκρανη .Ολες μα παιδια απο 12-22.Αυτα .Αν ειχα χρονο και ποιο πολλα λεφτα καθε 15 μερες θα ειχα αλλη .Καποιες φυσικα οταν το προτεινα δεν ηταν θετικες αλλα ουτε και αρνητικες.Οι μΟλδαβες τωρα με το διαβατηριο ,θελουν να κανουν τα ταξιδια τους και την ζωη τους

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
παιδια σκεφτομαι να κατεβω κισινιοβ,μπορω να αλλαξω και ουκρανικα λεφτα εκει?
Στα ανταλλακτήρια δεν πολυθέλουν Γρίβνα,μπορεί και να μην στα αλλάξουνε.Στις τράπεζες είναι πιο σίγουρα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
να πω την προσωπικη μου εμπειρεια χωρις διαθεση να πω ψεματα σε κατι .Αυτο το καλοκαιρι ειχα 5 επισκεψεις απο Ρωσια-ουκρανια-Μολδαβια με ηλικιες 39-45.Με τιςπερισσοτρες Μολδαβες που μιλαω μου λενε αμεσως κανε μου τα εισιτηρια να ερθω,Μια μου ζητησε ( πολυ ωραια ) να ερθει να μεινει μονιμα .Ουκρανες απο Κιεβο τα ιδια .Ρωσιδα τα ιδια .Μου το ζητησαν οι ιδιες να ερθουνε για διακοπες .Καμια δεν ζητησε λεφτα .Τα εξοδα εδω τα εκανα ολα εγω.Παρα πολυ καλες ολες και για σοβαρη σχεση αν καποιος γουσταρει .Μιλαω μετρια Ρωσικα ,αυτες ουτε μια λεξη στα Αγγλικα .Η Ρωσιδα το λεω για τον Δημητρακη,45 ετων ,δημοσιες σχεσεις σε μεγαλη επιχειριση με 1700 Ε μισθο,οι Μολαδαβες στα 200 και στα 400 η Ουκρανη .Ολες μα παιδια απο 12-22.Αυτα .Αν ειχα χρονο και ποιο πολλα λεφτα καθε 15 μερες θα ειχα αλλη .Καποιες φυσικα οταν το προτεινα δεν ηταν θετικες αλλα ουτε και αρνητικες.Οι μΟλδαβες τωρα με το διαβατηριο ,θελουν να κανουν τα ταξιδια τους και την ζωη τους
Συγγνωμη οπως εχουμε ξαναπει αυτες οι ηλικιες για Ρωσσια ειναι σαν νεκρες,ειναι τελειως τελειωμενες,ουτε να της κοιταξει δεν γυριζει κανενας!Εδω και μια κοπελα 27-28 ετων εχει πια προβλημα πόσο μαλλον για της ηλικιες που λες!
Φαντάζομαι τι επικρατεί στα ακίνητα εκεί,πραγματικός οργασμός.
Εδώ φόρους δεν έχει,για το σπίτι πληρώνω εκατό λει το χρόνο μόνο :2funny: τώρα που πέφτουν οι τιμές σκέφτομαι να πάρω άλλο ένα στο κέντρο αυτή τη φορά και να το νοικιάζω με την μέρα,υπολογίζω ότι μπορεί να αφήνει μέσο όρο εξακόσια ευρώ το μήνα.Καθαρά και μαύρα :)
Εδω εγινε αυτο γιατι συμφωνα με το νομο αν αγωρασεις διαμερισμα σε σπιτι που χτιζεται το συμφωνητικο γραφει οτι αγωραζεις ενα κομματι απο το σπιτι,αυτο βλεπει και η εφορια.Το εκανε αυτο το λόμπι των οικοδομικων εταιριων.Δεν εχει ουτε πόθεν έσχες ουτε τιποτα.Οποτε ολα τα λεφτα που δεν μπορει καποιος να δικαιολογισει τα ριχνει εκει,χτιζεται το σπιτι,πουλαει το διαμερισμα και νομιμοποιει τα λεφτα του ετσι  :).

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
39 me 45 ανατολικες σε σχεση με της ελληνηδες ΕΙΝΑΙ ΘΕΕΕς!!!!!!!! δεν κοστιζουν ουτε χιλιαρικο!!! γαμιουντε εμπειρα στεγνα και τεζα!!! μαγκας και γιαννης !! για ελλαδα μιλαμε!!!!! η μεγαλητερη που εχο γαμισει ανατολικια ειταν τοτε 34 χρονον !!! τεζα ορθοπεταλια λεμε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν δεν το χετε καταλαβει τα λευτα στην ελλαδα είναι λιγοστα!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ποσο το κοστοσ ??? καμια φοτο να καταλάβουμε επιπεδο???

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Οι γκόμενες τα ίδια και αυτές,πετυχαίνεις και καλές περιπτώσεις. Αυτήν την είχα πριν τρεις μέρες σπίτι μου.Ουκρανή,που μένει τα τελευταία πέντε χρόνια στο Κισινάου
χερετοο τους βετεροκομαντος του εκστρατευτικου σοματος τον κμακεροελληνον!! σε καλο δρομο εισαι ουκρανσκιι διναμη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  από ακινητα κατσε στα αυγα σου η αν σε τροει ντε  και καλα παρε κανα διο διαλιμενες γκαρσονιέρες πολι φτινα και φτιαξτεις πολι φτινα ετσι οστε να σε στα ρχιδια σου !! για την επενδιση !!!! όχι κεντρο ! από πισο από καπιο μοολ καλητερα ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!! ΝΙΝ ΑΝΗΓΕΣΕ ΣΤΟ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ!! καραστανταρ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και επειδή εισε και πεδαρας και σε ιλικια γαμου το καλητερο είναι να κανεις ότι κανουν οι μολδαβοι!!! βρεσ μορο φορτομενο με δικια της δουλεια  με η χορις παιδια στα αραχιδια σου!! βαλτην να κανει και τα δικα σου επαγκελματικα σχεδια θα τρεχει ολη μερα και εση θα σε στα ρχιδια σου υπαρχουν πολλες και κανονικες και χορισμενες γιρο στα 30 με περιοθσια που ψάχνονται ΓΙΑ ΓΑΜΟΥς !!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
na tora kai allos συντροφος πιτσιρικας στο σκαιπ από αιγεοπελαγιτικο νηση αυτό το καλοκαιρη κατεβασε ουκρανη 24 μαιον κανονικα γκομενα του και παει για παντρια!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  η κάθε ιλικια με τα δικατης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: το κοστος εισιτηρια βιζες κτλ για 20 μερες 800 ευρα !! ορεεος ο πιτσιρικος !! κανονικι γκομενα εμενε στο σπιτιτου ολο θαλλασα ειταν ολη μερα με τομορο!! πατος τουμπανοο !! βεβεα πιτσιρικας και γυμνασμένος ο συντροφος!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
το μορο που σας ελλεγα 34 χρονον από οντεσσα 1.83 57 κιλα τορα είναι ιταλια σιχνα πικνα τα λεμε που και που !!!

Συνημμένα

• φωτο20.png
    φωτο20.png
    182 KB · Εμφανίσεις: 63
  • φωτο2.png
    φωτο2.png
    175,3 KB · Εμφανίσεις: 60

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οι ουκρανες δεν πεζονται στα κορμια!!! εχει και μπαζολες βεβεα χοντρεσ τεράστιες στησ πιο μεγγαλες ιλικιες αλλα εχει και τεζα σκιλια του πολεμου μαχιμααααα  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: το ιδιο μορο στην παραλια του ιμπιζα στην οντεσαα που τοτε το χα χτισει το μαγαζι!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  αρεε χρονια!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: αρεε πουτανα ελλαδα που σε γαμαν οι μαλλκες !! αρεεε χρονια!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• φωτο25.png
    φωτο25.png
    352,3 KB · Εμφανίσεις: 55
  • φωτο19.jpg
    φωτο19.jpg
    40,4 KB · Εμφανίσεις: 57

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
θα το  σκεφτω για μολδαβια νιοβρη,δεκεβρη.για τον φιλο πιο πανω συμφωνω που ελεγε οτι οι ουκρανες πανε μονο ρωσια.η αλλη απο ντονετσκ που με τρελενε δεν ηρθε οδυσσο ετσι δεν τιν καλεσα κυπρο που ηθελε.αντιθετα του φιλου μου απο θεσαλονικη η κοπελια ηρθε απο μαριουπολη να τον βρει οδυσσο.ο φιλος 42 ετων η κοπελα 37-38 εδω και καιρο ανεργη με τον πολεμο.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
θα το  σκεφτω για μολδαβια νιοβρη,δεκεβρη.για τον φιλο πιο πανω συμφωνω που ελεγε οτι οι ουκρανες πανε μονο ρωσια.η αλλη απο ντονετσκ που με τρελενε δεν ηρθε οδυσσο ετσι δεν τιν καλεσα κυπρο που ηθελε.αντιθετα του φιλου μου απο θεσαλονικη η κοπελια ηρθε απο μαριουπολη να τον βρει οδυσσο.ο φιλος 42 ετων η κοπελα 37-38 εδω και καιρο ανεργη με τον πολεμο.
maxime πορνοκομανταρα κουμπαρομαχιτηη αβεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  εγο το επομενο ταξιδι χριστουγενα θα παο με δυο διμετρους ελληναραδες ομαδα και εγο από πισο καληψη για να κραταο τα μποσικα λβοβ :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: αφου περασο από το αγαπιμενο τσερνεουτσιιι!!! :rockon: :rockon: :rockon: εκει είναι τορα1!! το πανηγηρη!! αλλα εγο είμαι εμπειροσ και οι αλοι δυο είναι 2 μετροι πιστισρικαδες γαμισεταα αλλανια  :2funny: :2funny: :2funny: βοδια στην σοματοδομη!!! ΤΟ ΓΡΑΦΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΙΑΖΕΤΕ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ ΠΛΕΟΝ ΟΘΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΟΓΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗς και θα περασουμε πολονια μερια στο γιρισμο γιατι πολλα ακουο από τον συντροφο καυλαντα μαν για πολονια και παο να δο με τα ματια μου!!! αν εχεις χρονο ψαξου στα κατεχομενα για καργιες από μολδαβοουκρανια που εχουν κατεβει για δουλεια νορμαλ !! φουρνουσ ταβέρνες κτλ αλλα ολες ειταν πορνες στην κοσταντινουπολι!! ;) ;) ;) ;) και τοσο καιρο ανεβασε καμια φοτο ρε κομαντο!~!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
χερετοο τους βετεροκομαντος του εκστρατευτικου σοματος τον κμακεροελληνον!! σε καλο δρομο εισαι ουκρανσκιι διναμη  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  από ακινητα κατσε στα αυγα σου η αν σε τροει ντε  και καλα παρε κανα διο διαλιμενες γκαρσονιέρες πολι φτινα και φτιαξτεις πολι φτινα ετσι οστε να σε στα ρχιδια σου !! για την επενδιση !!!! όχι κεντρο ! από πισο από καπιο μοολ καλητερα ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!! ΝΙΝ ΑΝΗΓΕΣΕ ΣΤΟ ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ!! καραστανταρ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και επειδή εισε και πεδαρας και σε ιλικια γαμου το καλητερο είναι να κανεις ότι κανουν οι μολδαβοι!!! βρεσ μορο φορτομενο με δικια της δουλεια  με η χορις παιδια στα αραχιδια σου!! βαλτην να κανει και τα δικα σου επαγκελματικα σχεδια θα τρεχει ολη μερα και εση θα σε στα ρχιδια σου υπαρχουν πολλες και κανονικες και χορισμενες γιρο στα 30 με περιοθσια που ψάχνονται ΓΙΑ ΓΑΜΟΥς !!
Για γκαρσονιέρα μιλάω και εγώ σε παλιά οικοδομή και θα βάλω τους δικούς μου να την ανακαινίσουν.Κόστος όλα κοντά στα τριάντα με τριάντα πέντε χιλιάρικα που σε πέντε χρόνια τα κάνεις απόσβεση,σου μένει το ακίνητο και συνεχίζεις φυσικά να το νοικιάζεις.Από τις καλύτερες επενδύσεις με λίγα λεφτά που μπορείς να κανείς αυτή τη στιγμή στη Μολδαβία!Όλα τα αλλά η εν πάση περιπτώσει τα περισσότερα είναι για να τρώνε λεφτά από τους ξένους και στο τέλος να παίρνουν τα αρχίδια τους :2funny: καθηγητές είναι σε αυτό οι μολδαβοί.
Για γάμο αστo δεν ενδιαφέρομαι,την μαλακία δεν την ξανακάνω.Tην αφήνω στους άλλους έλληνες για να περηφανεύονται που έχουν μολδαβή η ουκρανή γυναίκα :2funny:
έχω τώρα μια εικοσιδυάχρονη ρωσσόφωνη για σταθερό,μια χαρά είναι δεν μου τα ζαλίζει και κινούμαι ελεύθερα.

υγ.έχουν έρθει και τέσσερις πέντε ελληνίδες φοιτήτριες αυτό το χρόνο για σπουδές εδώ,κάτι  μπαζα εντελώς.Σε λίγα χρόνια που θα είναι πιο πολλές θα τις βγάλουν ανέκδοτο όπως είχε γίνει την δεκαετία του ενενήντα στη βουλγαρία... τι είναι χοντρό και ανεβαίνει σε ταξί? ελληνίδα φοιτήτρια  :2funny: :2funny: :2funny:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
το μορο που σας ελλεγα 34 χρονον από οντεσσα 1.83 57 κιλα τορα είναι ιταλια σιχνα πικνα τα λεμε που και που !!!
Αν και λίγο σιτεμένο φαίνεται πολύ καλό :2funny:
Τον περασμένο μήνα δούλεψε για κανα δύο εβδομάδες στο Οπα σαν σερβιτόρα μια ουκρανή που μόλις είχε έρθει.Στο ίδιο στυλ περίπου αλλά πιο ενισχυμένη,ξανθό σκυλί δυνατό!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Για γκαρσονιέρα μιλάω και εγώ σε παλιά οικοδομή και θα βάλω τους δικούς μου να την ανακαινίσουν.Κόστος όλα κοντά στα τριάντα με τριάντα πέντε χιλιάρικα που σε πέντε χρόνια τα κάνεις απόσβεση,σου μένει το ακίνητο και συνεχίζεις φυσικά να το νοικιάζεις.Από τις καλύτερες επενδύσεις με λίγα λεφτά που μπορείς να κανείς αυτή τη στιγμή στη Μολδαβία!Όλα τα αλλά η εν πάση περιπτώσει τα περισσότερα είναι για να τρώνε λεφτά από τους ξένους και στο τέλος να παίρνουν τα αρχίδια τους :2funny: καθηγητές είναι σε αυτό οι μολδαβοί.
Για γάμο αστo δεν ενδιαφέρομαι,την μαλακία δεν την ξανακάνω.Tην αφήνω στους άλλους έλληνες για να περηφανεύονται που έχουν μολδαβή η ουκρανή γυναίκα :2funny:
έχω τώρα μια εικοσιδυάχρονη ρωσσόφωνη για σταθερό,μια χαρά είναι δεν μου τα ζαλίζει και κινούμαι ελεύθερα.

υγ.έχουν έρθει και τέσσερις πέντε ελληνίδες φοιτήτριες αυτό το χρόνο για σπουδές εδώ,κάτι  μπαζα εντελώς.Σε λίγα χρόνια που θα είναι πιο πολλές θα τις βγάλουν ανέκδοτο όπως είχε γίνει την δεκαετία του ενενήντα στη βουλγαρία... τι είναι χοντρό και ανεβαίνει σε ταξί? ελληνίδα φοιτήτρια  :2funny: :2funny: :2funny:
αν εισαι χαλαρος και δεν το τρεχεισ μονο σου αθτη είναι η τιμη αν ομος την δεις μολδαβος πχ αγαπουλης  βρίσκεις με 18.000 και 22.000 που αγορασαν καποιοι που ισοσ γνοροζεις και κανα ταληρο να το φτιαξεις !!! βεβεα με τρεξιμο δικο σου και σαν μολδαβοσ και τα λευτα ντούκου ... sigoyra den ua bgeis χαμενος στα αρχιδια σου και αν γινεικανας πολεμος κτλ αλλα για την καθιμερινη ενικιαση πρεπει να εισε παλι μολδαβος!! πολλα τα προβλήματα !! αλλα αν εισε από πανο εση προσοπικα γινετε!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom