Για γκαρσονιέρα μιλάω και εγώ σε παλιά οικοδομή και θα βάλω τους δικούς μου να την ανακαινίσουν.Κόστος όλα κοντά στα τριάντα με τριάντα πέντε χιλιάρικα που σε πέντε χρόνια τα κάνεις απόσβεση,σου μένει το ακίνητο και συνεχίζεις φυσικά να το νοικιάζεις.Από τις καλύτερες επενδύσεις με λίγα λεφτά που μπορείς να κανείς αυτή τη στιγμή στη Μολδαβία!Όλα τα αλλά η εν πάση περιπτώσει τα περισσότερα είναι για να τρώνε λεφτά από τους ξένους και στο τέλος να παίρνουν τα αρχίδια τους
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
καθηγητές είναι σε αυτό οι μολδαβοί.
Για γάμο αστo δεν ενδιαφέρομαι,την μαλακία δεν την ξανακάνω.Tην αφήνω στους άλλους έλληνες για να περηφανεύονται που έχουν μολδαβή η ουκρανή γυναίκα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
έχω τώρα μια εικοσιδυάχρονη ρωσσόφωνη για σταθερό,μια χαρά είναι δεν μου τα ζαλίζει και κινούμαι ελεύθερα.
υγ.έχουν έρθει και τέσσερις πέντε ελληνίδες φοιτήτριες αυτό το χρόνο για σπουδές εδώ,κάτι μπαζα εντελώς.Σε λίγα χρόνια που θα είναι πιο πολλές θα τις βγάλουν ανέκδοτο όπως είχε γίνει την δεκαετία του ενενήντα στη βουλγαρία... τι είναι χοντρό και ανεβαίνει σε ταξί? ελληνίδα φοιτήτρια