Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
δεν μιλαω να φερω καποια ,
λεω να πας εκει κ να γαμας α διαλογη οχι αποκοματα που ερχοντε ελλαδα
αυτο εκνες κι εσυ νομιζω
εδω αν ησουν δεν θα γαμγες ουτε το 1-100 απ οτι εχεις γαμησει
κ σε ποιοτητα ειδικα ξεχνα το απο εισαγωγες
,,μονο στην πηγη πινεις νερο,,, ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Δεν το ειπα για αυτα που λες εσυ αλλα αυτα που γραφει ο Davarits ο φιλος του πηγε να μας κορο'ι'δεψει αλλα την επαθε γιατι βρεθηκαν κοινοι γνωστοι  :2funny: και εχω ολες της φωτο του γαμου  :2funny: :2funny: που πηγε και μονο γαμος ολιγαρχων οπως ελεγε δεν ηταν  :2funny:.Ελεγε οτι ειχε εκει μια Μοσχοβίτισα αλλα ειχε μια Ουκρανη που την καλεσε και ηρθε απο Ουκρανια.
 Απο Ουκρανια μπορει καμια ψωφια να ερθει απο Ρωσσια και ειδηκα απο Μόσχα ειναι για  :2funny:ακουγεται σαν ανεκδοτο  :2funny:!Δεν νομιζω οτι ειναι παντος οικονομικο να φερεις μια κοπελα Ελλαδα θελει αυτα τα λεφτα που γραφεις 1000 Ευρω για 10 μερες συν εισητηρια συν βιζες συν οσα φαει,που σιγουρα δεν θα τη βγαλεις με σουβλακια.Αλλα αν δεν εισαι Ρωσσοφωνος αυτο το να φερεις μια κοπελα ειναι μια λυση  :)
μιτσο καμια καλητερη προταση για ελλαδα εχεισ????????????  ασε τους σιντροφους και το ποιημα και δοσε καμια καλητερη προταση αν εχεις γιατι στο βιντεο μας λες ότι οι ελληνες δεν γαμανε!!!!!!!!! και με περνουν στο σκαυπ και μου αποδικνηουν ότι γαμανε!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  οι 50 αριδες βεβεα μαυρη ποικρα!!!! το μεσιμερι με αλον παλι που μιλησα σκαιπ γαμισετα!!!! αλλα μου ορκιζετε ότι την κυρα την γαμαειι!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ρε μαγκεσ γραφτε τα εδο να γουστάρουμε !!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.340
Πόντοι
506
δεν μιλαω να φερω καποια ,
λεω να πας εκει κ να γαμας α διαλογη οχι αποκοματα που ερχοντε ελλαδα
αυτο εκνες κι εσυ νομιζω
εδω αν ησουν δεν θα γαμγες ουτε το 1-100 απ οτι εχεις γαμησει
κ σε ποιοτητα ειδικα ξεχνα το απο εισαγωγες
,,μονο στην πηγη πινεις νερο,,, ;)
Και το εμφιαλωμενο μια χαρα ειναι, και το πινεις και παγωμενο και ζεστο  :tooth:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μιτσο καμια καλητερη προταση για ελλαδα εχεισ????????????  ασε τους σιντροφους και το ποιημα και δοσε καμια καλητερη προταση αν εχεις γιατι στο βιντεο μας λες ότι οι ελληνες δεν γαμανε!!!!!!!!! και με περνουν στο σκαυπ και μου αποδικνηουν ότι γαμανε!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  οι 50 αριδες βεβεα μαυρη ποικρα!!!! το μεσιμερι με αλον παλι που μιλησα σκαιπ γαμισετα!!!! αλλα μου ορκιζετε ότι την κυρα την γαμαειι!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: και ρε μαγκεσ γραφτε τα εδο να γουστάρουμε !!!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ο συγκεκριμενος δεν γαμαει απο ιατρικους λογους  :2funny: στις φωτογραφιες του γάμου ολο καθιστος ηταν και οπως μου ειπε ενας κοινος γνωστος που τον ειδε στην Κρήτη το καλοκαιρι δεν μπορουσε ουτε να περπατισει να παει στο μπαρ να παρει ενα ποτό.Τελος παντον δεν καταλαβαινω εσυ πας να τον αναστησεις παλι?
  Ειναι κ'αυτο μια λυση αλλα αν εχεις λεφτα γιατι να μενεις Ελλαδα? :2funny:Αν εχεις λεφτα και θελεις να  :knockinb: σηκωνεσε και φευγεις απλο ειναι και εχεις και επιπεδο ζωης και γκομενες και οτι θελεις και δεν βλεπεις γυρω σου Πιρφορους και Πακιστανους απλα πραγματα.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
 Ειναι κ'αυτο μια λυση αλλα αν εχεις λεφτα γιατι να μενεις Ελλαδα? :2funny:Αν εχεις λεφτα και θελεις να  :knockinb: σηκωνεσε και φευγεις απλο ειναι και εχεις και επιπεδο ζωης και γκομενες και οτι θελεις και δεν βλεπεις γυρω σου Πιρφορους και Πακιστανους απλα πραγματα.
αυτο ειναι κ τελος
εχεις?φευγεις κ γαμας
δεν εχεις?ελλαδα κ μπου ολη μερα.. :grin: :grin: :grin:
οποιος λεει εχω κλπ εγω δεν τον πιστευω,,,η εχει λιγα η τιποτε... ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ο συγκεκριμενος δεν γαμαει απο ιατρικους λογους  :2funny: στις φωτογραφιες του γάμου ολο καθιστος ηταν και οπως μου ειπε ενας κοινος γνωστος που τον ειδε στην Κρήτη το καλοκαιρι δεν μπορουσε ουτε να περπατισει να παει στο μπαρ να παρει ενα ποτό.Τελος παντον δεν καταλαβαινω εσυ πας να τον αναστησεις παλι?
 Ειναι κ'αυτο μια λυση αλλα αν εχεις λεφτα γιατι να μενεις Ελλαδα? :2funny:Αν εχεις λεφτα και θελεις να  :knockinb: σηκωνεσε και φευγεις απλο ειναι και εχεις και επιπεδο ζωης και γκομενες και οτι θελεις και δεν βλεπεις γυρω σου Πιρφορους και Πακιστανους απλα πραγματα.
ειπαμε για να αρχισουν να ξαναγραφουν οι ανατολικοι σιντροφοι!!!! κομενα τα περι προσοπικου και να επικεντροθουμε στο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΙΓΟ ΤΟ ΣΚΑΙΠ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΡΑΨΤΑ ΕΣΗ!!!!!!! καμια προταση για ελλαδα!!!!!!!!! εχεις ??? οι ανθροποι εχουν οικογενιες επιχηρησεις και υποχρεοσεις!!! στο ελλντα!!! δεν γινεται να φιγουν!!!!  οποτε ????????????? ο τυπος που μου στηλε της φοτογραφιες !!!!!!! ΜΑΓΚΑςΕ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και γαμαει τεζαα!!!! και χαλαει τα λιγοτερα!!! χορισ ταξίδια ταλεπορια κινδινουσ και καμενα σικοτια στα μπαρ κλαμπ κτλ τα ανατολικα!!!!!!!  κατά την γνομη μου ο καλητερος εν εελαδι στην υπαρχουσα κατασταση!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
μαγκας μπορει ναναι
γκομενες που δεν σε ξερουν δεν ερχοντε ομως κ καλες,,καμμια,,ελα εσυ λεν ολες
τυπε ο τυπος φερνει κάθε διμινο άλλες τορα περιμενει καινουργεια διπλετα !!!!! με νταβαριτσ μιλασ!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και σταματισε να γραφει πριν δυο χρονια εδο!!! αν δεν ξερεις  τα κολπα μου πε να σου πο ότι κανει και φροντηστιρια αντε τα λεμμε συντροφια!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 6ζ6666.jpg
    6ζ6666.jpg
    287,6 KB · Εμφανίσεις: 48

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ειπαμε για να αρχισουν να ξαναγραφουν οι ανατολικοι σιντροφοι!!!! κομενα τα περι προσοπικου και να επικεντροθουμε στο θεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΑΝΙΓΟ ΤΟ ΣΚΑΙΠ ΜΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΡΑΨΤΑ ΕΣΗ!!!!!!! καμια προταση για ελλαδα!!!!!!!!! εχεις ??? οι ανθροποι εχουν οικογενιες επιχηρησεις και υποχρεοσεις!!! στο ελλντα!!! δεν γινεται να φιγουν!!!!  οποτε ????????????? ο τυπος που μου στηλε της φοτογραφιες !!!!!!! ΜΑΓΚΑςΕ!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Ποιοι ειναι οι δεκαπεντε? :2funny:Οχι 500 σου γραφουνε  :2funny: Εγω εχασα καθε ιδεα για σενα οταν μου ειπαν οτι εισαι κολλητος με τον Γερμενή  :2funny:αυτον το χάλια  :2funny: που οταν τον εβλεπα  :2funny:Ενα μηνα που ημουν εκει δεν τον ειδα ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ολο με αντρες ηταν αγκαλια  :2funny:.Στη Μολδαβια δεν ειδα κανεναν γαμιά  :2funny:ολο κακομοιρηδες και φουκαραδες που καθονταν στο ΟΠΑ κλαιγαν τη μοιρα τους και παιζανε ταβλι και χαρτιά  :2funny:.
 Οσο για τον φιλο σου,αυτος ειπε ψεματα για γαμους μεγιστανων κλπ.
 Και να γραψει θα βαλει φωτο απο 5-6 γκομενες και μετα δεν θα εχει τι να πει.Το κακο ειναι οτι αυτοι που εσυ λες γαμιαδες κατεβαζουν το επιπεδο.Παντος για να γελας καλοι ειναι αλλα για τιποτα παραπανω  :2funny:

αυτο ειναι κ τελος
εχεις?φευγεις κ γαμας
δεν εχεις?ελλαδα κ μπου ολη μερα.. :grin: :grin: :grin:
οποιος λεει εχω κλπ εγω δεν τον πιστευω,,,η εχει λιγα η τιποτε... ;)
Αυτο ειναι η μονη λυση οπως το'πες αυτο εκανε και ο Φιντέλ και οπως γραφει ουτε για αστειο δεν το σκεφτεται να ξαναγυρισει Ελλαδα!
 Γενικα οι πληροφοριες του Ελληνα για την Ρωσσια,Πολωνια ειναι 20ετιας!Δες τι γραφανε στο Thread της Πολωνιας χωρις να ξερουνε.Πραγματα που γινοντουσαν πριν απο 20 χρονια.

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
τυπε ο τυπος φερνει κάθε διμινο άλλες τορα περιμενει καινουργεια διπλετα !!!!! με νταβαριτσ μιλασ!!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: και σταματισε να γραφει πριν δυο χρονια εδο!!! αν δεν ξερεις  τα κολπα μου πε να σου πο ότι κανει και φροντηστιρια αντε τα λεμμε συντροφια!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ
Η ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Η ΦεΡΝΕΙ ΜΠΑΡΟΒΙΕς ΜΕ ΤΟ -ΧΟΝΤΡΟ-ΑΖΗΜΙΩΤΟ
η τις ξερει απο παλια
αυτα..
αλλο δεν παιζει
τσους καληνυχτα σε ολους

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
Ποιοι ειναι οι δεκαπεντε? :2funny:Οχι 500 σου γραφουνε  :2funny: Εγω εχασα καθε ιδεα για σενα οταν μου ειπαν οτι εισαι κολλητος με τον Γερμενή  :2funny:αυτον το χάλια  :2funny: που οταν τον εβλεπα  :2funny:Ενα μηνα που ημουν εκει δεν τον ειδα ΠΟΤΕ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ολο με αντρες ηταν αγκαλια  :2funny:.Στη Μολδαβια δεν ειδα κανεναν γαμιά  :2funny:ολο κακομοιρηδες και φουκαραδες που καθονταν στο ΟΠΑ κλαιγαν τη μοιρα τους και παιζανε ταβλι και χαρτιά  :2funny:.
 Οσο για τον φιλο σου,αυτος ειπε ψεματα για γαμους μεγιστανων κλπ.
 Και να γραψει θα βαλει φωτο απο 5-6 γκομενες και μετα δεν θα εχει τι να πει.Το κακο ειναι οτι αυτοι που εσυ λες γαμιαδες κατεβαζουν το επιπεδο.Παντος για να γελας καλοι ειναι αλλα για τιποτα παραπανω  :2funny:
 Αυτο ειναι η μονη λυση οπως το'πες αυτο εκανε και ο Φιντέλ και οπως γραφει ουτε για αστειο δεν το σκεφτεται να ξαναγυρισει Ελλαδα!
 Γενικα οι πληροφοριες του Ελληνα για την Ρωσσια,Πολωνια ειναι 20ετιας!Δες τι γραφανε στο Thread της Πολωνιας χωρις να ξερουνε.Πραγματα που γινοντουσαν πριν απο 20 χρονια.

στο θεμα που σε ροτησα δεν βλεπω  απανταση !!! τα αλλα που γραφεις είναι επι προσοπικου οποτε πεξτο  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: μονο σου!!!! αλλα οπος γραφεις ΑΝ αυτοι που λεω εγω κατεβαζουν το επιπεδο !!! ΑΝΕΒΑΣΕΤΟ ΕΣΗ !!!! ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ!!!!!!

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ΝΑΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ
Η ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΕΙ
Η ΦεΡΝΕΙ ΜΠΑΡΟΒΙΕς ΜΕ ΤΟ -ΧΟΝΤΡΟ-ΑΖΗΜΙΩΤΟ
η τις ξερει απο παλια
αυτα..
αλλο δεν παιζει
τσους καληνυχτα σε ολους
ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟ οι φορες με βιντεα φοτο και βιζεσ !! πολλα τα τεμαχια!!!!! βρεσ πιοσ είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ  και θα δεισ αμα θελει ο συντροφος τα βιντεα!! !!!! ΤΣΟΥςς και αμα θες κανει και φροντηστιρια!!!! βρεστον και ελλα να μου πεισ μετα!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
ΔΕ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟ οι φορες με βιντεα φοτο και βιζεσ !! πολλα τα τεμαχια!!!!! βρεσ πιοσ είναι ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ  και θα δεισ αμα θελει τα βιντεα!! !!!! ΤΣΟΥςς και αμα θες κανει και φροντηστιρια!!!!
εγινε μαν
αν μαζεψω λεφτα θα ερθω ... :grin: :grin: :grin:
υγ,τι δουλεια κανεις?
αν θες λες,,,

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
εγινε μαν
αν μαζεψω λεφτα θα ερθω ... :grin: :grin: :grin:
υγ,τι δουλεια κανεις?
αν θες λες,,,
βοηθος παραολιμπιακον ιππικον  :fuck2: :fuck2: :fuck2: αγονον σε κουτσεσ μαριες!!!!!!!!!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:   :grin: :grin: :grin: :grin:  χωρις γιαλια !!! ουτε φακους επαφης !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
βοηθος παραολιμπιακον ιππικον  :fuck2: :fuck2: :fuck2: αγονον σε κουτσεσ μαριες!!!!!!!!!!!! :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:   :grin: :grin: :grin: :grin:  χωρις γιαλια !!! ουτε φακους επαφης !!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
καταλαβα...
τρως τα ετοιμα.. :grin:
βαζε φωτο παντως
ασε τον πορνομεταναστη,αυτος ειναι χορτατος..εμεις θελουμε φαι,, ;)

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
καταλαβα...
τρως τα ετοιμα.. :grin:
βαζε φωτο παντως
ασε τον πορνομεταναστη,αυτος ειναι χορτατος..εμεις θελουμε φαι,, ;)
για αυτό τα γραφο!! και τα καλα και τα ασχημα!!!! σημερα ετυχε και με πιρε στο σκαυπ ο συντροφος και με εβαλε να σας γραψο πος γαμαει !! ανατολικες !! όταν διαβασε τιν γαμιστικη  μαυριλα που επικρατει στους 50 αριδες που περιεγραψα εδο !!!! μακαρι αν υπαρχει άλλος τροπος να τον γραψει καποιος!! εδο!! ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν κοπει και το μουνι στον ελληνα !!!! τερμα!!! το ελλαδισταν!!!  βοηθατεε !!! σχετικοι !!! στο ανατολικο αθλημα !!!!! μιασ και το θρεντ είναι ανατολικο!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΤΥΠΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ !!!! ΤΑ ΠΙΝΩ!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
Καλώς τα συντρόφια που ξαναγράφουν και πάλι.Από φωτογραφίες μούφα χορτάσαμε,να είστε καλά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ουκρανές έχουν έρθει πάντως αρκετές την τελευταία περίοδο εδώ,τις βλέπεις να περιμένουν στο emigration για να πάρουν άδεια παραμονής. :grin:

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.310
Πόντοι
2.356
Με ένα χιλιάρικο περνάς μια χαρά,αν έχεις και δικό σου σπίτι ακόμα καλύτερα.Κρίση παντού,πέσαν οι τιμές των ακινήτων :grin: Φτηνή και ασφαλής χώρα η Μολδαβία,τα έχουμε ξαναπεί αυτά.Οι Μολδαβές θεές μπροστά στις Ελληνίδες,υστερούν σε Ουκρανές φυσικά.Δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση το όλο θέμα,απλά είναι τα πράγματα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
για αυτό τα γραφο!! και τα καλα και τα ασχημα!!!! σημερα ετυχε και με πιρε στο σκαυπ ο συντροφος και με εβαλε να σας γραψο πος γαμαει !! ανατολικες !! όταν διαβασε τιν γαμιστικη  μαυριλα που επικρατει στους 50 αριδες που περιεγραψα εδο !!!! μακαρι αν υπαρχει άλλος τροπος να τον γραψει καποιος!! εδο!! ΒΟΗΘΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  αν κοπει και το μουνι στον ελληνα !!!! τερμα!!! το ελλαδισταν!!!  βοηθατεε !!! σχετικοι !!! στο ανατολικο αθλημα !!!!! μιασ και το θρεντ είναι ανατολικο!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:  Υ.Γ ΤΥΠΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΤΡΩΩ !!!! ΤΑ ΠΙΝΩ!!! :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Συγγνωμη να γραψει τι?Πως εφερε μια Λεττονή στην Ελλαδα και της εδωσε 1500 Ευρω συν οσα εφαγε  :headbang:.Αν αυτο ειναι μαγκιά να χαλάσεις 2500-3500 Ευρω για να εχεις την ιδια γκομενα για 10 μερες εγω τι να πω.Αν ηξερες Ρωσσικα θα εβλεπες στο βιντεακι που εβαλα που ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΓΕ Η ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΓΙΑ 50 ΓΚΡΙΒΝΙΑ  :)που στη μαυρη αγορα ειναι ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 2 ΕΥΡΩ!Μιλαμε για τρελλα λεφτα  :headbang:.Ενα παιδια απο τη Σουηδια ετσι εφερνε και ετρωγε καθε φορα κοντα 5000 Ευρω  :headbang:
 Αυτο οτι φερνει καθε δυμηνο ειναι της φαντασιας σου.Η κατασταση του ειναι σαν καποιου φυλακισμενου που παιρνει αδειες και βγαινει κατα καιρους απο τη φυλακη  :2funny:Σιγουρα αν συγκρινεις εναν τετοιο φυλακισμενο που 2 φορες το χρονο παιρνει αδειες ειναι καλητερος απο καποιον που δεν βγαινει ουτε για μια μερα απο τη φυλακη :2funny:Δεν καταλαβαινω που το πας?Δηλαδη θελεις παλι να αναστησεις τον Μουτζούρη?Να μας γραψει τι?Πως τα σκαει χοντρα για να φερει απομηναρια απο το ανατολικο μπλοκ?Αφου τα εγραψε ολα αυτα :think:.
 Ουτε λυκειο δεν εχει τελειωσει οτι ειπε σχετικα με την γεωπολιτικη επεσε εντελως εξω.
 Εμενα γιατι και στο amurspb με κανανε Ходок και μπορω και μπαινω σε ολα τα κλειστα θεματα  :)Αν δεις εκει στα κλειστα θεματα τι γαμανε θα τρελλαθεις τελείος  :) διασημοτητες της μισες τηλεπαρουσιαστριες εχουν  :knockinb: και βαζουν και τα τηλεφωνα τους αφου ειναι κλειστα Thread !Αν ειναι καποιος να δωσει μια συμβουλη ας πει την αληθεια και οχι να μας λεει ψεματα και   :jerking: :2funny:
Με ένα χιλιάρικο περνάς μια χαρά,αν έχεις και δικό σου σπίτι ακόμα καλύτερα.Κρίση παντού,πέσαν οι τιμές των ακινήτων :grin: Φτηνή και ασφαλής χώρα η Μολδαβία,τα έχουμε ξαναπεί αυτά.Οι Μολδαβές θεές μπροστά στις Ελληνίδες,υστερούν σε Ουκρανές φυσικά.Δεν χρειάζεται περισσότερο ανάλυση το όλο θέμα,απλά είναι τα πράγματα.
Ελα τι κανεις?Που χάθηκες? :)Αυτο σχετικα με την ασφαλεια οχι απλος ασφαλη αλλα απο τα πιο ασφαλη μερη στον κοσμο και το Κισινιωφ.Οσο για την ΠΜΡ ακομα πιο ασφαλη εκει οι μισοι ειναι μπατσοι και οι υπολοιποι μισοι ατρατιωτικοι.
 Για γραψε για τη Μολδαβια,τι παιζει τωρα?Επεσαν οι μισθοι τους?Οικονομικα επεσε το επιπεδο?Ο κοσμος ζει χειροτερα απο πριν ενα χρονο?
 Κανε μας σε παρακαλω μια αναλυση γιατι σε ενα χρονο σιγουρα αλλαξαν παρα πολλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom