Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Σε είχε ξεφτιλίσει όμως ο Συνοχαράς, εσύ ανεβάζεις φωτογραφίες με κατσίκες και αυτός με θεόμουνα
θεομουνα εγω δενν εχω δει,φιλε σορρρυ,,κατι καβλιαρες ναι...θεομουνα οχι,,με την καμμια

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
αβεε βετερανοκομανταραμουσου πα αν θελεις να γινεις μαγκας στην μολδαβια πρεπει να γινεισ μολδαβος !!! παντρεια με ντοπιαα φορτομενη !! η καλητερη επενδηση!!! και μιας και αθεος οπος λεσσ σε βλεπο οκ προχοριμενο!! και οπος πρεπει για μολνταβια!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
κερατα παρτουζεσ και αν γαμαει και κανας άλλος σινετερος θα σε ανεβασει  κοινονικα!!!!!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: 
τραλαρι λαρο,,, :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ποιος  στα λεει κ τα γραφεις ρε μαν!?/? :think: :think: :think:

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
εχει κ κτηνοβασιες??? :zfuck: :zfuck: :zfuck:

ολε  :2funny: :2funny: :2funny:
αυτα ειναι ,,στην γερμανια απογορευτηκε να γαμανε κοτες κ σκυλους πλεον,,κ κατσικια... :grin: :grin: :grin:
Έχει δηλωμένες κιολας,έτσι απλά λες να σπιλώνουμε μεγάλες προσωπικότητες του σάιτ ;;;;;;

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
παω για ολυμπιακο β ημιχρ,,τα λοιπα μετα,,το ματς,, ;) ;) ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ναι αλλα ουκρανια δεν πεφτει ι ισοτιμια να βγαλουμε κι εμεις κανα γουστο πιο οικονομ ικα
Η εισοτημια του ειναι καθαρα τεχνιτη.Η αληθινη εισοτημια ειναι αυτη που ισχυει στη μαυρη αγορα.Αν θελεις να αγωρασεις Ευρω πρεπει να δωσεις πανω απο 25 Γκριβνια στα ανταλλακτηρια που δουλευουνε με την εισοτημια της κεντρικης τραπεζας απλος δεν εχει .Καπος ετσι ηταν και επι κομουνισμου Π.Χ. στη Ρουμανια επι Τσαουσέσκου η εισοτημια στην τραπεζα για να αλλαξεις λεφτα ηταν το 1 $ προς 12 λε'ι' εννοειται οτι οι ντοπιοι οχι μονο δεν μπορουσαν να αγωρασουν $ αλλα αν ειχανε στο σπιτι τους $ πηγαιναν και φυλακη.Στη μαυρη αγορα ομως δινανε 60-90 λε'ι' για 1 $ και φυσικα ολοι οι τουριστες ετσι αλλαζαν τα λεφτα τους.

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
oleeee o gayrowwwwwssss :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: λοιπον χαινβανιααα εφαγα κραξιμο από τους σκαιπατους συντρόφους εχτεσ λεει ειχαν πεσει κατο από τα γελια που διαβαζαν ότι θελουμε να αγοράσουμε στην μολδαβια γκαρσονιεραα με τοσα λευτα!!! ρε παπαρα μου λεγαν χειρότερος από τον διμιτρακη εγινες  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: τα χασεσ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: μου λενε !!!!!!! ελλαδα πουλανε διαρια τριαρια με 15οοο ευρα στην αθηνα!!!!!!!!! καζουρα λεμε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  τους τιν ειπα ομος ναι τους λεο αλλα εφορια και νικια αρχιδια θα περνεισ!!!!!βεβεα ελλαδα είναι ελλαδα:!!!! τι να λεμε τορα!!!! ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑφΕΡΟ ΤΟ ΚΛΙΜΑ!!!! ΑΠΟ ΤΟΥς ΣΥΝΤΡΟΦΟΥς ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΙΝΔΕΜΕΝΟΙ ,ΕΤΑΞΙΤΟΥς ΣΕ ΟΜΑΔΕΣ ΣΤΟ ΣΚΑΙΠ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: θα ξαναγραψουν λεει όταν κρεμασουν αναποδα το τσαρο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
ξερεται ολοι οι αντα ιντα συντροφοι που γραφαν εδώ!!! εγω τα ακουω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε παπαρες μια παρεα ειμαστε!!! χειμονασ ερχεται μπειτε και γραφτε να γουστάρουμε!!!!! αφου ολοι διαβαζετε σαν της κοτσομπολεσ τσατσαδες !!!!! και βλέπεται γινετε σοβαρη προσπαθεια να κοπουν οι μαλακιες επι προσοπικου!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και εθεσε το εροτημα τους λεο ρε μαλακες και τι κανει ο δικος μας στην μολδαβια για να βγαλει κανα φραγκο!!!???? ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ !!!!!!!! και γραψτα για ολους!!!! δεν αξιζει τιποτα!!!! αν εχει κανενας αλοοσ ιδεα για καμια δουλεια που μπορει να βγαζει τα εξοδα του μινα χορισ ρισκα ας γραψει ΣΙΜΙΟΤΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!! οι προιν δάσκαλοι καθηγηταδες κτλ εδο στο μπουρδελα!!! αυτιαααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
οπος επισης μιλησα με γουναρα από την σιατιστα που ξερει
την πολονια σαν την πουτσα του!! καποτε οι μισεσ γουνες της πολονιας από αυτόν περναγαν πολλα λευτα !!!!!! και μου λεει μαλακιες  πριν από 10 χρονια οκ!! γαμουσεσ τεζα φτινα τα τουμπανα αλλα θελαν γαμο και σπιτομα !!! τορα για τον ξενο εχουν μεινει η μετριες που σιγουρα στα ματια του αγαμητου πιτσιρικα είναι θεεσ και η πολονια παρα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:δισος και εχουν λευτα δεν πεινανε !!!! και τα τουμπανα δεν πλιζιαζοντε αν δεν εχεισ αμαξάρες σπιταρόνες κτλ πολη καλητερα η ουκρανεια για γαμησεια!!!!  βεβεα εγο θα παο αλλα ότι μου χει πει ο γουναρας είναι 100 τα 100 !!!!!!!!! αλλα μου ειπε ότι εχει ακομα μουναρες μουναρες οπος παλιια!!!! αυτά για σημερα!!! σπακοι νοτσε!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Η εισοτημια του ειναι καθαρα τεχνιτη.Η αληθινη εισοτημια ειναι αυτη που ισχυει στη μαυρη αγορα.
Εχεις δίκiο. Τέλη Ιούλη πoυ πετάχτηκα μια βόλτα μέχρι Οντέσσα άλλαξα χωρίς κόπο 40 Ευρώ με ένα χιλιάρικο. Δίπλα από κάθε ΑΤΜ ήταν τουλάχιστον 3-4 Ουκρανοί που σε παρακάλαγαν να στα αλλάξουν αυτοί. Αν ήξερα καλά τη γλώσσα μάλλον θα πετύχαινα και καλύτερες τιμές, αν και δεν με ενδιέφερε για ένα ολιγόωρο ταξίδι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
ξερεται ολοι οι αντα ιντα συντροφοι που γραφαν εδώ!!! εγω τα ακουω :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ρε παπαρες μια παρεα ειμαστε!!! χειμονασ ερχεται μπειτε και γραφτε να γουστάρουμε!!!!! αφου ολοι διαβαζετε σαν της κοτσομπολεσ τσατσαδες !!!!! και βλέπεται γινετε σοβαρη προσπαθεια να κοπουν οι μαλακιες επι προσοπικου!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:  και εθεσε το εροτημα τους λεο ρε μαλακες και τι κανει ο δικος μας στην μολδαβια για να βγαλει κανα φραγκο!!!???? ΤΙΠΟΤΑ ΜΟΥ ΛΕΝΕ !!!!!!!! και γραψτα για ολους!!!! δεν αξιζει τιποτα!!!! αν εχει κανενας αλοοσ ιδεα για καμια δουλεια που μπορει να βγαζει τα εξοδα του μινα χορισ ρισκα ας γραψει ΣΙΜΙΟΤΕΟΝ ΟΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΙ ΜΕ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΜΠΛΟΚ!!! οι προιν δάσκαλοι καθηγηταδες κτλ εδο στο μπουρδελα!!! αυτιαααααααα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Με το Σκυλοχάρα θα μιλησες  :2funny:Μονο αυτος ο υπαναπτικτος λεει οτι η Ελλαδα ειναι το καλητερο μέρος με την καλητερη ζωη  :2funny:.
  Ειδα τους εμπειρους του ανατολικου μπλοκ  :2funny:
Εχεις δίκiο. Τέλη Ιούλη πoυ πετάχτηκα μια βόλτα μέχρι Οντέσσα άλλαξα χωρίς κόπο 40 Ευρώ με ένα χιλιάρικο. Δίπλα από κάθε ΑΤΜ ήταν τουλάχιστον 3-4 Ουκρανοί που σε παρακάλαγαν να στα αλλάξουν αυτοί. Αν ήξερα καλά τη γλώσσα μάλλον θα πετύχαινα και καλύτερες τιμές, αν και δεν με ενδιέφερε για ένα ολιγόωρο ταξίδι.
Μάκη ας μην εχω σπουδασει οικονομικα στην οικονομια και της οικονομικες αναλυσεις εχω πιθανοτατα μεγαλο ταλεντο  :).
  Αλλα το να προβλεψει κανεις την οικονομικη καταστροφη της Ουκρανιας δεν χρειαζεται να εχει κανεις μεγαλες γνωσεις σχετικα με την οικονομια.
  Το Γκριβνα ουε για κωλοχαρτο δεν κανει.Ο πλυθισμος εχει στα χέρια του πολλα γκριβνια η πραγματικη του αξια δεν ειναι ουτε 50 προς 1 σε σχεση με το Ευρω!

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.312
Πόντοι
2.356
Έτσι είναι,ένας μολδαβος που δούλεψε στην ουκρανία και γύρισε πριν κανα δύο μήνες είχε γρίβνα και πήγε να τα αλλάξει :2funny: του τα πήρανε 1 Γρίβνα = μισό Λει :grin:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
τασο εγω πηγα κοντα στο αθηνα μολλ οδυσσο λιγο πιο πανω απο bynina να αλλαξω 150 ευρο.το γριβνα ηταν 16 και μου λεει να σου το αλλαξω 17,λεω ασε παω τραπεζα 16.6 τι να αλλαξω εκει μεσα σε ολο τον κοσμο και μεχρι να παω σπιτι μπας και μου την πεσει κανενας και με ληστεψει.αν μπορειτε παιδεια να μου πειτε αν μπορω να παω τωρα απο κισινιοβ οδεσσα με τρενο η μαρσουτκα.αν οχι ισως ερθω μονο κισινιοβ,οδεσσα προχτες ενοπλοι με μασκες πηγαν να κανουν μαλακια στο σταθμο,τραυματισαν ενα σεκουριτι δεν εδωσα σημασια ακριβως τι εγινε.αλλο μερος μαυρη αγορα δεν ξερω εκτος εκει που πηγα,ενας γεωργιανος γνωστος δινει 18 αλλα δεν ρισκαρω προτιμω αναλακτιρια.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Με το Σκυλοχάρα θα μιλησες  :2funny:Μονο αυτος ο υπαναπτικτος λεει οτι η Ελλαδα ειναι το καλητερο μέρος με την καλητερη ζωη  
Δεν τα λεει αυτα ο Σινοχαρας Δημητρακη εγω τα λεω,μας μπερδεψες μαλλον.Οι ποιοτητα ζωης στην Ελλαδα ειναι 100 φορες καλυτερη απο αυτην της Ρωσιας. 

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Godharry . λοιπόν εφόσον έχεις διαβατήριο ΕΕ δεν έχεις πρόβλημα μετακίνησης από Μολδαβία (ή ΠΜΡ) σε Οντέσσα ή το αντίστροφο. Τραίνο καλύτερα απέφυγέ το . Κάνει περίπου 6 ώρες !! (για 180 χλμ)γιατί έχει 3 χρονοβόρους ελέγχους στο Ανέστι Νόι, στο Μπεντέρ και στην Κουτσουργκαν. Μαρσρούτκα καλύτερα και ταξί ακόμα καλύτερα. Οχι ΙΧ με πινακίδες ΕΕ.
Τώρα για ανταλλακτήρια δίνουν ότι και η Κεντρική Τράπεζα. Πάντως τον Ιούλιο που πήγα, όπως γράφω και παραπάνω, δίπλα σε κάθε ΑΤΜ είχε ανθρώπου που σου άλλαζαν επιτόπου τα Ευρώ ή Δολλάρια που είχες σηκώσει.
Εγω για παράδειγμα μόλις εφτασα στο σταθμό της Οντέσσα (λεοφωρεία) και σήκωσα με τη βίζα ένα 20 ευρω αμέσως με πλσίασαν 2-3 τύποι και προθυμοποιήθηκαν να μου τα αλλάξουν, πράγμα που έγινε και στην ΑΤΜ της Ούλιτσα Γκρετκα το απόγευμα.
Αυτά τέλη Ιούλη. Τώρα αν έχουν αλλάξει τα πράγματα δεν ξέρω.

nukteros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
2.341
Πόντοι
506
Δεν ξερω τι θα γινει στην Μολδαβια?Γιατι δεν ειμαι εκει.Παντος για τη Ρωσσια προβλεπω πτωση στις τιμες των ακινητων δεν ξερω πόσο ολα αυτα θα εξαρτηθουνε απο της τιμες του πετρελαιου.Ακομα και αν καποιος δεν εχει διαμερισμα καλο ειναι να περιμενει λιγακι.
Πτωσει στης τιμες ηδη υπαρχει,στην κτηματομεσιτικη αγορα της Ρωσιας ειναι ολα νεκρα.Κανεις δεν αγοραζει τιποτα.Και οι τραπεζες δεν δινουν δανεια. Οσο για την Ουκρανια δειχνουν σημερα στις ειδησης τους οτι οι πολιτες πουλανε τα νεφρα τους για να την βγαλουν τον χειμωνα.  

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
χερετο τα σιντροφιααα του ανατολικου μπλο!!!!!κκκ!!!  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: χιονησε ,μοσχα πετρουπολι τα λεο με κοπροσκιλα από μοσχα κανο ευρευνα για να δο αν είναι προθιμες για χαιλικια στην βουλγαρεια!!!!!!!!!!!!!!! αυτά που σας ελλεγα χαιβανια 50αριδες κτλ που μου κλεγεστε!!!! :jerking: :jerking:  ιταλος 76 χρονον κερασε μαχεριες την σαρανταρα μολδαβη γκομενα του από ζιλια@!!!!!! :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:  παλικαρος λεμε ευτηχζος η γκομενα εζησε μετα από πολλες μαχεριες στο θορακα!!! δεν είναι ρτυχαιο ότι οι μισεσ μολδαβεσ είναι ιταλια  :knockinb: :knockinb: :knockinb: :knockinb:  ετσι για να μιν ακουο μαλακιεςςςςςς αξιοιιι οι μακαροναδεσ!!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom