dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Οχι αλλα πηγα και ειδα απο κοντα πως περνανε της διακοπες τους στα νησια κανουν πλακες ο ενας στον αλλον και .δηλαδη για να γαμαει καποιος πρεπει να τον δεις εσυ πρωτα?
ωραιο σκεπτικο
Οι Ελληνες γενικα οπου πανε ειναι πολυ γκετοποιημενοι συνηθως μονο με Ελληνες συναναστρεφονται και κανουνε παρεα.τον γνωριζω απο τα μαθητικα μ χρονια και ειναι πολυ καλο παιδι!οχι ξερολας και φθονων σαν τους περισσοτερους ελληνες!ειχε παει ο αδερφος του πρωτα γερμανια κ τωρα παιρνει ενα 1700ευρ μισθο σε γερμανικη εταιρια ενω αυτος δουλευει σε ιδιωτικη κλινικη κ περνει 1400.οποτε εχουνε ενα εισοδημα 3000-3100 πληρωνουν ενα ενοικιο 500γ δυαρι οποτε πολυ καλυτερα απο ελλαδα.παντως μ λεει εκει βερολινο εχει τα παντα απο πουτανες!τον ζηλευω
και σε αυτο εχεις δικιο ολοι οι ελληνες φοιτητες κτλ παντα κανουν παρεα πιο πολυ με ελληνες! δν ξερω γιατι φοβουνται να ανοιχτουν σε ξενους? ενω καμια φορα οι ξενοι μπορει να ειναι καλυτερα ατομα απο τους ελληνες "φιλους τους"
Εδω παντος εχει 17-18 βαθμους με ελαφρι ηλιο και ειναι χαρα θεου!Δεν εχει 40 υπο σκια .Ασε που με το εδω κλιμα εχω διατηριθει πολυ καλα .Ολοι μου οι φιλοι στην Ελλαδα που καθονται στον ηλιο δειχνουν 10 χρονια μεγαλητεροι απο 'μενα.Τι μας λες καλε....
Εδω ο Δημητράκης εβγαλε το Λένινγκραντ οτι έχει καλυτερο κλίμα απο την Ελλάδα, και την Ρωσσία "υπερ-χωρα". Στην Μύκονο θα κόλωνε;
Σιγουρα η Μολδαβια δεν κανει για Σεξοτουρισμο αλλα αν μου λεγανε να παω Μυκονο ή Μολδαβία? 1.000.000 θα προτιμουσα τη Μολδαβια!Τουλαχιστον εκει δεν θα μου φυγει μια περιουσια χωρις να .
Τελικα ο μονος μαγκας με αρχηδια ειναι ο Χάρης!Μιση μεριδα ανθρωπος και δεν κωλοσε να παει Οδησσό οταν ο Davarits που μας το παιζει μαγκας χεστηκε να παει Οδησσό και πηγε Βουλγαρια .Για τους αλλους δε μιλαω γιατι εχουνε χρεωκοπισει οταν δεν εχεις να φας το γαμησι θα κοιταξεις?