Νέα

Μολδαβία - Chişinău

• Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 758K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Δες παλια ποστ ειχε βαλει φωτο του  :2funny: ξεφυλισε το Thread ειναι ενας που ειναι κατι μεταξυ Παναγιωταρου και Γερμενή εχω γραψει σχετικα  :2funny: κολλητος με τον Davarits ειναι  :2funny:.Για να  :2funny: καλοι ειναι  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εσυ που πηγες εκει κι εμεινες 15μερες αν καταλαβα, κ ξερεις κ ρωσσικα ποσες γαμησες?/ητανε καποια καλη,δηλ ανω του μετριου?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσυ που πηγες εκει κι εμεινες 15μερες αν καταλαβα, κ ξερεις κ ρωσσικα ποσες γαμησες?/ητανε καποια καλη,δηλ ανω του μετριου?
Μια καινουργια γαμησα δεν ηταν εντελως χάλια μετρια θα την χαρακτηριζα 22 ετων τα αρνητικα της ηταν οτι ηταν λεπτη και αβυζη σαν αγορακι φυσικα και της λειπανε δοντια στο πλα'ι'.Αυτο που με εκανε να  :o ηταν που μου αφηγηθηκε πως τα χαλασε με τον πρωην της:Την κερατωσε ,και οταν την ρωτησα που το εμαθε μου ειπε οτι αυτος της το ειπε!Εκανε λεει φασαρια και δεν τον συγχωρεσε.
  Ηρθε και μια που ειχα απο την ΠΜΡ ουτε αυτη ηταν τιποτα σπουδαιο εμφανησιακα.
  Εκει δεν σηκωνουνε να της κερατωσεις.Οσο για τους Ελληνες εκει καθονται στο ΟΠΑ (που γυριστηκε το βιντεο με τους Αραπαδες) και παιζουν απ'το πρω'ι' μεχρι το βραδυ τάβλι και χαρτιά  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.
  Αλλο αν εδω σας γραφουν οτι  :knockinb: :knockinb: :2funny:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
διμητρακι βρηκες λεπτη,αβυζη?αν ειναι και κοντουλα δωσε μου την,το στιλ μου!θα το σκεφτω οκτωβριο 3 μερες απο οδυσσο,με τρενο ομως.λεει εχει καθε μερα

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
διμητρακι βρηκες λεπτη,αβυζη?αν ειναι και κοντουλα δωσε μου την,το στιλ μου!θα το σκεφτω οκτωβριο 3 μερες απο οδυσσο,με τρενο ομως.λεει εχει καθε μερα
γενικη συμβουλη ,οταν αλαζεις συνορα σε τετοιες χωρες απεφυγε τα τραινα ,,σουπερ καθυστερηση κ ταλαιπωρια
καλυτερη λυση τα μινιβαν κοντα σε βοκζαλ,,παντα πας πολυ πιο γρηγορα κ περνας συνορα στο τσακ μπαμ,γιατι οι οδηγοι ολο κ κατι ψιλομεταφερουν κ λαδωνουν αυτοι κ περνουν γρηγορα συνορα που με το τρενο καθσεσε μεχρι κ ωρα ,,, ;)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
γενικη συμβουλη ,οταν αλαζεις συνορα σε τετοιες χωρες απεφυγε τα τραινα ,,σουπερ καθυστερηση κ ταλαιπωρια
καλυτερη λυση τα μινιβαν κοντα σε βοκζαλ,,παντα πας πολυ πιο γρηγορα κ περνας συνορα στο τσακ μπαμ,γιατι οι οδηγοι ολο κ κατι ψιλομεταφερουν κ λαδωνουν αυτοι κ περνουν γρηγορα συνορα που με το τρενο καθσεσε μεχρι κ ωρα ,,, ;)
Κ'εγω αυτο εκανα,Ετσι πηγα στον Χάρη Οδησσο.Στην επιστροφη βεβαια με ζαλισανε (εγραψα σχετικα) κανα τεταρτο με ψαχνανε και με ελεγχανε  :2funny:μου λεγανε για ποιον δουλευεις,επειδη ειχα 2 διαβατηρια και Ελληνικη βιζα στο Ρωσσικο διαβατηριο,πολλες καρτες απο διαφορες τραπεζες και 3 κινητα τηλεφωνα.Παντος καλητερα ειναι το λεωφοριακι περναει γρηγορα τα συνορα

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
πως τα καταλαβαίνετε όλα...μακάρι να είχα την εμπειρία σας  :2funny:
πέστε μας τώρα και τι χρώμα βρακί φοράνε αυτές οι μολδαβές χαχαχα
ΟΡΓΙΟΟ!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ασε τα ονειρα και τουσ χαμενουσ παρδεισουσ! βουλγαρσκιιι πεζει πλεον!! ακομα εχουμε λευτα για εκει ψαξου ολη η ρουμανομολδαβια βουλγαρια την εβγαλεε!!!!  ψηισηινεθθ για χοντρουσ σπονσορες και αν βρεισ καμια καλη που γυρισε να δει την οικογενεια καλος αλιος μαπα για μεταξοτεσ κορδελεσ :2funny: :2funny: :2funny:

davarits

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Like
6
Πόντοι
16
αβεε πορνοκομανταρα αξιοσσσσ παρε και μιτσου μαζι !!!!!!!!!!!γουσταρουμε πορδομεταναστηηηη :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :2funny: :2funny: :2funny:  καμια φοτο ἅπο οντεσσα δεν εβαλεσ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έχει δίκιο. Την Τετάρτη, κάπτοντας τις αντιρρήσεις της συζύγου μου πήγα στην Οντέεσα από περιέργεια να δω τι παίζει. Για να μην  μου πάρουν την ρεγκιστράσια και τρέχω να ξαναβγάλω την επομένη, πήρα τραίνο.
Ειδικότερα το τραίνο 642Щ από Κισινίεφ με ώρα αναχώρησης 09.40. Το ατξίδι άνετο , ΑΛΛΑ στα σύνορα τρομερή ταλαιπωρία. Κοντά δύο ώρες.  Εγώ και οι άλλοι Ευρωπαίοι (κάποιοι Πωλωνοί) κανένα πρόβλημα. Αλλά κατέβασαν στο σταθμό ΟΛΟΥΣ τους άνδρες (5-6) με μολδαβικά διαβατήρια μη επιτρέποντάς τους στην είσοδο και παράλληλα , όσους είχαν ουκρανικά κράτησαν καμιά δεκαριά για να τους στείλουν στο στρατό σαν εφεδρεία  :headbang:.
Οντέσσα έφτασα κατά τις 13.00 για μια διαδρομή 1,5 ώρας το πολύ με μαρσρούτκα.
Στην επιστροφή πήρα το τραίνο των 18.52 από Οντέσσα (προβλεπόμενη άφιξη στο Κισινιέφ 23.24). Η επιστροφή ήταν καλύτερη καθώς ήμουν από τους ελάχιστους άνδρες μέσα σε ένα τραίνο γεμάτο με γυναίκες νεαρής κυρίως ηλικίας  :rolleyes:. Έφτασα σπίτι κατά τις 22.00.
Στην φωτό το τραίνο των 19.20 για Οντέσσα.
Η καλύτερη λύση είναι ταξί μέχρι τα σύνορα (50 ρούβλια = 3,5 €) περνάς με τα πόδια και μετά παίρνετε την πρώτη διαθέσιμη μαρσρούτκα.

Συνημμένα

• 100_4732small.jpg
    100_4732small.jpg
    229,7 KB · Εμφανίσεις: 41

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Έχει δίκιο. Την Τετάρτη, κάπτοντας τις αντιρρήσεις της συζύγου μου πήγα στην Οντέεσα από περιέργεια να δω τι παίζει. Για να μην  μου πάρουν την ρεγκιστράσια και τρέχω να ξαναβγάλω την επομένη, πήρα τραίνο.
Ειδικότερα το τραίνο 642Щ από Κισινίεφ με ώρα αναχώρησης 09.40. Το ατξίδι άνετο , ΑΛΛΑ στα σύνορα τρομερή ταλαιπωρία. Κοντά δύο ώρες.  Εγώ και οι άλλοι Ευρωπαίοι (κάποιοι Πωλωνοί) κανένα πρόβλημα. Αλλά κατέβασαν στο σταθμό ΟΛΟΥΣ τους άνδρες (5-6) με μολδαβικά διαβατήρια μη επιτρέποντάς τους στην είσοδο και παράλληλα , όσους είχαν ουκρανικά κράτησαν καμιά δεκαριά για να τους στείλουν στο στρατό σαν εφεδρεία  :headbang:.
Οντέσσα έφτασα κατά τις 13.00 για μια διαδρομή 1,5 ώρας το πολύ με μαρσρούτκα.
Στην επιστροφή πήρα το τραίνο των 18.52 από Οντέσσα (προβλεπόμενη άφιξη στο Κισινιέφ 23.24). Η επιστροφή ήταν καλύτερη καθώς ήμουν από τους ελάχιστους άνδρες μέσα σε ένα τραίνο γεμάτο με γυναίκες νεαρής κυρίως ηλικίας  :rolleyes:. Έφτασα σπίτι κατά τις 22.00.
Στην φωτό το τραίνο των 19.20 για Οντέσσα.
Η καλύτερη λύση είναι ταξί μέχρι τα σύνορα (50 ρούβλια = 3,5 €) περνάς με τα πόδια και μετά παίρνετε την πρώτη διαθέσιμη μαρσρούτκα.

τυπε εγω ειμαι της Βουλγαριας Κ Ρουμανιας Μολδαβια δν εχω παει ποτε..πως ειναι εκει οι γυναικες κατα τη γνωμη σου?καλυτερες απο αυτες π προανεφερα?ειναι πιο φθηνα εκει?αξιζει να παει κανεις η ειναι ψιλοξενερα ολη η φαση ?? :think: :think:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι.
1. Βουλγαρία δεν έχω πάει (μόνο διέλευση οδικώς), οπότε δεν ξέρω τι παίζει εκεί.
2. Δεν μένω Μολδαβία, αλλά Τιράσπολ -ΠΜΡ.
3. (και κυριώτερο) είμαι παντρεμένος εκεί και δεν έχω περιθώρια, λόγω του ότι δεν κατέχω καλά τη γλώσσα, για πολλά-πολλά .
Σε παλαιότερα ποστ έχω αναπτύξει την σεξ σκηνή της χώρας που συνοψίζονται σε¨ "ΜΑΚΛΕΡ και...ξερό ψωμί" ΜΟΝΟ.
Το ερώτημα καλύτερα να το απευθύνεις στον Allan που τυγχάνει γνώστης όλων των ανωτέρω κρατών.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Μάλλον σε λάθος άτομο απευθύνεσαι.
1. Βουλγαρία δεν έχω πάει (μόνο διέλευση οδικώς), οπότε δεν ξέρω τι παίζει εκεί.
2. Δεν μένω Μολδαβία, αλλά Τιράσπολ -ΠΜΡ.
3. (και κυριώτερο) είμαι παντρεμένος εκεί και δεν έχω περιθώρια, λόγω του ότι δεν κατέχω καλά τη γλώσσα, για πολλά-πολλά .
Σε παλαιότερα ποστ έχω αναπτύξει την σεξ σκηνή της χώρας που συνοψίζονται σε¨ "ΜΑΚΛΕΡ και...ξερό ψωμί" ΜΟΝΟ.
Το ερώτημα καλύτερα να το απευθύνεις στον Allan που τυγχάνει γνώστης όλων των ανωτέρω κρατών.

οκ μαν..εγω εγραψα οτι ξερω απο  βουλγαριες κ ρουμανιες σοφια πλοβντιβ βουκουρεστι τιμισοαρα  :grin: :grin:
Μολδαβια δν ξερω τιποτε αλλα ενταξει
θενκς για αμεση απαντηση

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
οκ μαν..εγω εγραψα οτι ξερω απο  βουλγαριες κ ρουμανιες σοφια πλοβντιβ βουκουρεστι τιμισοαρα   :grin: :grin:
Μολδαβια δν ξερω τιποτε αλλα ενταξει
θενκς για αμεση απαντηση
Για όλες τις ανεπτυγμένες χώρες γνωρίζεις τύπε,για Μολδαβία ρώτα τον Δημητράκη που πήγε πρόσφατα να σου πει εντυπώσεις  :rockon:

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16
καλη τυχη στον παοκ στην μολδαβια,ελληναρες στιριξτε την ομαδα μας!ευχαριστω τον φιλο πιο πανω που μου ελεισε την απορια για το τρενο,ισως κατεβω 3 μερες οκτωβριο.φιλε vonmakoylis το οτι ηρθες οδυσσο και δεν με πηρες σαν δημαρχο της πολης να σε καλωσωρισω και να σου δειξω την κυπριακη φιλοξενια ειναι φαουλ.την επομενη φορα στειλε πμ ωστε να σε γνωρισω και να σε υποδεχτω σαν φιλοξενουμενο.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Για όλες τις ανεπτυγμένες χώρες γνωρίζεις τύπε,για Μολδαβία ρώτα τον Δημητράκη που πήγε πρόσφατα να σου πει εντυπώσεις  :rockon:

μ λεει οτι ειναι ακομα πιο χαι η Μολδαβια απο βουλγαρουμανιες γιατι περνουν κανα 60-100ευρω μισθο  :huh: :huh: :huh:
και καινε λαμπες πετρελαιου στα χωρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
μ λεει οτι ειναι ακομα πιο χαι η Μολδαβια απο βουλγαρουμανιες γιατι περνουν κανα 60-100ευρω μισθο  :huh: :huh: :huh:
και καινε λαμπες πετρελαιου στα χωρια  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Ναι η Μολδαβια ειναι ακομα πιο χάι  :2funny:.Αξιζει να πας να δεις τη χλιδή  :2funny:.Και οι Ελληνες εκει να δεις τι χάι ειναι  :2funny:.Ακομα  :2funny:!
 Εχω γραψει δεκαδες σελιδες σχετικα για τη Μολδαβια,της γκομενες εκει και τη συμπεριφορα τους και για τους εκει Ελληνες  :2funny: τι να επαναλλαμβανω!.Ο Davarits ειχε βαλει καπου και φωτο του Παναγιώταρου.Αξιζει να της δεις για να  :2funny:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
197
Πόντοι
1.390
Ναι η Μολδαβια ειναι ακομα πιο χάι  :2funny:.Αξιζει να πας να δεις τη χλιδή  :2funny:.Και οι Ελληνες εκει να δεις τι χάι ειναι  :2funny:.Ακομα  :2funny:!
 Εχω γραψει δεκαδες σελιδες σχετικα για τη Μολδαβια,της γκομενες εκει και τη συμπεριφορα τους και για τους εκει Ελληνες  :2funny: τι να επαναλλαμβανω!.Ο Davarits ειχε βαλει καπου και φωτο του Παναγιώταρου.Αξιζει να της δεις για να  :2funny:

αχαχαχαχαχα κ αυτα π ελεγες για τους ελληνες τ εξωτερικου δν εχεις αδικο οχι μονο για πρωην ανατ.χωρες αλλα και για Αγγλια Γερμανια κτλ
ειδικα τους νεους μεταναστες πχ Γερμανια ενας μ ελεγε οτι ειναι ακριβα να εχεις αμαξι εκει κ μετακινεισαι με τ τραμ κτλ κ τον ρωτησα τι ειναι ακριβα μ ειπε οτι σ αλλαζουν λαστιχα 2 φορες τ χρονο κ κοστιζει 800ευρω :2funny: και οι ασφαλειες ειναι ακριβες κτλ  :2funny: :2funny:
κ 5 χρονια εκει ενα αμαξι δν πηρε  :2funny: :2funny: :2funny:

prosoxi

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά θα είμαι Μολδαβία για εναν αγώνα για 4 μέρες απο αυριο επειδή δεν εχω χρόνο για ψάξιμο θα  βρω τιποτα σταντε;

Godharry

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2014
Like
4
Πόντοι
16

D

dude901123

Επισκέπτης
Φίλε παοκτσή το Chisinau δεν έχει οργανωμένη πορνεία. Παρόλα αυτά υπάρχει μια τρύπα στη γωνία Bucurest and Puskin street στο κέντρο όπου ίσως βρεις κάτι μέτριο. Ένα κωλόμπαρο είναι και οι τύπισσες ζητάνε συνήθως πολλά περισσότερα από όσα πρέπει να ζητάνε. Προσωπικά δεν έχω εμπειρία πληρωμένου εκεί αλλα επαναλαμβάνω όσα διάβασα και άκουσα και είδα καθότι έχω παέι αρκετές φορές. Αν είσαι εμφανίσημος τράβα να φλερτάρεις, να βγεις έξω για φαγητό έχει μπόλικα γκομενάκια παντού και είναι όλα φτηνά αν βρεις να κάνεις παιχνίδι για τα δικά μας μέτρα. Αν παρόλα αυτά επιμένεις και θέλεις πληρωμένο θα σου πρότεινα αν έχετε μεταφραστή ρώσικων στην εκδρομή ή αν βρεις κανέναν ταρίφα ή έλληνα ή δεν ξέρω εγώ τι που μπορεί να σε εξυπηρετήσει με Ρωσσοαγγλική μετάφραση στο Κισινάου, να πάρεις τη Makler, είναι εφημερίδα και να ψαχτείς μέσω αγγελιών Η τρύπα που σου έλεγα είναι αυτή
Παιδιά θα είμαι Μολδαβία για εναν αγώνα για 4 μέρες απο αυριο επειδή δεν εχω χρόνο για ψάξιμο θα  βρω τιποτα σταντε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom