διμητρακι συμφωνουμε ολοι μαζι σου οτι δεν κανει η μολδαβια για πληρωμενο σεξ και πορνοτουρισμο.εισαι ομως λιγο αδικος.οτι η μολδαβια δεν σε ικανοποιησε σαν σεξοτουριστα δεν σου φταιει ο ενας και ο αλλος πως μοιαζει εμφανισιακα και πως περνα τον ελευθερο του χρονο.εσυ πηγες αποκλειστικα εκει για να σκιστεις στο γαμηση σαν σεξοτουριστας.αυτοι που ειναι εκει εχουν τα στεκια τους που πανε να χαλαρωσουν,να πιουν το καφεδακι τους.εκει επρεπε να πας αποκλειστικα στα ελληνικα για να γνωριστεις απλα με τους ανθρωπους αυτους που σε διαβαζουν.αυτοι μενουν εκει μπορει να εχουν την γυναικα η την γκομενα σπιτι,απλα εκει περνανε τον ελευθερο χρονο με τους συμπατιωτες τους.πουτανες εχεις και σεξ και στην πετρουπολη,δεν χρειαζοταν να πας εκει μονο αποκλειστικα για αυτο.οι λογοι που πηγες μολδαβια εσυ ηταν αποκλειστικα σεξοτουρισμος,αν εχανες τον χρονο σου να καθεσαι και εσυ στα καφε εκει παρα να εξερευνησεις μονος τι παιζει σιγουρα φταις και ο ιδιος,μην γινεσαι σκληρος για αυτους που μενουν εκει και εχουν απερειοριστο χρονο μπρωστα τους.εγω τους 2 κυπριους στην οδυσσο αν τους δω αφιερωνω 10-15 λεπτα στο καφε μαζι τους.δεν ξοδευω τον χρονο μου,παραπονιουνται οτι τους γραφω αλλα εγω δεν μενω εκει,εχω 10-12 μερες και πρεπει να τρεχω συνεχεια.και τον αλλαν οδησσο δεν τον εβλεπα πανω απο 10-15 λεπτα,τρεχω συνεχεια.αυτο το κανω οπου παω,μονος εξερευνω για αυτο δεν εχω ποτε παρεα για να μην χανω χρονο.οτι και να εγραψαν και οι αλλοι που δεν συμφωνεις για την μολδαβια σιγουρα εχεις δικαιο,αλλα παντα ξερεις ο ελληνας σαν λαος του αρεσει να υπερβαλει.πανε σε ενα ξενοδοχειο ουκρανια,παιρνουν πουτανες απο ρεσεπσιον και λενε μετα κυπρο τις γαμουσαμε ολες χαχαχα.χαλαρωστε ολοι μην τα παιρνεται ολα σοβαρα.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μολδαβία - Chişinău
- Μέλος που άνοιξε το νήμα serreos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 758K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Το πιο γελοιο της υποθεσης ειναι οτι αυτος οταν θα ερχεται Ελλαδα θα λεει τρελλά πραγματα οτι καθε μερα θεές !Οτι μενει στην πιο χάι γειτονια και αλλα φίδια .Ενω το πιθανοτερο ειναι να δουλευει γκαρσονι και να πλενει και πιατα σε καποιο Ελληνικο εστιατοριο για 1000-1300 Ευρω το μηνα .Και να νοικιαζει ενα μικρο διαμερισμα μαζι με καποιον αλλον.αχαχαχαχαχα κ αυτα π ελεγες για τους ελληνες τ εξωτερικου δν εχεις αδικο οχι μονο για πρωην ανατ.χωρες αλλα και για Αγγλια Γερμανια κτλ
ειδικα τους νεους μεταναστες πχ Γερμανια ενας μ ελεγε οτι ειναι ακριβα να εχεις αμαξι εκει κ μετακινεισαι με τ τραμ κτλ κ τον ρωτησα τι ειναι ακριβα μ ειπε οτι σ αλλαζουν λαστιχα 2 φορες τ χρονο κ κοστιζει 800ευρω και οι ασφαλειες ειναι ακριβες κτλ
κ 5 χρονια εκει ενα αμαξι δν πηρε
Τωρα το τι παραμυθια λεει στην Ελλαδα ειναι αλλο θεμα
Καταρχην ουτε πληρωμενο ουτε απληρωτο σεξ ειχε Το Ντεζαβού ειναι μια χαβούζα οι γκομενες εκει δεν βλεπονται .Για καποιον βεβαια που ερχεται απο Ελλαδα και ειναι αγαμητος μπορει να του φενονταν ωραιες .διμητρακι συμφωνουμε ολοι μαζι σου οτι δεν κανει η μολδαβια για πληρωμενο σεξ και πορνοτουρισμο.εισαι ομως λιγο αδικος.οτι η μολδαβια δεν σε ικανοποιησε σαν σεξοτουριστα δεν σου φταιει ο ενας και ο αλλος πως μοιαζει εμφανισιακα και πως περνα τον ελευθερο του χρονο.εσυ πηγες αποκλειστικα εκει για να σκιστεις στο γαμηση σαν σεξοτουριστας.αυτοι που ειναι εκει εχουν τα στεκια τους που πανε να χαλαρωσουν,να πιουν το καφεδακι τους.εκει επρεπε να πας αποκλειστικα στα ελληνικα για να γνωριστεις απλα με τους ανθρωπους αυτους που σε διαβαζουν.αυτοι μενουν εκει μπορει να εχουν την γυναικα η την γκομενα σπιτι,απλα εκει περνανε τον ελευθερο χρονο με τους συμπατιωτες τους.πουτανες εχεις και σεξ και στην πετρουπολη,δεν χρειαζοταν να πας εκει μονο αποκλειστικα για αυτο.οι λογοι που πηγες μολδαβια εσυ ηταν αποκλειστικα σεξοτουρισμος,αν εχανες τον χρονο σου να καθεσαι και εσυ στα καφε εκει παρα να εξερευνησεις μονος τι παιζει σιγουρα φταις και ο ιδιος,μην γινεσαι σκληρος για αυτους που μενουν εκει και εχουν απερειοριστο χρονο μπρωστα τους.εγω τους 2 κυπριους στην οδυσσο αν τους δω αφιερωνω 10-15 λεπτα στο καφε μαζι τους.δεν ξοδευω τον χρονο μου,παραπονιουνται οτι τους γραφω αλλα εγω δεν μενω εκει,εχω 10-12 μερες και πρεπει να τρεχω συνεχεια.και τον αλλαν οδησσο δεν τον εβλεπα πανω απο 10-15 λεπτα,τρεχω συνεχεια.αυτο το κανω οπου παω,μονος εξερευνω για αυτο δεν εχω ποτε παρεα για να μην χανω χρονο.οτι και να εγραψαν και οι αλλοι που δεν συμφωνεις για την μολδαβια σιγουρα εχεις δικαιο,αλλα παντα ξερεις ο ελληνας σαν λαος του αρεσει να υπερβαλει.πανε σε ενα ξενοδοχειο ουκρανια,παιρνουν πουτανες απο ρεσεπσιον και λενε μετα κυπρο τις γαμουσαμε ολες χαχαχα.χαλαρωστε ολοι μην τα παιρνεται ολα σοβαρα.
Ποιος απ'αυτους του ταλαιπωρημενους εχει γκομενα ή γυναικα? Καθονταν εκει και κλαιγανε τη μοιρα τους.Μια μιζερη κατασταση.Ο Μόλντο δεν τους θελει καθολου στο μαγαζι του!Σχεδον ολοι ειναι τσακωμενοι με τον Μόλντο και τον μισουνε και δεν πατανε στο El Greco Αν παντος αυτοι ειχαν γκομενα εγω θα ειχα Learjet .
Μιλαμε για μεγαλη καταντια να τους λυπασαι .Οι Ελληνες της Οδησσου που ειδα ηταν κλασεις ανωτεροι απ'αυτους και ειχαν μια γυναικα οπως λες και μενουν μαζι της,και στο κατω κατω εχουν και καποιο επιπεδο κοινονικο και οικονομικο.
Αυτοι που περνουν πουτανες απο τη Ρεσεψιον οπως λες τουλαχισρον στη Μολδαβια και ομορφη πουτανα να βρεις για να ειναι δυσκολο πόσο μαλλον γκομενα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Το πιο γελοιο της υποθεσης ειναι οτι αυτος οταν θα ερχεται Ελλαδα θα λεει τρελλά πραγματα οτι καθε μερα θεές !Οτι μενει στην πιο χάι γειτονια και αλλα φίδια .Ενω το πιθανοτερο ειναι να δουλευει γκαρσονι και να πλενει και πιατα σε καποιο Ελληνικο εστιατοριο για 1000-1300 Ευρω το μηνα .Και να νοικιαζει ενα μικρο διαμερισμα μαζι με καποιον αλλον.
Τωρα το τι παραμυθια λεει στην Ελλαδα ειναι αλλο θεμα Καταρχην ουτε πληρωμενο ουτε απληρωτο σεξ ειχε Το Ντεζαβού ειναι μια χαβούζα οι γκομενες εκει δεν βλεπονται .Για καποιον βεβαια που ερχεται απο Ελλαδα και ειναι αγαμητος μπορει να του φενονταν ωραιες .
Ποιος απ'αυτους του ταλαιπωρημενους εχει γκομενα ή γυναικα? Καθονταν εκει και κλαιγανε τη μοιρα τους.Μια μιζερη κατασταση.Ο Μόλντο δεν τους θελει καθολου στο μαγαζι του!Σχεδον ολοι ειναι τσακωμενοι με τον Μόλντο και τον μισουνε και δεν πατανε στο El Greco Αν παντος αυτοι ειχαν γκομενα εγω θα ειχα Learjet .
Μιλαμε για μεγαλη καταντια να τους λυπασαι .Οι Ελληνες της Οδησσου που ειδα ηταν κλασεις ανωτεροι απ'αυτους και ειχαν μια γυναικα οπως λες και μενουν μαζι της,και στο κατω κατω εχουν και καποιο επιπεδο κοινονικο και οικονομικο.
Αυτοι που περνουν πουτανες απο τη Ρεσεψιον οπως λες τουλαχισρον στη Μολδαβια και ομορφη πουτανα να βρεις για να ειναι δυσκολο πόσο μαλλον γκομενα
οχι τουλαχιστον λεει την αληθεια οτι γαμαει σε πουτανες,και οι ελληνιδες εκει αλλα κ γερμανιδες τους σνομπαρουν τους νεους ελληνες
τοσα περνει 1300 για 10ωρες δουλεια
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Σύντροφε η επίσκεψη στην Οντέσσα ήταν καταδρομική και μετά από σκηνές (του στυλ , "που πας θα σε φάνε οι ναζήδες" και τέτοια).φιλε vonmakoylis το οτι ηρθες οδυσσο και δεν με πηρες σαν δημαρχο της πολης να σε καλωσωρισω και να σου δειξω την κυπριακη φιλοξενια ειναι φαουλ.την επομενη φορα στειλε πμ ωστε να σε γνωρισω και να σε υποδεχτω σαν φιλοξενουμενο.
Πήγα μόνο και μόνο από περιέργεια να δώ πως είναι η πόλη μετά τα επεισόδια , να ψωνίσω για το σπίτι (πάμφθηνα πλέον τα καταναλωτικά αγαθά - κέρδισα και 80$ κάνοντας Ευρώ σε γκρίβνες στη μαύρη) να φάω καλά (στο Ρόμπιν Μπόντιν) και να πιώ ένα καφεδάκι στο Γιοκογιάμα.
Δεν είμαι πάντως άσχετος με την πόλη. Το χειμώνα αν είσαι εκεί (και αν υπάρχει Ουκρανία), ίσως να τα πούμε.
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Αυτος ο ανθρωπος ειναι εξαιρεση και τιμη του που λεει την αληθεια!Οι περισσοτεροι στη θεση του οταν θα πηγαιναν Ελλαδα το καλοκαιρι για διακοπες θα λεγανε ιστοριες για αγριους οτι εχουν τα καλητερα αμαξια,μενουν στην πιο χάι περιοχη και οι γκομενες αν ακουσουν Ελληνας σου ανοιγουν τα πόδια για να της .οχι τουλαχιστον λεει την αληθεια οτι γαμαει σε πουτανες,και οι ελληνιδες εκει αλλα κ γερμανιδες τους σνομπαρουν τους νεους ελληνες
τοσα περνει 1300 για 10ωρες δουλεια
Οι Ελληνες οπου πανε ειναι γκετοποιημένοι καθονται στα δικα τους μαγαζια και πολυ λιγο κανουν παρεα με ντοπιους.
Τωρα σχετικα με της γκομενες φυσικα και οι Γερμανιδες τους σνομπαρουνε γιατι τους εχουν οπως εχουμε εμεις τους Πακιστανους.Συνηθως οι Ελληνες οταν εδρεωθουν καπου (νοικιασουν σπιτι και εχουν ενα μικρο εισοδημα) φερνουν και την χοντρη Ελεηνιδα τους που ειχαν αφησει στην Ελλαδα για να μεινει μαζι τους .Και καυχιοντε οτι εχουν γυναικα .
Ειδα εδω Ελληνες μεταναστες που ηρθαν ενας εκανε παρτι και γλενταγε διοτι νοικιασε διαμερισμα εγω ποτέ δεν το γιορτασα τόσο ουτε οταν αγωρασα καποιο διαμερισμα !
Αν ομως λενε την αληθεια δεν ειναι κακο αλλα να λενε παραμυθια και πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και να παίρνουν ανθρωπους στο λαιμο τους το θεωρω μεγαλη .
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
πολυ σωστος ο χαρηςδιμητρακι συμφωνουμε ολοι μαζι σου οτι δεν κανει η μολδαβια για πληρωμενο σεξ και πορνοτουρισμο.εισαι ομως λιγο αδικος.οτι η μολδαβια δεν σε ικανοποιησε σαν σεξοτουριστα δεν σου φταιει ο ενας και ο αλλος πως μοιαζει εμφανισιακα και πως περνα τον ελευθερο του χρονο.εσυ πηγες αποκλειστικα εκει για να σκιστεις στο γαμηση σαν σεξοτουριστας.αυτοι που ειναι εκει εχουν τα στεκια τους που πανε να χαλαρωσουν,να πιουν το καφεδακι τους.εκει επρεπε να πας αποκλειστικα στα ελληνικα για να γνωριστεις απλα με τους ανθρωπους αυτους που σε διαβαζουν.αυτοι μενουν εκει μπορει να εχουν την γυναικα η την γκομενα σπιτι,απλα εκει περνανε τον ελευθερο χρονο με τους συμπατιωτες τους.πουτανες εχεις και σεξ και στην πετρουπολη,δεν χρειαζοταν να πας εκει μονο αποκλειστικα για αυτο.οι λογοι που πηγες μολδαβια εσυ ηταν αποκλειστικα σεξοτουρισμος,αν εχανες τον χρονο σου να καθεσαι και εσυ στα καφε εκει παρα να εξερευνησεις μονος τι παιζει σιγουρα φταις και ο ιδιος,μην γινεσαι σκληρος για αυτους που μενουν εκει και εχουν απερειοριστο χρονο μπρωστα τους.εγω τους 2 κυπριους στην οδυσσο αν τους δω αφιερωνω 10-15 λεπτα στο καφε μαζι τους.δεν ξοδευω τον χρονο μου,παραπονιουνται οτι τους γραφω αλλα εγω δεν μενω εκει,εχω 10-12 μερες και πρεπει να τρεχω συνεχεια.και τον αλλαν οδησσο δεν τον εβλεπα πανω απο 10-15 λεπτα,τρεχω συνεχεια.αυτο το κανω οπου παω,μονος εξερευνω για αυτο δεν εχω ποτε παρεα για να μην χανω χρονο.οτι και να εγραψαν και οι αλλοι που δεν συμφωνεις για την μολδαβια σιγουρα εχεις δικαιο,αλλα παντα ξερεις ο ελληνας σαν λαος του αρεσει να υπερβαλει.πανε σε ενα ξενοδοχειο ουκρανια,παιρνουν πουτανες απο ρεσεπσιον και λενε μετα κυπρο τις γαμουσαμε ολες χαχαχα.χαλαρωστε ολοι μην τα παιρνεται ολα σοβαρα.
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
απο μυκονo γραφουμε ολοιΑκομα τα ιδια διακοπες δεν πηγατε εσεις να ξεδωσετε λιγο
nammos wi fi
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ τι εισαι?Ο δικηγορος των ψευτων, Πιρφόρων και κακομοιρηδων?Ακομα τα ιδια διακοπες δεν πηγατε εσεις να ξεδωσετε λιγο
Κοιτα η Μολδαβία ειναι χάλια δεν κανει για σεξοτουρισμο.Αλλα αν τη συγκρινεις με τη Μύκονο ειναι πολυ καλητερηαπο μυκονo γραφουμε ολοι
nammos wi fi
Μύκονο το μονο που μπορεις να βρεις να αν εισι τυχερος ειναι κανενας πούστης Αν και ακομα και οι πουστηδες εκει δεν καθονται ευκολα να τους .Μολδαβια αν δε βλεπεις απο την καβλα θα πας στο Ντεζαβού θα παρεις με 100 Ευρω μια χωριάτα και θα την .
Η πλακα ειναι οτι ολοι οι Ελληνες γαμιαδες της Μολδαβιας ειναι τωρα Ελλαδα .Αφου ειναι τοσο ομορφη η Μολδαβια οπως λενε γιατι φευγουνε καθε καλοκαιρι απο'κει?
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Ακομα τα ιδια διακοπες δεν πηγατε εσεις να ξεδωσετε λιγο
πως δν πηγαμε τυπε σαν τη χαλκιδικη δεν εχει
Συνημμένα
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Αυτος ο ανθρωπος ειναι εξαιρεση και τιμη του που λεει την αληθεια!Οι περισσοτεροι στη θεση του οταν θα πηγαιναν Ελλαδα το καλοκαιρι για διακοπες θα λεγανε ιστοριες για αγριους οτι εχουν τα καλητερα αμαξια,μενουν στην πιο χάι περιοχη και οι γκομενες αν ακουσουν Ελληνας σου ανοιγουν τα πόδια για να της .
Οι Ελληνες οπου πανε ειναι γκετοποιημένοι καθονται στα δικα τους μαγαζια και πολυ λιγο κανουν παρεα με ντοπιους.
Τωρα σχετικα με της γκομενες φυσικα και οι Γερμανιδες τους σνομπαρουνε γιατι τους εχουν οπως εχουμε εμεις τους Πακιστανους.Συνηθως οι Ελληνες οταν εδρεωθουν καπου (νοικιασουν σπιτι και εχουν ενα μικρο εισοδημα) φερνουν και την χοντρη Ελεηνιδα τους που ειχαν αφησει στην Ελλαδα για να μεινει μαζι τους .Και καυχιοντε οτι εχουν γυναικα .
Ειδα εδω Ελληνες μεταναστες που ηρθαν ενας εκανε παρτι και γλενταγε διοτι νοικιασε διαμερισμα εγω ποτέ δεν το γιορτασα τόσο ουτε οταν αγωρασα καποιο διαμερισμα !
Αν ομως λενε την αληθεια δεν ειναι κακο αλλα να λενε παραμυθια και πραγματα που δεν εχουν καμια σχεση με την πραγματικοτητα και να παίρνουν ανθρωπους στο λαιμο τους το θεωρω μεγαλη .
τον γνωριζω απο τα μαθητικα μ χρονια και ειναι πολυ καλο παιδι!οχι ξερολας και φθονων σαν τους περισσοτερους ελληνες!ειχε παει ο αδερφος του πρωτα γερμανια κ τωρα παιρνει ενα 1700ευρ μισθο σε γερμανικη εταιρια ενω αυτος δουλευει σε ιδιωτικη κλινικη κ περνει 1400.οποτε εχουνε ενα εισοδημα 3000-3100 πληρωνουν ενα ενοικιο 500γ δυαρι οποτε πολυ καλυτερα απο ελλαδα.παντως μ λεει εκει βερολινο εχει τα παντα απο πουτανες!τον ζηλευω
και σε αυτο εχεις δικιο ολοι οι ελληνες φοιτητες κτλ παντα κανουν παρεα πιο πολυ με ελληνες! δν ξερω γιατι φοβουνται να ανοιχτουν σε ξενους? ενω καμια φορα οι ξενοι μπορει να ειναι καλυτερα ατομα απο τους ελληνες "φιλους τους"
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Εσυ τι εισαι?Ο δικηγορος των ψευτων, Πιρφόρων και κακομοιρηδων? Κοιτα η Μολδαβία ειναι χάλια δεν κανει για σεξοτουρισμο.Αλλα αν τη συγκρινεις με τη Μύκονο ειναι πολυ καλητερη
Μύκονο το μονο που μπορεις να βρεις να αν εισι τυχερος ειναι κανενας πούστης Αν και ακομα και οι πουστηδες εκει δεν καθονται ευκολα να τους .Μολδαβια αν δε βλεπεις απο την καβλα θα πας στο Ντεζαβού θα παρεις με 100 Ευρω μια χωριάτα και θα την .
Η πλακα ειναι οτι ολοι οι Ελληνες γαμιαδες της Μολδαβιας ειναι τωρα Ελλαδα .Αφου ειναι τοσο ομορφη η Μολδαβια οπως λενε γιατι φευγουνε καθε καλοκαιρι απο'κει?
ε οχι και καλυτερη η Μολδαβια απο τη Μυκονο μη μας τρελαινεις
προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
ουραααα νταβάριτς πανμεγιστε γαμιά της ανατολικής ευυρώπηςΟΡΓΙΟΟ!! ασε τα ονειρα και τουσ χαμενουσ παρδεισουσ! βουλγαρσκιιι πεζει πλεον!! ακομα εχουμε λευτα για εκει ψαξου ολη η ρουμανομολδαβια βουλγαρια την εβγαλεε!!!! ψηισηινεθθ για χοντρουσ σπονσορες και αν βρεισ καμια καλη που γυρισε να δει την οικογενεια καλος αλιος μαπα για μεταξοτεσ κορδελεσ
να σε δει και η μήτσους να σε καμαρώσει χαχαχα
προδομενηγρια
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2013
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
σε αυτό έχει δίκαιο η μήτσους ένα μάτσο είναι στη μύκονο μόνο για το πριγκιπάτο των αδελφών ψυχών είναι καλά χαχαε οχι και καλυτερη η Μολδαβια απο τη Μυκονο μη μας τρελαινεις
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
ουραααα νταβάριτς πανμεγιστε γαμιά της ανατολικής ευυρώπης
ομορφαντρες
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
σε αυτό έχει δίκαιο η μήτσους ένα μάτσο είναι στη μύκονο μόνο για το πριγκιπάτο των αδελφών ψυχών είναι καλά χαχα
επειδη δν γαμησατε εσεις σ Μυκονο δν σημαινει οτι δν γαμανε ολοι
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
Εσυ πρεπει να'σαι ο Red και πας να τους ξεφτηλισεις Τι κωλοφατσες σε αυτο το κλαμπ θεε μου βαλε μας φωτο να δουμε τους γέρους και τον Παναγιώταρο ναουραααα νταβάριτς πανμεγιστε γαμιά της ανατολικής ευυρώπης
Το μονο θετικο στη Μυκονο ειναι οτι εχει θαλασσα να κανεις μπανιο ενω στη Μολδαβια δεν εχει ουτε ενα ρυάκι.ε οχι και καλυτερη η Μολδαβια απο τη Μυκονο μη μας τρελαινεις
Ο καιρος το ιδιο ειναι το καλοκαιρι ζεστη και Ελλαδα ζεστη και Μολδαβια.
Η Μολδαβια ειναι χάλια πουτανες επιπεδου Μετξουργειου μονο στο Ντεζαβού με 100 Ευρω την ωρα,απο γκομενες .Στη Μυκονο ομως δεν εχει ουτε το Ντεζαβού Αν θες να θα πληρωσεις τρελλά λεφτα ή θα παρεις βιζιτες με τιμες εξωπραγματικες! ή θα πρεπει να εχεις μια γκομενα και να την τα'ι'ζεις και να την κερνας απο το πρω'ι' μπας και σου κατσει το βραδυ.
Εγω δεν ειδα παντος κανεναν να γαμαει απ'ολους αυτους που πανε εκει αλλο τωρα τι λενεεπειδη δν γαμησατε εσεις σ Μυκονο δν σημαινει οτι δν γαμανε ολοι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 197
- Πόντοι
- 1.390
Εσυ πρεπει να'σαι ο Red και πας να τους ξεφτηλισεις Τι κωλοφατσες σε αυτο το κλαμπ θεε μου βαλε μας φωτο να δουμε τους γέρους και τον Παναγιώταρο να Το μονο θετικο στη Μυκονο ειναι οτι εχει θαλασσα να κανεις μπανιο ενω στη Μολδαβια δεν εχει ουτε ενα ρυάκι.
Ο καιρος το ιδιο ειναι το καλοκαιρι ζεστη και Ελλαδα ζεστη και Μολδαβια.
Η Μολδαβια ειναι χάλια πουτανες επιπεδου Μετξουργειου μονο στο Ντεζαβού με 100 Ευρω την ωρα,απο γκομενες .Στη Μυκονο ομως δεν εχει ουτε το Ντεζαβού Αν θες να θα πληρωσεις τρελλά λεφτα ή θα παρεις βιζιτες με τιμες εξωπραγματικες! ή θα πρεπει να εχεις μια γκομενα και να την τα'ι'ζεις και να την κερνας απο το πρω'ι' μπας και σου κατσει το βραδυ.Εγω δεν ειδα παντος κανεναν να γαμαει απ'ολους αυτους που πανε εκει αλλο τωρα τι λενε
δηλαδη για να γαμαει καποιος πρεπει να τον δεις εσυ πρωτα?
ωραιο σκεπτικο
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Τι μας λες καλε....ε οχι και καλυτερη η Μολδαβια απο τη Μυκονο μη μας τρελαινεις
Εδω ο Δημητράκης εβγαλε το Λένινγκραντ οτι έχει καλυτερο κλίμα απο την Ελλάδα, και την Ρωσσία "υπερ-χωρα". Στην Μύκονο θα κόλωνε;
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 39K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις